Pearl Jam in Zagreb!

15095105125145151290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pheeew, dečki, laknulo mi je što me niste krivo shvatili :)

sve pet, fakat mi je drago da nam se svako malo pridružuje nova ekipa :)
    meet-upove imamo barem dvaput godišnje, stoga ćemo imati prilike upoznati se i u RL.

a pošto rijeka opasno prijeti zagrebu brojem jammera, jednom ćemo zbilja morat razmisliti i o nekom morskom druženju. znam da crop za to navija već dugo :)
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    E nemojte nas više onako trzati.. ima nas i sa slabim srcima :D

A valjda je nama penzionerima bilo čudno da neko ustvari obraća pažnju na broj postova, pa nam je neobično vidjeti da neko toliko piše (relativno nebitnih) stvari. Ugl, ovaj naš forum može služiti kao primjer dobre zezancije, atmosfere i dobrih postova (osim kada se dogovarate oko toga kada/gdje se dešava neki meet up, pa dok se svi ne usklade treba bar 5 stranica :D )

Peace svima, i šta vam je ba?, PJ živi vječno! :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Izgleda da je Ed snimio spot za Guaranteed, tako bar kaze neki novinar Variety-a. I izgleda da se cak i pojavljuje u spotu :eek:
    http://www.variety.com/blog/890000489/post/310016831.html

E, i frajer kaze da se prica o tome da ce pjesma biti nominirana za Oscara
  • elcielo
    pajo wrote:
    E, i frajer kaze da se prica o tome da ce pjesma biti nominirana za Oscara

a i mislim da se ne moramo bojati hoće li ITW doći u naša kina ili ne, jer sam baš jučer čitala da bi i sam film mogao biti nominiran za oscara za najbolji film, a takvi uvijek dođu i do nas :)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    elcielo:
    kako sam poceo slusat PJ?
    duga prica...
    evo sazeta verzija...prvo sam cuo live at the garden, non stop mi se
    vrtio na dvdu...prvo mi nisu bili bas nes...onda mi je jedna frendica (iz st) rekla da kupim ten, jer je preje*** cde...otisao sam u knjiznicu posudio par cda i evo...sad sam freak ko i svi tu:)

sta se tice foruma, tu sam zbog cega i ti, utocista s istomisljenicima:), i da upoznam nove ljude...tako sam neki dan naletio na tipa koji zivi u NY a podrijetlom je iz Omisa...strava...ne zna pisat hrvatski, al nema beda:D

nothingman:
    fora ova stranica
    posebno mi je zanimljiv sadrzaj pod links:)

pajo:
    najs, naso sam na netu da ce i odradit solo turneju
    ah, taman sam vidio i novootvoreni thread u vezi njegove turneje
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • elcielo
    hard_sun wrote:
    elcielo:
    kako sam poceo slusat PJ?
    otisao sam u knjiznicu posudio par cda i evo...sad sam freak ko i svi tu:)

smijem li znati koliko imaš godina? to mi je fenomenalno da netko počne slušati PJ iz novije faze, pa onda ide otkrivati devedesete... što bih dala da mogu opet po prvi put čuti oceans ili i got id...

e, i nemoj mi reći da u rijeci imate knjižnicu u kojoj actually možete posuditi TEN???
  • hard_sun
    15 god...
    ima jedna knjiznica di ja zivim (na krnjevu), mos posudit Yield, Pearl Jam i za Ten nisam siguran, al mogu provjerit:)
    419 352
  • ako se nekom cita, mislim da je ovo cijeli scenarij filma u pdf formatu:
    http://www.pearljamonline.it/intothewild/FinalScript_ITW.pdf
  • hard_sun
    upravo da cu postat link za skinut scenarij, kad sam vidio da je ante to napravio:)
    al svejedno... http://www.vantageguilds.com/itw/index.html
    419 352
  • hard_sun
    e, moram ovo postat...
    ona jucerasnja vijest o razlazu PJa me toliko potresla i raspi**i*a da sam ih sanjao...mislim sanjam ja njih kako god okrenes...al ovo je jedan drugaciji san...

bio sam na forumu, citao sam onaj thread o njihovom razlazu. kad mi se odjednom pojavila poruka na ekranu...pisao mi je vedder...zamisli ti to. malo smo se dopisivali i pitao sam ga dal ce se raspast i to, a on mi kaze da ne zna...ja sav u strahu da ih necu vise nikad cut, kazem da odrade bar jos jednu turneju...i onda sam na kraju rekao da jos jednom dodu u zg za sve cro fanove...i cekao sam pol sata da vidim sta ce mi odgovorit. nije bilo nikakve poruke. ja se prepao da sam ga raspizdio i da je otiso ca...kad mi dode poruka na mobu i pise onako sve na hrvatskom...ja sav u cudenju sta cu sad...nisam znao ko je to iz amerike a pise na hrvatskom...i dode meni jos jedna poruka di pise ''dolazimo u zagreb eddie''...
    i nakon toga sam se probudio i bio sav sretan jer sam upoznao veddera i dobio njegov broj, kad ono qurac...:)

al nadam se da ce se to dogodit (ne da cu ga upoznat i dobit njegov broj, iako i to ne bi bilo nimalo lose:D), nego da ce, ne jednom, nego jos puno puta doc u zg...:)

ante: cuo sam dosta parodija weird al yankovica, al tu ne...zakon je:D
    419 352
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    hard_sun wrote:
    15 god..

Pearl Jam podmladak :D
    Nikad ne bi vjerovao da se današnja djeca, uz ovakvo stanje na muzičkoj sceni, mogu zadržati i mogu zavoljeti PJ.. Baš sam obraćao pažnju na prosjek godina ljudi koji dolaze na njihove koncerte i sigurno nije ispod 25 g.
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • hard_sun
    hehe...nema ga do PJa
    ovo drugo su vecina komercijala i nekako...ne znaju svirat:)
    cast izuzecima
    419 352
  • masni
    masni Posts: 1,657
    evo i mene konacno, morao formatirat komp pa samo malo u zaostatku :(
    odlicni su vam ovi zadnji linkovi, interpretacije svih pjesama, i ove pjesme..

a i snovi nisu za bacit :)
    i super mi je ono s knjiznicom.. posudit yield ili pearl jam :D

@elcielo: samo da si zamislis kako je cut prvo binaural i riot act (2 albuma koja sam ja prvo cuo), pa onda ici slusat live izvedbe i ten.. uf uf, i mene sad prodju trnci, a prozivio sam to :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:
    @elcielo: samo da si zamislis kako je cut prvo binaural i riot act (2 albuma koja sam ja prvo cuo), pa onda ici slusat live izvedbe i ten.. uf uf, i mene sad prodju trnci, a prozivio sam to :D
    ja sam isto počela s binauralom. zapravo, prva dva koja sam čula je taj i
    live on two legs. zapravo, sve je počelo kad sam na radiu (neka slo
    radiostanica) čula koncert iz ljubljane! i onda sam krenula u nabavljanje
    pj-a i preslušavanja. ah, jebga, dugo mi je trebalo... :o
    a koja ludnica bi bila da sam počela sa tenom! ono, sa svojih 6,7 godina :D:D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    lestes wrote:
    ja sam isto počela s binauralom. zapravo, prva dva koja sam čula je taj i
    live on two legs. zapravo, sve je počelo kad sam na radiu (neka slo
    radiostanica) čula koncert iz ljubljane! i onda sam krenula u nabavljanje
    pj-a i preslušavanja. ah, jebga, dugo mi je trebalo...
    a koja ludnica bi bila da sam počela sa tenom! ono, sa svojih 6,7 godina

onda su vama alive i even flow još uvijek špice?!?! :)
    he, ja sam čula garden, kad je izašao vs :) i ispalila na mozak... ali bilo mi je i još uvijek je, lijepo... :)

i vi ste mi super... a pogotovo ovaj malac iz rijeke... :) a imamo i onog malog worldwidesuicide.. jel tak, koliko ono ima godina? 14?

nego, di je RANKO? RANAC, javi se!!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • ja sam poceo od ten-a...i to sasvim slucajno...bio jednom davno sa starijim frendom u cd shopu i pitam ga da mi preporuci neki dobar album...i coek kaze kupi si Pearl Jam - Ten, neces se pokajat...kao to ti je neki grunge, a meni je tada grunge bio jednako Nirvana pa sam se premisljao cijelih 5 minuta i na kraju sam ga kupio....i tako je sve pocelo prije 12 godina...ne mogu zamislit sta bi bilo da je rekao da kupim neki drugi album..:D
    vjerovatno bi se sudbinski opet negdje spojio sa pj.. ne bi poceo sa Ten-om nego Binauralom ili sl..

bas smo bili pricali na rijeckom meetu tako o svemu pomalo, pa sam dosao na ideju da bi mogli organizirat u jednom klubu cijeg vlasnika znam grunge slusaonu...dodjem sa diskom od 200 gb mp3-ca i cijela noc je nasa :D

naravno da se to ne bi isplatilo organizirat bez prisustva zgb i ostale ekipe :)

jedna lijepa fotka http://web.stargate.net/soundgarden/images/loll92-1.jpg
  • Ja se osječam ful star onda (skoro 35 na kalendaru) davne 91 sam se zakleo na ovaj bend od samog početka kad se Alive vrtio na Mtv :D, sa walkman-om sam na ušima uvijek izlazio i šetao po Firenzi slušao TEN tada (prva godina na akademiji) jebote para mi se drugi život tako daleko.
    Hard sun se još tada nije ni rodio :) ko bi rekao da ćemo poslje 17 godina sjijediti u Rijeci kod Tete Rože i razgovarati o PJ-u :D super!

Ali ipak najmlađi fan ovdje je mali Janko!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Ovo sam vec pricao sto puta, ali nema veze. :)

Prvi susret sa PJ: sestra i ja gledamo MTV nagrade 1993. i Video of the year is...Pearl Jam - Jeremy...reakcija je bila ko su ovi kreteni, ti ameri su stvarno otisli kvragu itd. (naime te je godine harao R.E.M. sa Automatic for the people i mi navijali za njih)
    Par dana poslije pjevusim Jeremy...jos par dana poslije...gle onu Alive stvar isto pjevaju oni, hmm cool...a i sjecam se da mi je onaj RITFW na toj dodjeli sa Neil Youngom bio nevjerojatan.
    Onda se nesto malo slusao Vs. (btw. tko se sjeca reklame sa nase televizije iz tog vremena za Stanley jeans na kojoj se vrtio Daughter a neka ekipa skakutala po livadi :D)

I poslije toga sam ih zaboravio totalno, sjecam se kad je izasao Vitalogy da sam mislio gle ovi su jos zivi...i onda sam '98 upoznao buducu mi suprugu and the rest is history...:D
  • elcielo
    pajo wrote:
    btw. tko se sjeca reklame sa nase televizije iz tog vremena za Stanley jeans na kojoj se vrtio Daughter a neka ekipa skakutala po livadi

ja ja ja!!! :D

svi onako prpošni, hipijevska spika u grungerskoj obleki :D

ja sam PJ prvi put vidjela negdje '94/'95 (sa svojih 13/14 godina) kod svoje sestrične koja si je s MTV-a presnimila unplugged. znam da mi tada nije bilo jasno zašto lik koji pjeva radi čudne grimase :D
    onda sam si nabavila na kazeti ten, vs. i vitalogy, a '96. sam željno iščekivala no code u CD shopovima. kupila sam si kazetu. i tek dosta poslije, s prvim studentskim poslovima koji su mi omogućili ušteđevinu sam počela nabavljati originalne CD-e.
    s tim da moram reći da sam si prije bilo kojeg full-length albuma kupila 'i got id' maxi single koji je ujedno bio i moj prvi CD ikad :)