Pearl Jam in Zagreb!

16696706726746751290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Hey ekipa. Jel treba nekome poster iz Londona? Sad je u goods section, ja ga imam sa koncerta, al ako nekome treba da uzmem? :D;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Molio bih nekoga da mi na PM stavi link od nekog Eduardovog koncerta!:)

Hvala unaprijed! :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    I&M: Sretan rođendan draga naša Sid! Želimo ti puno, puno koncerata, malo dječjeg plača, a puno dječjeg smijeha na poslu, ukidanje viza za Ameriku, puno koncerata PJ posvuda, puno novaca za praćenje PJ-a po svijetu i uništavanje merch štandova i puno dobrog zdravlja da te uništeno grlo ne bi ometalo u urlanju iz prvih redova! :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    pajo wrote:
    I&M: Sretan rođendan draga naša Sid! Želimo ti puno, puno koncerata, malo dječjeg plača, a puno dječjeg smijeha na poslu, ukidanje viza za Ameriku, puno koncerata PJ posvuda, puno novaca za praćenje PJ-a po svijetu i uništavanje merch štandova i puno dobrog zdravlja da te uništeno grlo ne bi ometalo u urlanju iz prvih redova! :D

buduci da su iva i pajo napisali vec sve sto sam i ja htjela ;) pridruzujem se cestitkama i zelim ti da se sve gore navedeno sto prije ostvari (u roku od mjesec-dva po mogucnosti ;) + puno ljubavi bejbe!!! :) stay beautiful! x
  • lestes
    lestes Posts: 959
    sretan rođendan sid! :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Draga Sid! Pridružujem se čestitkama i lijepim željama, uz naglasak na " puno ljubavi" iz shelinog posta ! To mi se nekako čini kao najvažnije! :);)

Slobodno mogu to reći u ime svih nas (iz pedeset i neke:D), a to su Ljubica, Tomislav i Janko
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Sretan rodjendan Sid!
    I da nam ostanes tako luuuuda ko i uvijek....samo je jedna Croatian Sensation :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    happy happy hippo, happy happy hippo :)
    ups, to je reklama..

happy happy b-day, happy happy b-day ;)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Gunner_V wrote:
    @ masni-igraš možda dotu? :D

nope..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Kazu da je Ed jucer bio urnebesan, mucio ga je hangover od prosle noci tako da je stalno bacao neke sale i posalice. Evo jedne klasicne:

"Before Rise, somebody shouted "Dirty Frank!" Ed responded, "Yeah, Dirty Frank on a mandolin" and played a few bars. "That's what we call a shitty suggestion. But thank you for letting me make fun of you, prick.""
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Hey Sid sretan rođendan, pridružujem se svim željama :D

Hvala za alert od London-postera, nisam ni znao da je u prodaji malo žabušavam u zadnje vrijeme. Imam već jedan poster ali ovu su druge boje (tako barem izgleda) i to puno ljepše od onih ful kričavih tako da sam ga upravo pokupio još jednu kopiju (da se ne bi oni u 10c zabrinuli kako dugo nisam kupio neki poster :D

very happy now!!!

ekipa, vidimo se sljedeću sedmicu u ZG
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Hey Sid sretan rođendan, pridružujem se svim željama :D

Hvala za alert od London-postera, nisam ni znao da je u prodaji malo žabušavam u zadnje vrijeme. Imam već jedan poster ali ovu su druge boje (tako barem izgleda) i to puno ljepše od onih ful kričavih tako da sam ga upravo pokupio još jednu kopiju (da se ne bi oni u 10c zabrinuli kako dugo nisam kupio neki poster :D

very happy now!!!

ekipa, vidimo se sljedeću sedmicu u ZG
    Ma isti je poster, Niko :D lol

Hvala svima na lijepim zeljama! Bas mi je toplo oko srca danas :o
    Jos da mi Eddie zapjeva Happy Birthday i my life is complete :D
  • Dirty Frankk
    Ma isti je poster, Niko :D lol

Hvala svima na lijepim zeljama! Bas mi je toplo oko srca danas :o
    Jos da mi Eddie zapjeva Happy Birthday i my life is complete :D

Boje nisu nikako iste, ful je drugi color e sad je li to do neke pixel / monitor varka nisam siguran, ali ne bi me čudilo da ima dvije varijante postera radili su to i prije: Boston 06, Vic 07 i Atalanta 05 mi padaju na pamet.

Ja se nadam i veselim drugim bojama :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Boje nisu nikako iste, ful je drugi color e sad je li to do neke pixel / monitor varka nisam siguran, ali ne bi me čudilo da ima dvije varijante postera radili su to i prije: Boston 06, Vic 07 i Atalanta 05 mi padaju na pamet.

Ja se nadam i veselim drugim bojama :)
    Ne znam, cudno mi je to.
    Bas cu malo pitat na onom London poster threadu..
  • Dirty Frankk
    http://www.expressobeans.com/public/detail.php/62019

evo ako ovdje klikneš na poster pa next na njemu (ima više fotografija)...razlika se vidi; mamut je crven a na drugome neki pink i pozadina na jednome ima zelene a na drugome ne.

Nadam se da nisam poludio da gubim boje :D

raspitaj se ti pa mi javi baš me zanima.
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Aaa, hvala hvala! Mislim da sam si upravo sve ovo i pozeljela. Kako ste lijepo ovo napisali, ni sama nisam znala sto bih, al ovo je najbolje sto moze biti! :)
    zivili ljudi moji, frendovi, bas mi je drago sto nas ima tu i svi smo dobra ekipa! :)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    sretan ti rockas dijete koje je urnebesno skakalo i vikalo kad je dobilo 10c kartu u milanu... good times... doci ce ti opet :)

edit: ups... happy b-day 2 pajo olso... propustih nekoliko dana... blink-blink...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    BOK Sid!!! :D
    I love to turn you on
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    happy bday sid:) :)

želim ti jednu toliko lijepo godinu da ti nekako uspije nadoknadit to što ti ed ove godine nije pjevao za rođendan :D

a i usput pročitala sam preko na RM-u da onaj seven worlds collide na kojem je ed pjevao sa neil finnom treba dobit ove zime neko svoje studijsko izdanje navodno...(fingers crossed da i ed bude na njemu)
    možda je mali liam pokrenuo stvari:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • cropdustress
    BOK Sid!!! :D
    Ej bok, Stevo! :D