Pearl Jam in Zagreb!

Options
16716726746766771290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    elcielo wrote:
    ček ček, jeste skužili da je ed u san diegu svirao 'believe you me'?
    :eek: :eek: :eek:

ne bilivim što radiš, ed

WTF!!!
    jebeno volim volim volim tu pjesmu!!!
    :eek: :p

bilivit it, biliv it, biliv it, biliiiiiivit!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    Iva: elcielo nam se sad navukla na fanviewse. :D LOL!

super i hvala ti na apdejtima! ;)

a kaj ćeš, čista nužda.
    naime, slušala sam butleg i nisam ama baš ništa čula/skužila od onih edovih govorancija između pjesama.
    morala sam se okrenuti pisanoj riječi.
    nužda, kažem. :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Bila ja jutros u San Diegu...otprilike :o
    :D lol

LOL! Predobro! go jason! :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    *imala bih i više vremena da se nisam pokušala ulogirat kao potato grill :D

helou potato grill ;)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Možda su neki već znali za ovaj site ali ja sam ga upravo otkrio i ne mogu vjerovati svojim ušima :)

http://www.gremmie.net/bsides/

nema što nema, svi b-side, demos....sve mp3 :D

zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Je, taj site je fenomenalan, ali brijem da nije bas pametno da postamo link ovdje jer se na njemu nalazi i hrpa stvari za koje band bas i nije presretan sto su javno dostupne...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    Je, taj site je fenomenalan, ali brijem da nije bas pametno da postamo link ovdje jer se na njemu nalazi i hrpa stvari za koje band bas i nije presretan sto su javno dostupne...

Ja sam ga našao na Porch thread-u :)

Evo već sat vremena preslušavam sve Christmas singlove, mrak!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Da, dobar site...al ima jos jedan koji ne bih smjela postat ovdje.
    Iva S, Mario, Domagoj, Ana Z, Viktor i Niko provjerite mailove, a ostali
    ili meni napisite svoju adresu ili se nekome od njih javite da vam proslijede THE link ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Da, dobar site...al ima jos jedan koji ne bih smjela postat ovdje.
    Iva S, Mario, Domagoj, Ana Z, Viktor i Niko provjerite mailove, a ostali
    ili meni napisite svoju adresu ili se nekome od njih javite da vam proslijede THE link ;)
    Iva: poslala ja snihu s marijeve adrese, od ostalih nemamo emajl...ako netko hoće da vam pošaljem, javite...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    yes, please :)

mastek13@gmail.com (btw za sve koji me zele ne mail listi, slobodno, otvoren sam, druzeljubiv, volim sve sto vole mladi :) )
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • cropdustress
    Evo, Masni, saljem :)

Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad :o:D
  • pajo
    Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad :o:D
    Iva: jesmo jednom na stojedinici, a danas popodne i Hunger Strike! :D
  • pajo
    Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma). :)
    Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
    10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
    18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
    19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
    20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
    21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
    23.00 - ??.?? - razno

Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.

Dakle, what say you? :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: jesmo jednom na stojedinici, a danas popodne i Hunger Strike! :D
    i ja sam danas čula hunger strike!! taman sam upalila radio i počne :D

propustili ste fora koncertić danas :p prvi red je bil naš! čak su i sišli s
    pozornice :D i dali autograme : D

meet up u subotu? :/ c u next time onda... konceeeert :)
  • cropdustress
    lestes wrote:
    i ja sam danas čula hunger strike!! taman sam upalila radio i počne :D

propustili ste fora koncertić danas :p prvi red je bil naš! čak su i sišli s

Koji koncert je to bio?
    ne znam bas ako cu stici na meetup...
    Al mislim da bi bilo vrijeme da se vi malo ovdje pojavite ;)
    Sad u 5.mjesecu ima blagdana pa se moze nesto smilslit taman oko ono 22., kad je Tijelovo. Pa se nadam da ce ljudi dobit i petak slobodno... :D
    Taj vikend bi bio bas super kad bi dosli malo...produzeni vikend.

Da, za subotu cu jos vidjet.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    onaj o kojem je ana z. pričala. the posies :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma). :)
    Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
    10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
    18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
    19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
    20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
    21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
    23.00 - ??.?? - razno

Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.

Dakle, what say you? :D

S iznimnim žaljenjem moram konstatirati da moja draga supruga i ja nećemo moći sudjelovati! :( Preko dana smo gosti na krizmi kod Ljubičine sestrične, a navečer idemo na koncert TBF-a!
  • pajo
    Iva: naravno, postoji i mogućnost da meet-up bude u petak (subotu smo stavili u nadi da će Riječani moći dojezditi), a i mi smo vidjeli da je TBF pa i nas to malo muči...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    je, petak bi bio bolji.
    u subotu sviraju, osim TBF-a, i the notwist, a neki uvaženi članovi ovog foruma idu i na to (blinkblink lestes, blinkblink helen_cross) :)

usput, iva, kaj se mučiš s objavljivanjem protokola kad svi znamo da je to samo mazanje očiju javnosti. znamo mi vas visoke diplomate i vaše security fore :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    kako se mora biti obucen? :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time