Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
0
-
potato girl wrote:*imala bih i više vremena da se nisam pokušala ulogirat kao potato grill
helou potato grill0 -
Možda su neki već znali za ovaj site ali ja sam ga upravo otkrio i ne mogu vjerovati svojim ušima
http://www.gremmie.net/bsides/
nema što nema, svi b-side, demos....sve mp3
zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Je, taj site je fenomenalan, ali brijem da nije bas pametno da postamo link ovdje jer se na njemu nalazi i hrpa stvari za koje band bas i nije presretan sto su javno dostupne...0
-
pajo wrote:Je, taj site je fenomenalan, ali brijem da nije bas pametno da postamo link ovdje jer se na njemu nalazi i hrpa stvari za koje band bas i nije presretan sto su javno dostupne...
Ja sam ga našao na Porch thread-u
Evo već sat vremena preslušavam sve Christmas singlove, mrak!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Da, dobar site...al ima jos jedan koji ne bih smjela postat ovdje.
Iva S, Mario, Domagoj, Ana Z, Viktor i Niko provjerite mailove, a ostali
ili meni napisite svoju adresu ili se nekome od njih javite da vam proslijede THE link"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Da, dobar site...al ima jos jedan koji ne bih smjela postat ovdje.
Iva S, Mario, Domagoj, Ana Z, Viktor i Niko provjerite mailove, a ostali
ili meni napisite svoju adresu ili se nekome od njih javite da vam proslijede THE link0 -
yes, please
mastek13@gmail.com (btw za sve koji me zele ne mail listi, slobodno, otvoren sam, druzeljubiv, volim sve sto vole mladi)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Evo, Masni, saljem
Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ah, koliko puta ste culi Guaranteed na radiju? Ja upravo sad0
-
Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma).
Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
23.00 - ??.?? - razno
Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.
Dakle, what say you?0 -
pajo wrote:Iva: jesmo jednom na stojedinici, a danas popodne i Hunger Strike!
propustili ste fora koncertić danasprvi red je bil naš! čak su i sišli s
pozornicei dali autograme : D
meet up u subotu?c u next time onda... konceeeert
0 -
lestes wrote:i ja sam danas čula hunger strike!! taman sam upalila radio i počne
propustili ste fora koncertić danasprvi red je bil naš! čak su i sišli s
Koji koncert je to bio?
ne znam bas ako cu stici na meetup...
Al mislim da bi bilo vrijeme da se vi malo ovdje pojavite
Sad u 5.mjesecu ima blagdana pa se moze nesto smilslit taman oko ono 22., kad je Tijelovo. Pa se nadam da ce ljudi dobit i petak slobodno...
Taj vikend bi bio bas super kad bi dosli malo...produzeni vikend.
Da, za subotu cu jos vidjet."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
onaj o kojem je ana z. pričala. the posies0
-
pajo wrote:Iva: Ovim putem javno objavljujemo da smo planirali upriličiti omanje okupljanje (poznato u kolokvijanom jeziku kao meet-up) povodom službenog posjeta gospara Nike našoj državi. Navedeni događaj planiran je za subotu, 26. travnja 2008. godine, u predsjedničkim dvorima (oliti kod nas doma).
Protokol posjeta je zamišljen kako slijedi:
10.00 - 13.00 - prva dama crnči u kuhinji ne bi li uvaženi gosti štogod pojeli (menu će biti objavljen čim ga potvrdi protokol gospara Nike tj. čim on kaže što ne voli jest)
18.00 - 20.00 - okupljanje uglednika i zaslužnih građana iz javnog života
19.00 - 20.30 - predsjednik obavlja telefonske razgovore s gostima koji su se izgubili u Dugavama i ne znaju kako doći do predsjedničkih dvora (oliti kod nas doma)
20.30 - 21.00 - prigodni/pozdravni govori predsjednika i predstavnika Dubrovačke republike
21.00 - 23.00 - strogo organizirane debate na razne teme (teme će biti objavljene nakon međusobnog dogovora oba protokola; moguće teme: Yield, EV April Fools Tour, New York, reminiscencije tour 06, reminiscencije tour 07, Ed - ljepota ili pamet?, Ten Club kupnja karata - postizanje zena ili čista sreća?...)
23.00 - ??.?? - razno
Po iskazu interesa potencijalnih sudionika bit ćete obaviješteni o detaljima skupa.
Dakle, what say you?
S iznimnim žaljenjem moram konstatirati da moja draga supruga i ja nećemo moći sudjelovati! :( Preko dana smo gosti na krizmi kod Ljubičine sestrične, a navečer idemo na koncert TBF-a!0 -
Iva: naravno, postoji i mogućnost da meet-up bude u petak (subotu smo stavili u nadi da će Riječani moći dojezditi), a i mi smo vidjeli da je TBF pa i nas to malo muči...0
-
je, petak bi bio bolji.
u subotu sviraju, osim TBF-a, i the notwist, a neki uvaženi članovi ovog foruma idu i na to (blinkblink lestes, blinkblink helen_cross)
usput, iva, kaj se mučiš s objavljivanjem protokola kad svi znamo da je to samo mazanje očiju javnosti. znamo mi vas visoke diplomate i vaše security fore0 -
kako se mora biti obucen?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music