Pearl Jam in Zagreb!

Options
16686696716736741290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    da se i ja uključim u raspravu o navijačkim himnama, malo iz autorizirane biografije Pipsa iz '97 godine:

"Ripper je Dinamo ja volim namjeravao napraviti po predlošku disco hita američke grupe K.C. & The Sunshine Band "That's The Way (I Like It)". "Imao sam samo tri riječi - 'Dinamo ja volim' se nije moglo drukčije pjevati na tu melodiju; 'Dinamo-aha-aha-ja volim'... Zato se i pjesma tako zove, to je ostalo i u novoj verziji." Srećom, (gitarist) Kraljić je iz svoje punk kolekcije izvukao Cockney Rejectse i njihovu obradu stare duhovne pjesme "You'lle Never Walk Alone", himne engleskih tifosa. "Prijatelju", rekao je, "to je prava navijačka pjesma!" Nakon tako neprocjenjivo vrijednog savjeta, Ripper se dao na posao i složio glazbu koja doista jest bazirana na originalu Rudgersa i Hammersteina, no ipak se ne može nazvati golom obradom. Kao uvod u najžešću hrvatsku punk pjesmu u povijesti (15 godina prekasno, reklo bi se - ali za tako dobre stvari ne postoji krivo vrijeme), poslužilo je nekoliko taktova iz pola stoljeća starog gradskog šlagera Vlahe Paljetka "Popevke sam slagal".
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    Hey Gunner...sječaš li se ovoga :D:D:D

http://uk.youtube.com/watch?v=Mf-od48IfkI&feature=related

meni najdraži igrač svih vremena!!

Gabriel Batistuta!!!
    ne sjećam se gola,ali se odlično sjećam igrača!! CAR! i meni je bio jedan od dražih :D

a za dinamo ja volim slažem se sa cutkijom - pjesma zna stvarno nabrijati :)
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Cutki wrote:
    ma..
    mislim, jesam ja za liverpool naravno, da ne bi bio za nekoga drugog engleza haha,
    ALI
    uvjerljivo najjaca navijacka pjesma je Dinamo ja volim.
    da ne bi bilo nesporazuma, nisam dinamovac, ali ta pjesma je
    za nabrijat ekipu bolja od bilo koje druge.
    odmah iza nje ide you'll never walk alone,
    al nikak ispred.

Što jest jes, to je naj luđa himna, mora se priznat!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Moze mala kritikica kad vec postam 6,001 post :eek:
    Nis mi ne komentirate Edove koncerte (znam da boli, ali ipak)...
    I sad smo u nekom nogometu...ccc :p
    sve 5, al ne bih hjtela da postanemo ko oni *down under*...

Ja mogu reci da i dalje patim sto ne mogu u 6.mj na koncerte, al me jos vise boli sto Ed svira sutra i preksutra, a mene nema tamo...uf uf
    Sta cu kad sam takva? Znam da je neizvedivo, al ja sam sanjar...

Nego,da, jos samo Ana Z...slike uploadam od Beca, konacno. jako kasnim, sorry :o
    Ali u obranu cu reci da sam se zbilja zaljubila u the National i da svaki put otkrijem neku novu pjesmu. Boxer mi je bio na prvo-drugo slusanje super, Aligator vise manje isto, a sad se i Cherry Tree vrti, i ostala 2. Sve mi pomalo *sjeda*
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Moze mala kritikica kad vec postam 6,001 post :eek:
    Nis mi ne komentirate Edove koncerte (znam da boli, ali ipak)...
    I sad smo u nekom nogometu...ccc :p
    sve 5, al ne bih hjtela da postanemo ko oni *down under*...
    Iva: kao prvo, čestitke na tako veeeelikom broju! kao drugo, ne brini, nećemo postati kao oni. sve dok si ne počnemo svaki dan govoriti dobro jutro i laku noć, sve je ok. :) i kao treće, samo ti komentiraj njegove koncerte, mi ćemo se svakako priključiti! ;)

bit će sve bolje prekosutra... :D
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: kao prvo, čestitke na tako veeeelikom broju! kao drugo, ne brini, nećemo postati kao oni. sve dok si ne počnemo svaki dan govoriti dobro jutro i laku noć, sve je ok. :) i kao treće, samo ti komentiraj njegove koncerte, mi ćemo se svakako priključiti!

bit će sve bolje prekosutra...
    Haha, ma znam...daleko smo mi od njih, sva sreca ;)

A sta do komentiram? Ujutro u 5.50 dolazi mi sms od Sandre da sve vidi, neki prvi red neke platforme, nemam pojma gdje, ne kuzim, al kaze da je do Mike-a.
    Sad ja ono odmah: McCready-ja? :eek:
    Ne, Mike iz MI koji je bio s nama u busu...ah, ok :o lol

I da, navodno cijeli Hollywood, krema, glumci i ostali celebrity su bili na ovim LA koncertima...da, i toliko zasad znam. i ono sto sam vidila iz fanviews-a.
    A nisam jos nijedan koncert poslusala...pomalo ;)
  • pajo
    I da, navodno cijeli Hollywood, krema, glumci i ostali celebrity su bili na ovim LA koncertima...da, i toliko zasad znam. i ono sto sam vidila iz fanviews-a.
    A nisam jos nijedan koncert poslusala...pomalo ;)
    Iva: smiješno, to mi je kao ona vijest da su se Pennovi pomirili na njihovom koncertu... onak, malo atipično za Edvarda, ali dobro...
    a koliko ti tih koncerata imaš, mi imamo samo jedan...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Ja mogu reci da i dalje patim sto ne mogu u 6.mj na koncerte, al me jos vise boli sto Ed svira sutra i preksutra, a mene nema tamo...uf uf
    Sta cu kad sam takva? Znam da je neizvedivo, al ja sam sanjar...

Pusti si neki bootleg (svejedno koji), pogledaj si slike s nase turneje 2006 i 2007 i skupljaj pare za sljedecu turneju koja ce bit...negdje, bilo gdje!
    Sve je izvedivo (ok...bit za dva dana u kaliforniji je malo prekratki rok :) ), a nase ce noge opet vidjet puta.
  • cropdustress
    pajo wrote:
    Iva: smiješno, to mi je kao ona vijest da su se Pennovi pomirili na njihovom koncertu... onak, malo atipično za Edvarda, ali dobro...
    a koliko ti tih koncerata imaš, mi imamo samo jedan...
    ma da, jedan, onaj Brekeley valjda. ni ja ne znam sto je vani. haha al neka videa sam neki dan dobila. Jeste dobili na mail? daj mi adresu pa cu proslijediti ako nemate ;)
  • pajo
    ma da, jedan, onaj Brekeley valjda. ni ja ne znam sto je vani. haha al neka videa sam neki dan dobila. Jeste dobili na mail? daj mi adresu pa cu proslijediti ako nemate ;)
    ime.prezime@gmail.com - i marijeva i moja su takve. hvala! :)
  • cropdustress
    pajo wrote:
    ime.prezime@gmail.com - i marijeva i moja su takve. hvala! :)
    Aha, ok, ok. moram sejvat ;)
    Edit: tvoja nije. osim ako imas djevojacko prezime. u mailu.
  • pajo
    Aha, ok, ok. moram sejvat ;)
    Edit: tvoja nije. osim ako imas djevojacko prezime. u mailu.
    Iva: imam ga i u mailu i u životu, za zauvijek. :)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: imam ga i u mailu i u životu, za zauvijek. :)

i ja kažem JURAS FOREVER!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    i ja kažem JURAS FOREVER!!! :)
    Iva: tako jeeeeee!!! :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    sid, daj mi onda link za slike, kad se aploadaju. sve ti opraštam jer ti je obrana vrhunska. :)

btw, ja sam dobila neki dan videos na mail, hvala ti, i isto tako hvala viktoru na linku za edov koncert. :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    elcielo wrote:
    btw, ja sam dobila neki dan videos na mail, hvala ti, i isto tako hvala viktoru na linku za edov koncert. :)

pridruzujem se zahvalama! :) poslusala berkeley ajme ma zakon je nas ed kaj da vam velim. al ono kaj je sandra poslala mi se nije htjelo otvorit iz nekog razloga, probat cu jos malo prckat pa mozda uspijem.

sid nemoj mi tugovat bit ce jos toga ziher! nebi me cudilo da ed zapali malo do italije kad se nasviri po svom kontinentu ;)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    I kad smo već kod himni evo jedne vesele :D

umrijet će te od smijeha...kad ovo zaori canta tutta Fiesole :D

http://uk.youtube.com/watch?v=LrnlbT6QkNg

hahaha ajme ovo mi ko iz muzickog tobogana :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja poslusah berkley, fora mi je, al osjeca se da fali nesto kod covera i pj pjesama, nije to skroz to :) ali set lista, itw pjesme, ludilo.. like it :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    @ masni-igraš možda dotu? :D