Pearl Jam in Zagreb!

1429430432434435860

Comments

• jurasicajurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    izvedba je bolesna :) svaka mu cast..

izazov? :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • hard_sunhard_sun Posts: 381
    strava jurasica...tako treba:D
    inace ne gledam bas kariku, al ovo necu propustit:D

btw...sad sam vidio na threadu slovenaca da se mad season ponovo okuplja
    zna netko nes vise?:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    hard_sun wrote:
    strava jurasica...tako treba
    inace ne gledam bas kariku, al ovo necu propustit

btw...sad sam vidio na threadu slovenaca da se mad season ponovo okuplja
    zna netko nes vise?:D

Nemam pojma...ali svi se dali u side project, još samo fali Mr. Boom da krene u solo karijeru sa nekim Hawaii band i plesačicama u palma haljinama i sve će biti spremno za novi PJ album 2012 :D:D:D

šala!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajopajo Posts: 3,292
    Cool

>>
    An Italian radio will broadcast an interview about the making of the ITW soundtrack(which sits on #6 on this weeks best selling album charts there) on Friday at 18:15 CET and on Saturday at 16:45.
    Can be streamed from here:
    http://www.contattoradio.info/playerdiretta.asp?audio=

It may be available for download latter here
    http://www.contattoradio.info/dettaglio_news.asp?Id=1784
  • snihsnih Posts: 1,052
    Nemam pojma...ali svi se dali u side project, još samo fali Mr. Boom da krene u solo karijeru sa nekim Hawaii band i plesačicama u palma haljinama i sve će biti spremno za novi PJ album 2012 :D:D:D

šala!!

LOL!

Kaj se tiče Mad Season - to mi je pomalo smiješna vijest. Bez Lejneta mi se to čini, ne znam, u najmanju ruku nekak čudno. Isto ko i AiC bez njega.

Zamisli PJ bez Eduarda....? Nemoguće...
    Sutra u 10:00 am PDT je opet prodaja postera. Ne smijem zakasniti ni sekunde.

E sad kad par converter-a sam provjerio i to ispada 18 sati kod nas.
    Na netu piše da se PDT (Pacific daylight time) north america zimi računa kao PST
    I da je mi opet 18 sati u Zagrebu...ali pročitao sam negdje na forumu da se pomakao sat nemam pojma gdje i da bi to moglo biti 17 sati i sad su me ful zbunili.

Da li da vjerujem converteru na netu ili ptićici??? :mad:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    pa ja sam vidjela na nekom time converteru da je tamo sad osam sati manje nego kod nas..
    pa bi onda rekla da kod njih kad bude 10h da će kod nas bit 18h:) i točno piše gdje je ljetno vrijeme gdje ne, tako da mislim da su to uzeli u obzir pri preračunavanju..

plus ako se talijani slučajno usude stavit sinkronizirani prijevod na intervju, imamo prevodioca??:) bar da nam ukratko prepriča?:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    plus ako se talijani slučajno usude stavit sinkronizirani prijevod na intervju, imamo prevodioca??:) bar da nam ukratko prepriča?:)
    Iva: yeeees, niko, sid, ja...a možda i još netko? anyone?
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    pajo wrote:

ja sa svoja tri mjeseca učenja sumnjam da bi bila adekvatan kandidat:)
    no ipak nadam se da se ta nacija s dugom tradicijom štovanja pj-a neće usuditi nasnimiti neki glas preko edovog..:) koliko god da mi njega cijenili i zbog onog što govori ima nešto i u glasu:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • lesteslestes Posts: 959
    snih wrote:
    Kaj se tiče Mad Season - to mi je pomalo smiješna vijest. Bez Lejneta mi se to čini, ne znam, u najmanju ruku nekak čudno. Isto ko i AiC bez njega.
    potpisujem...
    pajo wrote:

mislim, ako treba prevoditelja za talijanski, IO!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    koliko god da mi njega cijenili i zbog onog što govori ima nešto i u glasu:D
    Iva: ma nešto malo.... ;)
    jurasica wrote:
    eto vidiš, stalno sam at te back of my mind znala da sam nekog preskočila! ekskuiz mi pliz! :D
  • siljosiljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:

svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...

fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..

mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc... ;)

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! :D

PS2: amateri :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • SlavkoSlavko Posts: 19
    jurasica wrote:
    ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... :) grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :) he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu... :)

Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
    SVAKA CAST!!!!!!!

Pozdrav svima iz Srbije...
    e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...

keep on rockin in the free world...
    siljo wrote:
    svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...

fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..

mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc... ;)

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! :D

PS2: amateri :D

LOL

Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! (umro sam od smjeha kad sam ovo vidio)
    LOL

Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...

Iva: ja znam ovaj Nikin talijanski... ranko ako edvard nešto krene pričat u tvom smjeru, ti preuzmi. :D
  • siljosiljo Posts: 2,203
    LOL

konacno zdrava konkurencija...

nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici... :D

i tak.. sretno s posterom danas... :)

...and off he goes...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    siljo wrote:
    nina moric
    Iva: brijem da ti je i ovo čist dosta talijanskog da te svi tamo razumiju...:D
    siljo wrote:
    konacno zdrava konkurencija...

nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici... :D

i tak.. sretno s posterom danas... :)

...and off he goes...

a spaghetti? :) a mozzarella? :) come stai mi grande amigo!

a da vas sad čujem!!!!

eddie! eddie! jeremy! jeremy!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Lijepo, lijepo. Ovdje se na svim jezicima raspravlja.

Onda mogu i ja ubaciti poznatu rečenicu svih ljudi s Kvarnera koju upotrebljavaju prilikom šopingiranja u Trstu.

Dove ze Ogledalo?

E, tako da i ja dam svoj obol (koja glupa riječ) ovoj temi...

E moj Slavko, da samo znaš što se sve ovdje sluša, Ceca i ini su svuda oko nas. "Cannot find the comfort in this world" :)

I, vezano uz Kultur Shock sutra. Nažalost ja gotovo sigurno neću dolaziti jer je vikend idealno vrijeme za provesti ga na poslu :rolleyes:... Za Sid ne znam..

Poz svima, Forza Fiume :D Paštašuta, nutella, prošuto koto i prošuto krudo, sa malo formađa nel sendvič...
    Death or glory!

• masnimasni Posts: 1,657
    srecom da nije radio negdje u aziji, jer bi jedini ja bio kompetentan za prijevod:

toyota, shimizu, lee ju si, lee ja mon, eje lee, kim yong, kim su yong..

:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    Francesco Totti :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    Slavko wrote:
    Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
    SVAKA CAST!!!!!!!

Pozdrav svima iz Srbije...
    e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...

keep on rockin in the free world...

dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord! :)

a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    Francesco Totti :D
    Iva: Rim je tvoj! :)
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    ayeeeee croats!

BOK!

happy st. patrick's day!

I love to turn you on
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    ayeeeee croats!

BOK!

happy st. patrick's day!

To you too, Steve :D
    Plati pivu :p
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!

Pajo Iva, zato sam vas zvao :D

mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim :D
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!

mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim :D
    Ma daj... ja sam probala, i probavala i probavala..sranje cisto.
    Prodalo se u sekundi. Zbilja. Sad je out of stock, tako da je definitivno gotovo. Jbg, drugi put ;)

E da, ne mogu doci na Kultur Shock, U nedjelju krecemo u 5.15 ujutro :eek:
    Tako da ovaj put mene! :(
    "I surfaced and all of my being was enlightened"

Iva: šteta! :(
    ali pajo je u Beogradu i cijeli dan radi/sastanči pa se valjda nije mogao javiti, a ja nisam imala nikakav propušten poziv?!?
  • jurasica wrote:
    dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord! :)

a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum... :)
    osjetih se prozvanim pa reko' da repliciram :). ja sam iz ove druge grupe s tim da ne studiram k'o lud vec sam lud od studiranja :). anyway, super pricica za najslabiju kariku, nista manje nisam ni ocekivao. ja bih se vjerovatno pojavio u pj majici, kacketu, duksu...a vjerovatno bi me izbacili i prije snimanja. kad se emituje ta epizoda? il' je vec bilo? ajd' javi da gledamo. pozdrav svim drugarima!!!
    Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
Sign In or Register to comment.