a joj.. naci se na negdje na kavi i konobaru uvaliti salice da napravi kave u njima
bjutiful...[/quote]
To su pokloni za Be°Craft igricu koja je bila još prije turneje ali nismo stigli napraviti ih prije od velikog posla i gužve u radioni pa eto sad imate razlog više za meet up. Šalica ima za svih tko prvi dođe prvi bira
Za Riječku ekipu obratite se Viktoru za meet up na Korzu.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Eto i ja koristim priliku da se zahvalim ekipi iz Dubrovnika na salici, prekul je, a i ostale su genijalne koliko mogu vidjeti, rijecka ekipica je vec podijelila salice.
I pitanjce za ZG ekipicu - ostaje li mozda koja salica viska nakon raspodjele? ako ostane kandidiram se da preuzmem jednu za frendicu koja bijase u Veneciji s nama, ako ne, nis.
Propustih raspravu o Band of Horses, meni svakim albumom postaju sve bolji i bolji, sjajan bend i bas mi je super sto PJ prepoznaju trud tih izvodaca pa ih zovu kao goste na turneju. Bijahu tu KOL, MMJ, Wolfmother, Ted Leo, Band of Horses itd...Sjajno, hocemo Fleet Foxes na iducoj turneji
Novi Arcade Fire mi je onako, li-la. Nikako u uho, bjezi van sve zasad.
Mi krećemo na godišnji 14.8. i nema nas do 29.8. - ako druženje bude kasnije rado ćemo se odazvati. Ako ne predsjednik će sačuvati koju šalicu za nas (Niko care ).
Novi Arcade Fire - The Suburbs - prekrasan i predivan.
Kad već spominjete Arcade Fire.. Jel bi netko išao 2.9. u Bolognu na koncert? Frend planira ići vlakom, al ak ima zainteresiranih za dijeljenje putnih troškova išao bi autom
Kad već spominjete Arcade Fire.. Jel bi netko išao 2.9. u Bolognu na koncert? Frend planira ići vlakom, al ak ima zainteresiranih za dijeljenje putnih troškova išao bi autom
Isla bih odmah da sam doma :(
Zato planiram neki 11.mjesec na koncert mozda u Minhen. A tko ode u Bolognu nece pozaliti!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Niko puno puno hvala za šalice!! Nisam jos vidjela i preuzela al vjerujem da su genijalne ko i uvijek!!!
Bila bas nesto u Dubrovniku na putu za Mljet al nazalost nisam stigla svratit do vas al
zato smo u suvenirnici u Pomeni na Mljetu vidli vashe kuchice i brodiche i preporuchila sam ih hehe
Pored toga vam mogu rec da mi vec opet jako fali neka dobra svirka!
lestes: 2.9. je nazalost cetvrtak pa ne znam dal bi mogla onda klisnut s posla... Javim se ak kaj smislim u medjuvremenu
@ Jurasica:
Nismo se jos sreli ali bi i mi da se pridruzimo cestitkama na malom Viliju. :thumbup:
Usput bi da se i pohvalimo da smo si veceras kupili prvi PJ poster - Berlin. :oops: Mozda ni nije neki, onako graficki gledano kao i poredeci sa mnogima sto su do sada uradjeni, ali ljudi - to je slon. Taj ne zaboravlja.
E da Juras cestitke jos jednom!! Vili je ful najs ime!
grudice: i meni je super moj slon!! mogao bi bit i forniji al meni je jako drag! razmisljam si sam kak ga uokvirit pa da ga stavim na zid
Gordan: Sumnjam da su posteroljupci propustili vidjeti ovo, ali s obzirom da postoji bojazan da ce taj post biti izbrisan, evo kopije (cisto zato da ga imate ako ga slucajno niste vidjeli) .
Thanks na linkovima, ma neće biti frke jer nije tvoj post originalni ti ne prodaješ ništa.
btw, dobro da su napravili malo reda oko tih stvari da ljudi više ne trguju toliko na forumu.
Je li netko naručivao nove bootove??
Ja čekam da završe posteri pa bi naručio Dublin, Belfast i Berlin...to je dosta.
Thanks na linkovima, ma neće biti frke jer nije tvoj post originalni ti ne prodaješ ništa.
btw, dobro da su napravili malo reda oko tih stvari da ljudi više ne trguju toliko na forumu.
Ja čekam da završe posteri pa bi naručio Dublin, Belfast i Berlin...to je dosta.
Gordan: Ja danima razmisljao koje bih kupio, procitao tvoj i Siljin post i odmah odlucio... Dublin, Belfast i Berlin su pali
Bome mi je trebalo dok procitam sve novosti i dogadjanja. Prva stvar prvo: cestitke velike jurasima i dobro dosao Vili u ovaj nas lijepi sareni PJ svijet
vratio se s mora jucer, nakon jednog finog odmora. Bio na Peljescu u Orebicu 10 dana gdje sam uspio uhvatiti TBF-ovce. Prvi put sam na njihovom koncertu bio i bas sam uzivao. Nakon Orebica svratio do Dubrovnika na par dana, gdje se nije moglo bolje poklopit. Dogovorio se s legendom Nikom da se nadjemo na Majkama! Bio super koncert, svirka mozda cak i nekih 2 sata, fina prziona i potvrda da su Majke vrh rock stvaralastva kod nas.
Tek sam sad skuzio slike PJ salica, i fakat su fantasticne. Niko uvijek briljira. A imam i inside info da kad nadje vremena nakon lude sezone, da ce bit jos nesto iz njegove kuhinje...
I to je to, odmor, more, vjetar, sunce...ah...jos malo i gotovo, al prije radnog ponedjeljka sve to treba zaokruziti PJ-om, koji se trenutno vrti (Amongst the waves) i koji ce se vrtit do kraja godisnjeg!
Da, ni ja ne kuzim.
Samo lani su bili u mojim krajevima barem 4 puta po ljeti, a vjerujem da zuje svuda po HR. Valjda ti se nije potrefilo do sada. Nisu losi, ne
Iva: samo cemo ubaciti informaciju da se i Igor pridruzio s jednim svojim kreativnim rjesenjem za meet-up. Dakle, kad se nadjemo, dobivate po jedan artikal iz nasih kreativnih podruznica iz DBK i iz Svedske.
Gordan: Nitko se ne oglasava glede novog Soundgardena. Niste culi ili ste ih stavili na ignore jer su nam ukrali Matta :twisted: :evil: Nisam neki ekspert, ali cini mi se da Black Rain donosi cisti Soundgarden sound.
Poslusati mozete na: http://soundcloud.com/sgworld/02-black-rain
Gordan: Nitko se ne oglasava glede novog Soundgardena. Niste culi ili ste ih stavili na ignore jer su nam ukrali Matta :twisted: :evil: Nisam neki ekspert, ali cini mi se da Black Rain donosi cisti Soundgarden sound.
Poslusati mozete na: http://soundcloud.com/sgworld/02-black-rain
meni je dobra stvar... i da, zvuci skroz 90-s... tada je i snimljena, ali nije zavrsila na albumu...
bas me zanima kako ce zvucati ako odluce napraviti novi album... ako ce zvucati kao nekad, nije dobro... svi ostali su u međuvremenu krenuli dalje...
ako krenu u nekom drugom smjeru, opet nije dobro... falit ce prijelaz zbog duge pauze...
a i brijem da Chris vise ne moze izvlacite sve one visokotonce...
Gordan: Nitko se ne oglasava glede novog Soundgardena. Niste culi ili ste ih stavili na ignore jer su nam ukrali Matta :twisted: :evil: Nisam neki ekspert, ali cini mi se da Black Rain donosi cisti Soundgarden sound
Moram skrušeno priznati da ne da nisam ekspert nego mi se čini da sam u zadnjih 20-ak godina ukupno čuo možda 3-4 skladbe od gore spomenutih i to je to :oops: ...malo manje skrušeno moram priznati da I couldn't care less...naime jednostavno od samih početaka nisam bio ljubitelj Cornellovog glasa i tih njihovih teških, prljavih riffova...iako cijenim i shvacam da su iznimno bitan band kojeg mnogi kriticari i fanovi cak i pretpostavljaju ostalim bandovima toga doba, a i znam da ih vecina ljudi ovdje lajka sto je sasvim razumljivo s obzirom na to da su stvarno vrhunski band...ali kazem meni jednostavno nikad nisu sjeli...
I zato sam vec nakon prvih par sekundi nakon sto zacuh glas Chrisov na ovoj Black Rain udario po tipki stop...sto samo potvrdjuje ono sto su vec svi zakljucili, a to je da je ovo prava Soundgarden stvar s pocetka 90-ih...
Meni isto SG nije nikad sjeo, možda najmanje od Nirvane i AIC i svih. Chrisa jedino cijenim i volim u Tample of the Dog projektu, to mi je super, taj album je mrak.
Slažem se sa Rankom, ako nastave u starom ritmu dosadit će, bit će kao da podgrijavaju staru juhu ako se previše promjene bit će čudno a poznavajući Chrisove trendove u zadnje vrijeme to ne može na dobro završiti a meni je svejedno eto ih tamo neka se malo vesele i da nam što prije vrate Matt-a...neće valjda čovjek sa konja na magarca pasti
Gordan: Nije da smo jako ekspeditivni, ali vi, kontinentalci znate kako je to u ovo doba - godišnji, more, itd. Tako smo na premijerni poster na zidu našeg doma čekali do dana današnjeg. Naš prvijenac smjestio se na zidu prostorije u kojoj dosta boravimo - u kuhinji. Na fotki se ne vidi, ali ima na zidu mjesta s lijeve i desne strane za još po jednu seku/bracu, samo da se odlučimo koji su to.
Naš prvijenac možete pogledati ovdje: http://img412.imageshack.us/img412/3507 ... nazidu.jpg
Comments
bjutiful...[/quote]
To su pokloni za Be°Craft igricu koja je bila još prije turneje ali nismo stigli napraviti ih prije od velikog posla i gužve u radioni pa eto sad imate razlog više za meet up. Šalica ima za svih tko prvi dođe prvi bira
Za Riječku ekipu obratite se Viktoru za meet up na Korzu.
Neki dan sam pokupila svoju salicu i odusevljena sam. Vec sam pila jutarnji kakao iz nje. Odmah je finiji. PJ kakao!
HVALA!!!
Juras, čestitke!
Ja se vratih s mora danas, tako da dolazim na meet
Oh please let me sleep its Christmas time
I pitanjce za ZG ekipicu - ostaje li mozda koja salica viska nakon raspodjele? ako ostane kandidiram se
Propustih raspravu o Band of Horses, meni svakim albumom postaju sve bolji i bolji, sjajan bend i bas mi je super sto PJ prepoznaju trud tih izvodaca pa ih zovu kao goste na turneju. Bijahu tu KOL, MMJ, Wolfmother, Ted Leo, Band of Horses itd...Sjajno, hocemo Fleet Foxes na iducoj turneji
Novi Arcade Fire mi je onako, li-la. Nikako u uho, bjezi van sve zasad.
Novi Arcade Fire - The Suburbs - prekrasan i predivan.
Zato planiram neki 11.mjesec na koncert mozda u Minhen. A tko ode u Bolognu nece pozaliti!
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/124913
za kupit
http://thesmallstakes.com/gallery.php?page=1
Niko puno puno hvala za šalice!! Nisam jos vidjela i preuzela al vjerujem da su genijalne ko i uvijek!!!
Bila bas nesto u Dubrovniku na putu za Mljet al nazalost nisam stigla svratit do vas
zato smo u suvenirnici u Pomeni na Mljetu vidli vashe kuchice i brodiche
Pored toga vam mogu rec da mi vec opet jako fali neka dobra svirka!
lestes: 2.9. je nazalost cetvrtak pa ne znam dal bi mogla onda klisnut s posla... Javim se ak kaj smislim u medjuvremenu
Super su mi ovi The National posteri!
E da Juras cestitke jos jednom!!
grudice: i meni je super moj slon!! mogao bi bit i forniji al meni je jako drag! razmisljam si sam kak ga uokvirit pa da ga stavim na zid
Nadam se da Anica nece zbog ovoga dobiti izgon iz 10C
meni su prosli tjedan stigli Dublin i Belfast...
Gordan: Ja danima razmisljao koje bih kupio, procitao tvoj i Siljin post i odmah odlucio... Dublin, Belfast i Berlin su pali
Bome mi je trebalo dok procitam sve novosti i dogadjanja. Prva stvar prvo: cestitke velike jurasima i dobro dosao Vili u ovaj nas lijepi sareni PJ svijet
vratio se s mora jucer, nakon jednog finog odmora. Bio na Peljescu u Orebicu 10 dana gdje sam uspio uhvatiti TBF-ovce. Prvi put sam na njihovom koncertu bio i bas sam uzivao. Nakon Orebica svratio do Dubrovnika na par dana, gdje se nije moglo bolje poklopit. Dogovorio se s legendom Nikom da se nadjemo na Majkama! Bio super koncert, svirka mozda cak i nekih 2 sata, fina prziona i potvrda da su Majke vrh rock stvaralastva kod nas.
Tek sam sad skuzio slike PJ salica, i fakat su fantasticne. Niko uvijek briljira. A imam i inside info da kad nadje vremena nakon lude sezone, da ce bit jos nesto iz njegove kuhinje...
I to je to, odmor, more, vjetar, sunce...ah...jos malo i gotovo, al prije radnog ponedjeljka sve to treba zaokruziti PJ-om, koji se trenutno vrti (Amongst the waves) i koji ce se vrtit do kraja godisnjeg!
Samo lani su bili u mojim krajevima barem 4 puta po ljeti, a vjerujem da zuje svuda po HR. Valjda ti se nije potrefilo do sada. Nisu losi, ne
woohoo
eto, grupa genijalaca... a kad tek šefica to zasladi sa nekim svojim božjim darom za naša nepca...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
svaka čast ja ne mogu 2 dana bez ovoga :crazy:
Nego koga zanima PJ Emek poster je na redu u petak
viewtopic.php?f=4&t=139296
kupiti PJ Emeka za 41$ je prava prilika i za one koji nisu poster frikovi
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/121745
Poslusati mozete na:
http://soundcloud.com/sgworld/02-black-rain
meni je dobra stvar... i da, zvuci skroz 90-s... tada je i snimljena, ali nije zavrsila na albumu...
bas me zanima kako ce zvucati ako odluce napraviti novi album... ako ce zvucati kao nekad, nije dobro... svi ostali su u međuvremenu krenuli dalje...
ako krenu u nekom drugom smjeru, opet nije dobro... falit ce prijelaz zbog duge pauze...
a i brijem da Chris vise ne moze izvlacite sve one visokotonce...
:?:
http://www.soundguardian.com/soundguard ... ock-fest!/
Moram skrušeno priznati da ne da nisam ekspert nego mi se čini da sam u zadnjih 20-ak godina ukupno čuo možda 3-4 skladbe od gore spomenutih i to je to
I zato sam vec nakon prvih par sekundi nakon sto zacuh glas Chrisov na ovoj Black Rain udario po tipki stop...sto samo potvrdjuje ono sto su vec svi zakljucili, a to je da je ovo prava Soundgarden stvar s pocetka 90-ih...
Slažem se sa Rankom, ako nastave u starom ritmu dosadit će, bit će kao da podgrijavaju staru juhu ako se previše promjene bit će čudno a poznavajući Chrisove trendove u zadnje vrijeme to ne može na dobro završiti a meni je svejedno eto ih tamo neka se malo vesele i da nam što prije vrate Matt-a...neće valjda čovjek sa konja na magarca pasti
Naš prvijenac možete pogledati ovdje:
http://img412.imageshack.us/img412/3507 ... nazidu.jpg