Pearl Jam in Zagreb!

Options
16416426446466471290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    http://www.youtube.com/watch?v=cXOh-VEEi6A

i druga stvar na setlisti je... ;)

a glede Kultur Shocka: u mjesecnom planu mi je, ali je jos daleko :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    Svim curama na ovom forumu sretan Dan žena!!!

respect! :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: LOL! Hvala!
    Ugodan vikend svima želimo! Nama je započeo sa PJ-ovim coverom Buddy Hollyjeve 'Everyday' koji su svirali u Lubbock, Texas, rodnom mjestu Buddy Hollyja, miceki... :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:

već je hard sun to stavil, gleč
    :p:D

sretan dan žena...
  • siljo
    lestes wrote:
    već je hard sun to stavil, gleč
    :p:D

a nisam pazio :)
    lestes wrote:
    sretan dan žena...

thnx :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    thnx :D
    a dobro... ak se tak osjećaš... :D:p
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    lestes wrote:
    a dobro... ak se tak osjećaš... :D:p

ranac cijeni ono unutarnje žensko u sebi... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739

Word!
    Pridruzujem se cestitkama!
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    siljo wrote:

I'd buy it... :D

Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*! :D

*we don't discriminate :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • asfo
    asfo Posts: 315
    I'd buy it... :D

Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*! :D

*we don't discriminate :D

Unaprijed se ispričavam ako ću donjim tekstom uvrijediti bilo koga, ali sam morala prokomentirati:

... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni :). Mislim da ću pogledati koji put da se malo nasmijem Ciganoviću. Jedino mi je žao kaj nema baš nekog muževnog muškog u cijeloj toj šarenoj ekipi, nekoga tko nema najboljeg prijatelja stilistu.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: ej asfo, moram ti reći da je ona biljka koju ste nam donijeli ne samo da je još uvijek živa nego joj i rastu novi momenti (grančice, nastavci biljke, kaj ja znam kak bih to rekla)! to je officially prva biljka koja je ikad ušla u našu kuću koja je učinila išta drugo osim umrla!!! dosad su sve imale samo taj jedan skill, umiranje, a ova je živa i eto, živahna! it's a miracle! :)

@lestes: draga moja znam da te ovaj post vjerojatno boli, ali što ću, I don't do flowers/plants...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    asfo wrote:
    Unaprijed se ispričavam ako ću donjim tekstom uvrijediti bilo koga, ali sam morala prokomentirati:

... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni :). Mislim da ću pogledati koji put da se malo nasmijem Ciganoviću. Jedino mi je žao kaj nema baš nekog muževnog muškog u cijeloj toj šarenoj ekipi, nekoga tko nema najboljeg prijatelja stilistu.

istina, bas smo gledali i mi u petak.. koji gejzaž.. nemam nista protiv njih, ali bar su jednog mogli stavit kak spada.. ovako sandi ode van odmah, i sta cemo, nemam predstavnika vise :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    kaj se tiče CBBa morali su staviti ljude koji su nekako "drugačiji",jer o tome im najviše ovisi gledanost,tj. zarada.pa i u prijašnjim BBima su stavljali unutra suprotnosti baš kako bi se postigao sukob i gledanost.

u jednom inozemnom BBu su stavili sotonistu i jednog pravog katolika,baš kako bi namjerno isprovocirali sukob između njih

edit: i da,sretan vam dan žena! :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    da, samo je problem da su toliko "razlicitih" stavili da su svi isti :D
    osim sandija, stare dvornikove i cure uz sve 5.. koji ce naravno prvi izletit :D

necemo vise o tome :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ne mogu vjerovati da mi na ovom forumu izdvajamo sandija kao pozitivan primjer... :) presmiješno, ali to je naša hrvacka stvarnost... :)

ali, neven je bio zakon... ja sam jedva čekala da se vrati u državu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Evo mene iz Italije, tocnije Verone, nakon dva dana...ja mislila da su oni ludi, kad smo sinoc gledali onu njihovu Corridu, gdje ljudi pjevaju i glume budale, da se tako izrazim...a publika im ili pljesce ili lupa u neke padele, ovisno o tome koliko im se svidja izvodjac...Obicno je to dosta jadno, al sad kad vidim ovu Farmu i Celeb BB...:eek: Strasno nesto!
    A Sajeta sve vise i vise pada u mojim ocima, i on se prodao tamo u ziri...
    Nisam sve uspjela pohvatat (i bolje), samo sam gledala tu farmu nesto i ulazak...al strasno...I tamo ima vise zenskih.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Nego, sto ima novog u PJ svijetu? :)

Ana, stavljam slike na photobucket ovaj tjedan...sorry, malo kasnim... :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ako netko želi majice od Veddera ja ih radim ovih dana za mene i Tyler-a pa nek mi se javi.
    Zvao sam PrintStudio u ZG i šaljem im mail pa će mi javiti za cijene i boje.
    Bit će FLOK print to je onaj mekani tapitić koji se osjeti pod prstom :)
    majice su 160g od Fruit of the loom

evo opet slike
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    jurasica wrote:
    ne mogu vjerovati da mi na ovom forumu izdvajamo sandija kao pozitivan primjer... presmiješno, ali to je naša hrvacka stvarnost...

Baš sam o ovome razmišljao ovog vikenda :D...Mislim Sandi, ispada pozitivna ličnost okružen svim demonima okupljenima u toj kućici, a ustvari je _________ (nadopuni po želji). Pjevač i tekstopisac najjačeg kalibra u RH definitivno, mislim tko može napisati stihove "Svirajte mi, hej Branka, Branka, tko je kriv zbog našeg rastanka" :D osim jedinog Aleksandra Cenova...Užas :)

Kruha, igara i poljoprivredno-zabavnih celebrity emisija, ne treba nama više. Zreli smo za promatranja :D..

Niko, ja zainteresiran za majicu...
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    veliki FLOK print u dvije boje na prsima (kao vegeta) - 160 kn
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/vedderbig.jpg

mali FLOK print u dvije boje (kao grb) - 100 kn
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/Veddersmall.jpg

ovako otprilike
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/majiceVedder.jpg

Što se tiće boja nemaju neki veliki izbor, ja sam tražio crnu, tamno plavu i tamno zelenu, a imaju još crvenu i bijelu. Onda se samo promjeni boja slova.

Ima i ženskih strukiranih majica samo u crnoj i bijeloj varijanti, cijene mislim da su iste.

Ja bi im sutra naručivao pa ako netko želi neka se javi sa željom boja itd.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.