Pearl Jam in Zagreb!

Options
16446456476496501290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    masni ovo će tebe zanimati

http://youtube.com/watch?v=y84HNhThQek

nice!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snih
    snih Posts: 1,052

nice!

Janko je nekaj boležljiv, pa se čuvamo i gledamo ovog tipa.

Super nam je izvedba. :) Nekako mi se čini da je baš s dušom odsvirano...

Naježio sam se... :D Kak se ono veli P-word :D:D

Fala Niko!
  • Dirty Frankk
    Hey Lestes

Stigao ti je poster...brzo :D

Ti sad odlući da li da ti šaljem odmah u tubi ili da ti ga donesem u ZG sa okvirom kad bude proljetni Velesajam...

btw, ja sam u Zagrebu sljedeći mjesec od 22 - 26.4,
    ne moram naglašavati za meet up...ono sve po PS: masni gitara, janko bubnjevi, snih roštilj, iva kolaći i sve ostalo :D:D

se slažete!!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    iva kolaći
    se slažete!!!!
    Iva: Nema frke! :D A je li dolaze i Iva, Jana i Marko? Da i njih uvučemo u naš mračni PJ svijet. ;):)
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:
    Iva: Nema frke! :D A je li dolaze i Iva, Jana i Marko? Da i njih uvučemo u naš mračni PJ svijet. ;):)

Teško da će oni doći, jer ja dolazim na sajam i bit ću na sajmu po cijele dane.
    Sad da i njih vućem 4/5 dana po Zagrebu bilo bi nezgodno, Jana ima školu itd.

Drugi put :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    izvedba je bolesna :) svaka mu cast..

ja sam defitnitivno za neki hepening krajem 4.og mjeseca.. dovoljno za isplanirat do u detalje.. i sigurno ce suncano biti, tako da..

pozdrav
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    Ma ja sam samo htio napokon napisat da ste meni vi svi legende!!
    U zadnje vrijeme malo je rec cesto putujem tako da mi pogled na forum svaki put predstavlja pravi odmor, a da ne govorim da su rasprave vise nego zanimljive i urnebesno smijesne.:D

E i juras svaka cast za taj stunt na karici, to ce se gledat...
    Btw i ja sam nedavno probao sirit nasu religiju kroz medije, ali nisam uspio. :( Pisao sam neki clanak za casopis Lider u kojem je obicaj da pored imena autora stave i malu slikicu. Naravno ja posalo sliku kako onako veri-biznis-lajk sjedim za racunalom na cijoj straznjoj strani dominira PJ sticker i samim time prvo upada u oci kada se pogleda slika :) Objavili su mi samo ime, bez slike...pitam se zasto :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    se slažete!!!!

bat afkors!!! :) za CARA moramo nešto posebno spremiti, a onda mogu i ja napraviti onu tortu koju obećavam već neko vrijeme! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657

nice!

uf, jako, jako dobro (sigh) :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    juras, ti si legenda!! :D:)

niko, imaš pm ;)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    izvedba je bolesna :) svaka mu cast..

izazov? :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    strava jurasica...tako treba:D
    inace ne gledam bas kariku, al ovo necu propustit:D

btw...sad sam vidio na threadu slovenaca da se mad season ponovo okuplja
    zna netko nes vise?:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Dirty Frankk
    hard_sun wrote:
    strava jurasica...tako treba
    inace ne gledam bas kariku, al ovo necu propustit

btw...sad sam vidio na threadu slovenaca da se mad season ponovo okuplja
    zna netko nes vise?:D

Nemam pojma...ali svi se dali u side project, još samo fali Mr. Boom da krene u solo karijeru sa nekim Hawaii band i plesačicama u palma haljinama i sve će biti spremno za novi PJ album 2012 :D:D:D

šala!!
  • pajo
    Cool

>>
    An Italian radio will broadcast an interview about the making of the ITW soundtrack(which sits on #6 on this weeks best selling album charts there) on Friday at 18:15 CET and on Saturday at 16:45.
    Can be streamed from here:
    http://www.contattoradio.info/playerdiretta.asp?audio=

It may be available for download latter here
    http://www.contattoradio.info/dettaglio_news.asp?Id=1784
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Nemam pojma...ali svi se dali u side project, još samo fali Mr. Boom da krene u solo karijeru sa nekim Hawaii band i plesačicama u palma haljinama i sve će biti spremno za novi PJ album 2012 :D:D:D

šala!!

LOL!

Kaj se tiče Mad Season - to mi je pomalo smiješna vijest. Bez Lejneta mi se to čini, ne znam, u najmanju ruku nekak čudno. Isto ko i AiC bez njega.

Zamisli PJ bez Eduarda....? Nemoguće...
  • Dirty Frankk
    Sutra u 10:00 am PDT je opet prodaja postera. Ne smijem zakasniti ni sekunde.

E sad kad par converter-a sam provjerio i to ispada 18 sati kod nas.
    Na netu piše da se PDT (Pacific daylight time) north america zimi računa kao PST
    I da je mi opet 18 sati u Zagrebu...ali pročitao sam negdje na forumu da se pomakao sat nemam pojma gdje i da bi to moglo biti 17 sati i sad su me ful zbunili.

Da li da vjerujem converteru na netu ili ptićici??? :mad:
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    pa ja sam vidjela na nekom time converteru da je tamo sad osam sati manje nego kod nas..
    pa bi onda rekla da kod njih kad bude 10h da će kod nas bit 18h:) i točno piše gdje je ljetno vrijeme gdje ne, tako da mislim da su to uzeli u obzir pri preračunavanju..

plus ako se talijani slučajno usude stavit sinkronizirani prijevod na intervju, imamo prevodioca??:) bar da nam ukratko prepriča?:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • pajo
    plus ako se talijani slučajno usude stavit sinkronizirani prijevod na intervju, imamo prevodioca??:) bar da nam ukratko prepriča?:)
    Iva: yeeees, niko, sid, ja...a možda i još netko? anyone?
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    pajo wrote:
    Iva: yeeees, niko, sid, ja...a možda i još netko? anyone?

ja sa svoja tri mjeseca učenja sumnjam da bi bila adekvatan kandidat:)
    no ipak nadam se da se ta nacija s dugom tradicijom štovanja pj-a neće usuditi nasnimiti neki glas preko edovog..:) koliko god da mi njega cijenili i zbog onog što govori ima nešto i u glasu:D
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • lestes
    lestes Posts: 959
    snih wrote:
    Kaj se tiče Mad Season - to mi je pomalo smiješna vijest. Bez Lejneta mi se to čini, ne znam, u najmanju ruku nekak čudno. Isto ko i AiC bez njega.
    potpisujem...