Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
pajo wrote:An Italian radio will broadcast an interview about the making of the ITW soundtrack(which sits on #6 on this weeks best selling album charts there) on Friday at 18:15 CET and on Saturday at 16:45.
Can be streamed from here:
http://www.contattoradio.info/playerdiretta.asp?audio=
It may be available for download latter here
http://www.contattoradio.info/dettaglio_news.asp?Id=17840 -
A sad ovo:
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=276290
Sigurno ce bit koji koncert, ma da ja ne bi jer necu moc ici :(
A jebemu, PJ; sta morate bit tako tajnoviti i sta morate bas svake godine na turneju???"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
CrazyMarko94 wrote:osjetih se prozvanim pa reko' da repliciram
. ja sam iz ove druge grupe s tim da ne studiram k'o lud vec sam lud od studiranja
. anyway, super pricica za najslabiju kariku, nista manje nisam ni ocekivao. ja bih se vjerovatno pojavio u pj majici, kacketu, duksu...a vjerovatno bi me izbacili i prije snimanja. kad se emituje ta epizoda? il' je vec bilo? ajd' javi da gledamo. pozdrav svim drugarima!!!
Nis te nema...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Di si, Marko, kuco stara?
Nis te nema...
. ej, pricao mi domagoj kako vam je bilo na neilu...dusa me boli sto nisam isao s vama.
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0 -
opet ptičica...
još da ptičica voli i druge krajeve osim the us and a...I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
...hej, Slavko, a nemoj zaboraviti niti tko je započeo ovaj thread
.....
0 -
vidim da pravite taljanski riječnik pa evo još par rjieči: cappuccino,marlboro
jučer sam pogledao into the wild!stvarno zanimljiv film!nisam očekivao takav kraj al j*biga
inače,vezano uz film,sad prije možda tjedan dana se na oprah showu govorilo o tom filmu.došli su i njegovi roditelji pa su razgovarali s oprah o njemu. ja nisam gledao nažalost,sestra mi rekla0 -
ljudi ide tko na kultur shock danas? ja sam ziher tam (ide jos jedna frendica) pa se vidimo ak ko dodje
moj doprinos talijanskom rijecniku: pizza, caneloni, fetucini, barilla, jovanotti0 -
shela wrote:ljudi ide tko na kultur shock danas? ja sam ziher tam (ide jos jedna frendica) pa se vidimo ak ko dodje
mi idemo, a prije si planiramo otići na zrinjevac, tamo ima prigodno događanje nekakvo
! baš je You've Got To Hide Your Love Away - Eddie Vedder na otvorenom sada... čudno mi je takvu glazbu tamo čutipa Poguesi, netko je malo došao napraviti nered među beyonce i ostale
0 -
cropdustress wrote:A sad ovo:
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=276290
Sigurno ce bit koji koncert, ma da ja ne bi jer necu moc ici :(
A jebemu, PJ; sta morate bit tako tajnoviti i sta morate bas svake godine na turneju???
da ma bit ce ziher jos toga!! O, zasto li zivimo na dva razlicita kontinenta?? kad ce se oni vise preselit u tu italiju? mislim da nam je svakako pametno i dalje ponavljat talijanski0 -
asfo wrote:mi idemo, a prije si planiramo otići na zrinjevac, tamo ima prigodno događanje nekakvo
e da, st patrick's day i sve to! bili smo na tome prosle godine jer jedan frend plese irske plesove, i bilo je sve skupa bas super!
vidimo se onda u buugaluu, uzivajte!0 -
povodom gore navedenog danas je na zrinjevcu open air koncertic irske muzike.. prosle godine je bilo super, ekipa se razbacala po svim onim livadama na zrinjevcu.. deke, karte, cuga, frizbiji, irska muzika..
pocinje oko 16h pa sve do 23h negdje, pa svratiteOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
malo kasnim, al eto, od viska glava ne boliOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
dodjem i ja na kultur shock!
Mama mia!!!0 -
Od talijanskog znam samo najbitnije, a to je da je Arsenal izbacio rosso-nere0
-
Dobra zabava veceras! Zao mi je sto nemogu biti tamo, al eto...mene uvijek ima svuda, al jos nismo uspjeli nesto izumiti da se bude na 2 mjesta (ili 3
) istovremeno. Od Irske ovog vikenda, preko Kultur Shocka, na kraju je ispalo nesto trece i odoh ja na Planicu.
Gledajte Eurosport sutra, garant ce nas snimat kako festamo negdje okolo! hehe
I da, sto je s onim interviewom bilo? Nisam stigla slusat ni jucer ni danas...
Se moze to skinut i jel valja sta?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jurasica wrote:dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord!
a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum...
Hvala na dobrodoslici i molim te javi kad ce se emitovati ta epizoda moram nekako uhvatiti da pogledam
Prijavi se i za milijunasa pa im pokazi sta znaju prldzemovci he he
mozda i Tarik slusa PJ0 -
u ovako maloj zemlji u tako kratko vrijeme opet crni vikend-ubojstva na sve strane :(
i to kad?za vrijeme uskrsa....
What the fuck is this world running to?0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music