Pearl Jam in Zagreb!

Options
16426436456476481290

Comments

• Rijeka
    Rijeka Posts: 801

Eno pitanje...

Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?

Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1

(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi :D)
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Ako netko želi majice od Veddera ja ih radim ovih dana za mene i Tyler-a pa nek mi se javi.
    Zvao sam PrintStudio u ZG i šaljem im mail pa će mi javiti za cijene i boje.
    Bit će FLOK print to je onaj mekani tapitić koji se osjeti pod prstom :)
    majice su 160g od Fruit of the loom

evo opet slike
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg

ja bi radije nosila majicu na kojoj piše JurAs!!! :)

nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...

evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    jurasica wrote:
    ja bi radije nosila majicu na kojoj piše JurAs!!! :)

nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...

evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica...

:D ...a ja sam uvijek naginjao na Vedderovu stranku pa eto da složim i jednu majicu. Nije to nikakav anti PJ projekt samo malo da reklamiram našeg druga kad je već na solo turneju.
    A nekako mi je to uvijek bila fora, Vedder 10 sam imao još na faksu i sad mi se slovo V skinulo pa piše edder:) a kad sam je nosio u vojsci svi su me pitali gdje taj Vedder igra, u kojem klubu?? :D

A slušaj možemo složiti mi i neku Jeff majicu sa skate-om ili nešto slično...
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Rijeka wrote:
    Eno pitanje...

Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?

Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1

(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi :D)

Za 10 nisam provjerio cijenu jer mislim da slika za Flok print mora biti u A4 formatu ako je veća onda je rade iz 2 komada ne znam da li se cijena mjenja.

Javim ti sutra, naleti u jutro na forum
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    3.10...
    danas je Jeffu rodendan...:D
    nek mu ih bude jos toliko, i nek jos toliko koncerata odsvira i bit ce super:D

hepi brzdej:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    hard_sun wrote:
    3.10...
    danas je Jeffu rodendan...:D
    nek mu ih bude jos toliko, i nek jos toliko koncerata odsvira i bit ce super

hepi brzdej:D
    Bas da cu to reci...skrenuti pozornost vam...
    Pa eto, Jeff, sretan 45.! :eek: :D
    Dobar skejter u godinama. Najboljim ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • killroy
    killroy Posts: 739
    WOW!!!

Cetrestpeti??? Jel on najstariji?
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    pridružujem se čestitkama za jeffa:)

ali me veseli više stone danas jer izgleda da bayleaf dobiva nasljednika:P
    http://www.seattleweekly.com/music/blogs/reverb/2008/02/stone_gossard_making_solo_reco.php
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Let Stone sing! :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    jurasica wrote:
    "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala"

LOL :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
    nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu bilo :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
    nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu bilo :)
    Iva: da, Niko hajde pls reci ovima u Print studiju da će doći još frikova po takve majice. :D pajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    bezveze... glupani...

edit: ovo nema veze s forumom... sorke... ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    jurasica wrote:
    mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...

evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica... :)

znas, ti si mene oduvijek odusevljavala... stvarno... da mogu, kupio bi te preko ebay-a... zajedno sa RS200sd... :)

go Ana! :)
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:
    Iva: da, Niko hajde pls reci ovima u Print studiju da će doći još frikova po takve majice. :D pajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?

Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.

A mogu i staviti file negdje da ga skinete sami i da ga imate na svom kompu.
    U svakom slućaju nema problema kad treba tu je :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    juras fakat si zakon :D a mi ostale sve nes kao pristojne, sva sreca da imamo vodju puta ;)

happy-b jeff! :)

za majchice si jos razmislim ova s ITW mi je fora :) tnx niko!
  • jurasica
    siljo wrote:
    znas, ti si mene oduvijek odusevljavala... stvarno... da mogu, kupio bi te preko ebay-a... zajedno sa RS200sd... :)

go Ana! :)

e, da me ne znaš, skupo bi me platio... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    e, da me ne znaš, skupo bi me platio... :)

reci cijenu! :D

sretan rodjos Jeffu i Igoru... :D
  • jurasica
    Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.
    :)

a ti zapravo imaš samo plemenite razloge za ovo... svaka čast... TI SI DOBAR ČOVJEK I TOČKA! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    shela wrote:
    juras fakat si zakon :D a mi ostale sve nes kao pristojne, sva sreca da imamo vodju puta ;)

da, netko treba kanalizirati ono kaj sve mi mislimo... :) hrabra sam, nema šta... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!