Pearl Jam in Zagreb!

Options
16456466486506511290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: yeeees, niko, sid, ja...a možda i još netko? anyone?

mislim, ako treba prevoditelja za talijanski, IO!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    koliko god da mi njega cijenili i zbog onog što govori ima nešto i u glasu:D
    Iva: ma nešto malo.... ;)
    jurasica wrote:
    eto vidiš, stalno sam at te back of my mind znala da sam nekog preskočila! ekskuiz mi pliz! :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:

svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...

fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..

mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc... ;)

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! :D

PS2: amateri :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Slavko
    Slavko Posts: 19
    jurasica wrote:
    ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... :) grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :) he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu... :)

Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
    SVAKA CAST!!!!!!!

Pozdrav svima iz Srbije...
    e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...

keep on rockin in the free world...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    siljo wrote:
    svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...

fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..

mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc... ;)

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! :D

PS2: amateri :D

LOL

Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...

PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! (umro sam od smjeha kad sam ovo vidio)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    LOL

Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...

Iva: ja znam ovaj Nikin talijanski... ranko ako edvard nešto krene pričat u tvom smjeru, ti preuzmi. :D
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    LOL

konacno zdrava konkurencija...

nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici... :D

i tak.. sretno s posterom danas... :)

...and off he goes...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    siljo wrote:
    nina moric
    Iva: brijem da ti je i ovo čist dosta talijanskog da te svi tamo razumiju...:D
  • jurasica
    siljo wrote:
    konacno zdrava konkurencija...

nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici... :D

i tak.. sretno s posterom danas... :)

...and off he goes...

a spaghetti? :) a mozzarella? :) come stai mi grande amigo!

a da vas sad čujem!!!!

eddie! eddie! jeremy! jeremy!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Lijepo, lijepo. Ovdje se na svim jezicima raspravlja.

Onda mogu i ja ubaciti poznatu rečenicu svih ljudi s Kvarnera koju upotrebljavaju prilikom šopingiranja u Trstu.

Dove ze Ogledalo?

E, tako da i ja dam svoj obol (koja glupa riječ) ovoj temi...

E moj Slavko, da samo znaš što se sve ovdje sluša, Ceca i ini su svuda oko nas. "Cannot find the comfort in this world" :)

I, vezano uz Kultur Shock sutra. Nažalost ja gotovo sigurno neću dolaziti jer je vikend idealno vrijeme za provesti ga na poslu :rolleyes:... Za Sid ne znam..

Poz svima, Forza Fiume :D Paštašuta, nutella, prošuto koto i prošuto krudo, sa malo formađa nel sendvič...
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    srecom da nije radio negdje u aziji, jer bi jedini ja bio kompetentan za prijevod:

toyota, shimizu, lee ju si, lee ja mon, eje lee, kim yong, kim su yong..

:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    Francesco Totti :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • jurasica
    Slavko wrote:
    Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
    SVAKA CAST!!!!!!!

Pozdrav svima iz Srbije...
    e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...

keep on rockin in the free world...

dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord! :)

a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Francesco Totti :D
    Iva: Rim je tvoj! :)
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    ayeeeee croats!

BOK!

happy st. patrick's day!

I love to turn you on
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    ayeeeee croats!

BOK!

happy st. patrick's day!

To you too, Steve :D
    Plati pivu :p
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!

Pajo Iva, zato sam vas zvao :D

mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!

mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim :D
    Ma daj... ja sam probala, i probavala i probavala..sranje cisto.
    Prodalo se u sekundi. Zbilja. Sad je out of stock, tako da je definitivno gotovo. Jbg, drugi put ;)

E da, ne mogu doci na Kultur Shock, U nedjelju krecemo u 5.15 ujutro :eek:
    Tako da ovaj put mene! :(
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo

Iva: šteta! :(
    ali pajo je u Beogradu i cijeli dan radi/sastanči pa se valjda nije mogao javiti, a ja nisam imala nikakav propušten poziv?!?
  • jurasica wrote:
    dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord! :)

a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum... :)
    osjetih se prozvanim pa reko' da repliciram :). ja sam iz ove druge grupe s tim da ne studiram k'o lud vec sam lud od studiranja :). anyway, super pricica za najslabiju kariku, nista manje nisam ni ocekivao. ja bih se vjerovatno pojavio u pj majici, kacketu, duksu...a vjerovatno bi me izbacili i prije snimanja. kad se emituje ta epizoda? il' je vec bilo? ajd' javi da gledamo. pozdrav svim drugarima!!!
    Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...