Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
helen cross wrote:koliko god da mi njega cijenili i zbog onog što govori ima nešto i u glasu:Djurasica wrote:mislim, ako treba prevoditelja za talijanski, IO!!!0
-
jurasica wrote:mislim, ako treba prevoditelja za talijanski, IO!!!
svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...
fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..
mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc...
PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy!
PS2: amateriStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
jurasica wrote:ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se...
grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM...
he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu...
Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
SVAKA CAST!!!!!!!
Pozdrav svima iz Srbije...
e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...
keep on rockin in the free world...0 -
siljo wrote:svi se nesto prave vazni da govore talijanski, a primjera nigdje...
fiat, alfa romeo, ferrari, lancia, francesca piccinini, birra moretti... alberto tomba..
mislim da cu ja odraditi prijevod... laku noc...
PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy!
PS2: amateri
LOL
Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...
PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! (umro sam od smjeha kad sam ovo vidio)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:LOL
Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Canale 5, Rete 4, Italia Uno, Silvio Berlusconi, Pipo Baudo, Monica Bellucci...
PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! (umro sam od smjeha kad sam ovo vidio)0 -
Dirty Frankk wrote:LOL
PS: eddie, eddie! jeremy, jeremy! (umro sam od smjeha kad sam ovo vidio)
konacno zdrava konkurencija...
nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici...
i tak.. sretno s posterom danas...
...and off he goes...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:konacno zdrava konkurencija...
nina moric, roma, milan, juventus, inter, napoli, fiorentina, una birra grande mit pizza und cevapcici...
i tak.. sretno s posterom danas...
...and off he goes...
a spaghetti?a mozzarella?
come stai mi grande amigo!
a da vas sad čujem!!!!
eddie! eddie! jeremy! jeremy!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Lijepo, lijepo. Ovdje se na svim jezicima raspravlja.
Onda mogu i ja ubaciti poznatu rečenicu svih ljudi s Kvarnera koju upotrebljavaju prilikom šopingiranja u Trstu.
Dove ze Ogledalo?
E, tako da i ja dam svoj obol (koja glupa riječ) ovoj temi...
E moj Slavko, da samo znaš što se sve ovdje sluša, Ceca i ini su svuda oko nas. "Cannot find the comfort in this world"
I, vezano uz Kultur Shock sutra. Nažalost ja gotovo sigurno neću dolaziti jer je vikend idealno vrijeme za provesti ga na poslu :rolleyes:... Za Sid ne znam..
Poz svima, Forza FiumePaštašuta, nutella, prošuto koto i prošuto krudo, sa malo formađa nel sendvič...
Death or glory!0 -
srecom da nije radio negdje u aziji, jer bi jedini ja bio kompetentan za prijevod:
toyota, shimizu, lee ju si, lee ja mon, eje lee, kim yong, kim su yong..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Francesco TottiJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Slavko wrote:Ovo je nesto najjace sto sam skoro cuo ha ha
SVAKA CAST!!!!!!!
Pozdrav svima iz Srbije...
e da ovde bar ima likova kao sto ste vi umesto narodnjaka i cece i drugih sranja...
keep on rockin in the free world...
dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord!
a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
potato girl wrote:Francesco Totti0
-
ayeeeee croats!
BOK!
happy st. patrick's day!I love to turn you on0 -
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!
Pajo Iva, zato sam vas zvao
mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalimCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!
mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim
Prodalo se u sekundi. Zbilja. Sad je out of stock, tako da je definitivno gotovo. Jbg, drugi put
E da, ne mogu doci na Kultur Shock, U nedjelju krecemo u 5.15 ujutro :eek:
Tako da ovaj put mene! :("I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Dirty Frankk wrote:Ništa od postera, morao sam voziti frenda doma koji je imao zubnu operaciju...koja je kasnila sat vremena i zakasnio, shit!!
mislim da je prodaja trajala pune 3 sekunde...koji je to fanatizam i đe ja u to da se uvalim
ali pajo je u Beogradu i cijeli dan radi/sastanči pa se valjda nije mogao javiti, a ja nisam imala nikakav propušten poziv?!?0 -
jurasica wrote:dragi slavek, kak bi se reklo tu kod nas, velkom abord!
a ima dobra ekipa tamo kod vas samo kaj su se raselili po svijetu ili studiraju ko ludi pa se ne sjete doći malo na forum.... ja sam iz ove druge grupe s tim da ne studiram k'o lud vec sam lud od studiranja
. anyway, super pricica za najslabiju kariku, nista manje nisam ni ocekivao. ja bih se vjerovatno pojavio u pj majici, kacketu, duksu...a vjerovatno bi me izbacili i prije snimanja. kad se emituje ta epizoda? il' je vec bilo? ajd' javi da gledamo. pozdrav svim drugarima!!!
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads