Pearl Jam in Zagreb!

Options
17817827847867871290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    A kao da ćeš ga ikad prodat...LOL!

Znam da neću....ali ne daj bože da prigusti on bi bio prvi :o:o
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    elcielo wrote:
    kad točno si ti došla? jer ovo je bilo i prije saše, puno prije. negdje 2000./2001. tada na pitu nisam znala nikog iz hrvatske, osim nje, i njenog tadašnjeg (a možda i današnjeg) dečka, 'blejavca'.
    pa sam se družila s istočnim blokom, hehe, tada sam upoznala curu iz poljske koja nam je radila onaj super cover čestitke u sklopu poklona za naše PJ momke.
    tada je najpoznatiji/a pitter bio/la 'hedonist'. ne znam jel' se sjećaš tih vremena. uf. brings back memories...
    Joj, znas da se zbilja ne sjecam. Moglo je biti tada, a mozda i prije, neka 98, 99. tako nesto. nemam pojma zbilja.
    al jako malo se sjecam jer sam vecinom citala, ne postala. sve mi je u magli...
    Nisam bila toliko veliki freak jos :D

E Iva i Pajo, bas super za pick:) jeeeee I Jeff je zbilja dobar decec i bass player. hehe
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Joj, znas da se zbilja ne sjecam. Moglo je biti tada, a mozda i prije, neka 98, 99. tako nesto. nemam pojma zbilja.
    al jako malo se sjecam jer sam vecinom citala, ne postala. sve mi je u magli...
    Nisam bila toliko veliki freak jos :D
    Iva: anyway, ako upitate google može se pronaći slika Marine (nismo htjeli stavljat javno link, ali tko hoće provjeriti da li ju pozna, može se naći slika mlade žene s crnom kovrčavom kosom ak upišete to ime i prezime).
    pajo i ja se ne sjećamo da ju znamo, though... za nas je to still a mystery. ima ko broj od muldera ili scully? :)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Pozdrav svima,

Evo bas danas gledo...
    postoji novi film Zeitgeist Addendum, od likova koji su napravili Zeitgeist: The movie, pa koga zanima...
    http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912

Strasno dobro!

G-R-E-E-N D-I-S-E-A-S-E
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    und was ist das?

AC/DC - Black Ice
    Track List
    1. Rock N Roll Train 4:21
    2. Skies On Fire 3:34
    3. Big Jack 3:57
    4. Anything Goes 3:22
    5. War Machine 3:09
    6. Smash N Grab 4:06
    7. Spoilin' For A Fight 3:17
    8. Wheels 3:28
    9. Decibel 3:33
    10. Stormy May Day 3:10
    11. She Likes Rock N Roll 3:52
    12. Money Made 4:15
    13. Rock N Roll Dream 4:40
    14. Rockin All The Way 3:22
    15. Black Ice 3:25

to je njihov novi album?
    ak hoće ko nek me pma,šaljem link ;)
  • Dirty Frankk
    Gunner_V wrote:
    und was ist das?

AC/DC - Black Ice
    Track List
    1. Rock N Roll Train 4:21
    2. Skies On Fire 3:34
    3. Big Jack 3:57
    4. Anything Goes 3:22
    5. War Machine 3:09
    6. Smash N Grab 4:06
    7. Spoilin' For A Fight 3:17
    8. Wheels 3:28
    9. Decibel 3:33
    10. Stormy May Day 3:10
    11. She Likes Rock N Roll 3:52
    12. Money Made 4:15
    13. Rock N Roll Dream 4:40
    14. Rockin All The Way 3:22
    15. Black Ice 3:25

to je njihov novi album?
    ak hoće ko nek me pma,šaljem link ;)

To se ne skida to se kupuje u celofanu :D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    hey je li netko od vas gleda Big Brother, ja priznajem lud sam i gledam.
    Kad su neke stvari tako gadne i degutantne kao ona Rina onda jednostavno želiš vidjeti taj crap.
    Ima li još pacijenata?? ;)
  • cropdustress
    hey je li netko od vas gleda Big Brother, ja priznajem lud sam i gledam.
    Kad su neke stvari tako gadne i degutantne kao ona Rina onda jednostavno želiš vidjeti taj crap.
    Ima li još pacijenata?? ;)
    Ne izazivaj :D

Ne gledam.
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    To se ne skida to se kupuje u celofanu

sad sam tek vidio ko je producent albuma: brendan o'brien

zvuči poznato? trebalo bi :D

surađivao je s pearl jamom mnogo puta na raznim projektima,a i sad na novom pearl jamovom albumu je također angažiran ak se ne varam :D

crni led-upravo ga "kupujem" pa javim poslije očekivanja
    ima da valja! :D

(op.a. i dalje ak neko hoće link,stojim na usluzi :))
  • masni
    masni Posts: 1,657
    to naravno znaci bok, a od vaznijih rijeci jos trebate zapamtit jamas (sto znaci zivjeli :) ) ostale nisu bitne..

grcka bila fenomenalna.. odnosno ekipa+zabava.. grcka je u biti bila samo prilozna oznaka mjesta gdje ce se ova 2 subjekta susresti...

santorini fenomenalno mirno malo mjesto tipa korcule, pa kad mu dodate 900 rvata koji su dosli pit i partyjat mislim da se stopa samoozljeđivanja kod domorodaca povecala za 300%.. jos uvijek se sjecam okusa najboljeg gyrosa kojeg sam ikad jeo kod "my friend-a".. kupanje je naravno bilo neizbjezno, i to u termalnim izvorima zivuceg vulkana, ali u egejskom moru (koje ima crni sitni pijesak upravo zbog vulkana) prilikom jednog od mnogih sunset partyja

A kreta je onda opet druga ploca. Mjesavina kiča i turizma, ali koga to briga kad je svako drugi birc irski pub, i kad u ulici dugoj 500m ima 14 klubova sa razlicitim tipovima muzike (prvu noc smo uletili u "u2 rock music bar" i kao u svakom bircu gdje pise "rock" ocekivali nesto sasvim drugacije, a kad ono metallica, rage i ramstein cijelu noc.. ali doslovno cijelu noc samo ta 2 benda bez ijednog ponavljanja pjesme), kad te u svaki od gore pomenutih vuce neki lik ili licica i nude ti gratis shootere samo da pijes kod njih.. a za cuganje se uvijek dogovoris jer cijene nisu fixne.. tako se znalo dobijat koktele za 2 juroa, ili 4 pive+ 4 tekile za 4 juroa.. ah, kad se sjetim, depresija me hvata :)

ali da ne ispadne da se samo pilo i zabavljalo, posjetio se i heraklion (glavni grad krete), odnosno njegove zidine, knosos i par muzeja tamo, te na kraju naravno cijeli dan u ateni pa da ne nabrajam ceg sve ima tamo.. u heraklionu nam je jednu noc fino pjevao luka nizetic, koji zna napravit stimung sa obradama (u biti pjeva samo 3-4 svoje pjesme). Pa kad svemu tome dodate sisters party (gdje se svi decki oblace u cure), grafiti party (gdje se svi obuku u bijele majice na koje se drugi potpisuju kao u 8.om razredu) dobijete jedan fini koktel zabave+kulture (za ipak malo vise od 2 eura) :D

sve u svemu, bilo je ludo i nezaboravno, ali sam isto tako presretan sto sam ponovo doma :)

p.s. jedan dan smo na nasoj terasi u hotelu na kreti (imali smo najvecu terasu na katu jer smo imali jedini cetverokrevetnu sobu) pripremili rucak za 15 osoba (tipa tjestenina s umakom onim finim iz teglice doradjen jos s luka, komadima piletine i naravno obilnom grckom salatom), nabavili discman, kupili zvucnike samo da se moze pustiti pearl jam.. ponio sam ten i vs.. tako da sam eto uklopio i to tamo :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    to je naš MASNI!!! svaka ti dala!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Apsolutno se slažem sa šeficom gore! :)
  • cropdustress
    Svaka cast!
    A ovo sad bas svaka ti dala... :D:p ccc

Trebao bi raditi za neki turisticku agenciju, makar pisati tekst za prospekte ili tako sto. I ja bi u Grcku...
  • Masni, predobro! Koja agencija je u pitanju (ak se smije znat)...
    jurasica wrote:
    svaka ti dala!!! :)

Ili apdejtana verzija - najbolja ti dala! :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ma mogao bih se rapisat ja o svemu, al cemu zamaranje..

agencija je collegium i dobrano su zaradili na nama. stvarno se prije puta zapitas vrijedi li para (mi ferovci smo uzeli aranzman 12 dana tamo avionom, a natrag brodom koji je iznosio 3709kn (s kabinom na povratnom brodu).. ali iskreno mi ni centa sada nije zao, ni ulozenog ni tamo potrosenog. vrhunski su profici u svom poslu.. od vodica, izleta, organiziranja partyja, dj-a, sve ,sve.. organizacija na nivou (istini za volju neke grupe i nisu tako bajno prosle sto se tice buseva i vodica kao mi, al sta ces, ipak smo mi ferovci pa smo si i najorganiziraniji :) )

agencija organizira i doceke za novu godinu u obliznjim metropolama (iako mislim da je to uvijek puno bolje sam otici), a sto se tice apsolventskih najbolja im je destinacija upravo ova grcka (santorini-kreta). to i sami kazu na prezentaciji. osim toga, imaju jos i tunis..

eto :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Svaka cast!
    A ovo sad bas svaka ti dala... :D:p ccc

Trebao bi raditi za neki turisticku agenciju, makar pisati tekst za prospekte ili tako sto. I ja bi u Grcku...

pa to se samo tako kaže kad nekome želiš sve najbolje... :) a da bi mali mogao unovčiti svoje spisateljske sposobnosti, to definitivno... čemu se ograničavati na tur. agencije?!? marketing bejbe - oni stalno traže neku kreativu/copywritere i slično pa bi si mogao razmisliti... jedan moj frend je tokom faksa honorario za neku agenciju... možda pajo može pomoći... :)

i ja bi sad u grčku i na santorini i na kretu i pila bih za par eura i tak... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    masni ajme koji zakooon! super zvuchi grchka u tom vashem aranzmanu! imam sad tu jednog grka u grupi bit ce sav sretan kad mu ispricham :D

niko: ma vec mi bed kolko se ponavljam stalno s tim kolko su ti kul posteri :) pa sad necu vise nista rec za onaj potpisani ;)

pozdrav marini ma gdje bila!!
  • cropdustress
    masni wrote:
    ma mogao bih se rapisat ja o svemu, al cemu zamaranje..

agencija je collegium i dobrano su zaradili na nama. stvarno se prije puta zapitas vrijedi li para (mi ferovci smo uzeli aranzman 12 dana tamo avionom, a natrag brodom koji je iznosio 3709kn (s kabinom na povratnom brodu).. ali iskreno mi ni centa sada nije zao, ni ulozenog ni tamo potrosenog. vrhunski su profici u svom poslu.. od vodica, izleta, organiziranja partyja, dj-a, sve ,sve.. organizacija na nivou (istini za volju neke grupe i nisu tako bajno prosle sto se tice buseva i vodica kao mi, al sta ces, ipak smo mi ferovci pa smo si i najorganiziraniji :) )

agencija organizira i doceke za novu godinu u obliznjim metropolama (iako mislim da je to uvijek puno bolje sam otici), a sto se tice apsolventskih najbolja im je destinacija upravo ova grcka (santorini-kreta). to i sami kazu na prezentaciji. osim toga, imaju jos i tunis..

eto :)
    Preko collegiuma idu vise-manje svi. Mi smo bile jedne godine sa njima u Pragu i bilo super. Isto organizacija i sve dobro, no cula sam i losa/losija iskustva od ljudi, bilo na tv-u bas se radilo o apsolventskima mislim.
    Al eto, meni je isto bilo dobro i frendica isto bila 2006. u Grckoj sa njima i sve odlicno. Ah, valjda cu i ja jednog dana tamo... :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    otkazalo mi MMJ koncerat!!! :(

Jim pao i bas se nekako jako ozljedio pa su otkazali cijelu europu!! :eek:

http://www.pitchforkmedia.com/article/news/146575-my-morning-jacket-cancel-european-tour

A bas sam se veselila, karta mi v zepu i sve to... sigh.
  • Dirty Frankk
    shela wrote:
    otkazalo mi MMJ koncerat!!! :(

Jim pao i bas se nekako jako ozljedio pa su otkazali cijelu europu!! :eek:

http://www.pitchforkmedia.com/article/news/146575-my-morning-jacket-cancel-european-tour

A bas sam se veselila, karta mi v zepu i sve to... sigh.

Ajme koji bed, baš mi je žao. U zadnje vrijeme sam se i ja zagrijao za njih, baš sam razmišljao kako bi bilo cool opet ih uživo vidjeti. Danas mi je čak stigao i njihov prvi poster ;) dosadili su mi ovi PJ posteri:D ;)

Masni svaka čast za Grčku, sigurno je bilo ludo.