SBM nema šanse na prvu poslje će već biti zanimljivo :corn:
nakon ovakve izjave pojacane onim bogohuljenjem o Unthought Known od neki dan, odbijam sudjelovati u bilo kakvoj igri u kojoj sudjeluje ovaj lik... pazi se gosparu, znam gdje zivis! :twisted:
PS Niko, kad objave turneju, ono, ja kupim 10c za jedan, ti za drugi pa se kao mijenjamo i to sve, ne?
nakon ovakve izjave pojacane onim bogohuljenjem o Unthought Known od neki dan, odbijam sudjelovati u bilo kakvoj igri u kojoj sudjeluje ovaj lik... pazi se gosparu, znam gdje zivis! :twisted:
PS Niko, kad objave turneju, ono, ja kupim 10c za jedan, ti za drugi pa se kao mijenjamo i to sve, ne?
hahahahahaha
za karte - dogovoreno
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Da još nisu svirali Getaway ne mogu vjerovati.....WTF PJ, put your shit together :nono: :twisted: :fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Da još nisu svirali Getaway ne mogu vjerovati.....WTF PJ, put your shit together :nono: :twisted: :fp:
da, wtf? podsjeca me na Force Of Nature sa Backspacera koju su svirali samo 11 puta u skoro 100 koncerata od kad je Backspacer izašao... ok, 98, ali nije da brojim
što se tiče statistike, iduća će vjerojatno biti ona klasična o setlistama s turneje, da znamo šta nas čeka na proljeće, ali kako se stvari kreću, svašta može biti.. u jednu ruku se vade stvari iz naftalina, u drugu ne sviraju nove :fp:
će da vidimo..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
što se igre tiče, ne mogu sudjelovati.
naime, album mi još nije doputovao iz jueseja
Zato sam i stavio srijedu kao početak. Dajem im još vremena. A i nije važno ako se ne uključiš odmah u prvom krugu. Valjda neće jedan glas biti presudan.
Dakle, s igricom i glasovima se strpimo do srijede.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Što bi to moglo biti Igore? Tvrđava s flekom? Ključ od vinskog podruma? Objašnjenje kako je David Copperfield prošao kroz kineski zid?
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Masni, svaka cast (rek'o bi ti da si Tito al ne znam smijel' se to )! Moraces podijeliti template za tu tablicu pa da ocjenjujemo i mi. I ja inace slusam album prvo 10-tak puta, ono sa strane, dok svira u pozadini a ja radim nesto drugo. Onda se fino nacalim ispred linije jedno 5-6 puta gdje posebno slusam prvo cjelinu, onda samo bubanj, samo bas, samo gitare/solo, samo nasnimavanja razna. Onda tek sa tekstom u rukama. Ljepota!
I
haha genijalan opis! ja se u biti sva izbezumim i ne znam kak počet i jel bi prije samo slušala da mi možda koja stvar uđe u uho il samo jednu stvar više puta (da joj dam dovoljno šanse valjda) il sve odjednom il sve uz riječi il sam u pozadini...a onda obično sve prepustim slučaju na kraju i čekiram ono što mi zapne za uho, a onda nađem vremena pa obavezno prvo lyricsi da vidim šta ed ima za reć pa onda već đitra zapne za bubnjić i tak
uf kompleksni su to procesi
Moram još jednom napisati svoja zapažanja o novom albumu, a to je da mi nikako nije sjeo. Ništa ne osjećam prema njemu. :?: :?: :?: :( :x
Mislim, album mi nije loš, ali me izgleda promašio skroz.
sniše, mislim da si se izbezumio
elcicelo: iskreno i ja uvijek imam upitnik kad pomislim na backspacer :oops: ...al onda polako dođu just breathe, unthought known, i tako to krene
E kad sam već tu danas - upoznala nedavno još jednu fenovku i rekla joj za forum i opisala cijelu našu priču pa možda nam se pridruži još koji član (btw na momente djelovala prestrašeno ;D ali vrlo samouvjereno zna da bi tražila nešto s lost dogsa kad bi ju momci pitali za pjesmu respect
Već sam se preplašio da su nas izbrisali. Morao sam do 4. stranice da nas nađem. No, dobro. U Hrvatskoj je srijeda počela, u Sydneyju je već jutro, u Americi još nije, ali tamo sad ionako nikoga nemamo. Imate skoro punih 48 sati za izjašnjavanje. Let the game begin.
Moj glas u prvom krugu igre "Tražimo najbolju pjesmu s Munje" ide :dramatic drums:
pjesmi pod rednim brojem 10
SLEEPING BY MYSELF
:shock:
Comments
hahahahahaha
za karte - dogovoreno
da, wtf? podsjeca me na Force Of Nature sa Backspacera koju su svirali samo 11 puta u skoro 100 koncerata od kad je Backspacer izašao... ok, 98, ali nije da brojim
Alpine 1&2;
2012 Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, Copenhagen;
2013 Wrigley EarthCam / Ice cold water $1
zakon ste, volim kad ste ovako aktivni
grudice, samo ti tizaj :thumbup:
masni, iskreno, neke rečenice sam par puta čitala kako bih skužila o čemu pričaš
pridružujem se komentaru cura, ja to ništa ne čujem :fp:
što se igre tiče, ne mogu sudjelovati.
naime, album mi još nije doputovao iz jueseja
ovo će biti neki vrh od slike već vidim..
igrica može, uvijek za
što se tiče statistike, iduća će vjerojatno biti ona klasična o setlistama s turneje, da znamo šta nas čeka na proljeće, ali kako se stvari kreću, svašta može biti.. u jednu ruku se vade stvari iz naftalina, u drugu ne sviraju nove :fp:
će da vidimo..
Zato sam i stavio srijedu kao početak. Dajem im još vremena. A i nije važno ako se ne uključiš odmah u prvom krugu. Valjda neće jedan glas biti presudan.
Dakle, s igricom i glasovima se strpimo do srijede.
pregenijalno mi je sve skupa stvarno, ne mogu vjerovati kako uspijevaju, jedva čekam čuti sve uživooo
zasad su mi top of the pops infallible i pendulum, al još uvijek dost promjenjivo. jako su mi sve zanimljive u svakom slučaju i super najs tekstovi
grudice jel to neki pendulum u nastajanju??
haha genijalan opis! ja se u biti sva izbezumim i ne znam kak počet i jel bi prije samo slušala da mi možda koja stvar uđe u uho il samo jednu stvar više puta (da joj dam dovoljno šanse valjda) il sve odjednom il sve uz riječi il sam u pozadini...a onda obično sve prepustim slučaju na kraju i čekiram ono što mi zapne za uho, a onda nađem vremena pa obavezno prvo lyricsi da vidim šta ed ima za reć
uf kompleksni su to procesi
sniše, mislim da si se izbezumio
elcicelo: iskreno i ja uvijek imam upitnik kad pomislim na backspacer :oops: ...al onda polako dođu just breathe, unthought known, i tako to krene
E kad sam već tu danas - upoznala nedavno još jednu fenovku i rekla joj za forum i opisala cijelu našu priču pa možda nam se pridruži još koji član
nema fajta... moje!!!
Pearl Jam ipak volim najviše na svijetu...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
to the point!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
neki ljudi me valjda nikada neće prestati fascinirati... a to je valjda jer slušaju PJ...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Tvrđava Nehaj u Senju ??
It's all yours baby
meni meni...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Moj glas u prvom krugu igre "Tražimo najbolju pjesmu s Munje" ide :dramatic drums:
pjesmi pod rednim brojem 10
SLEEPING BY MYSELF
:shock:
šefe, oce'l bit kakva tablica, google docs, ovo ono, da lakse pratimo rezultate? za nas geekiće... :ugeek:
ja trenutno vucem neku ozljedu pa ne mogu igrati, ako prođe u iducih 40ak sati, pridruzim se.. fizioterapeuti odrađuju lavovski posao...
Sleeping by Myself
i dalje se ne mogu odlučit, pa da bude barem malo zanimljivije - Yellow Moon
tko to mene gleda?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing
snihu će u ovoj fazi sigurno biti najteže...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!