Pearl Jam in Zagreb!

17257267287307311290

Comments

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    Evo *nekoliko* slikica od vikenda :D
    Obratite pozornost na izgubljene forumase...Sada nadjene u Rijeci.
    A cujem i sire :D

http://www.facebook.com/album.php?aid=27652&l=d0e37&id=500399631

http://www.facebook.com/album.php?aid=27755&l=76885&id=500399631

vidim da je svirao mali adam aka Bebe na Vole... ne znam kakvo je to ime, ali Sid daj reci kakav je mali bio? baš me zanima... :)

a di je mala agresivka? nema je na slikicama i malo se brinem za nju... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    jurasica wrote:
    vidim da je svirao mali adam aka Bebe na Vole... ne znam kakvo je to ime, ali Sid daj reci kakav je mali bio? baš me zanima... :)

a di je mala agresivka? nema je na slikicama i malo se brinem za nju... :)
    Znas tog Bebaca? :)
    Meni je bio super. Bas sam se ugodno iznenadila. Poseban je. Ima dobar zvuk, glas, sve.

Ima ima i agresivke na slikama. Samo sam u toku uploadanja postala linkove pa nisi vidjela sve. Sad baci oko, bit ce tri, da TRI linka, tri albuma :D
    Niste ni morali doc kad ja sve lijepo poslikam ;)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Čitam faniviewse Bonnarooa, gledam clipove onog lika na spin.com, gledam te setliste i mogu reći da mi se ova turneja jaaaako sviđa. Izgleda da band opet uživa svirat, a bogami slušajući ove mini bootlege čini mi se i da zvuče nekako svježe. A i 10C je počeo slušat fanove sa ovim bootovima na cd-u, lutrijom za prve redove i wristbandsima za postere...

Who You Are nakon 10 godina, W.M.A. nakon 13, All Night prvi put...mislim da nakon ovih stvari prognozirat setlistu za MSG nije nimalo zahvalan zadatak :D

Iva: my 2c - meni isto super zvuče, ali malo preuvježbano tj. nekako prearanžirano. ne znam se baš najbolje izrazit jer nemam baš nešto sluha, ali više mi paše onaj malo divljiji Euro-tour zvuk. tenovska dviljakuša, rekao bi vjerojatno moj muž... :)
  • pajo
    Ima ima i agresivke na slikama.
    Iva (jer naravno logično je da pajo fakat nikad ne bi postao ovaj post :)): mala agresivka ima šiške! wheeeee! looking good mala agresivka! :D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva (jer naravno logično je da pajo fakat nikad ne bi postao ovaj post :)): mala agresivka ima šiške! wheeeee! looking good mala agresivka! :D

može meni netko postat link drito na tu sliku sa malom agresivkom jer je ja očito ne prepoznajem... :) super neka frizura... nova ana marija, vrag je jebi... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Jebemti, slusam ove short klipove bootlega...
    Ko sto je Iva primijetila, fakat su uvjezbani...cak paze i na tempo...recimo Corduroy zvuci kao nekad...dok je na euro turu sve bilo s ubrzanim tempom

Vidit cemo kako ce to dalje bit, al ovo do sad zvuci..njam...a da ne govorim o pjesmama izvucenih iz naftalina...

Sve cesce mi prodje misao i zelja..."eh, da barem idem preko bare"
    :)
  • pajo
    jurasica wrote:
    može meni netko postat link drito na tu sliku sa malom agresivkom jer je ja očito ne prepoznajem... :) super neka frizura... nova ana marija, vrag je jebi... :)
    Iva: eto je: http://www.facebook.com/photo.php?pid=637372&id=500399631&l=885b4
    i za ove malo starije, kaj slabo vide... :D
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: eto je: http://www.facebook.com/photo.php?pid=637372&id=500399631&l=885b4
    i za ove malo starije, kaj slabo vide... :D

hvala, ti si dobar čovjek! :) jedva čekam sutra! ;)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    jedva čekam sutra! ;)
    Iva: :D
  • cropdustress
    Evo jos jedne slikice :)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=637466&l=e33c8&id=500399631

A pogledajte tko se pojavio :D (tko ga ne prepoznaje, to je Nothingman Ante)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=637468&l=5a85f&id=500399631
  • cropdustress
    Sto sutra? Utakmica?
  • jurasica
    Sto sutra? Utakmica?

i utakmica! HRVATSKAAAAA... ma jeste vidjeli kako su turci dobili čehe u zadnje 3 sekunde utakmice? katastrofa.... vrag ih jebi...

ma nosim ivi lovu za merch u ny pa se ona priprijetila da će napraviti najbolji burek koji sam ikada jela... ;) živi bili pa vidjeli... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    mali adam iz glofta?

evo ja napokon doma!! uf ludi dani su za menom :) prekratko je trajalo nažalost..
    sad mi se samo mota po glavi kak da ja odem na exit..

morala sam vidjet setlistu.. ajme.. ja bi release.. meni fale oni uživo..

eh da.. šiške :o hvala :o

sid, HVALA još jednom na predivnom poklonu!! :o ne znam kak da se odužim!

vjerojatno sam nekaj zaboravila.. kasno je. a i nisam baš spavala ovih dana..
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja cu poslije srijede slozit set listu :)

ove prave su bombasticne.. tesko ce biti pogodit..

@nogomet: turci.. koji firkovi.. nadam se da im necemo dopustit da se razmasu tak.. (iako je sve nastalo zbog pogreske golmana :D )

STIPE STIPE !!!
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    masni Posts: 1,657
    čuli? dojmovi?

me like.. iako neke pjesme ne lice na "d coldplay" :D poslusao par puta tek, a vec sjedaju neke stvari.. volim tu njihovu harmoniju.. od 7-10. pjesme mi je odlican dio cedeja.. pogotovo zadnja poslije 1:38.. stvarno ok :)

i jos uvijek nisam otkrio na koju su pjesmu mislili kad su rekli da je na albumu pjesma koju svatko mora cut prije nego otegne papke?

koja god, ja sad mirno mogu na tamnu stranu mjeseca :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    Opet bravo 10C...nije trebalo biti boota sa Bonnarooa, ali se ipak pojavio u goods sectionu nakon žicanja fanova.
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    ima na pearl jam evolutionu za skinut WPB
    malo slabije kvalitete, al da se poslusat:)

p.s. samo prvi dio
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Nisu nam marka primili u jaslice :( :mad: fuckers!!! Sad moramo potezati veze, sranja i ostalo...koji shit !!!
    Alo Sid koji mito vi primate u vašim jaslicama/vrtuću?? :D

Dao bi jedan cijeli koncert PJ samo da čujem WMA uživo...mrak mrakova!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Nisu nam marka primili u jaslice :( :mad: fuckers!!! Sad moramo potezati veze, sranja i ostalo...koji shit !!!

Baš sranje! :(:(

Mi smo za Janka imali neku laganu vezu koja je upalila. Inače i u Zagrebu je dosta teško dobiti jaslice, dosta klinaca izvisi, dok je u vrtićima ipak lakše jer ima dosta mjesta.

Kako stojite u Dubrovniku s privatnim vrtićima? Možda i to ne bi bilo loše ako ne uspijete u redovni.

Puno sreće i strpljenja! Bit će sve OK! :)