Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:
Eno pitanje...
Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?
Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1
(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi)
Death or glory!0 -
Dirty Frankk wrote:Ako netko želi majice od Veddera ja ih radim ovih dana za mene i Tyler-a pa nek mi se javi.
Zvao sam PrintStudio u ZG i šaljem im mail pa će mi javiti za cijene i boje.
Bit će FLOK print to je onaj mekani tapitić koji se osjeti pod prstom
majice su 160g od Fruit of the loom
evo opet slike
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
ja bi radije nosila majicu na kojoj piše JurAs!!!
nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...
evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ja bi radije nosila majicu na kojoj piše JurAs!!!
nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...
evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica......a ja sam uvijek naginjao na Vedderovu stranku pa eto da složim i jednu majicu. Nije to nikakav anti PJ projekt samo malo da reklamiram našeg druga kad je već na solo turneju.
A nekako mi je to uvijek bila fora, Vedder 10 sam imao još na faksu i sad mi se slovo V skinulo pa piše edder:) a kad sam je nosio u vojsci svi su me pitali gdje taj Vedder igra, u kojem klubu??
A slušaj možemo složiti mi i neku Jeff majicu sa skate-om ili nešto slično...CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Rijeka wrote:Eno pitanje...
Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?
Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1
(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi)
Za 10 nisam provjerio cijenu jer mislim da slika za Flok print mora biti u A4 formatu ako je veća onda je rade iz 2 komada ne znam da li se cijena mjenja.
Javim ti sutra, naleti u jutro na forumCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
3.10...
danas je Jeffu rodendan...:D
nek mu ih bude jos toliko, i nek jos toliko koncerata odsvira i bit ce super:D
hepi brzdej:D...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
hard_sun wrote:3.10...
danas je Jeffu rodendan...:D
nek mu ih bude jos toliko, i nek jos toliko koncerata odsvira i bit ce super
hepi brzdej:D
Pa eto, Jeff, sretan 45.! :eek:
Dobar skejter u godinama. Najboljim"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
WOW!!!
Cetrestpeti??? Jel on najstariji?0 -
pridružujem se čestitkama za jeffa:)
ali me veseli više stone danas jer izgleda da bayleaf dobiva nasljednika:P
http://www.seattleweekly.com/music/blogs/reverb/2008/02/stone_gossard_making_solo_reco.phpI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
Let Stone sing!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu biloOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu bilopajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?
0 -
bezveze... glupani...
edit: ovo nema veze s forumom... sorke...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jurasica wrote:mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...
evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica...
znas, ti si mene oduvijek odusevljavala... stvarno... da mogu, kupio bi te preko ebay-a... zajedno sa RS200sd...
go Ana!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: da, Niko hajde pls reci ovima u Print studiju da će doći još frikova po takve majice.
pajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?
Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.
A mogu i staviti file negdje da ga skinete sami i da ga imate na svom kompu.
U svakom slućaju nema problema kad treba tu jeCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
juras fakat si zakon
a mi ostale sve nes kao pristojne, sva sreca da imamo vodju puta
happy-b jeff!
za majchice si jos razmislim ova s ITW mi je foratnx niko!
0 -
Dirty Frankk wrote:Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.
a ti zapravo imaš samo plemenite razloge za ovo... svaka čast... TI SI DOBAR ČOVJEK I TOČKA!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads