Pearl Jam in Zagreb!

1428429431433434860

Comments

• pajopajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    e, da me ne znaš, skupo bi me platio... :)
    Iva: ajde, ajde, bio bi sigurno opaki bidding na eBayu... :D samo mislim da je ipak bolje da prestanemo poticati trgovinu ljudima ovdje...a i da ne bi Vikiju pale na pamet neke ideje ako opet 'zgriješiš' s nekim rozim tenisicama...;)
  • masnimasni Posts: 1,657
    jurasica wrote:
    da, netko treba kanalizirati ono kaj sve mi mislimo... :) hrabra sam, nema šta... :)

ides ti na kraju preko bare ili ne? :) nesto si pricala..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... :) grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :) he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    masni wrote:
    ides ti na kraju preko bare ili ne? :) nesto si pricala..

a ne znam više... muškarci su nam se ustrtarili da im je to puno love... sad odjednom... ja i sintija smo za, ali su nam muškarci u banani... :) ne znam, ali sve je još otvoreno... ideš ti sa nas dvije? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    jurasica wrote:
    napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :)

awwww,PRICELESS! :D

viš,da si pobijedila sad bi imala za put :P :D
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    jurasica wrote:
    ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... :) grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :) he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu... :)
    Juras, ti si legenda!
    A ta baba koja ima nes protiv PJ-a se ne bi ni trebala natjecat na karici, a pogotovo ne s tobom!
    Javi kad je epizoda da gledamo! :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    jurasica wrote:
    Iva:
    1. moraš nam reći kad će to biti emitirano da možemo svi skakati ispred telke kad legenda vođa puta digne tablu na kojoj piše PJ :D
    2. sad si valjda naučila da na takva događanja ne ideš bez lestes! da ti je ona bila tamo mogla je odmah napeglat tuku od anti-pj tete (a da je vidla lestes ne bi se teta uopće ni usudila to reći :))
    3. koja si ti jebena legenda!!!
    Upravo slusam na Svid radiju emisiju Nesto o Grunge-u...
    melje on melje o Nirvani, sad malo o PJ-u...bla bla...nis sto ne znamo, i neke cinjenice malo iskrivljene, nije bitno...i pusti...pogadjate? Alive :D Predvidljivo.
    Isss...ovaj nema pojma! Koji je to album BiNATURAL? :eek:
  • RijekaRijeka Posts: 801
    ma upišat ću se...

90-ih godina izdaju još 2 albuma No code i Yield čime se odmiču od svojeg Zeppelinovskog i Hendrijevskog stila... I onda Binatural album :D...

Ide STBC...

Čekam dalje, bar ću ić vesel na posao nakon ove binaturalografije :D

EDIT...Sad su na Soundgardenu
    Death or glory!

• killroykillroy Posts: 739
    jurasica wrote:
    ekipica moja, moram vam nešto priznati... bila sam danas na snimanju najslabije karike... natjecala se... :) grozno... ispala u drugom krugu jer sam fakat bila najgora... u prvom sam bila najbolja, ali jebiga... nego, napisala ja na onoj tabli ime osobe koju bi izbacila i ispod toga PEARL JAM... :) he, i onda kad je danijela pitala jednu tetu zašto me izbacuje još je i ubacila i "zato što sluša pearl jam?"... to mi je bilo najdraže... nadam se jedino da na taj način nisam osramotila ovu našu malu frikastu zajednicu...

:):) LOLCINA!!!!
    Eto ZATO si ti vodja puta!

...i naravno jer si poliglot :D
    Rijeka wrote:
    ma upišat ću se...

90-ih godina izdaju još 2 albuma No code i Yield čime se odmiču od svojeg Zeppelinovskog i Hendrijevskog stila... I onda Binatural album :D...

Ide STBC...

Čekam dalje, bar ću ić vesel na posao nakon ove binaturalografije :D

EDIT...Sad su na Soundgardenu
    Prestrasno. Kaka bez veze...cinjenice izvukao tko zna odakle i totalno bzvz...
    a i nije tocno nis na kraju. ma ok. mislila sam da ce pustit nesto manje predvidivo...da vidim sto ce pustit od SG. vise ga ni ne slusam sto melje.
    Upravo slusam na Svid radiju emisiju Nesto o Grunge-u...
    melje on melje o Nirvani, sad malo o PJ-u...bla bla...nis sto ne znamo, i neke cinjenice malo iskrivljene, nije bitno...i pusti...pogadjate? Alive :D Predvidljivo.
    Isss...ovaj nema pojma! Koji je to album BiNATURAL? :eek:

ma to im je valjda ovaj NOVI, kaj ne? :) nego, jeste zvali radio i tražili da se isprave pogrešno navedene činjenice... da se ne desi da neki novi obožavatelj čuje alive, napali se i ode tražiti ovaj novi album, a u cd shopu ga pošalju doma jer im još nije stigao... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    Juras, ti si legenda!
    A ta baba koja ima nes protiv PJ-a se ne bi ni trebala natjecat na karici, a pogotovo ne s tobom!
    Javi kad je epizoda da gledamo! :)

ma da vi ne zamrzite tamo neke natjecatelje, nisu oni imali ništa protiv PJa (kao da uopće znaju za PJ :) ) nego je danijela pitala ovu jednu zašto me izbacuje odn da li je to zato što je slušam PEARL JAM.. eto, nije nitko protiv PJa, a i da je ne bi mi ni trebala anamarija - napeglala bi ja to bez probljema... inače, emisija će biti emitirana 31.03. ali nisam baš ponosna, tak da ne morate obavezno gledati... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    jurasica wrote:

LOL! :) Legendo! glavno da si ti njima napisala sto ih ide i to je to. :D
    ajmo frikovi da nam edvard dobije bar zlatnu kuglu kad vec nije kipich ;)

Tomislav Petricevic sent a message to the members of Facebook Pearl Jam Fans in
    Croatia.

Subject: Zlatna Koogla - Eddie Vedder

Dajte glas Eddie Vedderu na zlatnoj koogli, hrvatskoj dodjeli glazbenih
    nagrada, u kategoriji:

Najbolji INOZEMNI IZVO�AČ

viĹĄe informacija na http://www.zlatnakoogla.com

hvala :)
    predobro, juras :)

moramo iskoristit svaku sekundu za promociju :D

ovo je bio strateski vazan korak u nasoj petoljetci.. sada ce nam svima biti lakse..

sad mogu u CV stavit da sam pripadnik pokreta PJ obozavatelja pod vodstvom ane juras, koji je radio underground pod maskom glazbenih kriticara sve do pojave nase najjace karike na najslabijoj karici.. revolucija :)
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Zakon juras...svaka čast :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    masni wrote:

ovo je bio strateski vazan korak u nasoj petoljetci.. sada ce nam svima biti lakse..

sad mogu u CV stavit da sam pripadnik pokreta PJ obozavatelja pod vodstvom ane juras, koji je radio underground pod maskom glazbenih kriticara sve do pojave nase najjace karike na najslabijoj karici.. revolucija :)
    Iva: znaš kaj mali, i ti si isto poprilična legenda ;):)
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    masni wrote:

Ae, ne znam jel mi bolja jurasica ili masni... :D

Legende ste oboje... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • siljosiljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:

pusa :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    masni ovo će tebe zanimati

http://youtube.com/watch?v=y84HNhThQek

nice!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • snihsnih Posts: 1,052

nice!

Janko je nekaj boležljiv, pa se čuvamo i gledamo ovog tipa.

Super nam je izvedba. :) Nekako mi se čini da je baš s dušom odsvirano...

Naježio sam se... :D Kak se ono veli P-word :D:D

Fala Niko!
    Hey Lestes

Stigao ti je poster...brzo :D

Ti sad odlući da li da ti šaljem odmah u tubi ili da ti ga donesem u ZG sa okvirom kad bude proljetni Velesajam...

btw, ja sam u Zagrebu sljedeći mjesec od 22 - 26.4,
    ne moram naglašavati za meet up...ono sve po PS: masni gitara, janko bubnjevi, snih roštilj, iva kolaći i sve ostalo :D:D

se slažete!!!!
    iva kolaći
    se slažete!!!!
    Iva: Nema frke! :D A je li dolaze i Iva, Jana i Marko? Da i njih uvučemo u naš mračni PJ svijet. ;):)
    pajo wrote:
    Iva: Nema frke! :D A je li dolaze i Iva, Jana i Marko? Da i njih uvučemo u naš mračni PJ svijet. ;):)

Teško da će oni doći, jer ja dolazim na sajam i bit ću na sajmu po cijele dane.
    Sad da i njih vućem 4/5 dana po Zagrebu bilo bi nezgodno, Jana ima školu itd.

Drugi put :)
    izvedba je bolesna :) svaka mu cast..

ja sam defitnitivno za neki hepening krajem 4.og mjeseca.. dovoljno za isplanirat do u detalje.. i sigurno ce suncano biti, tako da..

pozdrav
    Ma ja sam samo htio napokon napisat da ste meni vi svi legende!!
    U zadnje vrijeme malo je rec cesto putujem tako da mi pogled na forum svaki put predstavlja pravi odmor, a da ne govorim da su rasprave vise nego zanimljive i urnebesno smijesne.:D

E i juras svaka cast za taj stunt na karici, to ce se gledat...
    Btw i ja sam nedavno probao sirit nasu religiju kroz medije, ali nisam uspio. :( Pisao sam neki clanak za casopis Lider u kojem je obicaj da pored imena autora stave i malu slikicu. Naravno ja posalo sliku kako onako veri-biznis-lajk sjedim za racunalom na cijoj straznjoj strani dominira PJ sticker i samim time prvo upada u oci kada se pogleda slika :) Objavili su mi samo ime, bez slike...pitam se zasto :D
    se slažete!!!!

bat afkors!!! :) za CARA moramo nešto posebno spremiti, a onda mogu i ja napraviti onu tortu koju obećavam već neko vrijeme! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!

nice!

uf, jako, jako dobro (sigh) :)
  • lesteslestes Posts: 959
    juras, ti si legenda!! :D:)

niko, imaš pm ;)
Sign In or Register to comment.