Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
killroy wrote:i ja...
Nego oce mozda ko donijet neki laptop sa dvd przilicom....imam par stvarcica koje bi htio podijelit s PJ freakovima...
1.Dirty Frankk
2.iva&pajo
3.lestes
4.killroy
.
.
meni utorak paše, za Ivu još nisam ziher, možda ima njemački... anyway:
1.Dirty Frankk
2.iva&pajo
3.lestes
4.killroy
5. siljo (iva ?)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
1.Dirty Frankk
2.iva&pajo
3.lestes
4.killroy
5. siljo (iva ?)
6. ana & sintija (možda)
a jel bi vam pasalo da se za promjenu nadjemo negdje drudje? na jarunu npr? parking me manje košta...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ako ne budem morala raditi, dodjem i ja

1.Dirty Frankk
2.iva&pajo
3.lestes
4.killroy
5. siljo (iva ?)
6. ana & sintija (možda)
7. elcielo (možda)0 -
e da...
nismo skuzili da smo napravili preko 6000 postova... ponavljam, preko 6000 postova
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
-
Woohoo! Bravo mi!siljo wrote:e da...
nismo skuzili da smo napravili preko 6000 postova... ponavljam, preko 6000 postova
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
sretan rođendan, cropdustress!!

0 -
Iva: Hej crop, pa sve najbolje i od nas dvoje!!! Onda ćemo sutra malo jače zafeštati u tvoje ime...
0 -
Sretan rodjendan Sid!
Steta sta nemres doc sutra do zg.0 -
happy b-day Sid!
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
sretan rodjendan sid...
vidimo se uskoro u becu
a sto se tice, meet-a, ja cu tesko na to, jer moram (citaj: obavezno mi) igrad bridge online od 21h za faks (da, to mi je izborni, i ne, nije nimalo lagano
)
ako mi to otkazu, onda bih mogao..
mah svimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Izgleda da je Ed jucer odradio surprise solo set u Crocodile Cafeu u Seattleu. Zamislite te sretnike, jaoooo...
Setlista:
Happy Birthday (To Mike's Baby), I Don't Wanna Grow Up, You're True, Can't Keep, Improv, Gone, You've Got To Hide Your Love Away, Cover/Improv/(Modern Girl), Porch, Where The Wild Roses Grow (Duet with Unknown Female Singer)
http://thearmyreserve.blogspot.com/2007/04/setlist-2007-04-16-crocodile-cafe.html0 -
Iva: kao ono, nama se prodaješ pod teškog patnika i savjesnog studenta, a kad ono tjeraju te (MORAŠ) se igrati na kompu... siroče siroto... izborni predmet bridge, pih!masni wrote:sretan rodjendan sid...
vidimo se uskoro u becu
a sto se tice, meet-a, ja cu tesko na to, jer moram (citaj: obavezno mi) igrad bridge online od 21h za faks (da, to mi je izborni, i ne, nije nimalo lagano
)
ako mi to otkazu, onda bih mogao..
mah svima
:D:D Zekam te, naravno. Imam frenda koji je s bivšom curom igrao bridge i apparently je užasno komplicirano i teško i treba puno toga znati, a onda još i biti ful koncentriran i stalno pratiti sve kaj se događa. Mi smo na filozofskom imali izborni predmet bela, ali live, ne online... ah, those were the days... 
Ali moraš priznat da je bar malo smiješno zbog čega ne možeš doći...
0 -
Sretan rođendan Sidonija!

A ja danas napokon uplatio Chorzow nakon svih silnih peripetija u riječkom dallasu
Death or glory!0 -
Nista od toga, neki "mozak" smislio, blogovi prenijeli i eto ti dobrog prankapajo wrote:Izgleda da je Ed jucer odradio surprise solo set u Crocodile Cafeu u Seattleu. Zamislite te sretnike, jaoooo...
Setlista:
Happy Birthday (To Mike's Baby), I Don't Wanna Grow Up, You're True, Can't Keep, Improv, Gone, You've Got To Hide Your Love Away, Cover/Improv/(Modern Girl), Porch, Where The Wild Roses Grow (Duet with Unknown Female Singer)
http://thearmyreserve.blogspot.com/2007/04/setlist-2007-04-16-crocodile-cafe.html
0 -
bila je to jedna šesnaestoaprilska šala
Death or glory!0 -
Hvala vam svima, hvala

ROdjendan je bio super, zbilja
Nazalost, ne mogu nikako sutra do ZG, drugi put cu sigurno
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy