Pearl Jam in Zagreb!

11281291311331341290

Comments

• klja wrote:
    dobit chu ja sutra ja mislim cijeli black i jos filmica i slika pa cu stavit u nedjelju
    Ljudi, kad smo već kod toga jel ima netko barem dio Given to fly??
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Mary la pazza! :):):):):):):):) Obozavam moje Talijane! Gotta love them!
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Hvala za info o koncertu.. Upravo slusam :):)

Nego, hoce biti jos ovoga na netu? :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Mislim da sam načuo nešto da bi možda Berlin mogao biti uskoro na nekoj od njihovih stanica, vjerojatno isto ovako s manjim prekidima i možda pokoja preskočena stvar ali koga briga....ako saznam na vrijeme postam link, no problemo.
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Jebem ti talijane.. Izbacili su Big Wave i LEASH :( :( Ukljucio sam prije tek nekoliko pjesama i kontam haj cuti cu Leash kad sam vec zakasnio na Faithfull..
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    dante76 wrote:
    Siguran sam da već znate ali evo za svaki slučaj....koga zanima (takvih nema, jelda? :)) a ko nema boot iz Milana RAI pušta koncert za 15-tak minuta odnosno od 9....enjoy
    http://www.radio.rai.it/player/player.cfm?Q_CANALE=1

ah, stigao sam na kraj Rockin'... upravo ide Yellow Ledbetter :) najsi :)

hm, pajo ti imas na poslu ok vezu i nije ti bed skidati masu toga, jelda?
    imam stranicu na kojoj ce u par dana biti svi euro koncerti u flac i mp3 formatu + fotke i coveri za CD-e... skinemo, potrpamo na dvd-ove i nađemo se svi na pivi :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:

imam stranicu na kojoj ce u par dana biti svi euro koncerti u flac i mp3 formatu + fotke i coveri za CD-e... skinemo, potrpamo na dvd-ove i nađemo se svi na pivi :D

Ako eventualno ponekad zatreba neka pomoć oko downloada samo javite...flat rate je tu da se troši...:D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    siljo wrote:

Pajo je na nekom korporativnom partiju pa ja imam sama doma an evening with PJ and my friends PJ fans! :)
    Ne znam bas dovoljno o tome da bi znala odgovoriti na tvoje pitanje, ali ce Pajo sutra ujutro odgovoriti(pretpostavka je da se nece vratiti u stanju koje dozvoljava postanje :)).
  • klja wrote:
    dobit chu ja sutra ja mislim cijeli black i jos filmica i slika pa cu stavit u nedjelju

WOOOOHHHOOOOO!!!!! :D
    Wild eyed crazy Mary :-)
  • poštovanje jammeri!
    evo tek sad sam se uključio u ovaj forum iako sam dugo PJ fan i inače pratim piskaranja po forumu. prvo, koncert u zg je bio NEOPISIV!
    drugo, imam jednu molbu ma koliko god se činila glupasta: naime, nisam uspio kupit niti jednu majicu koje su se prodavale na koncertu pa ako netko zna di bi mogao nabavit one majice u zg ili nekakav online shop (znam da postoji goods selekcija na sluzbenim stranicama, ali...). puno hvala!
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    evo mali poklon od mene... (ako naravno vec niste vidjeli ovaj site)

http://www.pearljamevolution.blogspot.com/

svi bootlegi iz 2006 na mp3-u, uskoro ce biti i zagreb

+

nekoliko bootlega iz 92

+

svasta!

da se razumijemo, ovaj link vam nisam ja dao :D
    i da iako cu skinuti zagreb sa ovog sajta, skinut cu i flac sa official stranice :D
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • Bilo je kao u snu, sto bi rekao neko. Ne mogu da verujem da ih necu gledati live jos ko zna koliko godina..

I MISS YOU ALREEEEEADY... I MISS YOU ALL DAY..
    (This is how I feel...)
    Budapest 17.11.1996.
    Zagreb 26.9.2006.
    The waiting drove me mad...
  • Srdjan wrote:
    Bilo je kao u snu, sto bi rekao neko. Ne mogu da verujem da ih necu gledati live jos ko zna koliko godina..

I MISS YOU ALREEEEEADY... I MISS YOU ALL DAY..
    (This is how I feel...)

Da, znam kako se osjecas. Ali doci ce oni, i ne nakon 6 godina, vec prije. bez brige.

A da, ja i jos dvoje ETB frendova smo imali SMILE papire u zraku na drugom bisu. Ja sam cak imala i smiley face na svom smiley licu :) Mike je vidio znak, al je samo klimnuo, kao ne, i pokazao na Eda. a ja :(
    Al nema veze, druga strana papira posluzila je kao THANK YOU kad su svirali ecoustic set, a ja drzala to, pogotovo tijekom All Or None, na sto je Mike klimnuo: Thank YOU! :):o

I miss them all day. I da barem sviraju Smile drugi put :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Evo i mojih slika konacno. Malo sam bolje, gledam slike, klipove i to, pa eto, napravila sam selekciju i nesto uploadala :)

http://s42.photobucket.com/albums/e323/Silversmile08/Pearl%20Jam%20in%20Zagreb/
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Prvi put se javljam na PJ message pitt i naravno da dijelim dojmove svih vas koji ste kao i ja imali sreću da se nađete na jednom od najboljih koncerata kojima ćete ikad prisustvat. Pearl jam slušam od njihovog početka i bespredmetno je govoriti o tome koliko su duboko u meni sve ove godine. Ali razlog zbog kojeg sam se javila ovaj forum nije da iznosim svoje dojmove nadugo i široko(nije li već sve rečeno) već je riječ malo konkretnije prirode. Naime ja sam jedna od malobrojnih koja je uspjela ući s KAMEROM i dosta kvalitetno snimiti nekih 20-ak min. koncerta. Snimao je zapravo moj brat kojeg je netko i spomenuo na ovom forumu što je bio poticaj da se javim. Taj snimak uključuje tri stvari s koncerta: Blood(Atomic dog), Alive i Rockin.... Ja sam spremna taj snimak proslijediti svima zainteresiranima ali nakon što sam pročitala neke od vaših postova pitam se koliko je pametno petljati s ilegalnim materijalom. Lijep pozdrav!
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    a cuj, ak se to rijesi po tiho, bez puno buke tu na forumu nego u civilu mi vani, onda nije bed..
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • siljo
    suzi d. wrote:
    Naime ja sam jedna od malobrojnih koja je uspjela ući s KAMEROM i dosta kvalitetno snimiti nekih 20-ak min. koncerta. Snimao je zapravo moj brat kojeg je netko i spomenuo na ovom forumu što je bio poticaj da se javim. Taj snimak uključuje tri stvari s koncerta: Blood(Atomic dog), Alive i Rockin.... Ja sam spremna taj snimak proslijediti svima zainteresiranima ali nakon što sam pročitala neke od vaših postova pitam se koliko je pametno petljati s ilegalnim materijalom. Lijep pozdrav!

ma mislim da nije problem ako netko od publike ufura kameru... nije ni prvi ni zadnji put... ali ako lokalna televizija uđe s dvije kamere, znaci da je u dosluhu sa organizatorom ili dvoranom... e to je vec "konspirasi"... zato ti lijepo s nama podijeli svoje snimke... koncerta... :D
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Može, može podjela s ekipicom ekskluzivnih snimaka!:):)

Super su mi filmići s mobača... neki bolje, neki lošije kvalitete, ali su svi autohtoni proizvod:). Zasad mi najluđi dreadisov Porch-planinarenje s pripadajućim komentarom i RITFV kad skoro gurne mobač Ediju u usta! Presmiješno! LOLČINA!
    Možda najkvalitetniji filmići su od Chocojazzy! Bar od ovih kaj sam dosada ja uspio vidjeti!

Da li ima naznaka o datumu pojavljivanja butlega... ajd vi ekipa koji ste već platili unaprijed (i za nas ostale:)), dajte neki info!
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    suzi d. wrote:
    Prvi put se javljam na PJ message pitt i naravno da dijelim dojmove svih vas koji ste kao i ja imali sreću da se nađete na jednom od najboljih koncerata kojima ćete ikad prisustvat. Pearl jam slušam od njihovog početka i bespredmetno je govoriti o tome koliko su duboko u meni sve ove godine. Ali razlog zbog kojeg sam se javila ovaj forum nije da iznosim svoje dojmove nadugo i široko(nije li već sve rečeno) već je riječ malo konkretnije prirode. Naime ja sam jedna od malobrojnih koja je uspjela ući s KAMEROM i dosta kvalitetno snimiti nekih 20-ak min. koncerta. Snimao je zapravo moj brat kojeg je netko i spomenuo na ovom forumu što je bio poticaj da se javim. Taj snimak uključuje tri stvari s koncerta: Blood(Atomic dog), Alive i Rockin.... Ja sam spremna taj snimak proslijediti svima zainteresiranima ali nakon što sam pročitala neke od vaših postova pitam se koliko je pametno petljati s ilegalnim materijalom. Lijep pozdrav!
    bilo bi lijepo kada bi ti to snimila na komp (u uncompressed kvaliteti) i poslala nekome od nas... ako nije problem

i onda nam fali samo još 25 pjesama za složit dvd :D
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • siljo
    snih wrote:
    Može, može podjela s ekipicom ekskluzivnih snimaka!:):)

Da li ima naznaka o datumu pojavljivanja butlega... ajd vi ekipa koji ste već platili unaprijed (i za nas ostale:)), dajte neki info!

a bootleg bi trebao ovih dana... gore je vec cijela europska turneja do kraja talijanskog dijela... fale prag, berlin, bec, zagreb i vecerasnja atena... mozda cekaju smiksat atenu pa ce sve odjednom staviti...

inace, bootleg snimka nije sa soundboarda (od kuda se filaju dvoranski zvucnici) nego drito sa stagea... znaci, multitrack miksan sa izlazima iz instrumenata + oni mikrofoni za publiku koji su se nalazili na lijevoj i desnoj strani stagea... very nice... :)