pozdrav svima udanima, ozenjenima, slobodnima, zauzetima i inim fanovima..
vidim nitko ne pita za mene, pa reko sta da se javljam uopce
neki se vjencavaju, neki uce.. pogodite sta ja radim od to dvoje
tako da mi ne zamjerate, ako ne pisem, al redovito vas citam..
cestitke jos jednom mladencima.. ostanite forever young
pa ja se uvijek pitam gdje su SVI, a tebe nisam posebno imenovala jer te vidim tu i tamo na icq.
pogodite sto slusam
nisam vec neko vrijeme, pa sam se zazelila.
stvarno smo glasni, najglasniji. a gtf, unemployable, in hiding je zbilja :eek:
opet mi se place kad to cujem. od srece.
Crown Of Thorns , baš sam je neki dan slušao i ona mi je bila u užem izboru
aki gdje su ti stvari sa zadnjeg albuma ?
Što ti se ne sviđa?
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Crown Of Thorns , baš sam je neki dan slušao i ona mi je bila u užem izboru
aki gdje su ti stvari sa zadnjeg albuma ?
Što ti se ne sviđa?
Ma novi album mi je zakon, bilo mi je vise stvari s njega u sirem izboru, ali ne znam zasto mi niti jedna nije uletila na listu...zeznuto je to. Recimo bas mi je bed sto nisam bio u Torinu i cuo cijeli alubum u komadu jer mora da je zvucalo odlicno.
Evo da se i ja ubacim malo....
Čestitam mladencima i želim vam svu sreću na svijetu. Sigurno je Eddie čuo za vas pa rekao "Sinoć sam saznao da se moj prijatelj ženi..."
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)
We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
Ali super je kako im netko kaze 'make tours, not babies'
Ma mogu mejkat i bejbise samo da ih vode na tour Pa djecu treba upoznati sa svjetom, maloj maslini je sigurno super kaj je bila u Italiji, zemlji maslina...
Release
Corduroy
Hail Hail
I Am Mine
Do the Evolution
Life Wasted
Lukin
World Wide Suicide
Given to Fly
Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town
Breakerfall
Footsteps
Marker in the Sand
Severed Hand
Whipping
Save You
Daughter + Another Brick in the Wall Part 2
Thumbing My Way
Off He Goes
Wishlist
Angel
Army Reserve
Better Man
Black (+ We Belong Together naravno)
Rearviewmirror
Sleight of Hand
Satan's Bed
Alive
Leash
Indifference
Umjesto Army Reserve možda Gone ili Present Tense.
Iznenađujuće brzo sam to napravio. Napisao 30ak pjesama, poredao ih nekako i pritom poneku promijenio (kraj sam promijenio iz RitFW i Once u ovaj bar donekle ostvariv, jer Once nikad neće bit zadnja pjesma - a ja sam htio imat zatvorenost kao i na Tenu, al eto), primijetio da imam 31 i izbrisao Mankind :(
Another Brick in the Wall i We Belong Together ne brojim.
Nisam jedini koji je "zaboravio" Even Flow.. Fakat mi žao zbog bubnja.. Premalo Tena.. Al et..
@cropdustress
Skoro sam počeo plakat kad sam vidio da MFC u Meksiku nije snimljen.. Al dobro, bar je zvuk tu... Meksiko je zakon. I baš mi je drago kaj imam nešto i od Bad Radia, od ostalih bendova koji imaju veze u pravilu imam nešto.. I fora mi je čut Better Mana iz 1989. Da, ta snimka je katastrofalne kvalitete, ali svejedno
Release
Corduroy
Hail Hail
I Am Mine
Do the Evolution
Life Wasted
Lukin
World Wide Suicide
Given to Fly
Breakerfall
Footsteps
Marker in the Sand
Severed Hand
Whipping
Save You
Thumbing My Way
Off He Goes
Wishlist
Angel
Army Reserve
Better Man
Rearviewmirror
Sleight of Hand
Satan's Bed
Alive
Leash
Indifference
Iznenađujuće brzo sam to napravio. Napisao 30ak pjesama, poredao ih nekako i pritom poneku promijenio (kraj sam promijenio iz RitFW i Once u ovaj bar donekle ostvariv, jer Once nikad neće bit zadnja pjesma - a ja sam htio imat zatvorenost kao i na Tenu, al eto), primijetio da imam 31 i izbrisao Mankind :(
Nisam jedini koji je "zaboravio" Even Flow.. Fakat mi žao zbog bubnja.. Premalo Tena.. Al et..
@cropdustress
Skoro sam počeo plakat kad sam vidio da MFC u Meksiku nije snimljen.. Al dobro, bar je zvuk tu... Meksiko je zakon. I baš mi je drago kaj imam nešto i od Bad Radia, od ostalih bendova koji imaju veze u pravilu imam nešto.. I fora mi je čut Better Mana iz 1989. Da, ta snimka je katastrofalne kvalitete, ali svejedno
Hvala ti puno.
Ma nema problema.
Uzivaj, drago mi je da si se svidjaju dvd-i. Da, ona Bad Radio snimka je losa, al je to ipak Eddie u 1989. dok smo mi jos, hm, bili djeca...vecina nas
Release
Corduroy
Hail Hail
I Am Mine
Do the Evolution
Life Wasted
Lukin
World Wide Suicide
Given to Fly
Breakerfall
Footsteps
Marker in the Sand
Severed Hand
Whipping
Save You
Thumbing My Way
Off He Goes
Wishlist
Angel
Army Reserve
Better Man
Rearviewmirror
Sleight of Hand
Satan's Bed
Alive
Leash
Indifference
@cropdustress
Hvala ti puno.
Ma nema problema.
Uzivaj, drago mi je da si se svidjaju dvd-i. Da, ona Bad Radio snimka je losa, al je to ipak Eddie u 1989. dok smo mi jos, hm, bili djeca...vecina nas
Slozila bi se s listom od finalnog, samo bi umjesto Brakerfall stavila Once.
Svo to pricanje o djecici je uzburkalo moje (ionako zivahne) majcinske nagone.. i ja bi bebu!! Al prvo moram nac partnera za taj projekt.
Iva: Ja bih isla i na koncert za koji je masni slozio setlistu, ali ipak nakon Angel ne bi stavila Army Reserve (iako je super ) nego mozda ipak Present Tense...
Kad bolje razmislim, isla bi na sve koncerte...
A jeste citali thread na kojem se spekulira da momci posjecuju forum (i cak i postaju potajno)? Ako vide ove setliste, tko zna, mozda edvard cak prekopira koju od vas, ha?
Iva: Ja bih isla i na koncert za koji je masni slozio setlistu, ali ipak nakon Angel ne bi stavila Army Reserve (iako je super ) nego mozda ipak Present Tense...
Comatose
Unemployable
Breath
Footsteps
Dirty Frank
Save You
Love Boat Captain
All Or None
Gods' Dice
Nothing As it Seems
Of The Girl
Parting Ways
In Hiding
All Those Yesterdays
Hail Hail
Off He Goes
Habit
Red Mosquito
Spin The Black Circle
Whipping
Immortality
Daughter
Dissident
Rearviewmirror
Elderly Woman ......
Indifference
Why Go
Black
Deep
Hunger strike /chris cornell ili ja
Evo sada hvala Bogu mogu pogledati i druge setliste jer fakat nisam (ak ne vjerujete, pitajte sniha) pročitala ničije.
Redoslijed nisam slagala i boli me đon kakav bi bio.
Mogu sada ić kuhat ručak za sina i sebe.
...jeste citali thread na kojem se spekulira da momci posjecuju forum (i cak i postaju potajno)? Ako vide ove setliste, tko zna, mozda edvard cak prekopira koju od vas, ha?
ak je tak a da mi ipak pišemo na engleskom (mislim jenkijevskom )
@crop: sto se nas tice, mi bi ti dali da nam cuvas i odgajas djecu u PJ vrticu! Consider yourself hired! Sad jos samo moramo momke iz PJ-a nagovoriti...
With the house lights on, Pearl Jam in stadium mode was a stronger beast.
Only the best bands can pull off such a trick, of course, stripping the non-musical armoury to leave whatever love there is in the room between band and audience.
And there is a good reason why they do it. You can see the smiles with the lights on.
- iz reviewa jednog od australskih koncerata, s onog brisbane threada kojeg ste linkali...predivno nesto. bas ono... opet osjetis svo ono veselje, cijela dvorana...
imam pitanje - samo za die hard fanove wink wink
na kojem koncertu i da li je to dio pjesme ili samo Ed trkelja nekaj između pjesama, ide otprilike ovak
"...that's just in a song, I don't mean it... ...I just wanna live life and be dumb and happy, like an American..."
(snih kaže ak osjećam potrebu, mogu i gluposti pisat pa rekoh, zašto da ne?!?)
imam pitanje - samo za die hard fanove wink wink
na kojem koncertu i da li je to dio pjesme ili samo Ed trkelja nekaj između pjesama, ide otprilike ovak
"...that's just in a song, I don't mean it... ...I just wanna live life and be dumb and happy, like an American..."
Eddie je malo improvizirao sa Beast of burden od Rolling Stonesa
Sjecam se kako sam se jednom za Novu godinu razbio od alkohola u vrijeme kad sam slusao tu pjesmu. I tako su mi super legli ti stihovi...
I will be the least of your burdens,
my back is broken my feet are hurtin'
All I want is to drink and please fuckin' leave me alone
Comments
vidim nitko ne pita za mene, pa reko sta da se javljam uopce
neki se vjencavaju, neki uce.. pogodite sta ja radim od to dvoje
tako da mi ne zamjerate, ako ne pisem, al redovito vas citam..
cestitke jos jednom mladencima.. ostanite forever young
Oh please let me sleep its Christmas time
pogodite sto slusam
nisam vec neko vrijeme, pa sam se zazelila.
stvarno smo glasni, najglasniji. a gtf, unemployable, in hiding je zbilja :eek:
opet mi se place kad to cujem. od srece.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
sve super set liste ljudi, stvarno. snih, set lista s breathom je winner s koje god strane okrenes
pajina iva sa svojim abecednim popisom isto zasluzuje pohvale! girly il ne, sve predivne pjesme
eto tolko od mene.
now the little groupie's gettin chopped up in the back.....
hail hail the lucky ones...
Čestitam mladencima i želim vam svu sreću na svijetu. Sigurno je Eddie čuo za vas pa rekao "Sinoć sam saznao da se moj prijatelj ženi..."
pajo, potpisujem tvoju listu...
Samo ako bi ikako jos mogao nagovoriti bend da nekako ubace Down i Inside Job
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=222771
Hehehe.... Dobro kaže.
:eek:
ne znam zašto, al ova vijest me zaprepastila!
nemreš vjerovat, koji zaaaaakooooon!
Ma mogu mejkat i bejbise samo da ih vode na tour
Corduroy
Hail Hail
I Am Mine
Do the Evolution
Life Wasted
Lukin
World Wide Suicide
Given to Fly
Breakerfall
Footsteps
Marker in the Sand
Severed Hand
Whipping
Save You
Thumbing My Way
Off He Goes
Wishlist
Angel
Army Reserve
Better Man
Rearviewmirror
Sleight of Hand
Satan's Bed
Alive
Leash
Indifference
Iznenađujuće brzo sam to napravio. Napisao 30ak pjesama, poredao ih nekako i pritom poneku promijenio (kraj sam promijenio iz RitFW i Once
@cropdustress
Hvala ti puno.
:eek: :eek:
A meni treba posao
Ma nema problema.
Ma nema problema.
Svo to pricanje o djecici je uzburkalo moje (ionako zivahne) majcinske nagone.. i ja bi bebu!! Al prvo moram nac partnera za taj projekt.
Kad bolje razmislim, isla bi na sve koncerte...
A jeste citali thread na kojem se spekulira da momci posjecuju forum (i cak i postaju potajno)? Ako vide ove setliste, tko zna, mozda edvard cak prekopira koju od vas, ha?
... misliš - finalni???
Unemployable
Breath
Footsteps
Dirty Frank
Save You
Love Boat Captain
All Or None
Gods' Dice
Nothing As it Seems
Of The Girl
Parting Ways
In Hiding
All Those Yesterdays
Hail Hail
Off He Goes
Habit
Red Mosquito
Spin The Black Circle
Whipping
Immortality
Daughter
Dissident
Rearviewmirror
Elderly Woman ......
Indifference
Why Go
Black
Deep
Hunger strike /chris cornell ili ja
Evo sada hvala Bogu mogu pogledati i druge setliste jer fakat nisam (ak ne vjerujete, pitajte sniha) pročitala ničije.
Redoslijed nisam slagala i boli me đon kakav bi bio.
Mogu sada ić kuhat ručak za sina i sebe.
ak je tak a da mi ipak pišemo na engleskom (mislim jenkijevskom
ima tko bridge od ove godine?
Oh please let me sleep its Christmas time
Only the best bands can pull off such a trick, of course, stripping the non-musical armoury to leave whatever love there is in the room between band and audience.
And there is a good reason why they do it. You can see the smiles with the lights on.
- iz reviewa jednog od australskih koncerata, s onog brisbane threada kojeg ste linkali...predivno nesto. bas ono... opet osjetis svo ono veselje, cijela dvorana...
hail hail the lucky ones...
Eddie je malo improvizirao sa Beast of burden od Rolling Stonesa
Sjecam se kako sam se jednom za Novu godinu razbio od alkohola u vrijeme kad sam slusao tu pjesmu. I tako su mi super legli ti stihovi...
I will be the least of your burdens,
my back is broken my feet are hurtin'
All I want is to drink and please fuckin' leave me alone
ha ha....zakon, idem si sad to poslusat.