nazalost imam krepi vezu pa ne mogu pogledat ovaj clip iz brazila jebemu :(
valjda uskoro.........
opet se vi raspisali, sto je zakon. i super su ovi prijevodi recenog na talijanskim koncertima - hvala siljo!
slika đile.... malo ko neka sponzorusa s tim nakitom. malo sam zlocesta, sigurno je super cura, ipak sam ja s balkana, bla bla. prekrizen tip u bekgraundu izgleda ko onaj seinfeld iz biohazarda. pearl jam ima nesto protiv njih?
jao sto radim, samo sijem zlocestoce. necu vise
Set List: Interstellar Overdrive/Corduroy, Last Exit, Animal, Life Wasted, Severed Hand, Small Town, Faithfull, Marker In The Sand, Even Flow, Insignificance, I Am Mine, Wasted Reprise, Better Man, Lukin, Jeremy, Rearviewmirror,
1st encore: Off He Goes, Parachutes, Given To Fly, Do The Evolution, Go,
2nd encore: Worldwide Suicide, State Of Love And Trust, Black, Alive, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter
Set List: Interstellar Overdrive/Corduroy, Last Exit, Animal, Life Wasted, Severed Hand, Small Town, Faithfull, Marker In The Sand, Even Flow, Insignificance, I Am Mine, Wasted Reprise, Better Man, Lukin, Jeremy, Rearviewmirror,
2nd encore: Worldwide Suicide, State Of Love And Trust, Black, Alive, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter
Hebeno!
Nemoj prostačit! Oženio si se i sad ti je, kao sve dopušteno! Sigurno doma sjedaš u fotelju čim dođeš s posla i vikneš Ivi: Ženo daj pive! A tekma samo kaj nije počela!:D:D:D
Je, je vrlob dobra do odlična set-lista! Marker in the Sand i I am Mine, pa SOLAT i Off He Goes... i tako dalje....
Nemoj prostačit! Oženio si se i sad ti je, kao sve dopušteno! Sigurno doma sjedaš u fotelju čim dođeš s posla i vikneš Ivi: Ženo daj pive! A tekma samo kaj nije počela!:D:D:D
Je, je vrlob dobra do odlična set-lista! Marker in the Sand i I am Mine, pa SOLAT i Off He Goes... i tako dalje....
Ha, ha, ha...ti bar znas kak je to
Je, malo sam se opustio pa poceo psovat na odlicne setliste, sad cu vjerojatno se i napit kad vidim sljedecu itd.
quote]
Iva: Ne, nego sad više ni ne dolazi doma! Naime jučer je poslije nogometa s dečkima samo elegantno ostao gledat tekmu! Ali bar mi je poslao sms da se ne vraca doma s nogometa pa nekako ipak brijem da to znaci da imamo dobar brak...
Hebeno!
huu, WWS je ful kasno u setu... tek na kraju... z europi je uglavnom bio u prvih 10-ak pjesama... just my 50 cents... eminem... i tak..
e kad već pričate u šiframa i okolo distribuirate 'zabranjene' stvari, evo jedan video s koncerta u brazilu di se vide đil i mala maslina
iza treće minute počinje uigrana otac/kći koreografija
Iva: Mala maslina je mrak nad mrakovima! Bilo mi je super kad je rekao u intervjuu za Rolling Stone da je mala kad je bio WWS singl skakala po vrticu i urlala 'Suicide, suicide' pa se tata pitao sto li ce misliti ostale mame i tate!
A i teta đil mi je nekako draza sad kad ju vidim kako fest djuska na Alive!
A film ide u nasu bazu edukativnih filmova za nase buduce potomke!
Yes, tamo sam ja...
MAsni je dobio, znaci tebi bi trebalo stic uskoro
OK, samo sam htjela provjerit dal je stiglo i dal je OK.
Kad dodje, javi da znam
I ozdravi brzo. sad su te viroze i to...uf :(
Stiglo. Hvala ti puno. Prvo sam došao javit pa ih idem gledat.
Budem javio dojmove.
Ovi setlistovi iz Australije su zbilja :eek: Npr. ovaj iz Brisbanea..
Lukin, I Am Mine, Off He Goes, Marker in the Sand, Insignificance, State of Love and Trust, Faithfull...
da, da, vidim u jednom danu hrpa poruka, što ste se raspisali
a što reći na set liste, jebiga...nikad dosta.
Ja sam neki dan uzeo komad papira i pokušao složit svoju naj set listu...jebote što je to teško, s tim da sam stavio limit na 30 pjesama inaće bi ih bilo 64:D:D:D
...mislio sam na trenutak da sam uspio složit set listu ali sam primjetio da nisam stavio zadnji album koji mi je fenomenalan i onda kad sam počeo skidat pjesme i suze su mi bile u očima, ne znaš koju bi izbacio.
da vidim ima te li vi prijedloga za naj set listu...30 pjesama limit:D
Tko će imat najbolju???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
da, da, vidim u jednom danu hrpa poruka, što ste se raspisali
Ja sam neki dan uzeo komad papira i pokušao složit svoju naj set listu...jebote što je to teško, s tim da sam stavio limit na 30 pjesama inaće bi ih bilo 64:D:D:D
...mislio sam na trenutak da sam uspio složit set listu ali sam primjetio da nisam stavio zadnji album koji mi je fenomenalan i onda kad sam počeo skidat pjesme i suze su mi bile u očima, ne znaš koju bi izbacio.
Tko će imat najbolju???
Dobra ideja!:) Samo kaj ti veliš, bit će tu suza!!!
Najbolja bi bila set lista od kojih stotinjak pjesama!:):D
Iva: mozemo probat to sa slaganjem setliste, ali ja bi rekla da je najbolja setlista stalni boravak u touring busu i onda lijepo ides na svaki koncert pa se mozda priblizis malo blize idealnoj setlisti
No, cini se kao guba zadatak pa cemo probati i suprug i ja sloziti svoje liste pa vam javimo!
Iva: mozemo probat to sa slaganjem setliste, ali ja bi rekla da je najbolja setlista stalni boravak u touring busu i onda lijepo ides na svaki koncert pa se mozda priblizis malo blize idealnoj setlisti
dragi svi, ja mislim da je ovo jedini točan odgovor! samo neka je koncerata...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Pa di si legendo?!
Mladenci su super, hvala na pitanju.
Danas usli u auto i rekli, OK mozda smo spremni da stavimo neku drugu glazbu osim ZG boota...i stavili Lost Dogse
Kako ide skupljanje video materijala, oce bit sta...? Trebalo bi lagano pocet i neke planove za novi meet-up.
Ajmo ljudi!
...nakon dugog i mukotrpnog razmišljanja, suza:( i šamaranja uspio sam složit prvu set listu. Moram priznat sa 35 pjesama bi bio ok...izbacit zadnjih 5 pjesama je bilo najteže:(
Bilo je jebeno ali evo je....
1. ONCE
2. ANIMAL
3. COMATOSE
4. LAST EXIT
5. LIFE WASTED
6. GIVEN TO FLY
7. NOTHING AS IT SEEMS
8. BETTER MAN
9. JEREMY
10. NOT FOR YOU / WMA
11. REARVIEWMIRROR
12. BLACK
13. HUNGRY STRIKE / STATE OF LOVE AND TRUST
14. CRAZY MARY
15. DO THE EVOLUTION
16. SMILE
17. DAUGHTER / IT' OK (najjača kombinacija)
18. INDIFERENCE (unplugged) + Ben Harper (guest)
19. FOOTSTEPS (unplugged)
20. OFF HE GOES (unplugged)
21. IMMORTALITY (unplugged)
22. BIG WAVE
23. EVEN FLOW
24. PORCH
25. ALIVE
26. BLOOD
27. WORLD WIDE SUICIDE
28. LEAVING HERE
29. ROCKIN IN A FREE WORLD
30. YELLOW LEDBETTER
to je to...sad kad pogledam koje su pjesme ostale vanka :( :( :(
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo ga - smogao sam dovoljno hrabrosti da izdvojim slijedeće (trenutačna set lista, možda bi već sutra bila drugačija):):
Set
Release
Sad
Marker In The Sand
Breath
World Wide Suicide
Animal
I Got Id
Garden
Hard To Imagine
Rats
I Am Mine
Daughter/ To je OK - tag
Corduroy
Rearviewmirror
Come Back
Off He Goes
In Hiding
Red Mosquito
Encore 1
Better Man
Nothingman
Man Of The Hour
Love Boat Captain
Dissident
State Of Love And Trust
Encore 2
Present Tense
Black
Do The Evolution
Why Go
Indifference
Yellow Ledbetter
S obzirom na preveliku konkurenciju PJ stvari nisam stavio ni jedan cover, pa bi njih stavio kao bonus:
Baba O Riley - prefakingzakon pjesma i izvedba!
Rockin In the Free World - legendarno!
...nakon dugog i mukotrpnog razmišljanja, suza:( i šamaranja uspio sam složit prvu set listu. Moram priznat sa 35 pjesama bi bio ok...izbacit zadnjih 5 pjesama je bilo najteže:(
1. ONCE
2. ANIMAL
3. COMATOSE
4. LAST EXIT
5. LIFE WASTED
6. GIVEN TO FLY
7. NOTHING AS IT SEEMS
8. BETTER MAN
9. JEREMY
10. NOT FOR YOU / WMA
11. REARVIEWMIRROR
12. BLACK
14. CRAZY MARY
15. DO THE EVOLUTION
16. SMILE
22. BIG WAVE
23. EVEN FLOW
24. PORCH
25. ALIVE
26. BLOOD
27. WORLD WIDE SUICIDE
28. LEAVING HERE
30. YELLOW LEDBETTER
Save You
Corduroy
Hail Hail
Sad
Present Tense
In Hiding
Gone
I Am Mine
Man Of The Hour
MFC
World Wide Suicide
Elderly Woman
Given To Fly
Love Boat Captain
In My Tree
Last Exit
Smile
Lukin
Encore 1
Better Man
Rearviewmirror
State Of Love And Trust
Porch
Big Wave
Hitchhiker
Encore 2
Daughter/With My Own Two Hands tag
Footsteps
Crazy Mary
Around The Bend
Come Back
Inside Job
* bonus coveri
Rockin' In The Free World
Picture In A Frame
Naravno, lista je podložna promjenama...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
Pa di si legendo?!
Danas usli u auto i rekli, OK mozda smo spremni da stavimo neku drugu glazbu osim ZG boota...i stavili Lost Dogse
Kako ide skupljanje video materijala, oce bit sta...? Trebalo bi lagano pocet i neke planove za novi meet-up.
Ajmo ljudi!
ide ide, cijele dane je komp upaljen, pokusavam skinuti sad sto vishe dvd-a... uh morat cu se zaletiti do meetinga kupiti spin od 50 dvd-a da to sve poprzim.
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
release
brain of j
animal
in my tree
even flow
ghost
in hiding
i am mine
wws
in the moonlight
jeremy
daughter/(american pie)/(abitw)
do the evolution
rats
no way
army reserve
rvm
throw your hatred down
thin air
betterman
thumbing my way
black
footsteps
spin the black circle
alive
little wing/maggot brain
dirty frank
blood
satans bed
indifference
fuckin up
one, two, three, four, five against one
five, five, against one
...znam, bila je na listi kao i Garden, Long Road i ostale super pjesme:(,
ostavio sam je za drugu set listu koja če biti malo drugačija, malo više covera itd.
Ed's pre-set:
Throw Your Arms Around Me
You've Got To Hide Your Love Away
Main set:
Corduroy
State Of Love And Trust
Leaving Here
Rearviewmirror
Hail Hail
Why Go
In My Tree
In Hiding
Faithfull
Light Years
Untitled/ MFC
Breath
I Got Id
Wishlist/ Why Can't I Touch It?
The Kids Are Alright
Present Tense
Undone
Don't Gimme No Lip
Better man/Save it for Later
Encore 1:
Long Road
Low Light
Thumbing My Way
Gimme Some Truth
Crown Of Thorns
Hunger Strike
Encore 2:
Release
Once
Leash
Yellow Ledbetter
Iva: buduci da mi je suprug bio toliko pazljiv da je slozio i edov pre-set samo za mene, ja mislim da bih isla na njegov koncert.
Ja bas nisam znala sloziti setlistu, ali imam abecedni popis pjesama koje bi htjela cuti live in my lifetime (ali to bi fakat i najzesci fanovi SF-a nazvali SF-om) :
Angel, Black Red Yellow, Crazy Mary, Dead Man Walking, Dock of The Bay, Don't Gimme No Lip, Down, Driftin', Footsteps, Hail Hail, Hunger Strike, I've Got a Feeling, Inside Job, Leaving Here, Let Me Sleep, Light Years, Little Sister, Low Light, Nothing As it Seems, Oceans, Parachutes, Present Tense, Smile, Soldier Of Love, Throw Your Arms Around Me, Thumbing My Way, U, Undone, With My Own Two Hands, You've Got To Hide Your Love Away
I da, znam da je popis za curice, ali sto cu kad sam curica...
evo nakon dugo razmišljanja i mijenjanja složio sam sebi nekakvu set listu koju bih rado vidio negdje...
inside job
in my tree
save you
green disease
corduroy
oceans
small town
mfc
low light
faithfull
i am mine
severed hand
off he goes
even flow
daughter/it's ok
given to fly
sad
tremor christ
nothingman
betterman
thumbing my way
black
wishlist
cropduster
rvm
leash
spin the black circle
porch
comatose
yellow ledbetter
Comments
valjda uskoro.........
opet se vi raspisali, sto je zakon. i super su ovi prijevodi recenog na talijanskim koncertima - hvala siljo!
slika đile.... malo ko neka sponzorusa s tim nakitom. malo sam zlocesta, sigurno je super cura, ipak sam ja s balkana, bla bla. prekrizen tip u bekgraundu izgleda ko onaj seinfeld iz biohazarda. pearl jam ima nesto protiv njih?
jao sto radim, samo sijem zlocestoce. necu vise
hail hail the lucky ones...
Hebeno!
a evo i moje šifre: ...the moose is on the loose..
Ha, ha, ha...ti bar znas kak je to
Je, malo sam se opustio pa poceo psovat na odlicne setliste, sad cu vjerojatno se i napit kad vidim sljedecu itd.
huu, WWS je ful kasno u setu... tek na kraju... z europi je uglavnom bio u prvih 10-ak pjesama... just my 50 cents... eminem... i tak..
Iva: Mala maslina je mrak nad mrakovima! Bilo mi je super kad je rekao u intervjuu za Rolling Stone da je mala kad je bio WWS singl skakala po vrticu i urlala 'Suicide, suicide' pa se tata pitao sto li ce misliti ostale mame i tate!
A i teta đil mi je nekako draza sad kad ju vidim kako fest djuska na Alive!
A film ide u nasu bazu edukativnih filmova za nase buduce potomke!
Stiglo.
Budem javio dojmove.
Ovi setlistovi iz Australije su zbilja :eek: Npr. ovaj iz Brisbanea..
Lukin, I Am Mine, Off He Goes, Marker in the Sand, Insignificance, State of Love and Trust, Faithfull...
Tko će imat najbolju???
Dobra ideja!:) Samo kaj ti veliš, bit će tu suza!!!
Najbolja bi bila set lista od kojih stotinjak pjesama!:):D
Ja ću probati.... javim se za par dana!:D
No, cini se kao guba zadatak pa cemo probati i suprug
ziv sam
kako su mladenci?
five, five, against one
dragi svi, ja mislim da je ovo jedini točan odgovor!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Pa di si legendo?!
Ajmo ljudi!
1. ONCE
2. ANIMAL
3. COMATOSE
4. LAST EXIT
5. LIFE WASTED
6. GIVEN TO FLY
7. NOTHING AS IT SEEMS
8. BETTER MAN
9. JEREMY
10. NOT FOR YOU / WMA
11. REARVIEWMIRROR
12. BLACK
14. CRAZY MARY
15. DO THE EVOLUTION
16. SMILE
22. BIG WAVE
23. EVEN FLOW
24. PORCH
25. ALIVE
26. BLOOD
27. WORLD WIDE SUICIDE
28. LEAVING HERE
30. YELLOW LEDBETTER
Set
Release
Sad
Marker In The Sand
Breath
World Wide Suicide
Animal
I Got Id
Garden
Hard To Imagine
Rats
I Am Mine
Daughter/ To je OK - tag
Corduroy
Rearviewmirror
Come Back
Off He Goes
In Hiding
Red Mosquito
Encore 1
Better Man
Nothingman
Man Of The Hour
Love Boat Captain
Dissident
State Of Love And Trust
Encore 2
Present Tense
Black
Do The Evolution
Why Go
Indifference
Yellow Ledbetter
S obzirom na preveliku konkurenciju PJ stvari nisam stavio ni jedan cover, pa bi njih stavio kao bonus:
Baba O Riley - prefakingzakon pjesma i izvedba!
Rockin In the Free World - legendarno!
Dva puta sam prepravljao! Fuck!
Tvoja je lista naravno odlična!:):)
Kako to da nemas Dirty Frank, Dirty Frankk?
([/quote"]
što se tiče nabrojanih setlista, ja bih se priklonila snihovoj i dodala da bi ja iz njegove setliste promijenila cca 5 pjesama... dobar, nema šta...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Save You
Corduroy
Hail Hail
Sad
Present Tense
In Hiding
Gone
I Am Mine
Man Of The Hour
MFC
World Wide Suicide
Elderly Woman
Given To Fly
Love Boat Captain
In My Tree
Last Exit
Smile
Lukin
Encore 1
Better Man
Rearviewmirror
State Of Love And Trust
Porch
Big Wave
Hitchhiker
Encore 2
Daughter/With My Own Two Hands tag
Footsteps
Crazy Mary
Around The Bend
Come Back
Inside Job
* bonus coveri
Picture In A Frame
Naravno, lista je podložna promjenama...
five, five, against one
release
brain of j
animal
in my tree
even flow
ghost
in hiding
i am mine
wws
in the moonlight
jeremy
daughter/(american pie)/(abitw)
do the evolution
rats
no way
army reserve
rvm
throw your hatred down
thin air
betterman
thumbing my way
black
footsteps
spin the black circle
alive
little wing/maggot brain
dirty frank
blood
satans bed
indifference
fuckin up
five, five, against one
...znam, bila je na listi kao i Garden, Long Road i ostale super pjesme:(,
ostavio sam je za drugu set listu koja če biti malo drugačija, malo više covera itd.
Ed's pre-set:
Throw Your Arms Around Me
You've Got To Hide Your Love Away
Main set:
Corduroy
State Of Love And Trust
Leaving Here
Rearviewmirror
Hail Hail
Why Go
In My Tree
In Hiding
Faithfull
Light Years
Untitled/ MFC
Breath
I Got Id
Wishlist/ Why Can't I Touch It?
The Kids Are Alright
Present Tense
Undone
Don't Gimme No Lip
Better man/Save it for Later
Encore 1:
Long Road
Low Light
Thumbing My Way
Gimme Some Truth
Crown Of Thorns
Hunger Strike
Encore 2:
Release
Once
Leash
Yellow Ledbetter
Ja bas nisam znala sloziti setlistu, ali imam abecedni popis pjesama koje bi htjela cuti live in my lifetime (ali to bi fakat i najzesci fanovi SF-a nazvali SF-om)
Angel, Black Red Yellow, Crazy Mary, Dead Man Walking, Dock of The Bay, Don't Gimme No Lip, Down, Driftin', Footsteps, Hail Hail, Hunger Strike, I've Got a Feeling, Inside Job, Leaving Here, Let Me Sleep, Light Years, Little Sister, Low Light, Nothing As it Seems, Oceans, Parachutes, Present Tense, Smile, Soldier Of Love, Throw Your Arms Around Me, Thumbing My Way, U, Undone, With My Own Two Hands, You've Got To Hide Your Love Away
I da, znam da je popis za curice, ali sto cu kad sam curica...
inside job
in my tree
save you
green disease
corduroy
oceans
small town
mfc
low light
faithfull
i am mine
severed hand