Iva: ej asfo, moram ti reći da je ona biljka koju ste nam donijeli ne samo da je još uvijek živa nego joj i rastu novi momenti (grančice, nastavci biljke, kaj ja znam kak bih to rekla)! to je officially prva biljka koja je ikad ušla u našu kuću koja je učinila išta drugo osim umrla!!! dosad su sve imale samo taj jedan skill, umiranje, a ova je živa i eto, živahna! it's a miracle!
@lestes: draga moja znam da te ovaj post vjerojatno boli, ali što ću, I don't do flowers/plants...
Unaprijed se ispričavam ako ću donjim tekstom uvrijediti bilo koga, ali sam morala prokomentirati:
... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni . Mislim da ću pogledati koji put da se malo nasmijem Ciganoviću. Jedino mi je žao kaj nema baš nekog muževnog muškog u cijeloj toj šarenoj ekipi, nekoga tko nema najboljeg prijatelja stilistu.
istina, bas smo gledali i mi u petak.. koji gejzaž.. nemam nista protiv njih, ali bar su jednog mogli stavit kak spada.. ovako sandi ode van odmah, i sta cemo, nemam predstavnika vise
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
kaj se tiče CBBa morali su staviti ljude koji su nekako "drugačiji",jer o tome im najviše ovisi gledanost,tj. zarada.pa i u prijašnjim BBima su stavljali unutra suprotnosti baš kako bi se postigao sukob i gledanost.
u jednom inozemnom BBu su stavili sotonistu i jednog pravog katolika,baš kako bi namjerno isprovocirali sukob između njih
Evo mene iz Italije, tocnije Verone, nakon dva dana...ja mislila da su oni ludi, kad smo sinoc gledali onu njihovu Corridu, gdje ljudi pjevaju i glume budale, da se tako izrazim...a publika im ili pljesce ili lupa u neke padele, ovisno o tome koliko im se svidja izvodjac...Obicno je to dosta jadno, al sad kad vidim ovu Farmu i Celeb BB...:eek: Strasno nesto!
A Sajeta sve vise i vise pada u mojim ocima, i on se prodao tamo u ziri...
Nisam sve uspjela pohvatat (i bolje), samo sam gledala tu farmu nesto i ulazak...al strasno...I tamo ima vise zenskih.
Ako netko želi majice od Veddera ja ih radim ovih dana za mene i Tyler-a pa nek mi se javi.
Zvao sam PrintStudio u ZG i šaljem im mail pa će mi javiti za cijene i boje.
Bit će FLOK print to je onaj mekani tapitić koji se osjeti pod prstom
majice su 160g od Fruit of the loom
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
ne mogu vjerovati da mi na ovom forumu izdvajamo sandija kao pozitivan primjer... presmiješno, ali to je naša hrvacka stvarnost...
Baš sam o ovome razmišljao ovog vikenda ...Mislim Sandi, ispada pozitivna ličnost okružen svim demonima okupljenima u toj kućici, a ustvari je _________ (nadopuni po želji). Pjevač i tekstopisac najjačeg kalibra u RH definitivno, mislim tko može napisati stihove "Svirajte mi, hej Branka, Branka, tko je kriv zbog našeg rastanka" osim jedinog Aleksandra Cenova...Užas
Kruha, igara i poljoprivredno-zabavnih celebrity emisija, ne treba nama više. Zreli smo za promatranja ..
Što se tiće boja nemaju neki veliki izbor, ja sam tražio crnu, tamno plavu i tamno zelenu, a imaju još crvenu i bijelu. Onda se samo promjeni boja slova.
Ima i ženskih strukiranih majica samo u crnoj i bijeloj varijanti, cijene mislim da su iste.
Ja bi im sutra naručivao pa ako netko želi neka se javi sa željom boja itd.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?
Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1
Ako netko želi majice od Veddera ja ih radim ovih dana za mene i Tyler-a pa nek mi se javi.
nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...
evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
nego, nemoj se Niko ljutiti, ti si CAR kakvog nema nigdje, ali malo mi je to u banani... samo VEDDER... kaj to znači? mislim, "volim" ja njega i njemu bi prvome "dala", ali nije mi to TO...
evo rekla sam, a možda nisam trebala... neka, vi ste meni svi super - sa ili bez majica...
...a ja sam uvijek naginjao na Vedderovu stranku pa eto da složim i jednu majicu. Nije to nikakav anti PJ projekt samo malo da reklamiram našeg druga kad je već na solo turneju.
A nekako mi je to uvijek bila fora, Vedder 10 sam imao još na faksu i sad mi se slovo V skinulo pa piše edder:) a kad sam je nosio u vojsci svi su me pitali gdje taj Vedder igra, u kojem klubu??
A slušaj možemo složiti mi i neku Jeff majicu sa skate-om ili nešto slično...
Ova majica u sredini, jesu to Vedder i desetka na leđima ili je to također sprijeda?
Ako je na leđima onda bi se ja "bilježio sa štovanjem" za identičnu takvu (zelena+bijelo-žuti print), a ako je to sprijeda onda se bilježim za ovu lijevo (iste te boje, crna i crveno-bijeli print)...Veličina XL, komada 1
(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi )
Za 10 nisam provjerio cijenu jer mislim da slika za Flok print mora biti u A4 formatu ako je veća onda je rade iz 2 komada ne znam da li se cijena mjenja.
Javim ti sutra, naleti u jutro na forum
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu bilo
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
meni se jako svidja ova vedder prva s crveno-bijelim slovima na crnoj majici, jos s "into the wild" referencom.. zato mi se i svidja jer bi se u biti odnosila na soundtrack koji obozavam.. ali..
nema se para.. pa cu zamolit niku da zamoli printstudio da ne brishu s kompa poslane primjerke, pa kad se skupi neka kinta, odem ja tamo i naprave mi za par minuta.. malo mi je prenabrzinu bilo
Iva: da, Niko hajde pls reci ovima u Print studiju da će doći još frikova po takve majice. pajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?
Iva: da, Niko hajde pls reci ovima u Print studiju da će doći još frikova po takve majice. pajo je u Sarajevu pa da sad ne moramo odlučivati navrat-nanos kako to organizirati radije bismo naručili kasnije... mere tako?
Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.
A mogu i staviti file negdje da ga skinete sami i da ga imate na svom kompu.
U svakom slućaju nema problema kad treba tu je
Comments
@lestes: draga moja znam da te ovaj post vjerojatno boli, ali što ću, I don't do flowers/plants...
istina, bas smo gledali i mi u petak.. koji gejzaž.. nemam nista protiv njih, ali bar su jednog mogli stavit kak spada.. ovako sandi ode van odmah, i sta cemo, nemam predstavnika vise
u jednom inozemnom BBu su stavili sotonistu i jednog pravog katolika,baš kako bi namjerno isprovocirali sukob između njih
edit: i da,sretan vam dan žena!
osim sandija, stare dvornikove i cure uz sve 5.. koji ce naravno prvi izletit
necemo vise o tome
ali, neven je bio zakon... ja sam jedva čekala da se vrati u državu...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
A Sajeta sve vise i vise pada u mojim ocima, i on se prodao tamo u ziri...
Nisam sve uspjela pohvatat (i bolje), samo sam gledala tu farmu nesto i ulazak...al strasno...I tamo ima vise zenskih.
Ana, stavljam slike na photobucket ovaj tjedan...sorry, malo kasnim...
evo opet slike
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/EDlogo.jpg
Baš sam o ovome razmišljao ovog vikenda
Kruha, igara i poljoprivredno-zabavnih celebrity emisija, ne treba nama više. Zreli smo za promatranja
Niko, ja zainteresiran za majicu...
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/vedderbig.jpg
mali FLOK print u dvije boje (kao grb) - 100 kn
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/Veddersmall.jpg
ovako otprilike
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/majiceVedder.jpg
Što se tiće boja nemaju neki veliki izbor, ja sam tražio crnu, tamno plavu i tamno zelenu, a imaju još crvenu i bijelu. Onda se samo promjeni boja slova.
Ima i ženskih strukiranih majica samo u crnoj i bijeloj varijanti, cijene mislim da su iste.
Ja bi im sutra naručivao pa ako netko želi neka se javi sa željom boja itd.
Eno pitanje...
(uvijek su mi se sviđali werderovi dresovi
ja bi radije nosila majicu na kojoj piše JurAs!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
A nekako mi je to uvijek bila fora, Vedder 10 sam imao još na faksu i sad mi se slovo V skinulo pa piše edder:) a kad sam je nosio u vojsci svi su me pitali gdje taj Vedder igra, u kojem klubu??
A slušaj možemo složiti mi i neku Jeff majicu sa skate-om ili nešto slično...
Za 10 nisam provjerio cijenu jer mislim da slika za Flok print mora biti u A4 formatu ako je veća onda je rade iz 2 komada ne znam da li se cijena mjenja.
Javim ti sutra, naleti u jutro na forum
danas je Jeffu rodendan...:D
nek mu ih bude jos toliko, i nek jos toliko koncerata odsvira i bit ce super:D
hepi brzdej:D
419 352
Pa eto, Jeff, sretan 45.! :eek:
Dobar skejter u godinama. Najboljim
Cetrestpeti??? Jel on najstariji?
ali me veseli više stone danas jer izgleda da bayleaf dobiva nasljednika:P
http://www.seattleweekly.com/music/blogs/reverb/2008/02/stone_gossard_making_solo_reco.php
- Marlene Dietrich
LOL
edit: ovo nema veze s forumom... sorke...
znas, ti si mene oduvijek odusevljavala... stvarno... da mogu, kupio bi te preko ebay-a... zajedno sa RS200sd...
go Ana!
Ma nema frke, ja samo žurim jer hoću poslati majicu Tyler-u za koncert. Ide 2 koncerta pa da ga iznenadim ako pošta ne zaškripi putem.
A mogu i staviti file negdje da ga skinete sami i da ga imate na svom kompu.
U svakom slućaju nema problema kad treba tu je
happy-b jeff!
za majchice si jos razmislim ova s ITW mi je fora
e, da me ne znaš, skupo bi me platio...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
reci cijenu!
sretan rodjos Jeffu i Igoru...
a ti zapravo imaš samo plemenite razloge za ovo... svaka čast... TI SI DOBAR ČOVJEK I TOČKA!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
da, netko treba kanalizirati ono kaj sve mi mislimo...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!