Pearl Jam in Zagreb!

Options
11761771791811821290

Comments

• 1. siljo
    2. iva
    3. crv + frendica
    4. killroy
    5. potato girl

Pozdraf :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • elcielo, jel mi se učinilo ili sam te vidjela danas na vijestima? :cool:

btw, di su svi? :confused:

odoh spat, laku noć...
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • suzi d.
    suzi d. Posts: 22
    pajo wrote:
    Iva: Suzi daj malo lakse ako mozes. Hvala.
    Što, ne vjeruješ da sam pacifist?!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    elcielo, jel mi se učinilo ili sam te vidjela danas na vijestima? :cool:

joj da.

:o
  • asfo
    asfo Posts: 315
    A što si radila tamo, elcielo?

Eto kako mi na našem forumu imamo slavne osobe!
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    propo forum, nitko vishe ne pishe
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    C2V3N wrote:
    propo forum, nitko vishe ne pishe

Iva: pa kako to mislish? Pa ovih je dana bilo ful aktivno! :)

@elicielo: pa sta nam neces sad ti sve cesce i cesce biti na televiziji? :) jel'da?
  • pajo
    suzi d. wrote:
    Što, ne vjeruješ da sam pacifist?!

Iva: Ako ti tako kazes ja ti vjerujem! I drago mi je da je tako! :)
  • masni
    masni Posts: 1,657
    nije nista propalo... ja citam sve vase opservacije i komentare.. i najvise mi se svidja ovaj s dvije kamere :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Brže umjetnog disanja...
    ontopic...offtopic...
    samo nekaj pišite...
    o nogometu, klađenju, U2, frizurama, vjenčanjima, cugi, pa ako baš morate i o Pearl Jam...
    ne dajte da naš dragi tredić ode u vječna lovišta...
    HELP! HELP!:)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    snih wrote:
    Brže umjetnog disanja...
    ontopic...offtopic...
    samo nekaj pišite...
    o nogometu, klađenju, U2, frizurama, vjenčanjima, cugi, pa ako baš morate i o Pearl Jam...
    Meni bar nije problem blebetat...mlatiti praznu slamu ponekad.
    Pa podijelila sam svoj PJ san neki dan, pa niko nis. Ajde ajde, znam da ih i vi sanjate, ne se sramit :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • vesna
    vesna Posts: 27
    Skoro pa svaki tjedan barem jednom sanjam da sam opet na koncertu i tako je dobro..
    No kako mi izbija umnjak, sve češće sanjam stomatološku ordinaciju.. Mrzim svoje glupe umnjake!! A ipak mi se ne da ić kirurgu, pa radije čekam da sami probiju. I patim se.
    Jel to dovoljno off-topic?

Tururututururu!
  • asfo
    Ja ne sanjam ništa (čega se sjećam) ali me slobodno možete pohvaliti jer sam jučer prvi puta vozila sama do grada (išla sam u Savsku)! I do doma sam vozila:) Bio je i Janko u autu i sestra moja i svi došli zdravi i čitavi :)
    A da se spomene i PJ, slušali smo ZG bootleg jer je on stalno u playeru i stalno se vrti ispočetka :D
  • asfo
    Dajte molim vas snimite ovaj thread :D

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=123182&page=179 (i stranice prije, ne samo 179)

Osobito cure i dečki koji se osjećaju "...comfortable with my own sexuality..." kako je jedan od momaka napisao.

Kaj bi vi rekle/i na ovo?

Nemojte sad opet ono "nije samo Ed PJ, oni su svi jetra/bubrezi/pluća/prsti/slezena..... jedan organizam koji skladno diše, živi, stvara....."
  • miloshk
    miloshk Posts: 73
    Evo da podelim nesto sa vama...

Naime, bio sam sinoc na jednoj svirci. Lokalni, Niski bend koji svira odlicno i pravi jako duuuuge svirke. Pevac tog benda je bio sa mnom na koncertu, mozda su ga neki od vas primetili ispred Doma Sportova sa mnom i tinnom, lik sa dugom kosom... Lik je takodje die-hard PJ fan, so... Svirka je bila fenomenalna. Imali su prvo acoustic set :D gde su svirali izmedju ostalog i "Hunger Strike" i "River of Deceit" i "Brother" (AIC not PJ :) ) a u main setu smo culi sve same grunge hitove (Porch, Even Flow, SOLAT, Spoonman, Man in the Box, Lithium, Drain You, Bullet With Butterfly Wings....itd) Bilo je super!!!! Mozete si misliti kako sam podivljao na takvoj svirci, jos da kazem da sam dobio i 2 pesme mog drugog omiljenog benda - Faith No More- "Digging the Grave" i "From Out of Nowhere"... Stvarno su me odusevili izborom pesama!!!

Sad mi malo krivo sto se izgleda moj bend polako, ali sigurno raspada, jer smo i mi svirali slican repertoar...Jebi ga :(

"Goodbye for now" Tururututururu
  • porcher
    porcher Posts: 62
    vesna wrote:
    Skoro pa svaki tjedan barem jednom sanjam da sam opet na koncertu i tako je dobro..
    No kako mi izbija umnjak, sve češće sanjam stomatološku ordinaciju.. Mrzim svoje glupe umnjake!! A ipak mi se ne da ić kirurgu, pa radije čekam da sami probiju. I patim se.
    Jel to dovoljno off-topic?

Tururututururu!

bok vesna! samo sam ti htjela reci da se nemas cega bojat u vezi umnjaka i zubara! ja sam ovo ljeto usred ispitnog roka patila zbog donjeg lijevog, i odgadala sam to dok mi nije puko film i otisla sam zubaru. bezbolnijeg posjeta nisam imala! samo ti stavi lokalnu anesteziju injekcijom i iscupa ga van. niti osjetis injekciju nit cupanje. za 5 sekundi gotovo :D

eto. malo stomatologije na nasem threadu :)

sto se tice ovih napaljenih zena iz threada s asfinog posta... jao jao! they need to get laid! i to pod hitno!!! :)

hail hail the lucky ones...
  • asfo
    porcher wrote:

sto se tice ovih napaljenih zena iz threada s asfinog posta... jao jao! they need to get laid! i to pod hitno!!! :)

pa baš je jedna od njih napisala na sto i nekoj stranici (ja sam išla napreskokce :))

" I have just joined this thread and read all of your posts....... i need to get a life..."
  • pajo
    asfo wrote:
    Ja ne sanjam ništa (čega se sjećam) ali me slobodno možete pohvaliti jer sam jučer prvi puta vozila sama do grada (išla sam u Savsku)! I do doma sam vozila:) Bio je i Janko u autu i sestra moja i svi došli zdravi i čitavi :)
    A da se spomene i PJ, slušali smo ZG bootleg jer je on stalno u playeru i stalno se vrti ispočetka :D
    Iva: je, je, sad si nam tu napisala kak su Janko i teta mu, a ništa ne kažeš o pješacima i ostaloj collateral damage! :D

Sad za ozbača:GOOOOOOOOOO ASFO! Bravo, ak si tek počela voziti ili ako ti je prvi put da ideš autom u grad, Savska je fakat hrabar izbor! You go girl! :)
  • Girasol
    Girasol Posts: 18
    snih wrote:
    Brže umjetnog disanja...
    ontopic...offtopic...
    samo nekaj pišite...

koliko sam primetila argentinci razmenjuju recepte...:) i to na prilicnom broju strana...
    ajde, sta ko preporucuje za nedeljni rucak :D
  • ifka
    ifka Posts: 28
    preporucam domacu puricu s domacim mlincima............:) ko toga nema slobodno dojde k meni.........:) kod mene ima dosta...i prevec!!!!
    ...how i choose to feel...is how i am....