Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
potato girl wrote:Potato na kraju nije bila na koncertu... Žao mi je što nisam mogla doći, al eto... :(
Enivej, danas sam napokon preslušala Zg bootleg i pregledala sve slike i filmiće s koncerta. Wow!!!Ne znam što bih rekla, izgubila sam sposobnost sastavljanja zavisno-složenih rečenica... Neću ulaziti u filozofije i analize, samo ću reći da se nadam da će se dečki brzo vratiti u naše krajeve i da će sljedeći koncert biti još bolji od ovog (ako je to moguće).
Upravo mi svira kick ass unikatna verzija Bettermana...
A sad roka Porch...
P.S. U Melinu sam zabunom uzela nečiji dvd s PJ materijalima (PJPJPJPJ) pa ako je netko skužio da mu to fali, nek mi se javi da se dogovorimo kak da mu/joj to vratim.
Mozda moje?
Zbilja nisam sigurna dal mi nesto fali u kolekciji,,,sto je na dvd-u?
I da, drago mi je da ste se zabavili na Dead Moonu vi koji ste bili...ja cu drugi put, nadam se... iako sad nakon vikenda mislim da bi mi bilo bolje da sam isla u ZG a ne na Gustafe koje ionako vidim barem 5 put na godinuAl eto...mislila na vas dok sam plesala po kisi i ispijala los bambus...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Mozda moje?
Zbilja nisam sigurna dal mi nesto fali u kolekciji,,,sto je na dvd-u?
25.05.2000. Barca
30.05.2000. London
04.06.2000. Manchester
14.06.2000. Prag
18.06.2000. Salzburg
19.06.2000. Ljubljana
22.06.2000. Milano
28.06.2000. Stockholm
30.11.1993. Las Vegas
+ nekoliko .flac-ova i .tp-ovaJust put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
pajo wrote:Na kraju nam je naime cak i bilo jako dobro, bile su samo 3 pjesme od onoga cije ime necemo spomenuti, ostatak veceri je bend prao ok mainstream muziku.
Hehe... Ima nas još sa zanimljivim vikend iskustvima... Bila sam designated driver skupini skršenih momaka koji su inzistirali na tome da se tokom jednosatne vožnje slušaju najveći hitovi Mate Miše Kovača...Ne ponovilo se, još sam u šoku...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Hehe... Ima nas još sa zanimljivim vikend iskustvima... Bila sam designated driver skupini skršenih momaka koji su inzistirali na tome da se tokom jednosatne vožnje slušaju najveći hitovi Mate Miše Kovača...
Ne ponovilo se, još sam u šoku...
auf... auf......They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
Znači ipak niste baš bili toliko pijani...:)0
-
slušam sad bootleg iz atene.
nastranu sad sve ove priče o kričanju curica na svakoj pjesmi.
ja kad čujem kako ed izgovori 'everything' u stihu iz inside job (underneath this smile lies EVERYTHING), sva se naježim. brrrrrrrrr
to je to - nesvjesna fizička reakcija na zvuk... da parafraziram eda iz zagreba - "PJ, i'm gonna love you long time"0 -
elcielo wrote:slušam sad bootleg iz atene.
ja kad čujem kako ed izgovori 'everything' u stihu iz inside job (underneath this smile lies EVERYTHING), sva se naježim. brrrrrrrrr
to je to - nesvjesna fizička reakcija na zvuk... da parafraziram eda iz zagreba - "PJ, i'm gonna love you long time"
Potpuno te razumijem
Usudio bih se reci da je Inside Job jedna od njihovih najboljih pjesama uopce, a Mike je bog!0 -
bok ljudovi...
opet sam bolesna :(
uske me bole, i grlo i sve. katastrofa :(
htjela sam samo podjelit moj PJ san od neku vecer... sanjala sam da sam sa starcima u autu i vozimo se nekom plazom, sunce pada, i meni zazvoni mobitel, ja se javim..kad ono... eddie! kazem tati stop the car, sto je eddiju smjesno, zatim se i ja pocnem smijat, i onda mi veli da bi se svi trebali nac, da je neka strka, hitno mu trebaju svi brojevi, mene hvata panika i.... probudim se.
eto
hail hail the lucky ones...0 -
porcher wrote:bok ljudovi...
opet sam bolesna :(
ajoj, zar opet?
uz uobičajene vitamine, čajeve i ine potrepštine, prakticiraj i puno dobrih misli i glazbe
kad svi već pričate o tim o PJ snovima, da i ja pridodam jedan stariji iz svoje kolekcije.
san je bio vrlo kratak
naime, sanjah prije par godina da PJ sviraju u domu sportova. i to je to.
može se reći da imam vizionarskih sposobnosti, pa vam se javim kad ih opet vidim u nekom prepoznatljivom prostoru, recimo pulskoj areni.
tako da se odmah mozete pripremati za PJ u našim krajevima0 -
Ja ih zelim vidjet u Puli u Areni!!! Da, to sam govorila jos prije ZG, jer to bi bilo predivno da tamo sviraju, bolje ngo Verona
E da, evo neceg zanimljvog http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=220497
Ed u dokumentarcu koji ocu gledat, nadam se da ce neka dobra dusica to snimit i stavit na net
I jos nesto, finalni i masni, vi ste mi nes narucili da vam sprzim, sorryte sto ne saljem i ne javljam se, to cu ovaj tjedan napravit pa cu slat u ZG, jos vam javim"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
potato girl wrote:25.05.2000. Barca
30.05.2000. London
04.06.2000. Manchester
14.06.2000. Prag
18.06.2000. Salzburg
19.06.2000. Ljubljana
22.06.2000. Milano
28.06.2000. Stockholm
30.11.1993. Las Vegas
+ nekoliko .flac-ova i .tp-ova
Ne, ne, nije moj dvd. Hvala.
Ma da mi treba par bootva sa njega"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
elcielo wrote:slušam sad bootleg iz atene.
Ijaooooo, kako bih ja to volela da cujeeeeeem...
Al' damn it, nisam uspela da pronadjem!!!
Jezi se malo i u moje ime.Wild eyed crazy Mary :-)0 -
cropdustress wrote:Ne, ne, nije moj dvd. Hvala.
Ma da mi treba par bootva sa njega
No frx
Reci kaj trebaš pa ti spržim i pošaljem...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
cropdustress wrote:
I jos nesto, finalni i masni, vi ste mi nes narucili da vam sprzim, sorryte sto ne saljem i ne javljam se, to cu ovaj tjedan napravit pa cu slat u ZG, jos vam javim
A, super, hvala kaj si javila da si vidjela pm. Nema veze kaj kasniš, bitno da dođe...
@ snih
Da vidim da našima baš i ne ide nešto.. Šteta. :(
@ asfo
Mora da je veselo skakat po ledu.
Da, ovaj, čiji je to dvd? Ja sam pito Potato jel ok da ga gledam i to (ona mi ga je dala jer je mislila da je prazan), pa sam imo problema s fajlovima.. Prvo, jel ok da mi to gledamo? Pretpostavljam(o) da je.
Drugo, .tp fajlovi u VLC-u trzaju. Skinuo sam Media Player Classic, čini se da manje trzaju, zvuk je ugl ok, al ipak.. U čem se to treba gledat da ne trza? Il je možda do devedea problem?
Skidam i slušam neke stare koncerte.. Sad sam na Wash iz Seattlea 14. 9. 1996.Heart and soul, one will burn.0 -
potato girl wrote:25.05.2000. Barca
30.05.2000. London
04.06.2000. Manchester
14.06.2000. Prag
18.06.2000. Salzburg
19.06.2000. Ljubljana
22.06.2000. Milano
28.06.2000. Stockholm
30.11.1993. Las Vegas
+ nekoliko .flac-ova i .tp-ovai mislio sam da si snimite svi ponešto
btw finalni... kolko rama imash? ne bi ti smjeli trzati u vlc-u, jer vlc je jedan od najusavršenijih programa i najpopularnijih alternativnih programa za stream video i stream podataka, tako da se bazira bash na tome da se smanji trzanje , a i raden je prvenstveno za napredne stream digitalne televizije.... mislim da te zeza neka druga aplikacija ili imash ispod 256 rama, zna se klat sa nekom drugom aplikacijom, pogotovo media player, ie, bsplayer... ja sam sve to maknuo samo da bi imao vlc, ai i ako imash visha divx emulatora ili patcheva sve makni jer ti oni samo usporavajau komp, sa vlcom ti treba samo xp codec
btw .tp rox!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:moje, zapravo sam donio to u melin tek tolko da ne dodem praznih ruku
i mislio sam da si snimite svi ponešto
Onda ti to vratim na sljedećem meetingu... Sorry, fakat nije bilo namjerno...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:Onda ti to vratim na sljedećem meetingu... Sorry, fakat nije bilo namjerno...one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Onda ok, sve pet...
Kome treba nek se javi pa pržim dalje...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music