toplo se nadam da vam je svima kupovina ovih "obicnih" karata prosla dobro i s manje stresa nego ona 10c.
ja na ovu turneju ne idem, ali se pokusavam utjesiti da ce bar butlezi biti dobri i uvjeravam samu sebe da ce i dogodine biti turneja u europi, (NARAVNO da hoce )
i hvala bogu da sam vas nasla tu inace bih stvarno mislila da jesam luda
Evo prošla je festa SV. Vlaha i prodaja karata za 2007 turneju (za mene) ...moram zahvalit Ranku što me spasio jutros sa njegovom karticom...thanks man:D:D
Ovo je lista mojih koncerata gdje čemo se družit;
1. Munich
2. Katowice (10c)
3. London (10c)
4. Dusseldorf
I to bi bilo sve za ovu godinu :D:D;):p:cool:
vidimo se
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo prošla je festa SV. Vlaha i prodaja karata za 2007 turneju (za mene) ...moram zahvalit Ranku što me spasio jutros sa njegovom karticom...thanks man:D:D
1. Munich
2. Katowice (10c)
3. London (10c)
4. Dusseldorf
I to bi bilo sve za ovu godinu :D:D;):p:cool:
vidimo se
Hej hej!
Super...vidimo se na Munich, Katowice i Londonu. Glavno da su karte u dzepu, a ostalo cemo valjda uspjet izorganizirat u ovih 4 mjeseca.
Jel sutra onda meetup u 5? Di cemo? Ocemo tradicionalno Melin-Portal ili nesto drugo za promjenu?
evo i ja kupila karte za minken... jeeeejjjj... samo ne vjerujem da su karte "to" kaj su nam poslali na mail... zar stvarno?
To je to, moraš sprintat:) Jurasica, koje karte si nabavila, za stajanje ili tribinu??
Moraš paziti na kodu na karti, najbolje da staviš na USB ključ, da ne izgubiš:)
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
u, kad malo bolje razmislim... mogao bi istetovirati bar code sa karte iz ljubljane iz 2000. kao, moj prvi PJ koncert... hm, jel ima ta karta bar code? moram pogledat
u, kad malo bolje razmislim... mogao bi istetovirati bar code sa karte iz ljubljane iz 2000. kao, moj prvi PJ koncert... hm, jel ima ta karta bar code? moram pogledat
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
za one koji idu u london... kada mislite ici iz poljske? koliko dana bi spavali u londonu? gdje bi trazili smjestaj, centar ili blize wembleyu? malo sad kopam po netu i sve me prsti svrbe da nesto rezerviram... hajde tutnite ideje pa da se probamo uskladiti ako ide...
iva i ja bi 16.06. iz krakowa letili u london... za zagreb bi isli 18. ili 19. ...
Hej hej!
Super...vidimo se na Munich, Katowice i Londonu. Glavno da su karte u dzepu, a ostalo cemo valjda uspjet izorganizirat u ovih 4 mjeseca.
Jel sutra onda meetup u 5? Di cemo? Ocemo tradicionalno Melin-Portal ili nesto drugo za promjenu?
ajmo se naci u 17 u parkicu kraj melina-portala pa lako sjednemo negdje u blizini... bilo bi dobro kad bi svi koji misle doci tu napisali da znamo koga se jos ceka... kad negdje sjednemo, mene se moze dobiti na 095/ ...
za one koji idu u london... kada mislite ici iz poljske? koliko dana bi spavali u londonu? gdje bi trazili smjestaj, centar ili blize wembleyu? malo sad kopam po netu i sve me prsti svrbe da nesto rezerviram... hajde tutnite ideje pa da se probamo uskladiti ako ide...
iva i ja bi 16.06. iz krakowa letili u london... za zagreb bi isli 18. ili 19. ...
znaci u zagreb 19. ili 20.
ti znaci ne ostajes u poljskoj? ides u italiju i beč ili samo u beč? domagoj?
Ma ja sam na tome jos da idem na oboje. Domagoj je rekao da bi
preskocio Italiju...ja nekako ne bi
Voljela bih ostat u Krakowu, al to je samo jedan dan, tako
da cu to jednm drugom prilikom onda.
Malo Londona i eventualno Minkena ovaj put
A kada bi taj bus krenuo u Minken? Da dodjemo onda dan ranije ili na dan
koncerta? Netko je spominjao da je malo tlaka mozda dan prije
i dodatni trosak, al ovako bismo bili na miru, i jos bi cak nesto
vidjeli od tog Bayerna
Comments
idem i ja. kupila sam kartu
toplo se nadam da vam je svima kupovina ovih "obicnih" karata prosla dobro i s manje stresa nego ona 10c.
ja na ovu turneju ne idem, ali se pokusavam utjesiti da ce bar butlezi biti dobri i uvjeravam samu sebe da ce i dogodine biti turneja u europi, (NARAVNO da hoce
i hvala bogu da sam vas nasla tu inace bih stvarno mislila da jesam luda
btw ja sam tea
Nego, oćel' bit štogod u nedjelju ili čekamo objavu ostatka turneje?
ajmo sutra... nece biti ostatka turneje... osim ako ipak bude
salu na stranu, mislim da je to sve od europe ove godine...
Onda sutra u pet, ali gdje? Nitko nije spomenuo niš konkretno...
Nadam se da si u krivu što se tiče ostatka... Bit će koncerti u Zagrebu i Budimpešti*...
*wishful thinking, al čovjeka veseli...
Oh please let me sleep its Christmas time
dobra dobra..
tak je!
1. Munich
2. Katowice (10c)
3. London (10c)
4. Dusseldorf
I to bi bilo sve za ovu godinu
vidimo se
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hej hej!
al cut cemo sve ionako ovdje
Aaaaaa...
Lep provod svima!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
To je to, moraš sprintat:) Jurasica, koje karte si nabavila, za stajanje ili tribinu??
Moraš paziti na kodu na karti, najbolje da staviš na USB ključ, da ne izgubiš:)
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
ja bi si istetovirao bar code
To jos nikad nisam vidjela, u pdf-u karta. Zakon
Ovaj, evo netko postao smejstaj za London ako nekome bude trebalo,
relativno jeftine sobe
https://www.travelodge.co.uk/find_a_...id/309/Wembley
Ja se nadam da cu se nekome uvalit na par noci, London i to...Skupo, hehe
dobra ideja...hm!
ajde pa kad završi meeting dajte ovde ukratko sta se dogovorilo...
uzivajte
http://img248.imageshack.us/img248/1443/harmony1ha3.jpg
- Marlene Dietrich
ajmo se naci u 17 u parkicu kraj melina-portala pa lako sjednemo negdje u blizini... bilo bi dobro kad bi svi koji misle doci tu napisali da znamo koga se jos ceka... kad negdje sjednemo, mene se moze dobiti na 095/ ...
stiglo u ponedjeljak-utorak...
u mom sanducicu ni E od DEEPa!
do kraja tjedna ne dođe li, opet im pišen mail!
18. bi isli za Zagreb? Pa tada je koncert
Ja racunam ici 20. doma. bar da sam jedan dan u Londonu
A do tamo vjerojatno iz Beca idem 17.
Vecer prije je preparty.
a dobro, ostat cemo onda na koncertu
znaci u zagreb 19. ili 20.
ti znaci ne ostajes u poljskoj? ides u italiju i beč ili samo u beč? domagoj?
preskocio Italiju...ja nekako ne bi
Voljela bih ostat u Krakowu, al to je samo jedan dan, tako
da cu to jednm drugom prilikom onda.
Malo Londona i eventualno Minkena ovaj put
A kada bi taj bus krenuo u Minken? Da dodjemo onda dan ranije ili na dan
koncerta? Netko je spominjao da je malo tlaka mozda dan prije
i dodatni trosak, al ovako bismo bili na miru, i jos bi cak nesto
vidjeli od tog Bayerna
jesus!