Jesam, zasto?
Sta nije u nekom threadu bilo ovo kao da je jos unofficial?
Sutra ce bit isto tako, samo govorim da nije jos potvrdjeno
sluzbeno. Nis drugo. Bit ce u Mestre. Masni je skeptik cijelo vrijeme.
Jesam, zasto?
Prepali smo se da si nešto loše, ali sve pet, drago nam je vidjet ponovno smajliće u tvojim postovima, a ne samo ispravke (ne)točnih navoda.
Bye!
Prepali smo se da si nešto loše, ali sve pet, drago nam je vidjet ponovno smajliće u tvojim postovima, a ne samo ispravke (ne)točnih navoda.
Bye!
edit: masni=skeptik LOL!
ma ne, ne, sve ok. samo sam htjela ukazat na to netocno.
A danas mi je bas neki lijevi dan, istina, pa mozda se osjeti
u nekim postovima. Niste vi nis krivi tu, danas sam IN HIDING,
koliko mi to dopusta zivot trenutno
ma ne, ne, sve ok. samo sam htjela ukazat na to netocno.
evo rado bismo ti zaželjeli da ti sutra onda bude desni dan, ali ni to baš ne zvuči najsjajnije...
pa onda nek' ti sutra bude out of hiding dan...
Ej, evo mi rezervirali Hostel Orange za iste datume kad i siljo i iva i rezervirali avio kartu krakow-london. Poslali smo i mail u hotel gdje striček koji ne zna baš dobro engleski radi do 15h, ali ćemo ga još nazvati sutra ujutro. Pa će da vidimo...
i mi rezervirali kartu krakow-london... 16.06. u 10:00... u londonu smo vec u 11:30, thanks to drugoj vremenskoj zoni
ma taj hotel u Chorzowu je zakon... treba se dobro nacugat vecer prije koncerta da lakse zaspimo u onom okruzenju
joj, kolko vas ide u minhen... a mozda bi i mi mogli u poljsku preko minhena... onao, dan ranije dođemo na party pa zbrisemo u poljsku prije koncerta u minhenu
idem i ja u minhen!!! zahvaljujuci jednom vrlo dobrom fanu iz zagreba, necu da ga reklamiram .
a skontajte sad ovaj maler-sinoc promasim na kladionici jedno poluvrijeme za 2 i po hiljade evra!!!!!! vise nego dovoljno da obidjem SVE koncerte u junu...ovako samo minhen. slag na tortu-danas izgubim telefon. sutra ne izlazim iz kuce, ko zna sta me ceka. pozdrav svima, vidimo si u minhenu.
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
idem i ja u minhen!!! zahvaljujuci jednom vrlo dobrom fanu iz zagreba, necu da ga reklamiram .
a skontajte sad ovaj maler-sinoc promasim na kladionici jedno poluvrijeme za 2 i po hiljade evra!!!!!! vise nego dovoljno da obidjem SVE koncerte u junu...ovako samo minhen. slag na tortu-danas izgubim telefon. sutra ne izlazim iz kuce, ko zna sta me ceka. pozdrav svima, vidimo si u minhenu.
Pa tko dolazi dan ranije...
Izgleda OK, vidjela sam Wombats u Becu, odlican je
I jeftino dosta. Nije ni daleko od Olympiaparka, bar
tako izgleda na Google Earth
Ovo izgleda super. Ima oko 4 km do arene, i kolko vidim dobro je povezano s tramvajem, u centru...idealna lokacija. Ja planiram uzet znaci noc s 11. na 12.
Definitivno idem s onim najranijim busom iz zagreba koji stize u 01:00 po noci u minhen.
U igri je jos i vlak, put traje nekih 8 sati, a krecu ovako:
07:50 - 16:32
09:44 - 18:34
13:15 - 22:30
Ne znam jos koje su cijene al pretpostavljam skuplje od busa, mozda oko 60-70 eura. Ali super je sta mozes vec od 5 sati popodne pocet pit
Edit: hm...da cijena vlaka je 85 €, uf.....
Hej people, u hotelu u Chorzowu nije više bilo dvokrevetnih soba pa smo rezervirali trokrevetnu. Dakle tko hoće može prespavati u našoj sobi. Nećemo vam ništa naplatiti jer je razlika u cijeni zanemariva pa ono, tko hoće javite se. E, ali dajte samo javite što prije da možemo javiti cijenjeno ime osobe koja će biti u našoj sobi.
Hej people, u hotelu u Chorzowu nije više bilo dvokrevetnih soba pa smo rezervirali trokrevetnu. Dakle tko hoće može prespavati u našoj sobi. Nećemo vam ništa naplatiti jer je razlika u cijeni zanemariva pa ono, tko hoće javite se. E, ali dajte samo javite što prije da možemo javiti cijenjeno ime osobe koja će biti u našoj sobi.
p.s. - doručak uključen u ponudu
sumnjivi ste mi s ovom nemoralnom ponudom u naslovu... ljudi pazite se, ne nasjedajte!
Vidim da se već slažu popisi, rezerviraju hoteli/hosteli, rade konkretni planovi... Game on, people...
Nego, jedno pitanjce... Postoji li još netko tko bi išao Zg-Miken-Katowice-Zg, s tim da se u Miken ide na dan koncerta, a u Zg vraća odmah nakon koncerta u Poljskoj?
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
pazi sad... 11.06. u Arena di Verona... kako bi to bilo dobro poslusat i onda 12.06. odletit za poljsku... ali nece se imat para za sve to... plus, ulaznica za who-ovce ce sigurno biti 60-70-80 EUR... :(
13.06. su u minkenu pa ako netko ide u minken, a ne ide u poljsku
zamiljivo.. pazi sad..pearl jam, smashing pumpkins, incubus, linkin park, da ne nabrajam dalje.. isti bendovi sviraju na festivalima u veneziji i becu.. samo iron maiden i aerosmith nisu u becu, ali zato tamo ima puno vise drugih, dobrih bendova, tipa the hives, da ne nabrajam dalje opet..
dilema dilema.. jedan ce morati otpasti i mislim da ce ipak biti bec za mene..
+ nadam se jos, minhen..
e da, vi ljudi svi imate karte za taj minken?
poslao sam mail urban travelu, jer sam vidio da organiziraju aranzmane za koncerte u minkenu u 6om mjesecu, pa sam ih odmah priupitao i za nas pj...
i nadrobio im kako mislim da im je to isplativo, buduci da je to najblizi solo koncert
i tak...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Comments
http://img262.imageshack.us/img262/5108/post6379551170868423hs2.jpg
Bye!
edit: masni=skeptik LOL!
pa onda nek' ti sutra bude out of hiding dan...
Bar sam si PJ turneju vise manje isplanirala ako nis drugo.
i mi rezervirali kartu krakow-london... 16.06. u 10:00... u londonu smo vec u 11:30, thanks to drugoj vremenskoj zoni
ma taj hotel u Chorzowu je zakon... treba se dobro nacugat vecer prije koncerta da lakse zaspimo u onom okruzenju
joj, kolko vas ide u minhen... a mozda bi i mi mogli u poljsku preko minhena... onao, dan ranije dođemo na party pa zbrisemo u poljsku prije koncerta u minhenu
pustite budalu, malo mi je kasno
valjda znači da teta koja čita mailove i priča engleski dolazi u 9... mrak!
ah te kladionice
više srece na iducoj turneji
According to one of the Polish papers http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=30923 Linkin Park is going to open for PJ in Chorzow.
huh... nikad ih nisam nesto pretjerano slusao, ali zanimljivo...
pa da cujemo
a piše i ovdje:
http://www.myspace.com/linkinpark
Ovo izgleda super. Ima oko 4 km do arene, i kolko vidim dobro je povezano s tramvajem, u centru...idealna lokacija. Ja planiram uzet znaci noc s 11. na 12.
Definitivno idem s onim najranijim busom iz zagreba koji stize u 01:00 po noci u minhen.
U igri je jos i vlak, put traje nekih 8 sati, a krecu ovako:
07:50 - 16:32
09:44 - 18:34
13:15 - 22:30
Ne znam jos koje su cijene al pretpostavljam skuplje od busa, mozda oko 60-70 eura. Ali super je sta mozes vec od 5 sati popodne pocet pit
Edit: hm...da cijena vlaka je 85 €, uf.....
p.s. - doručak uključen u ponudu
we want Tarantula AD
sumnjivi ste mi s ovom nemoralnom ponudom u naslovu... ljudi pazite se, ne nasjedajte!
a izgleda da ce svatko na svoj post party
anyway...
sve manje mi se sviđa LP... dajte nam Gazde
Nego, jedno pitanjce... Postoji li još netko tko bi išao Zg-Miken-Katowice-Zg, s tim da se u Miken ide na dan koncerta, a u Zg vraća odmah nakon koncerta u Poljskoj?
ja sam htio audioslave ili rhcp na mestre festivalu.. buhuuuu...
hm.. ovako sam u dilemi..
e, jel ovo znaci, 40 ojra/dnevna karta ???
http://www.clearchannel.it
dnevna 40. za cijeli festival 140
sati voznje? autom ili vlakom?
the who objavili eurotour... evo i datuma:
https://tickets.thewhotour.com/
pazi sad... 11.06. u Arena di Verona... kako bi to bilo dobro poslusat i onda 12.06. odletit za poljsku... ali nece se imat para za sve to... plus, ulaznica za who-ovce ce sigurno biti 60-70-80 EUR... :(
13.06. su u minkenu pa ako netko ide u minken, a ne ide u poljsku
a cuj, privatni mlaznjak radi cuda
Edit: a mogao bi se Ed stvarno pojaviti na kojem koncertu... npr. u Veroni... hmmmm...
Edit2: ili cijeli band?
dilema dilema.. jedan ce morati otpasti
+ nadam se jos, minhen..
e da, vi ljudi svi imate karte za taj minken?
poslao sam mail urban travelu, jer sam vidio da organiziraju aranzmane za koncerte u minkenu u 6om mjesecu, pa sam ih odmah priupitao i za nas pj...
i nadrobio im kako mislim da im je to isplativo, buduci da je to najblizi solo koncert
i tak...
Iva: Urban travel će ti imati aranžmane za Beč pa eto, to ti može još dodatno pomoći u rješavanju dileme.