hm, ne znam kaj se u poljskoj tradicionalno cuga, ali pajo i ja cemo otici na par casica pa na streljanu...
bjez'te ljudi, stizu pajo i silljo!!!
koja katastrofa
Iva: ja sam oduvijek nekako htjela probati kakav je feeling pucati iz pištolja, ali poprilično sam sigurna da ne puštaju bračne parove (gdje je muž prije išao na par čašica) da u isto vrijeme budu u streljani...
ili, još bolje, vi odite na cugu, a iva i ja ćemo na streljanu, pa ko ima petlje nek dođe...
Trebace mi u svakom slucaju nekih 200 Ojra za zadovoljstvo zvano PJ u Munchenu 2007. Nije malo za studenta ali opet, za PJ nikada nije puno.. Srecom, toliko otprilike zaradim za mjesec dana sa nekim svojim part time poslovima..
Dreadis, ako ovo citas javi mi pm-om da li planirate ti i burazer mozda u Munchen.. Ako hocete, da se probamo organizovati..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
Iva: ja sam oduvijek nekako htjela probati kakav je feeling pucati iz pištolja, ali poprilično sam sigurna da ne puštaju bračne parove (gdje je muž prije išao na par čašica) da u isto vrijeme budu u streljani...
ili, još bolje, vi odite na cugu, a iva i ja ćemo na streljanu, pa ko ima petlje nek dođe...
Be sure to head over to TheWhoTour.com this Thursday, February 8th at 12 Noon GMT
(7 am EST) for the LIVE, INTERACTIVE worldwide webcast of The Who's Press Conference!
Pete and Roger will be answering YOUR questions LIVE during the conference. There will be an intimate acoustic performance and a short Q&A as The Who announce their plans for a 2007 European tour. The conference will kick off at 12 noon GMT on February 8th at London's chicest new venue, The Hospital in Covent Garden.
Ja cu vidjet kad bi iso...mislio sam u ponedjeljak, 11., al sta ja znam, busevi idu u neka cudna vremena. Mozda cak odem u nedjelju. Problem je sta ce se vjerojatno morat odmah nakon koncerta ic za Poljsku sto znaci jos jedna noc nepsavanja. Dve noci nespavanja i dva koncerta bi mogo bit gadan napor.
mislim da postoji velika mogucnost da ovaj urban travel organizira zg-minhen-zg.. za nas koji necemo putovati naokolo vidim da organiziraju dosta koncerata u minhenu..
samo je pitanje koliko ce naplatiti, ali buduci da osiguravaju i kartu, nije losa opcija
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
mislim da postoji velika mogucnost da ovaj urban travel organizira zg-minhen-zg.. za nas koji necemo putovati naokolo vidim da organiziraju dosta koncerata u minhenu..
samo je pitanje koliko ce naplatiti, ali buduci da osiguravaju i kartu, nije losa opcija
1. cropdustress
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
5. given to grungeov prijatelj
cjerohatno na dan koncerta jer su ispiti...zajebano!
1. cropdustress
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6. dunat i dunat bruder
7. matej i njegova
8. prijatelj koki:)
9. prijatelj vojc
Od 6. do 9. svi Škofja Loka...na dan koncerta..jebiga:)
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
1. cropdustress
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6. dunat i dunat bruder
7. matej i njegova
9. prijatelj vojc
10. i 11. sintija i ja, sori slovenci na mailu ispred... nije bilo namjerno..
... I surfaced and all of my being was enlightened...
1. cropdustress
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6. dunat i dunat bruder
7. matej i njegova
9. prijatelj vojc
Ok, super, ali, da li netko dolazi dan prije? A ne na sam
dam koncerta 12.? Netko tko ce prespavat.
Ja letim iz Venecije 11. tako da sam ja tamo definitivno
dan prije koncerta, sto sam i namjeravala.
sid, ja predlažem da mi koji možemo, dođemo isto dan ranije i da se dan prije koncerta poštenjski napijemo i nazdravimo novoj sezoni koncerata i najjebenije uživancije na svijetu!!! wooohoooo...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
sid, ja predlažem da mi koji možemo, dođemo isto dan ranije i da se dan prije koncerta poštenjski napijemo i nazdravimo novoj sezoni koncerata i najjebenije uživancije na svijetu!!! wooohoooo...
Moze, ja sam uvijek za
Onda znaci, osim mene, zasad i vas 2. Odlicno.
Ajde, pa tko moze nek dodje.
Ja idem iz Venecije jer mi je iz Ri rapidno
poskupila karta. Sve sam vec rezervirala jer
cijene rastu svaki dan
Za gore i doma sam na miru, ovo ostalo sad rjesavam.
nego iva i ja danas rezervirali hotel u Chorzowu od 12.06. do 14.06.... 2 nocenja u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe je cca 530kn... ne moze se online rezervirati nego ih se mora nazvati svaki dan do 15h... tip ne govori najbolje engleski, ali se moze sporazumjeti... link je:
isto tako smo rezervirali hostel u Krakowu od 14.06. do 16.06. rezervirali dvokrevetnu sobu za 15EUR po osobi za noc... u hostelu inace radi jedna cura, frendica od elcielo koja je isto PJ fan link je:
Ej, evo mi rezervirali Hostel Orange za iste datume kad i siljo i iva i rezervirali avio kartu krakow-london. Poslali smo i mail u hotel gdje striček koji ne zna baš dobro engleski radi do 15h, ali ćemo ga još nazvati sutra ujutro. Pa će da vidimo...
Comments
Pa nema me par dana na forumu i moram samo reći da sam tek na 329. stranici čitanja!
Dajte mi skratite muke i recite jesu li svi postovi vezani samo na kupovanje karata i krojenje ruta (po naški routeplanning
Lijepo molim ako tko ima malo volje da stisne fige za sniha i mene pa da i mi odemo barem na jedan koncert!
Sa štovanjem,
asfo
hm, ne znam kaj se u poljskoj tradicionalno cuga, ali pajo i ja cemo otici na par casica pa na streljanu...
bjez'te ljudi, stizu pajo i silljo!!!
koja katastrofa
go asfo&snih!
Dreadis, ako ovo citas javi mi pm-om da li planirate ti i burazer mozda u Munchen.. Ako hocete, da se probamo organizovati..
12.06.2007 Munich, Germany
tako da ako netko ima, slobodno me se moze kontaktirat..
ok, nas dvojica propuštamo streljanu
Ja sam tamo 11., dan prije koncerta.
Be sure to head over to TheWhoTour.com this Thursday, February 8th at 12 Noon GMT
(7 am EST) for the LIVE, INTERACTIVE worldwide webcast of The Who's Press Conference!
Pete and Roger will be answering YOUR questions LIVE during the conference. There will be an intimate acoustic performance and a short Q&A as The Who announce their plans for a 2007 European tour. The conference will kick off at 12 noon GMT on February 8th at London's chicest new venue, The Hospital in Covent Garden.
lista ha ha
1. cropdustress
2. lestes
ja najvjerojatnije idem 11. s busom u 20h. znači, u utorak u 5h sam u munchenu. al u ova 4 mjeseca se još svašta može promijeniti...
a u biti ne znam. idem kad i većina vas
2. lestes
3. killroy
Ja cu vidjet kad bi iso...mislio sam u ponedjeljak, 11., al sta ja znam, busevi idu u neka cudna vremena. Mozda cak odem u nedjelju. Problem je sta ce se vjerojatno morat odmah nakon koncerta ic za Poljsku sto znaci jos jedna noc nepsavanja. Dve noci nespavanja i dva koncerta bi mogo bit gadan napor.
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
cjerohatno na dan koncerta jer su ispiti...zajebano!
se može s njima ak već imaš kartu?
we'll see
http://s103.photobucket.com/albums/m141/cieloel/?action=view¤t=boratxt0.png
nije poslala objašnjenje, pa je to valjda još jedna spačka PL PJ fanova, hehe
mislim da moze.. bar cijenu karte ne mogu mijenjat
Veri naaaajs...
dan prije koncerta, sto sam i namjeravala.
1. cropdustress
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6. dunat i dunat bruder
7. matej i njegova
9. prijatelj vojc
Od 6. do 9. svi Škofja Loka...na dan koncerta..jebiga:)
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6 i 7. sintija i ja, bat afkors...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
2. lestes
3. killroy
4. given to grunge
6. dunat i dunat bruder
7. matej i njegova
9. prijatelj vojc
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
dam koncerta 12.? Netko tko ce prespavat.
sid, ja predlažem da mi koji možemo, dođemo isto dan ranije i da se dan prije koncerta poštenjski napijemo i nazdravimo novoj sezoni koncerata i najjebenije uživancije na svijetu!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Onda znaci, osim mene, zasad i vas 2. Odlicno.
Ajde, pa tko moze nek dodje.
Ja idem iz Venecije jer mi je iz Ri rapidno
poskupila karta. Sve sam vec rezervirala jer
cijene rastu svaki dan
Za gore i doma sam na miru, ovo ostalo sad rjesavam.
Jos malo pa Minken
Mislim da cu ja tu prespavat
Pa tko dolazi dan ranije...
Izgleda OK, vidjela sam Wombats u Becu, odlican je
I jeftino dosta. Nije ni daleko od Olympiaparka, bar
tako izgleda na Google Earth
(sad nam je lakše, sorry ako smo koga uvrijedili...)