a i jos jedna cinjenica me ohrabruje.. broj pjesama na festivalima..
prosle godine u europi, azkena (27), reading (26), leeds (23)..
tako da opce nije lose.. ni financijski ni muzicki..
bolje ista nego nista..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Hej people, u hotelu u Chorzowu nije više bilo dvokrevetnih soba pa smo rezervirali trokrevetnu. Dakle tko hoće može prespavati u našoj sobi. Nećemo vam ništa naplatiti jer je razlika u cijeni zanemariva pa ono, tko hoće javite se. E, ali dajte samo javite što prije da možemo javiti cijenjeno ime osobe koja će biti u našoj sobi.
p.s. - doručak uključen u ponudu
Jel vi to ozbiljno?
Ja sam uvijek za nemoralne ponude, hehe
a sad ekipa s iskustvom... sid, npr.. zagreb - venezia (festival) - zagreb..
sati voznje? autom ili vlakom?
Ne bih znala koliko je iz ZG do Venezia-Mestre,
ali iz Trsta do tamo ima 2 sata vlakom. Pa sad racunajo koliko
ti treba od ZG do Venecije. Mislim da se vise isplati vlakom...
Jel vi to ozbiljno?
A kako jos nemam smjestaj, mogu onda ja sa vama?
Ako jos ima mjesta?
Da, pa ne bi se valjda šalili oko nemoralnih ponuda!
PM-aj nam prezime da javimo teti u hotelu. Mi smo tamo od 12., a ti ćeš onda crashat kod nas 13., nakon koncerta, jel' tako?
Da, pa ne bi se valjda šalili oko nemoralnih ponuda!
PM-aj nam prezime da javimo teti u hotelu. Mi smo tamo od 12., a ti ćeš onda crashat kod nas 13., nakon koncerta, jel' tako?
Joj, super. moze.
Da, ja bih 13. dosla prespavat. Misim, to je to.
Idem drugi dan u Krakow na avion.
Iskat cu se iz sobe da vas ne budim
a sad ekipa s iskustvom... sid, npr.. zagreb - venezia (festival) - zagreb..
sati voznje? autom ili vlakom?
Iva: slažem se s crop da ti je vlak bolja ponuda, ali iz Zg imaš još jednu cool opciju - naime skoro svaki dan ti ide autobus Zagreb-Trst (nevjerojatno, ali istinito, to još uvijek postoji ) i povratna karta ti je 150-200kn. Onda u Trstu odeš na vlak i brzo si u Veneciji. Eto...
Iva: slažem se s crop da ti je vlak bolja ponuda, ali iz Zg imaš još jednu cool opciju - naime skoro svaki dan ti ide autobus Zagreb-Trst (nevjerojatno, ali istinito, to još uvijek postoji ) i povratna karta ti je 150-200kn. Onda u Trstu odeš na vlak i brzo si u Veneciji. Eto...
Sad sam pricala s Masnim, ide na Nova Rock sva tri dana, a ne
u Veneciju.:D
Ja se pak malo jedem sto sam vec odlucila i za Italiju 15. i za
Nova Rock 16. a u Italiji i se ful svidja lineup 16. A jbg.
Da, to baš htjedosmo reći - idemo i siljo i iva i mi 14. ujutro prema Krakowu pa možemo svi zajedno!
Ok..ajd vidit cu, moram i ja u Chorzowu onda rezervirat za jednu noc...ustvari mozda rezerviram neku visekrevetnu sobu pa pocnem nudit nemoralne ponude LOL
Ok..ajd vidit cu, moram i ja u Chorzowu onda rezervirat za jednu noc...ustvari mozda rezerviram neku visekrevetnu sobu pa pocnem nudit nemoralne ponude LOL
Da, idemo svi do Krakowa. Neki ostaju, neki idu dalje
Joj, pa ja znam i tekstove LP-a.
Slušo sam ih u osmom razredu... Eh...
Ali sad ih ne bi htio čut. Pogotovo ne uživo. : palac_dolje :
Ne znam šta je PJ-u, kako to biraju predgrupu, pa My Morning Jacket su im bili predgrupa, a sad ovi.
sorry, zezamo se, pokušavamo pronaći nešto šaljivo oko toga da bi oni mogli biti predgrupa, ali ne ide nam baš...
a prošle godine kad smo imali tarantula ad smo bili nezadovoljni, a ko' što kaže ranac da su nam sad oni...
Sid,
ti dakle putuješ iz Krakowa u Italiju, jel? nekim zračnim prijevozom? ja bi skočila još i do italije i do beča, ako ću moći kupiti kartu za jedan dan...
ljudi, ako će netko još zvati ovaj hotel u chorzowu, neka rezervira barem jednu noć za mene i sintiju, priti pliz... ja bi nazvala sama, ali kad sam na poslu ne dižem glavu tak da ne znam kad bih stigla... :(
a vi parovi kaj ste se požurili sa rezervacijama, mogli ste sačekati da se dogovorimo pa da kao grupa rezerviramo i dobijemo cijeli kat i još uz to i popust...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
a vi parovi kaj ste se požurili sa rezervacijama, mogli ste sačekati da se dogovorimo pa da kao grupa rezerviramo i dobijemo cijeli kat i još uz to i popust...
pusaa booook!
no hard feelings, ali nacekali bi se
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
Sid,
ti dakle putuješ iz Krakowa u Italiju, jel? nekim zračnim prijevozom? ja bi skočila još i do italije i do beča, ako ću moći kupiti kartu za jedan dan...
ljudi, ako će netko još zvati ovaj hotel u chorzowu, neka rezervira barem jednu noć za mene i sintiju, priti pliz... ja bi nazvala sama, ali kad sam na poslu ne dižem glavu tak da ne znam kad bih stigla... :(
Da, letim iz Krakowa za Veneciju. Pogledaj na skyscanner.net, ima povoljnih letova al cijene idu na gore svaki dan...ful brzo.
Tako da ti savjetujem da se brzo olducis
Ja idem sigurno u Italiju i Bec U Bec idemo s vlakom Sandra i ja (cura koja je isto bila na ETB prosle godine, ove godine ide na SVE koncerte )
Sid,
moram i ja rezervirat isto...budem probao to sutra sredit..poslat mejl ili nesto...
Comments
vise nego povoljno, ako se mene pita
uvijek sam htio otici na takav festival, ali jos uvijek nisam... ove godine opet preskacem zbog PJ-a... ne razmisljaj puno, idi
prosle godine u europi, azkena (27), reading (26), leeds (23)..
tako da opce nije lose.. ni financijski ni muzicki..
bolje ista nego nista..
kako dobra zadnja recenica
idem i tocka.
.
pa.. ja imam
nekak mi je sad lakše kaj nejdem u poljsku.. ne volim baš linkin park...
A kako jos nemam smjestaj, mogu onda ja sa vama?
Ako jos ima mjesta?
ali iz Trsta do tamo ima 2 sata vlakom. Pa sad racunajo koliko
ti treba od ZG do Venecije. Mislim da se vise isplati vlakom...
Da, ja bih 13. dosla prespavat. Misim, to je to.
Idem drugi dan u Krakow na avion.
Iskat cu se iz sobe da vas ne budim
u Veneciju.:D
Ja se pak malo jedem sto sam vec odlucila i za Italiju 15. i za
Nova Rock 16. a u Italiji i se ful svidja lineup 16.
ma danas je bio neki šugav dan na poslu pa mi je koncentracija u komi, sorry masni, uživaj u austriji!
Bit ce nas jos, i iz ostalih krajeva Europe
Slušo sam ih u osmom razredu... Eh...
Ali sad ih ne bi htio čut. Pogotovo ne uživo. : palac_dolje :
Ne znam šta je PJ-u, kako to biraju predgrupu, pa My Morning Jacket su im bili predgrupa, a sad ovi.
sorry, zezamo se, pokušavamo pronaći nešto šaljivo oko toga da bi oni mogli biti predgrupa, ali ne ide nam baš...
a prošle godine kad smo imali tarantula ad smo bili nezadovoljni, a ko' što kaže ranac da su nam sad oni...
anyway, mi smo u Travelodge Farringdon.
Sad sam u dilemi, ovo bi možda bila još bolja opcija...
Al ionako ću se predomislit još jedno 75 puta do šestog mjeseca... :rolleyes:
Potpisujem...
a ne, nisam ja rekao da znam tekstove LP-a.. brisi to!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
pusaa booook!
no hard feelings, ali nacekali bi se
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Worcester 15.10.2013
Worcester 16.10.2013
Brooklyn 18.10.2013
Brooklyn 19.10.2013
Trieste 22.6.2014
Berlin 26.6.2014
Milton Keynes 11.7.2014
Buenos Aires 7.11.2015
Sao Paulo 14.11.2015
Rio de Janeiro 22.11.2015
Chicago Wrigley Field 20.8.2016
Chicago Wrigley Field 22.8.2016
Tako da ti savjetujem da se brzo olducis
Ja idem sigurno u Italiju i Bec
moram i ja rezervirat isto...budem probao to sutra sredit..poslat mejl ili nesto...