Pearl Jam in Zagreb!

14524534554574581290

Comments

• Mine
    Mine Posts: 556
    siljo wrote:
    imas?
    Nemam ali probat ču doći do toga :)
    I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin
  • lestes
    lestes Posts: 959
    masni wrote:
    btw, ono s omotom cd-a je super, a "na rubu topica" je bilo jer je, kao sto ste skuzili, omot radjen za YIELD...
    koja slucajnost.. zujis po jutubu, nadjes tako neku zajebanciju, i opet PEarl Jam.. haha :D

je, je, to sam prvo skužila :D

baš je slatka maslina :o
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Mine wrote:
    Nemam ali probat ču doći do toga :)

to! :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    http://www.ultimate-guitar.com/reviews/compact_discs/eddie_vedder/into_the_wild/index.html

stranica je uglavnom za tablature za gitare, ali ima i rivjua i inih stvari, pa se na tapeti nasao i "into the wild".. pogledajte ocjene desno :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Bok svima.
    Evo sto sam dobila u mailu, kad vec pricate o *maslini* :D

http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/vedder%20fatherhood%20made%20me%20more%20angry_1044275

Odoh ja malo u Minhen na Oktoberfest ovaj vikend. :) Pit pivo, al bitnije
    da cu se druzit sa ludom PJ ekipom :D

Uzivajte mi i cujemo se kad se vratim ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    javiše oni iz Amazona da su nam poslali i DVD...

poštari svih zemalja ujedinite se! :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Odoh ja malo u Minhen na Oktoberfest ovaj vikend. :) Pit pivo, al bitnije
    da cu se druzit sa ludom PJ ekipom :D

Uzivajte mi i cujemo se kad se vratim ;)

Hej hej!!!
    Ajd uzivaj, mmmmm....pivaaaaa
    I ocemo slike! :)

Jos samo 5 dana do godisnjice koncerta...eh....bas danas me pukla nostalgija kako smo negdje u ovo vrijeme tumarali po europi. Bella Italia...pa savrseni Prag. Sutra je godisnjica koncerta u pragu i kad se sjetim kako je bilo dobro....uf...OCU NAZAD!!! :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    javiše oni iz Amazona da su nam poslali i DVD...

poštari svih zemalja ujedinite se! :D

i meni iz 10c-a :D bar mislim da je za to... prije 6 dana su poslali za itw :)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Djevojčica je mala prekrasna, ali zašto ju voze u kolicima? Tak da ju mogu zavezat?!?!? HA? HA? Kakvi su to manijaci?!?!?

Sad malo ozbiljno :), znala sam da postoji snimka koncerta, u srcu sam to znala i nadala se i nadala....

I još sam odlučila da ću žutu trzalicu koju sam dobila 26.09.2006. za roćkas od Ive i Paje pokloniti Janku kad nauči svirati gitaru.

Evo, moram napisati da se osjećam poluludo, možda je to od ovog prekrasnog vremena.
  • killroy wrote:
    Hej hej!!!
    Ajd uzivaj, mmmmm....pivaaaaa
    I ocemo slike! :)

Jos samo 5 dana do godisnjice koncerta...eh....bas danas me pukla nostalgija kako smo negdje u ovo vrijeme tumarali po europi. Bella Italia...pa savrseni Prag. Sutra je godisnjica koncerta u pragu i kad se sjetim kako je bilo dobro....uf...OCU NAZAD!!! :D

Ah, nemoj mi ništa govoriti...uhvatit će me depra :)
    Kad bi svake godine bila turneja kako bi to bilo lijepo, 2/3 koncerta ne treba više :D:D
    Ja sam ih u zadnjih par večeri poćeo i sanjati...ono neke totalne nebuloze, druženja, frendovi, pucaju me neki filmovi. Probudim se u jutro i mislim se; a jesam ja bolestan!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    joj joj, pucam se zadnjih dana ITw-om i vic showom, i evo nekoliko skromnih zapažanja. o svemu pomalo :D

- ITW mi je genijalan. skroz. favoriti zasad su setting forth, hard sun, society i guaranteed

- pjesma end of the road k'o da je došla sa soundtracka filma 'dead man' jima jarmuscha

- kak ekipa pjeva na vic boot! trnci me prođu svaki put na 'all or none' i 'in hiding'

- vic boot je dosta laganiji nego što sam očekivala. mislim, vidjela sam i prije setlistu, ali nikak ja to sebi ne mogu vizualizirati, ili bolje rečeno, audizirati :D, dok ne čujem 'the real thing'. pajina iva, hvala još jednom na CD-u

- kad će više to natjecanje, iliti 'song battle'? snih? :) naime, tek sad shvatih koja je 'sad' pjesmetina, ovaj put bi mogla pobijediti i neke stare mi favorite

- i na kraju, samo da istaknem da ste mi svi vi i ovaj forum prirasli srcu, pa se pitam, može li netko kompjutorski potkovaniji od mene nekako sačuvati cijeli ovaj thread, za slučaj da ga jednom ugase/ukinu/prebace

- hvala na čitanju :)
  • masni
    moze neki linkic gdje ima skinut vic? :)
    lijepo provod, sid.. iako vec ne cita ovo :D
    opijena negdje izmedju sisa onih njemackih kelnerica...

mah

p.s. ima sta zanimljivo u zg ovaj vikend?
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    masni wrote:
    moze neki linkic gdje ima skinut vic? :)

Čin prvi - http://lix.in/362ce6
    Čin drugi - http://lix.in/a4dd17
    Čin treći - http://lix.in/1c3f09

Ugodan provod u Minkenu Sid..

Air - Pocket Symphony, most played zadnji tjedan, odmah iza toga slijedi The National s Aligatorom :).
    Preslušah nove Foo Fighterse, niš posebno..
    Death or glory!

• snih
    snih Posts: 1,052
    Rijeka wrote:
    Čin prvi - http://lix.in/362ce6
    Čin drugi - http://lix.in/a4dd17
    Čin treći - http://lix.in/1c3f09

Ugodan provod u Minkenu Sid..

Air - Pocket Symphony, most played zadnji tjedan, odmah iza toga slijedi The National s Aligatorom :).
    Preslušah nove Foo Fighterse, niš posebno..

Ja perem najviše Eduarda i The National - Boxer i Alligator. I to po nekoliko puta na dan.!

s ITW-a mi se izdvajaju: Far Behind (odlična i najžešća), Hard Sun (odlična izvedba - žal mi je kaj i nju nije Edvard napisal), Setting Forth, Society (totalni seventies - folk singing:) i prefakinjebena Long Nights (fenomenalna atmosfera). I ostale su lepe pesme - recimo No Ceiling...

Dudu forever!:D:D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: ehej people! citam tu u hladnoj i konstantno vjetrovitoj Nizozemksoj kako vas muci toplo vrijeme i tome slicno... lijepo uzivajte jer bar nemate ozebline na rukama kao ja - ludi vjetar dere stalno, svakih pola sata par minuta padne kisa i tak...
    a sto se tice dosade, vjerujte mi, tesko vam moze biti dosadnije nego sto je u Hagu. sutra idemo u Amsterdam na oporavak! :)

i da, za PJ loving zemlju sokantno je koliko malo PJ cd-a (o singlovima i sl. da i ne govorim) imaju u cd shopovima. nadam se da ce sutra Amsterdam popraviti trenutni dojam...

pozdrav svima!
  • masni
    hvala na linkovima iako sam ih nasao cim sam postao post :D
    ali, cijenim trud.. to je u biti bio test, da vidim jel ste jos u formu :D

mah
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:
    Iva: ehej people! citam tu u hladnoj i konstantno vjetrovitoj Nizozemksoj kako vas muci toplo vrijeme i tome slicno... lijepo uzivajte jer bar nemate ozebline na rukama kao ja - ludi vjetar dere stalno, svakih pola sata par minuta padne kisa i tak...
    a sto se tice dosade, vjerujte mi, tesko vam moze biti dosadnije nego sto je u Hagu. sutra idemo u Amsterdam na oporavak! :)

i da, za PJ loving zemlju sokantno je koliko malo PJ cd-a (o singlovima i sl. da i ne govorim) imaju u cd shopovima. nadam se da ce sutra Amsterdam popraviti trenutni dojam...

pozdrav svima!

Ej Iva,
    pozdravi mi niskozemsku,najdražu mi zemlju poslije domovine... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    znate li vi gdje je sjedište t-mobile usa? a bez gledanja na internetu??? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    znate li vi gdje je sjedište t-mobile usa? a bez gledanja na internetu??? :)

sijetl? :)

idem sutra trcat nesto u sloveniju... 21km... e sad, ne bi to bilo nista posebno da na onim okrijepnim stanicama nemaju osim vode i izotonika i mošt, šunku, sir, orehnjače i ostale domace specijalitete...

hm, mislim da ce mi ovo biti najsporija trka do sada.. vise onak, turisticki :D
  • jurasica
    siljo wrote:
    sijetl? :)

idem sutra trcat nesto u sloveniju... 21km... e sad, ne bi to bilo nista posebno da na onim okrijepnim stanicama nemaju osim vode i izotonika i mošt, šunku, sir, orehnjače i ostale domace specijalitete...

hm, mislim da ce mi ovo biti najsporija trka do sada.. vise onak, turisticki :D

iako je sad prekasno, gud lak... :) ono, u mislima smo s tobom... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!