Pearl Jam in Zagreb!

14554564584604611290

Comments

• killroy
    killroy Posts: 739
    sjecam se da je to bilo prije par godina...kad su u KSET-u pustali Touring band 2000 i to na stvarno velikom platnu. Skupio se stvarno impresivan broj ljudi, klub je bio fino popunjen i svi su pljeskali i sudjelovali kao da se radi o pravom koncertu. Bilo je odlicno. Mozda bi se i sad naslo malo muzicke volje kod voditelja kluba da nam puste taj filmic.
    Ima neko kakvu stelu...da probamo nesto sredit prek veze?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    killroy wrote:
    sjecam se da je to bilo prije par godina...kad su u KSET-u pustali Touring band 2000 i to na stvarno velikom platnu. Skupio se stvarno impresivan broj ljudi, klub je bio fino popunjen i svi su pljeskali i sudjelovali kao da se radi o pravom koncertu. Bilo je odlicno. Mozda bi se i sad naslo malo muzicke volje kod voditelja kluba da nam puste taj filmic.
    Ima neko kakvu stelu...da probamo nesto sredit prek veze?

raspitat cu se malo za kset... imam frenda koji je tamo duuugo bio DJ, ima dozivotno clanstvo, s njim sam slagao pj i grunge slusaonice... uh, bilo je tada i crowd surfinga :)

iako, ovaj dvd je malo drugaciji... nije klasicno koncertni kao ova 2 prije, ima puno insajderskog materijala koji mozda ne bi bio toliko zanimljiv siroj publici... ali mozemo probat..
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    raspitat cu se malo za kset... imam frenda koji je tamo duuugo bio DJ, ima dozivotno clanstvo, s njim sam slagao pj i grunge slusaonice... uh, bilo je tada i crowd surfinga :)

iako, ovaj dvd je malo drugaciji... nije klasicno koncertni kao ova 2 prije, ima puno insajderskog materijala koji mozda ne bi bio toliko zanimljiv siroj publici... ali mozemo probat..

capko, capko!!! :) znam da sam to već rekla, ali LEC DU IT! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    siljo wrote:
    cekirajte scene na 6:55 i 7:01 :D

koji si ti zapravo sentimentalac... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    jurasica wrote:
    koji si ti zapravo sentimentalac... :)

oduvijek bio... placem na sport ;)
  • jurasica
    pajo wrote:
    Ajde, ajde, svi znamo da nam nije ni prvi, a vrlo vjerojatno ni zadnji put :)

e, ja sam tak u k.... u zadnje vrijeme - na poslu grozno, nema mi vikija (već mjesec dana je u jebenoj njemačkoj), od kolegice nećak ubijen (katastrofa) pa smo na inače groznom poslu još gore i tak... - ali kad sam vidjela ovaj alive, odma mi je bilo bolje... što meni taj bend djeluje kao najpozitivnija terapija, to je prestrašno... i onda meni moj viki kenja da kaj ja tak puno vremena tu provodim... pih... :) evo, morala sam se malo izjadati... ova naša realnost je nakad preokrutna...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    e, ja sam tak u k.... u zadnje vrijeme - na poslu grozno, nema mi vikija (već mjesec dana je u jebenoj njemačkoj), od kolegice nećak ubijen (katastrofa) pa smo na inače groznom poslu još gore i tak... - ali kad sam vidjela ovaj alive, odma mi je bilo bolje... što meni taj bend djeluje kao najpozitivnija terapija, to je prestrašno... i onda meni moj viki kenja da kaj ja tak puno vremena tu provodim... pih... :) evo, morala sam se malo izjadati... ova naša realnost je nakad preokrutna...
    Iva: bash bed :(
    nadam se da se bar Viki misli brzo vratit...

drzi se! znas kako se kaze u narodu: 'proci ce dok se budes udavala!' :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    jurasica wrote:

ajoj :( baš mi je žal. al nadam se da uskoro stiže piaf pa da te razveseli ;) a do
    onda - hug od mene :)
  • Pozdrav svima!
    Evo mene doma s Oktoberfesta!
    Bilo je super, prekratko je trajalo (za mene) hehe.
    Opet PJ meetup, internacionalni.
    Ekipa pol Europa pol Kanada :D

Evo nesto slika, jos ih stize kasnije

http://www.facebook.com/album.php?aid=7694&l=7abfe&id=500399631

Vidim da ste se raspisali, sve sam procitala, al nisam imala snage komentirat.
    a ni volje, koma sam bila jucer. drito na posao ujutro s puta :eek: :D
    Ludnica. i onda spavala popdne.
    A i ne da mi se na tom pitu komentirat nis vani, bacaju me u depru svi koji
    vec imaju ITW i dvd. I vec su slusali i gledali mac puta. i imali screeninge.
    Nadam se da ce i nasi uskoro stici, da cemo to u miru pogledat, a mozda i kji meetup nabacit.

Da, sutra je godisnjica Zagreba. Vau, vec godinu dana.
    Danas je Bec.

Bas smo se prisjecali lanjskoj Septembra sad u Minhenu i stalno govorili: Ah, danas je godina od Praga, pa Berlina. pa sad je bilo ovo, pa ono, pa sad otprilike je Barbara dobila tamburin, ovo doba, haha. Pa onda day off in Vienna, to je bilo jucer. Tipicni PJ dorks :)

Cujemo se kasnije, idem malo radit.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    masni Posts: 1,657
    pa ako mislimo da se vecini u ksetu nece svidjeti ovaj "ostatak" poslije 13 pjesama, nabavimo neki drugi dvd slicnog benda, i predlozimo dvoboj dvd-a.. bar da nesto vidimo i skupimo se :)
    iako je meni bas zbog ovog drugog dijela dvd privlacniji od ostalih :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Pozdrav svima!
    Evo mene doma s Oktoberfesta!
    ...

He he...super super! Ma da, mislim da je svima u glavi ista stvar...prisjecam se prosle godine non-stop...godisnjica ovog..onog..danas je recimo godisnjica dan prije koncerta u zg :D
    A jesmo ludi!

da...slike su fakat super. Vidi se da ste se zabavili - ubili od alkohola!!! Fino :)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Malo mi se zduplalo :D
  • asfo
    Ma sad kad gledam ove klipove .......... Tomislave, slijedeća turneja - dižemo kredit!!!!!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    asfo wrote:
    Ma sad kad gledam ove klipove .......... Tomislave, slijedeća turneja - dižemo kredit!!!!!

i još janka na ramena, i zagarantirano završite na stageu.

ili bar dobijete def, ako ništa drugo :D
  • asfo
    Odlična ideja, on nam služi za hvatanje artefakata sa stejdža :D

Ma ozbiljno, baš me opet bluz uhvati kad gledam te filmiće, ko da mi sad neko veli e nemreš na koncert, a sutra je.
  • siljo
    elcielo wrote:
    i još janka na ramena...

ah, na prvo citanje sam ovaj dio drugacije shvatio... sili mi... sad sam se probudio, gulio nocnu... opet... i gladan sam :)
  • siljo
    hej Sid, fora fotke... jos sam gladan :D

nego, kakve su ono zute narukvice kaj dio ekipe ima? pj ili oktoberfest rilejtid?
  • I just wanna say......dobio sam DVD Immagine in cornice.....I idem gledati sad:)

hahah, Samo za jedan dan iz Njemčke........slika je fenomenalna, to sam uspio vidit
    ako nekoga zanima više, just ask
    Ljubljana 19.06.2000
    Zagreb 26.09.2006
    Munchen 12.06. 2007
    Berlin 15.08.2009
    Dublin 22.06.2010
    Belfast 23.06.2010
    Berlin 30.06.2010
    Prague 02.07.2012
    Berlin 04.07.2012
    Berlin 05.07.2012
    Manchester 28.07.2012 - E.V.
    Worcester 15.10.2013
    Worcester 16.10.2013
    Brooklyn 18.10.2013
    Brooklyn 19.10.2013
    Trieste 22.6.2014
    Berlin 26.6.2014
    Milton Keynes 11.7.2014
    Buenos Aires 7.11.2015
    Sao Paulo 14.11.2015
    Rio de Janeiro 22.11.2015
    Chicago Wrigley Field 20.8.2016
    Chicago Wrigley Field 22.8.2016
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    dunat wrote:
    I just wanna say......dobio sam DVD Immagine in cornice.....I idem gledati sad:)

hahah, Samo za jedan dan iz Njemčke........slika je fenomenalna, to sam uspio vidit
    ako nekoga zanima više, just ask

Zanima mene gdje si kupio, na koji nacin itd?

Ja sam od onih koji nije htio uzeti onaj 10C dvd jer je br. 1 regija u pitanj (SAD i Kanada) pa sad kontam "zaposliti" amazon ili eventualno da mi neko od rodbine ili prijatelja posalje odnekud..
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Doctor wrote:
    Zanima mene gdje si kupio, na koji nacin itd?

Ja sam od onih koji nije htio uzeti onaj 10C dvd jer je br. 1 regija u pitanj (SAD i Kanada) pa sad kontam "zaposliti" amazon ili eventualno da mi neko od rodbine ili prijatelja posalje odnekud..

Uzeo sam preko amazon.de...poštarina je skupa,jer sam dao ups, da mi donesu što prije, ali jebiga, nije mi žao

Haha, hrvatska zastava se vidi puno puta!!!!!!
    Ljubljana 19.06.2000
    Zagreb 26.09.2006
    Munchen 12.06. 2007
    Berlin 15.08.2009
    Dublin 22.06.2010
    Belfast 23.06.2010
    Berlin 30.06.2010
    Prague 02.07.2012
    Berlin 04.07.2012
    Berlin 05.07.2012
    Manchester 28.07.2012 - E.V.
    Worcester 15.10.2013