Danas hodam tu po nekom shoping centru u luxemburgu, ubijam vrijeme i nadjem neki music shop. I sta...gleda me sa police ravno u oci Ten+Vs, pakiranje oba cd-a za 11 eura...i dere se "Kupi meeeee". I eto...napokon posto vlasnik originalnih Ten i Vs prvi put u zivotu.
Dobar osjecaj!
Pozdrav i vidimo se u petak!
hehe,ja sam to kupio u zagrebu za kojih 60ak kuna (na velesajmu knjiga)
Danas hodam tu po nekom shoping centru u luxemburgu, ubijam vrijeme i nadjem neki music shop. I sta...gleda me sa police ravno u oci Ten+Vs, pakiranje oba cd-a za 11 eura...i dere se "Kupi meeeee". I eto...napokon posto vlasnik originalnih Ten i Vs prvi put u zivotu.
Dobar osjecaj!
pa čoeče, u luksemburg po cedeje ides.. ima i kod nas tih novotvorina
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Jučer smo Iva i ja malo navratili do velesajma da vidimo Nikin štand i opet smo se, po tko zna koji put, oduševili stvarima koje Niko i njegova Iva proizvode. Evo par fotki, a naravno da mora biti i barem malo PJ related
Jučer smo Iva i ja malo navratili do velesajma da vidimo Nikin štand i opet smo se, po tko zna koji put, oduševili stvarima koje Niko i njegova Iva proizvode. Evo par fotki, a naravno da mora biti i barem malo PJ related
ajme predobar ovaj pj znak (za iznad kamina !! vec sam vidjela fotke prije i stvarno su mi genijalne stvari, ful sareno i veselo i originalno. jel to traje jos sutra?
Ljudi moji dragi it's official - idem i ja u new york na msgove!!! jeeee!
Cekala sam jos samo da mi srede vizu (idem po nju iduci tjedan) i da bude sve ziher sa svim kartama, pa rekoh, da vam objavim hrvatska! hrvatska!
Dragi Armane alias doktore,
sve najbolje ti želim za ročkas i posebno jedan PJ koncert u Sarajevu na koji bi svi mi isto došli! dakle, želja tebi je želja i meni... možda zvuči sebično, ali nije...
inače, ja sam se trebala roditi isto 24.04. ali sam malo ranije izašla... ako ti to išta znači... i dino rađa je rođen 24.04. a on mi je bio idol dugi niz godina u osnovnoj i srednjoj školi....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Dobar osjecaj!
Nisam vidio PJ u trgovini već godinama... A je ima sretnika na ovom svijetu....
Kada sam prije puno godina kupio Ten, skoro su me izopćili iz moga tadašnjeg društva ali daj isti cd je ostavio dosta traga i kao sjeme koje naraste, vi ovdje čitate mene ali i neke druge.
Malo sam ponosan što sve jedan običan cd učiniti može.
jeste vi uspjeli sredit karte za tbf? il dolazite na the notwist?
Nemamo pojma jos.
A meni svejedno, kud svi tud i mali Mujo
Ja idem danas sigurno u centar, negdje cu bit, Cvjetni, ovo ono, pa tko moze, nek se javi. Glumit cu mao turista
091 547 5298 tko nema moj broj (Helen)
Comments
hehe,ja sam to kupio u zagrebu za kojih 60ak kuna
pa čoeče, u luksemburg po cedeje ides.. ima i kod nas tih novotvorina
mozda ima neki popust tam pa ga izade jeftinije
ajde racunajte i na mene onda da dolazim,
kaj trebam donjet? cugu?
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
LOL!!!
Eto znao sam...ova zapadna europa ne vrijedi ni sesir pun govana
Kod nas ima svega samo bolje i jeftinije.
hrvatska,hrvatska!!!!
btw,sumnjam da nekoga ovo zanima ali evo citat moje frendice:
"2.5 je matt maddox u bestu
prodigy isto dolazi u 6.
http://www.surfline.com/surfnews/article_bamp.cfm?id=14987
tenks!
btw. "...Pearl Jam's "Indifference," to a standing ovation..." aaaaaa! to bi i jaaa!
Sve najbolje!
heppy birthday tu you!
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
BOK!!!!!!!!!!!!!!!!
see you there!
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/BeCraft?authkey=faaRLdtTS1w
Bok Steve!!
Bat ofkors we'll see you there!
ajme predobar ovaj pj znak (za iznad kamina
Cekala sam jos samo da mi srede vizu (idem po nju iduci tjedan) i da bude sve ziher sa svim kartama, pa rekoh, da vam objavim
Niko - predobre stvari, jedna ljepša od druge, svaka čast! (sve bih pokupovala
Shela - congrats za vizu i karte, uživaj na koncertima u Nev Jorku.
sve najbolje ti želim za ročkas i posebno jedan PJ koncert u Sarajevu na koji bi svi mi isto došli! dakle, želja tebi je želja i meni... možda zvuči sebično, ali nije...
inače, ja sam se trebala roditi isto 24.04. ali sam malo ranije izašla... ako ti to išta znači...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
nemam nista vise za dodati
Sve to, i jos uz to bih dodao da sam ljubomoran na ove njujorcane
Ah, neka barem oni odu kada ja već moram šljakati.
Nisam vidio PJ u trgovini već godinama... A je ima sretnika na ovom svijetu....
Kada sam prije puno godina kupio Ten, skoro su me izopćili iz moga tadašnjeg društva ali daj isti cd je ostavio dosta traga i kao sjeme koje naraste, vi ovdje čitate mene ali i neke druge.
Malo sam ponosan što sve jedan običan cd učiniti može.
Jeste se opravili? Mi vec nastaljamo partijat od ranog jutra
A meni svejedno, kud svi tud i mali Mujo
Ja idem danas sigurno u centar, negdje cu bit, Cvjetni, ovo ono, pa tko moze, nek se javi. Glumit cu mao turista
091 547 5298 tko nema moj broj (Helen)
pozdrav svima