Pearl Jam in Zagreb!

1452453455457458860

Comments

• lesteslestes Posts: 959
    jesmo jesmo :) baš mi je drago da ti je bilo super!! moramo ponovit! čim prije nadam se :)
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Doma sam, doma! :)
    Joj, moram skriveno postat, *mama* Iva mi je rekla da idem ravno u krpe. :D:o
    A ja papala, vec perem robu pa malo na net prije spavanja...kad mi vec falite :o
    Meni bilo super u ZG-u, samo sto sam stalno bila umorna, danas pogotovo.
    Jucer mi je odlican bio koncert, i drago mi je da smo otisli na to, jer TBF sam vec gledala i sigurno ce bit jos prilike, a ovi Notwist nisu bas tako cesto tu.
    Nego, imam ja idejicu za nas meetup ovdje u PGZ-u, ako ste zbilja ozbiljni vi koji ste rekli da ste za...a bilo vas je dosta, koliko se sjecam. Malo razradim plan, pa javim ovih dana :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    da da stigle doma ok:) sve bilo divno:) jedan od ljepših koncerata u zadnje vrijeme......dostatna količina tjelovježbe za cijeli tjedan:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    ma hvala vama kaj ste poveli janka...
    meni je zbilja zabavno družit se s njim:) ne naleti se na tako kul dijete svaki dan (ono da je bob graditelj zgodniji od eda ćemo mu oprostit;))
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    ono da je bob graditelj zgodniji od eda ćemo mu oprostit;))
    :eek:
    To meni nije rekao!
    Sigurno je skuzio koliko volim Eda, ipak sam nosila onu majicu i pricala o Edu i njegovim fazama, lookovima, hehe :D

A to da se na tako kul dijete ne naleti svaki dan je istina. ;) Svaka cast.U to smo se uvjerili i ovaj put. :)
    :eek:
    To meni nije rekao!
    kak to nisi čula?? to smo svi čuli :D
    lestes wrote:
    kak to nisi čula?? to smo svi čuli :D
    Ne svi. :o
    meni je pricao isto o Bobu i svemu necemu :D
    Bas je kul kid. Kad dodju nazad u HR imat ce se mala Maslina s kim druzit.
    I prinova isto. ;)
    imali bi i mi neke koristi možda da se maslina i janko počnu malo družit...hmm:)

a i za ovu prinovu će se nać društvo sad:)
    - Marlene Dietrich
  • masnimasni Posts: 1,657
    vidim cure se raspisale o djeci, bolje da se ne pačam :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    vidim cure se raspisale o djeci, bolje da se ne pačam :)
    Pazi sto ti radis, nakon nekoliko boca vina. da ne bi bilo jos prinova, lol :D

Jesi ziv?

E da, Helen...bit ce drustva i za prinovu, bit ce ;)
    Ajme, bit cu teta! hahaha
    hahahahahaha :D:D

morala sam :o

:)
    a da mi osnujemo pj vrtić i tebe tamo zaposlimo, sid?:) kako je krenulo....:D
    - Marlene Dietrich
    a da mi osnujemo pj vrtić i tebe tamo zaposlimo, sid?:)
    Pa nego sto! Ja cu napravit to, a ti se jos moras skolovat :D
    Onda i ti imas posao nakon faksa ;)
    Bit ce to PJ-glazbeni-eko vrtic, sa farmom i stajatnam cime jos.
    Uglavnom ludo i puno svega i svacega zanimljivoga i ludoga.
    Stvaramo male PJ fanove, ali i dobre ljude :)
    pa već imamo tu računovođe..
    lestes bi se brinula o ovom životinjsko-biljnom dijelu:)
    a i sigurna sam da bi pj vrlo rado koji benefit napravio za tako nešto....što znači da su i neki novčeki tu:)
    - Marlene Dietrich
    pa već imamo tu računovođe..
    lestes bi se brinula o ovom životinjsko-biljnom dijelu:)
    a i sigurna sam da bi pj vrlo rado koji benefit napravio za tako nešto....što znači da su i neki novčeki tu:)
    Mislim da smo mi svi genijalci, i ove nase ideje i umove definitvno treba ujediniti i napraviti ovako nesto. Ali ozbiljno. Neki glazbeni-rock vrtic bio bi super.
    Samo treba naci ljude koji ce djecu poslati k nama :D mislim, to bi u USA proslo odmah, a znamo kavi su (prosjecni) Hrvati i trebat ce im neko vrijeme da shvate kako je ovo genijala stvar...pa stoga, da ne bi ostali bez posla kad se to otvori...ajmo, make babies! :D
    ili to ili kolektivna selidba u seattle:D
    - Marlene Dietrich
    mislim da sad prvo treba smislit majicu.. za djecu još ima vremena ;)
    ili to ili kolektivna selidba u seattle:D
    Helen, ti i ja isto mislimo :)
    Skuzila si me odmah, dobro me znas.
    Pa ja na to i ciljam, lol
    pa i oni su svi tamo podobivali dječicu...moraju i oni u neki vrtić...
    vidiš da stone nikako ne može nać pa nosi dijete sa sobom na radijske intervjue...:D
    - Marlene Dietrich
  • CutkiCutki Posts: 235
    ljudi,
    durex for the win!
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    ok, o čemu vi pričate?
    kakva prinova?
    tko postaje teta, a tko teta u vrtiću?
  • masnimasni Posts: 1,657
    Ma kupe izgubljenu djecu po ulici samo da bi se preselile u sijetl :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    moram se osvrnuti na današnje prosvjede:

GO SREDNJOŠKOLCI GO!

fakat, svaka vam čast!
    i na organizaciji, i na duhu.
    što reći nego:
    "ne čemo državnu maturu!"

btw, helen, tko je janko? elokventniji je od većine osoba koje defiliraju javnim životom ove zemlje. :)
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    ma jankec nam je zakon, koje on solaze ima! a da se super s njim i popricat :)

prinovi od voditeljice juras cemo isto svakako bit najbolje pj tete :D (i striceki).

buntovnim srednjoskolcima zelim da im uspije da poporave stvari :) power to the people!

kaj vele nasi pj srednjoskolci? (ima vas par, ne? ;) jeste prosvjedovali?
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    hehe,ja sam zadnja generacija koja nejde po toj državnoj maturi pa nisam imao potrebu prosvejdovati-budemo vidli kolko je to dobro :D

nek se neko ne uvrijedi, ali mislim da od toga nebude ništ :S
    većina iz moje škole je otišla štrajkat isamo da se malo popije i da se nebude u školi,nit neznaju zašto su uopće vani

osobno mislim da im je ova matura bolja,ali slažem se da je još to sve neorganizirano i da ne bi trebali žuriti s tim

najprije je to trebalo biti samo za gimnazijalce,pa je velika većina pobjegla u druge škole kako bi baš to izbjegla,a kad sad i oni to moraju

još jedna stvar koja je zayebana-već upisom u srednju školu moraš znati što želiš studirati-većina nas je otišla u gimnaziju iz jednostavnog razloga, a to je da se "kupi" još 4 godine za razmisliti a kad sad ovo :/

i za kraj,kak bi rekli moji "dragi" profesori: "SREDNJA ŠKOLA NIJE OBAVEZNA!" ...još...
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    elcielo wrote:
    moram se osvrnuti na današnje prosvjede:

GO SREDNJOŠKOLCI GO!

fakat, svaka vam čast!
    i na organizaciji, i na duhu.
    što reći nego:
    "ne čemo državnu maturu!"

:)

totali agri! napokon su se mladi ljudi organizirali i prosvjeduju za sebe! digli guzice sa lan partija i izašli na ulice! ihaaaa! svaka čast! tako kreće revolucija... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    prosvjed bio genijalan
    u školi su mojoj s oduševljenjem dočekali što idemo
    bilo je mirno nije bilo nikakvih ekscesa
    policija bila bezveze
    lijepo smo izrazili svoje mišljenje
    i ako ste gledali dnevnik onda ste mogli vidjeti da se primorac prepao i odgodio je maturu za godinu dana što znači da vaša draga kolegica sa foruma neće biti pokusni kunić...te su nadam se poučeni ovim iskustvom odlučili to malo bolje pripremiti za iduću generaciju...

janko, dečko iz mog razreda, je vodio prosvjed u zagrebu i napravio je izuzetan posao...:)
    :D:D

hvala na podršci!!!
    - Marlene Dietrich
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: ako je Janko mladi gospodin koji je dao izjavu za RTL, svaka čast, ide mu zavidno bolje nego cijelom RTL-u! :) općenito, dobro da ste se tako kvalitetno organizirali - nisam sigurna da se mogu sjetiti mnogo drugih pitanja oko kojih su se dogodili paralelni prosvjedi u više gradova, dakle, respect! kažu mediji da ste se organizirali preko foruma i facebooka. je li to istina?

osim toga, nisam sigurna da li ste primijetili da su naši dragi učenici poremetili i možda jednu malo veću stvar. naime kad se u kontekstu šuškanja da će Primorca hdz kandidirati za predsjednika dogodi da mu pola vlade bude na promociji knjige o forenzici (mislim nije da je izumio lijek za rak), malo se treba zapitati kakvu su oni poruku s tog događanja danas htjeli poslati. a umjesto toga su morali pričati o državnoj maturi! bravo srednjoškolci! :)
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    bravo vi!
    a ja sumnjao,ccc,shame on me! :D

pokazali ste da će biti nešto od nove generacije :D
    GJ!
    pajo wrote:
    Iva: ako je Janko mladi gospodin koji je dao izjavu za RTL, svaka čast, ide mu zavidno bolje nego cijelom RTL-u! :)

znaš što je najbolje?
    to nije isti dečko!
    za RTL je izjavu dao dečko iz klasične (preziva se rumora), a u HTV-ovu emisiju Hrvatska uživo došao je taj janko iz helenine privatne klasične gimnazije.
    kužiš ti to, dečki zvuče smislenije i kulturnije od većine javnih osoba u hrvatskoj!
    pajo wrote:
    kažu mediji da ste se organizirali preko foruma i facebooka. je li to istina?

koliko ja znam, to je fakat istina! i ne samo to, uspjeli su se organizirati doslovno preko vikenda!
Sign In or Register to comment.