evo bi ja jučer na koncertu pa da napišem koji doživljaj sa hladne pive
bilo je yebeno!
a sad detalji:
-frend izgubio novi sat
-odjeća mi se još suši od pive
-umalo si rasjekao usnicu,sad mi je sve naoteklo-hehe sad znam kak je severini cmok!
-neko mi ukrao jaknu
-i grand finale-potukao s frendom-on me napao jer sam htio sprječiti tuču njega i drugog frenda pa smo svi tri dobili
inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time...
Iva: au shit! koju ja krizu identiteta imam! sad sam zadnja dva posta postala kao Sid jer nisam skužila da je ona ulogirana, a ne Mario. Jbg, valjda sam još malo umorna od jučer...
Htjela sam nešto drugo istaknuti, tj. postaviti vam pitanje vidite li možda sličnost u plesnom stilu na iduća dva klipa?
inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time...
nice
nadam se da je potraga za chagericom jurasicom sinoc uspjesno zavrsila
@masni: i ja bi tu majicu... M, L, XL? kaj si uzeo?
hej! jel bi mogli slike uploadat nekam da ne skidam ovak jednu po jednu? hvala
baš je bilo lijepo jučer
i iva nisam ništ loše mislila kad sam rekla da se nadam da ne bude karata samo bi
mi bilo super da se i danas vidimo svi
bilo je divno:)
hvala ivi i paji na ustupku stana i finoj hrani i na tome što nisu puno pričali o msg-u:) (tu se i drugoj ivi zahvaljujem:))
hvala asfo i snih što su poveli moju omiljenu mladu gitarističko-bubnjarsku nadu...
i hvala svima drugima kaj su bili lijepo društvo:)
a onda sid: žao mi je kaj nisam danas bila u gradu al uspjela sam se dić tek oko podne i onda sam morala nekaj čistit i tak nešto...a sad čujem da nisi u gradu....
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
Nisam vidio PJ u trgovini već godinama... A je ima sretnika na ovom svijetu....
Kada sam prije puno godina kupio Ten, skoro su me izopćili iz moga tadašnjeg društva ali daj isti cd je ostavio dosta traga i kao sjeme koje naraste, vi ovdje čitate mene ali i neke druge.
Malo sam ponosan što sve jedan običan cd učiniti može.
Iva: je, baš sam jučer pričala kak smo imali ozbiljan razgovor o tome koje ćeš CD-e ponijeti kad si se ti ženio i odlazio od doma, ali da si bio jako dobar brat i da si mi ostavio hrpu CD-a. moj braco!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Sid: Da
Di si sad ti? zovem te....vec si vani valjda.
Di cemo mi s krizom identiteta? nemam pojma
Ja bi na the National :((
Pa kako neznaš, dolazite danas meni na ćevape, batake i rošitljke i malo šetnje/aktivnosti po sviježem zraku! Nije u redu da samo vi (I+P) častite druge, danas ja "kuham".
e da to druženje možemo nastavit na ovako nečem, tko sretniji od mene:
A night of Hank Williams' cover tunes to celebrate Arts Corps
Featuring: Stone Gossard (Pearl Jam), Brad Sinsel (War Babies and TKO), Jeff Fielder (Jeff Fielder & the Dinosaurs, Sera Cahoone), Michael Musburger, Barbara Ireland, Dejha Colantuono (Rotten Apples), Keith Lowe, Hans Teuber
Doors open at 6pm
Tickets: $13
+21 only
Tickets can be bought at the door starting at 6pm Day of Show.
513 N 36th Street # G
Seattle, WA 98103
jest da ja ne bi smjela uć jer piše da moraš bit stariji od 21:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
pozdrav svima!
nadam se da svi uživate u lijepom nedjeljom danu, kad već ja moram čamiti na poslu...
ovaj vikend je bio prezakon, pajo i iva hvala na gostoprimstvu, puno dobre hrane, glazbe i razgovora
na koncertu the notwist i meni bilo pregenijalno.
lestes, mislila si da nećeš imati s kim ići, na kraju bilo pola foruma
Pa kako neznaš, dolazite danas meni na ćevape, batake i rošitljke i malo šetnje/aktivnosti po sviježem zraku! Nije u redu da samo vi (I+P) častite druge, danas ja "kuham".
Iva: hahaha, da fakat, mi smo još danas bili skoknuli do Požege jer nam je nećak (Nikolin sin) jučer napunio 10 godina. to pišem i između ostalog da se pohvalim da mi se danas ostvario san koji sam imala još iz rane mladosti (kao dijete sam bila očito pametnija pa nisam željela takve stvari), a to je da sam jahala na konju! weeeheeee! super je bilo, a i super genijalni kraj odličnog vikenda!
hvala svima na super provodu!
ajme ljudi jucer na notwist bilo predobro! ja se nacagala ko blesava, odlican koncerat! cak su mi bolji uzivo - sad kopam po jubito i gleduckam/slusam ih
skuzila da pick up the phone zapravo znam otprije medo i zeko spot! consequence mi zakon isto. ah. sva sreca da nije bilo vise karata za tbf (iako sam cula da su i oni bili standardno predobri)
fala svim jemerima na ugodnom vikendu i druzenju
Evo i da se mi malo objavimo!:) Na meet up-u je zaista bilo odlično i svi smo se dobro proveli (posebne zahvale Heleni koja se zaista puno potrudila oko Janka)! Također, žao nam je što nismo mogli ostati do kraja, ali bit će još prilike. Netko je već pobrojavao ekipu i tek nekolicina vrlih forumaša je nedostajala. Bilo je ovo jedno od najposjećenijih drruženja. Naravski, fala Ivi i Pajotu na gostoprimstvu i mnogo dobroj hrani! Nadam se da ću uskoro sredit fotke i postaviti ih!
Mi bili na TBF-a! Koncert bio, ko što kaže Shela, standardno predobar. Čak je i razglas štimao. To je bilo najugodnije iznenađenje koncerta. Zanimljivost je da je na kartama pisalo: Ulaz od 20 sati,a početak koncerta 21 i 30. Mi ušli oko 9 i 20 i u Jedinstvu je bilo oko 20 ljudi. TBF počeo svirati u 22, a u dvorani bilo ispunjeno manje od pola kapaciteta, a onda se lagano punilo dobrih početnih 20 minuta koncerta. Ne možeš ti s.ebat zgb. publiku! :D
Comments
Oh please let me sleep its Christmas time
bilo je yebeno!
a sad detalji:
-frend izgubio novi sat
-odjeća mi se još suši od pive
-umalo si rasjekao usnicu,sad mi je sve naoteklo-hehe sad znam kak je severini
-neko mi ukrao jaknu
-i grand finale-potukao s frendom-on me napao jer sam htio sprječiti tuču njega i drugog frenda pa smo svi tri dobili
i danas nastavak za frendov rođendan
ROCK ON!
da, definitli hepi
da se podsjetite, evo i fotki koje smo slikali mi, a u istom albumu su i slike od Sid:
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008?authkey=GXcvHNIqMdM
Htjela sam nešto drugo istaknuti, tj. postaviti vam pitanje vidite li možda sličnost u plesnom stilu na iduća dva klipa?
http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008/photo?authkey=GXcvHNIqMdM#5193514390901596994
http://www.youtube.com/watch?v=Oh9FDFQd4pQ
iako je ONA ipak soooo više cool od NJEGA!
ma bas bio zakon domjenak jucer!!
tenks ivi i paji
bome fini party
velki pozdrav svima,
a posebno rock staru Janku!
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb
nice
nadam se da je potraga za chagericom jurasicom sinoc uspjesno zavrsila
@masni: i ja bi tu majicu... M, L, XL? kaj si uzeo?
I malčice sa zakašnjenjem, ali opet bolje nego ikako. Doctore Sretan ti rođendan bio!
Pozdraf, nastavite partijat i dalje
baš je bilo lijepo jučer
i iva nisam ništ loše mislila kad sam rekla da se nadam da ne bude karata samo bi
mi bilo super da se i danas vidimo svi
hvala ivi i paji na ustupku stana i finoj hrani i na tome što nisu puno pričali o msg-u:) (tu se i drugoj ivi zahvaljujem:))
hvala asfo i snih što su poveli moju omiljenu mladu gitarističko-bubnjarsku nadu...
i hvala svima drugima kaj su bili lijepo društvo:)
a onda sid: žao mi je kaj nisam danas bila u gradu al uspjela sam se dić tek oko podne i onda sam morala nekaj čistit i tak nešto...a sad čujem da nisi u gradu....
- Marlene Dietrich
T-bird?
ako na to mislis, onda je ova M, ali ja bih si uzeo L da mogu ponovo
uzmi L
Di si sad ti? zovem te....vec si vani valjda.
Di cemo mi s krizom identiteta? nemam pojma
Ja bi na the National :((
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hvala Ivi i Paji!
hvala na slikama
jel vam bilo dobro na kraju?? nama fakat preeeedobro!! valjda najbolji koncert
ove godine!
e da.. sorry sid nisam čula mob, bila buka unutra..
I tata bi sine na MSG pa ništa....
e da to druženje možemo nastavit na ovako nečem, tko sretniji od mene:
A night of Hank Williams' cover tunes to celebrate Arts Corps
Featuring: Stone Gossard (Pearl Jam), Brad Sinsel (War Babies and TKO), Jeff Fielder (Jeff Fielder & the Dinosaurs, Sera Cahoone), Michael Musburger, Barbara Ireland, Dejha Colantuono (Rotten Apples), Keith Lowe, Hans Teuber
Doors open at 6pm
Tickets: $13
+21 only
Tickets can be bought at the door starting at 6pm Day of Show.
513 N 36th Street # G
Seattle, WA 98103
jest da ja ne bi smjela uć jer piše da moraš bit stariji od 21:)
- Marlene Dietrich
nadam se da svi uživate u lijepom nedjeljom danu, kad već ja moram čamiti na poslu...
ovaj vikend je bio prezakon, pajo i iva hvala na gostoprimstvu, puno dobre hrane, glazbe i razgovora
na koncertu the notwist i meni bilo pregenijalno.
lestes, mislila si da nećeš imati s kim ići, na kraju bilo pola foruma
hvala svima na super provodu!
skuzila da pick up the phone zapravo znam otprije
fala svim jemerima na ugodnom vikendu i druzenju
iva: all I can say is - weehaa!
steve: bok!
sid: si stigla doma ok?
lestes i helen: jeste vi stigle doma ok?
Mi bili na TBF-a! Koncert bio, ko što kaže Shela, standardno predobar. Čak je i razglas štimao. To je bilo najugodnije iznenađenje koncerta. Zanimljivost je da je na kartama pisalo: Ulaz od 20 sati,a početak koncerta 21 i 30. Mi ušli oko 9 i 20 i u Jedinstvu je bilo oko 20 ljudi. TBF počeo svirati u 22, a u dvorani bilo ispunjeno manje od pola kapaciteta, a onda se lagano punilo dobrih početnih 20 minuta koncerta. Ne možeš ti s.ebat zgb. publiku!