Pearl Jam in Zagreb!

1451452454456457860

Comments

• masnimasni Posts: 1,657
    I dodao bih to da sam se sad sjetio kako je iva drzala onaj dres na vjesalici dok smo se slikali :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    evo bi ja jučer na koncertu pa da napišem koji doživljaj sa hladne pive
    bilo je yebeno!
    a sad detalji:
    -frend izgubio novi sat
    -odjeća mi se još suši od pive
    -umalo si rasjekao usnicu,sad mi je sve naoteklo-hehe sad znam kak je severini :D cmok!
    -neko mi ukrao jaknu
    -i grand finale-potukao s frendom-on me napao jer sam htio sprječiti tuču njega i drugog frenda pa smo svi tri dobili

i danas nastavak za frendov rođendan :D

ROCK ON!
    I da sam presretan zbog Modrica sto je konacno gotova fama oko transfera.. sad covjek moze uzivati u igri ponovo :)

da, definitli hepi :)
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Iva: ehej people! baš nam je drago da vam je bilo dobro jučer i nama je bilo mrak!

da se podsjetite, evo i fotki koje smo slikali mi, a u istom albumu su i slike od Sid:
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008?authkey=GXcvHNIqMdM

inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time... :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    masni wrote:
    I dodao bih to da sam se sad sjetio kako je iva drzala onaj dres na vjesalici dok smo se slikali :D
    Iva: :D LOL! Koja bizarna scena...
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: au shit! koju ja krizu identiteta imam! sad sam zadnja dva posta postala kao Sid jer nisam skužila da je ona ulogirana, a ne Mario. :D Jbg, valjda sam još malo umorna od jučer... :)

Htjela sam nešto drugo istaknuti, tj. postaviti vam pitanje vidite li možda sličnost u plesnom stilu na iduća dva klipa? :D

http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008/photo?authkey=GXcvHNIqMdM#5193514390901596994

http://www.youtube.com/watch?v=Oh9FDFQd4pQ

iako je ONA ipak soooo više cool od NJEGA!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    hola pj pipl!

ma bas bio zakon domjenak jucer!! :) veri veri najs! i fotke su fora!
    tenks ivi i paji :)
  • CutkiCutki Posts: 235
    auf!
    bome fini party :))

velki pozdrav svima,
    a posebno rock staru Janku!
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Iva: ehej people! baš nam je drago da vam je bilo dobro jučer i nama je bilo mrak!

da se podsjetite, evo i fotki koje smo slikali mi, a u istom albumu su i slike od Sid:
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJCroCrewMeetUp2542008?authkey=GXcvHNIqMdM

inače, jutros smo nešto malo zbrajali koga nije bilo pa smo skužili da ima nekih regularsa koji nisu došli, a da jesu, došli bi do brojke od 20 ljudi (Kristina, Ranko, Viktor i Sintija taman ste minimum vi falili), a da su došli još i oni koji nam se rijeđe pridruže, di bi nam bio kraj... next time... :)

nice :)

nadam se da je potraga za chagericom jurasicom sinoc uspjesno zavrsila ;)

@masni: i ja bi tu majicu... M, L, XL? kaj si uzeo? :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Super su vam sličice, sad mi je baš onako mnogo žao što se nisam dogegao do metropole. : onajsmajlićkojisečekićemlupapoglavi :

I malčice sa zakašnjenjem, ali opet bolje nego ikako. Doctore Sretan ti rođendan bio! :)

Pozdraf, nastavite partijat i dalje :)
    Death or glory!

• lesteslestes Posts: 959
    hej! jel bi mogli slike uploadat nekam da ne skidam ovak jednu po jednu? hvala :)
    baš je bilo lijepo jučer :):)
    i iva nisam ništ loše mislila kad sam rekla da se nadam da ne bude karata samo bi
    mi bilo super da se i danas vidimo svi :o
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    Fora fotke, vidi se da je bio tulum i pol! :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    bilo je divno:)
    hvala ivi i paji na ustupku stana i finoj hrani i na tome što nisu puno pričali o msg-u:) (tu se i drugoj ivi zahvaljujem:))
    hvala asfo i snih što su poveli moju omiljenu mladu gitarističko-bubnjarsku nadu...
    i hvala svima drugima kaj su bili lijepo društvo:)

:D

a onda sid: žao mi je kaj nisam danas bila u gradu al uspjela sam se dić tek oko podne i onda sam morala nekaj čistit i tak nešto...a sad čujem da nisi u gradu....
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    siljo wrote:
    nice :)

nadam se da je potraga za chagericom jurasicom sinoc uspjesno zavrsila ;)

@masni: i ja bi tu majicu... M, L, XL? kaj si uzeo? :)

T-bird?

ako na to mislis, onda je ova M, ali ja bih si uzeo L da mogu ponovo :)

uzmi L
    drng wrote:
    Nisam vidio PJ u trgovini već godinama... A je ima sretnika na ovom svijetu....
    Kada sam prije puno godina kupio Ten, skoro su me izopćili iz moga tadašnjeg društva ali daj isti cd je ostavio dosta traga i kao sjeme koje naraste, vi ovdje čitate mene ali i neke druge.

Malo sam ponosan što sve jedan običan cd učiniti može.
    Iva: je, baš sam jučer pričala kak smo imali ozbiljan razgovor o tome koje ćeš CD-e ponijeti kad si se ti ženio i odlazio od doma, ali da si bio jako dobar brat i da si mi ostavio hrpu CD-a. :) moj braco! :D
    national su 8.7. u belfastu :(
    lestes wrote:
    national su 8.7. u belfastu :(
    Sid: Bas su nas lijepo izigrali. A ja se vec ponadala da cemo ih uskoro vidjeti :(
    pajo: Bok Steve! :D:D
    kaj je s vama na kraju? kam idete? :) sad svo troje imate krizu identiteta? :D
    lestes wrote:
    Sid: Da :D
    Di si sad ti? zovem te....vec si vani valjda.
    Di cemo mi s krizom identiteta? nemam pojma :D
    Ja bi na the National :((
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    lestes wrote:
    Sid, Iva & Pajo: Evo, aploudali smo ti fotke i ne znamo kaj ti briješ o toj krizi identiteta :D: http://www.box.net/shared/se79yowg80
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • killroykillroy Posts: 739
    Predobro opet bilo jucer! Vesela atmosfera, fina hrana, zanimljivi razgovori, cuga, PJ!
    Hvala Ivi i Paji!
    hahaha o tome ste znači pričali :D
    hvala na slikama :)
    jel vam bilo dobro na kraju?? nama fakat preeeedobro!! valjda najbolji koncert
    ove godine! :) ja bi još! :)

e da.. sorry sid nisam čula mob, bila buka unutra..
  • drngdrng Posts: 36
    pajo wrote:
    Sid: Da :D
    Di si sad ti? zovem te....vec si vani valjda.
    Di cemo mi s krizom identiteta? nemam pojma :D
    Ja bi na the National :((

Pa kako neznaš, dolazite danas meni na ćevape, batake i rošitljke i malo šetnje/aktivnosti po sviježem zraku! Nije u redu da samo vi (I+P) častite druge, danas ja "kuham".

I tata bi sine na MSG pa ništa.... :)
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    bilo super na koncertu...baš ugodan vikend bio:)

e da to druženje možemo nastavit na ovako nečem, tko sretniji od mene:

A night of Hank Williams' cover tunes to celebrate Arts Corps
    Featuring: Stone Gossard (Pearl Jam), Brad Sinsel (War Babies and TKO), Jeff Fielder (Jeff Fielder & the Dinosaurs, Sera Cahoone), Michael Musburger, Barbara Ireland, Dejha Colantuono (Rotten Apples), Keith Lowe, Hans Teuber
    Doors open at 6pm
    Tickets: $13
    +21 only
    Tickets can be bought at the door starting at 6pm Day of Show.

513 N 36th Street # G
    Seattle, WA 98103

jest da ja ne bi smjela uć jer piše da moraš bit stariji od 21:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    pozdrav svima!
    nadam se da svi uživate u lijepom nedjeljom danu, kad već ja moram čamiti na poslu...
    ovaj vikend je bio prezakon, pajo i iva hvala na gostoprimstvu, puno dobre hrane, glazbe i razgovora :)
    na koncertu the notwist i meni bilo pregenijalno.
    lestes, mislila si da nećeš imati s kim ići, na kraju bilo pola foruma :D
    drng wrote:
    Pa kako neznaš, dolazite danas meni na ćevape, batake i rošitljke i malo šetnje/aktivnosti po sviježem zraku! Nije u redu da samo vi (I+P) častite druge, danas ja "kuham".
    Iva: hahaha, da fakat, mi smo još danas bili skoknuli do Požege jer nam je nećak (Nikolin sin) jučer napunio 10 godina. to pišem i između ostalog da se pohvalim da mi se danas ostvario san koji sam imala još iz rane mladosti (kao dijete sam bila očito pametnija pa nisam željela takve stvari), a to je da sam jahala na konju! :D weeeheeee! super je bilo, a i super genijalni kraj odličnog vikenda!
    hvala svima na super provodu! :)
    ajme ljudi jucer na notwist bilo predobro! ja se nacagala ko blesava, odlican koncerat! cak su mi bolji uzivo - sad kopam po jubito i gleduckam/slusam ih ;)
    skuzila da pick up the phone zapravo znam otprije :) medo i zeko spot! consequence mi zakon isto. ah. sva sreca da nije bilo vise karata za tbf (iako sam cula da su i oni bili standardno predobri) :D
    fala svim jemerima na ugodnom vikendu i druzenju :)
    elcielo: jos jednom tenks na ukazivanju na koncerat notwista :)

iva: all I can say is - weehaa! ;)

steve: bok!

sid: si stigla doma ok?

lestes i helen: jeste vi stigle doma ok? ;)
  • snihsnih Posts: 1,052
    Evo i da se mi malo objavimo!:) Na meet up-u je zaista bilo odlično i svi smo se dobro proveli (posebne zahvale Heleni koja se zaista puno potrudila oko Janka)! :) Također, žao nam je što nismo mogli ostati do kraja, ali bit će još prilike. Netko je već pobrojavao ekipu i tek nekolicina vrlih forumaša je nedostajala. Bilo je ovo jedno od najposjećenijih drruženja. Naravski, fala Ivi i Pajotu na gostoprimstvu i mnogo dobroj hrani! :) Nadam se da ću uskoro sredit fotke i postaviti ih!
    Mi bili na TBF-a! Koncert bio, ko što kaže Shela, standardno predobar. Čak je i razglas štimao. To je bilo najugodnije iznenađenje koncerta. Zanimljivost je da je na kartama pisalo: Ulaz od 20 sati,a početak koncerta 21 i 30. Mi ušli oko 9 i 20 i u Jedinstvu je bilo oko 20 ljudi. TBF počeo svirati u 22, a u dvorani bilo ispunjeno manje od pola kapaciteta, a onda se lagano punilo dobrih početnih 20 minuta koncerta. Ne možeš ti s.ebat zgb. publiku! :D:D
Sign In or Register to comment.