Pearl Jam in Zagreb!

1449450452454455860

Comments

• cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Evo naseg Edvarda, svira on i dalje :D
    I druzi se sa elitom
    http://beach.freedomblogging.com/2008/04/20/vedder-lights-up-slater-foundation-benefit-in-san-clemente/

Ali sve je za good cause. ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajopajo Posts: 3,292
    Evo naseg Edvarda, svira on i dalje :D
    I druzi se sa elitom
    http://beach.freedomblogging.com/2008/04/20/vedder-lights-up-slater-foundation-benefit-in-san-clemente/

Ali sve je za good cause. ;)
    A evo i setliste:

Main Set: Throw Your Arms Around Me, I Am Mine, Betterman, Masters of War, Small Town, Chicago, Guarented, No Ceiling, Far Behind, Rise Up, Milworker, Soon Forget, Drifting, You've Got To Hide Your Love Away, I Won't Back Down, Last Kiss, Porch

Encore: No More (w/ Ben Harper), Indifference (w/ Ben Harper and Kelly Slater), Hard Sun (w/ "anyone not old enough to drive")
    ovdje je bio link na kartu, ali kao što rekosmo, sad već znate doći do nas
    Iva: hajde se dopišite tko sve dolazi u petak. thnx!

Niko
    pajo
    Iva
    Shela
    Juras (+Viki?)
    Sintija (+ dragi?)
    Domagoj
    snih
    asfo
    Janko?
    Helen
    lestes
    elcielo (+ dragi?)
    ...
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    Niko
    pajo
    Iva
    Shela
    Juras (+Viki?)
    Sintija (+ dragi?)
    Domagoj
    snih
    asfo
    Janko?
    Helen
    lestes
    elcielo - samo moja malenkost. dragi ide u liku ranim jutrom što znači rano spavanje, što bi značilo vrlo rano odlaženje s partija :)
  • snihsnih Posts: 1,052
    Niko
    pajo
    Iva
    Shela
    Juras (+Viki?)
    Sintija (+ dragi?)
    Domagoj
    snih (došel bu)
    asfo (neću u tuđe ime potvrđivati :D)
    Janko? (točno si stavila - još ne znamo za Tvidija)
    Helen
    lestes
    elcielo
    elcielo wrote:
    elcielo - samo moja malenkost.
    I obavezno ces nam dofurat neku kompilaciju najboljih radova banda Ted Leo and The Pharmacists...jel da? :D
    pajo wrote:
    I obavezno ces nam dofurat neku kompilaciju najboljih radova banda Ted Leo and The Pharmacists...jel da? :D

damn, uništila si mi iznenađenje.

NOT

:D
  • lesteslestes Posts: 959
    dobila sam neka dva dvda bad radio-a pa nosim to sa sobom.. nisam još
    pogledala. pa ak ko hoće si presnimi :)
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    Niko
    pajo
    Iva
    Shela - ofkors :)
    Juras (+Viki?)
    Sintija (+ dragi?)
    Domagoj
    snih
    asfo
    Janko?
    Helen
    lestes
    elcielo
  • masnimasni Posts: 1,657
    ja cu na zalost tek u petak popodne znat dolazim li (sam, ili s gđicom, ili s drugom gđicom aka kostom) tako da vam javim tek popodne :)

peace :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    ja bi se onda potvrdila za dolazak...:)
    i hvala na karti...mislim da su sad nešto manje vjerojatnosti da ću se izgubit:)

i ajme ovaj edov show opet....
    imat ćete ga u super formi vi koji ga budete gledali, a i mislim da vam neki presetčić ne gine...
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    masni wrote:
    ja cu na zalost tek u petak popodne znat dolazim li (sam, ili s gđicom, ili s drugom gđicom aka kostom) tako da vam javim tek popodne :)

peace :)
    Iva: samo ti dođi, a po mogućnosti dovedi oboje, da imaš 100% učinak! :D
    U jučerašnjem (utorak, 22.04.) Jutarnjem izašao interview Dragaša s Bilićem u vezi nogometa i glazbe. U razgovoru je Izbornik dva puta spomenuo PJ pa evo:

Dragaš: Je'l ti se još neki bend svidio u posljednje vrijeme?

Bilić: Ništa naročito. Tu i tamo mi se svidi neka pjesma koju čujem na radiju pa je kupim, ali sve je to vezano za pjesme. Nijedan me bend nije "odvalio" poput Foo Fightersa ili svojedobno Pearl Jama ili Guns N' Roses.

U jednom od slijedećih odgovora Izbornik kaže: Uvijek razmišljam o bendovima koje nisam imao prilike nikada gledati. Pustimo Gunse, Metallicu, Slayer, Pearl Jam, to sam sve gledao. ...

Eto...
    snih wrote:
    Eto...
    Koji, Eto'o ili Etto?! :D:D

Moram te malo provocirat sudija kad nedaš da se igramo :)

Btw. toliko guštam slušat Bilićeve analize lige prvaka...jučer je to bilo bolje nego gledat onu prelošu tekmu :)
    pajo wrote:
    Koji, Eto'o ili Etto?!

Moram te malo provocirat sudija kad nedaš da se igramo

Btw. toliko guštam slušat Bilićeve analize lige prvaka...jučer je to bilo bolje nego gledat onu prelošu tekmu :)

Novi brazilac Eto. Potpisuje za Dragovoljac slijedeći tjedan! :D

Kaj se tiče igre, zasada molim za strpljenje, jer je cijela obitelj trenutačno prezaposlena pa se jednostavno ne stignem pozabaviti organizacijom.

Kako sada stvari stoje, u petak dolazi cijela ekipa (asfo, snih, Janko)! I zbog toga nećemo moći predugo ostati (do najkasnije 11 sati), a i slijedeći dan i Ljubica i ja moramo raditi.

Još jedan mali offtopic: Đoković pobedio Ljubičića u Monte Karlu - na šljaci! :D:D:D Na šljaci!!!
  • CutkiCutki Posts: 235
    Gunner_V wrote:
    @ masni-igraš možda dotu? :D

ggc ili bnet?

sretan rockas svima u travnju mjesecu
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    Cutki wrote:
    ggc ili bnet?

evo nekoga ko zna o čemu ja :D
    ggc :D
    ti?
    mogli bi dogovoriti koji okršaj ;)
    ja sam uglavno bnet,
    na ggcu sam samo jedan ili 2 CWa odigrao..
    drazi mi je nekak bnet.

okrsaj hehe, a mogli bi nesto smislit :)

Zagreb ;) 26.09.06
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Nakon više od nekoliko preslušavanja shvatih da je ova pjesmica jedan od mojih apsolutnih favorita s ovih Ed-ovih nastupa. Jednostavno predivna pjesma i Edov glas koji ju čini edovski posebnom . Prezakonfantastičnosuper

(što ga serem, edovski posebnom :D :rolleyes: )

Inače, dobru zabavu u petak, nažalost ja ne mogu dolazit u Zg, imam neke obaveze uz koledž i posao tako da ne mogu skakati gore-dole..A dan kasnije je jadranski derbi na Kantridi i koncert Sonic boom six-a (kojeg su toliko nahvalili) tako da ću vjerojatno ići na njih..I TBF, jel se to samo meni čini ili oni sviraju svakih mjesec-dva u Zagrebu..Oš unplugged, oš normalno, oš na nekom "iventu". A ja nikako da ih ulovim negdje na Kvarneru, valjda će mi i to uspjet na Harteri ove godine..

@ Leo (hard sun), vidim da pitaš za RATM u Modeni. Ne znam ako sam ti rekao ali Šime ti ide na to preko New Sounda tako da možeš njega kontaktirati i pitati (za vas ostale koji se sad pitate "hu d fak iz Šime" :D , Šime je također jedan Ri momak koji mnogo voli Pearl Jam i moj suputnik na koncerte u ZG i Veneziu). Samo pogledaj dobro jer mislim da mi je netko šapnuo kako je teren za taj koncert u Modeni rasprodan...Ja sam planirao gledati Ratm ove godine, ali baš se taj vikend nekako poklopili Dylan, Hartera i Ratm tako da više ni sam nisam pametan što i kako napraviti (navodno i Antonija Šola nastupa u Ri taj vikend :o, tek onda ću biti na 100 čuda :D)...

Yagshemash
    Death or glory!

o da walking the cow je prekrasna...na toj sam i ja dugo bila zapela...iako mi se sviđa i kako ed izvodi around the bend:)

baš me veseli kaj tvidi dolazi:D

e i opet neki rumor vezan uz eda, čini se da mu se baš svira u zadnje vrijeme:
    http://productshopnyc.com/htdocs/2008/04/coachella_sean_penn_eddie_vedd.html

ti ameri nemaju pojma koliko su nekad sretni:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    o da walking the cow je prekrasna...na toj sam i ja dugo bila zapela...iako mi se sviđa i kako ed izvodi around the bend:)

baš me veseli kaj tvidi dolazi:D

buahahaha, koji si je pseudonim uzeo :D

volim te njegove fore. k'o kad se u hotelu prijavi pod imenom HUGH GEGO

LOLOLOLOL
  • potato girlpotato girl Posts: 474

Lucky bastards. :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • killroykillroy Posts: 739
    Danas hodam tu po nekom shoping centru u luxemburgu, ubijam vrijeme i nadjem neki music shop. I sta...gleda me sa police ravno u oci Ten+Vs, pakiranje oba cd-a za 11 eura...i dere se "Kupi meeeee". I eto...napokon posto vlasnik originalnih Ten i Vs prvi put u zivotu.
    Dobar osjecaj! :D

Pozdrav i vidimo se u petak!
    elcielo wrote:
    buahahaha, koji si je pseudonim uzeo :D

volim te njegove fore. k'o kad se u hotelu prijavi pod imenom HUGH GEGO

LOLOLOLOL

iako bi bilo užasno zabavno da sad na kraju to fakat Penn nastupa :):)
    (ne bi mi bilo da sam u LA-u i da planiram ić na to:))
    - Marlene Dietrich
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    killroy wrote:
    Danas hodam tu po nekom shoping centru u luxemburgu, ubijam vrijeme i nadjem neki music shop. I sta...gleda me sa police ravno u oci Ten+Vs, pakiranje oba cd-a za 11 eura...i dere se "Kupi meeeee". I eto...napokon posto vlasnik originalnih Ten i Vs prvi put u zivotu.
    Dobar osjecaj! :D

Pozdrav i vidimo se u petak!

opet u luksemburgu? koja si ti faca... :)
    čestitam na kupnji!

@pajić;i - ja definitivno dolazim u petak... za ove ostale još ne znam... papci... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    @pajić;i - ja definitivno dolazim u petak... za ove ostale još ne znam... papci... :)
    Iva: fakat, papci! iako svi znaju da si zapravo samo ti bitna :), bilo bi lijepo i da se ostatak ekipe pojavi... ;)
    jurasica wrote:
    @pajić;i - ja definitivno dolazim u petak...

pajo: e i ak budeš tražila stan pajić ne budeš daleko dogurala...:D Bez j, bez j...
    meni vam se bed skrpat buduci me vise nema nego ima,
    al dobru zabavu vam zelim!

Zagreb ;) 26.09.06
  • lesteslestes Posts: 959
    ja mislim da si bez obzira na to dobrodošao :)
Sign In or Register to comment.