Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
snih wrote:Inače, baš po cca. 50-ti puta vrtim onog Eddija iz Prl Đema i baš mu nekako fin i milozvučan taj njegov sauntrek!
Lepo čovek može da radi, nije agresivan, ugodan je uhu... Pravi kantri pevač!
Ali lajt!!!
ja isto slušala do maloprije! baš paaaašeeee
malo velki offtopicranko, ti trčiš.. jesi imal kad kakvih problema? mislim na
bolove i sl. zadnja 3 put kad sam išla me lijeva noga bolela. i još boli. pojma
nemam od čega :( a baš sam se nekak navukla...0 -
lestes wrote:ja isto slušala do maloprije! baš paaaašeeee
malo velki offtopicranko, ti trčiš.. jesi imal kad kakvih problema? mislim na
bolove i sl. zadnja 3 put kad sam išla me lijeva noga bolela. i još boli. pojma
nemam od čega :( a baš sam se nekak navukla...
mi imamo par stvari samo... cekamo da nam stigne, iz Amazona poslali prije tjedan dana...
a trcanje... trik je u postupnosti... ne jurcaj bezveze... trckaraj polako, bez zurbe... i u tenisicama za trcanje, nikako u onima sa ravnim đonom... ak te boli, odmori par dana... iako, ne znam kaj te boli, noga je dugacka
e, kad sam tu prije par redaka napisao da je "trik" u postupnosti sjetio sam se one stvari od Garbagea: "...the trick is to keep breathing..." ... zakon pjesmuljakStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
snih wrote:Vi se tamo kupate!?! Ajoooj! Blago vama, a neblago nama u kopnenoj unutrašnjosti! Zavidim vam i točka...
Inače, baš po cca. 50-ti puta vrtim onog Eddija iz Prl Đema i baš mu nekako fin i milozvučan taj njegov sauntrek!Lepo čovek može da radi, nije agresivan, ugodan je uhu... Pravi kantri pevač! Ali lajt!!!
Da, sad su najljepša vremena za kupanje, još je lijepo, nema gužve a mogu i pobjeći malo iz radione i tu je gužva manja i onda se svi ukrcamo na mali brod; dijeca, kolica i biramo na koji otok da idemo, šetnja, kupanje i ručak.
Pravi dnevni izleti ko ps-u
Ja sam sad stavio VIC bootlaki bastardc
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Rijeka wrote:Mogu, večeras ću, samo da ga iskopam jer sam ga spržio na neki dvd. Nego, na šta da ti ga mailam? Ili da ti uploadam negdje?
Možeš mailat na ourladypeace47@yahoo.com
Hvala još jednom...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Dirty Frankk wrote:Kad će ti dvd / cd doći????
Nemam pojma, nadam se da će doć do 11. mjeseca...
potato girl wrote:
Poslano...
Death or glory!0 -
tejk miiiiiiiiiiii juras
gdje se mogu ubost karte za ovaj otvoreni u petak? mislim cak da mi je frend rekao da ih niti nema vise..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Rijeka wrote:Ne znam da li je tko vidio, ne znam ni da li se smije. Ali evo link
Ovo je SJAJNO! Fenomenalno... Ne znam jesam li ikada ovako doživio neko gledanje Alive u live verziji. Prvo sam se naježio, a moram priznati da su mi u jednom trenu i oči zasuzile (pussyboy:D ). Fuck... a nisam ni bio u Milanu!;)
Ne znam stvarno kaj da velim osim da sam ovime oduševljen. Sound je DO JAJA! I super mi je to kad Ed rokne - kaj je totalno dokumentaristički odrađeno! Super, super, super... Publika, atmosfera...
Ovaj Clinch zaista zna znanje... Ne znam može li se bolje predočit PJ u nekoj snimci od ovoga. Najluđe mi je kaj mi je atmosfera toliko dobra...
Ako takav bude cijeli DVD, to će biti remek djelo!:)0 -
wow, alive je...
damn skoro sam prolijala vrelu kavu po sebi i laptopu.
@siljo - niti ne mogu brzo, jošimam osjećaj da me cijela lijeva tibia i fibula
bole, kosti u potkoljenici. obuća mi još nije savršena, al radim na tome
sad sam našla i neki članak o ''trkačkoj potkoljenici''. idem čitat...
edit: nije to ono kaj mene muči0 -
masni wrote:tejk miiiiiiiiiiii juras
gdje se mogu ubost karte za ovaj otvoreni u petak? mislim cak da mi je frend rekao da ih niti nema vise..
ma ti i pajo ste mi na vrhu liste, pa ako ne nabavim 3 karte dam vama dvoma... mada bih i ja htjela ići...ali sve za naše vjerne korisnike, osim kaj si ti na konkurenciji nam, ali o konkurenciji samo najbolje, tako da nema probljema...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Rijeka wrote:Ne znam da li je tko vidio, ne znam ni da li se smije. Ali evo link
Mrak što drugo reći
Kako se ED slešao preko zvučnika na koncertu mi nije tako strašno izgledalo kao na snimci.
Sid - misli da se vidi ona talijanka (Barbara) u prvom redu (5min)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
uh, onaj Alive je predobar... mi vont mor
evo jos malo:
http://www.youtube.com/watch?v=kU3WAR8tWJM&NR=1
cekirajte scene na 6:55 i 7:01Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:Mrak što drugo reći
Kako se ED slešao preko zvučnika na koncertu mi nije tako strašno izgledalo kao na snimci.
Sid - misli da se vidi ona talijanka (Barbara) u prvom redu (5min)
Da, fakat je. Ona skroz desno.
A ove scene sta je siljo posto, hehehe...ovo na 7:01...ringispil by eddie0 -
super izgledaju ovi jutjub filmići.
nekako mislim da će biti jako komplicirano/skupo organizirati taj DVD screening u kinu, pa predlažem da DVD pogledamo sami, napravimo neki privatni screening, s DVD projektora, ako ga tko ima ili zna kako nabaviti. i ako netko zna za neki dobar veliki zid za projiciranje, neka javi0 -
elcielo wrote:super izgledaju ovi jutjub filmići.
nekako mislim da će biti jako komplicirano/skupo organizirati taj DVD screening u kinu, pa predlažem da DVD pogledamo sami, napravimo neki privatni screening, s DVD projektora, ako ga tko ima ili zna kako nabaviti. i ako netko zna za neki dobar veliki zid za projiciranje, neka javi
da, malo smo tromi glede organizacije neceg u kinu
iva i ja smo mozda mislili sloziti nesto kod nas, ali ne bi bilo bas tako ugodno za smjestiti vise od 5-6 ljudi...i neki dan sam skuzio da nam na kucnom kinu ne radi sub-woofer... slusao ramonese i vidim da fali basova... moramo nesto iskemijati...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
htjela sam i ja nešto kod sebe, ali isto tako, nema mjesta za više od 6-7 ljudi pred ekranom, a bome nemam uopće kućno kino.
a ako vam to pak ne predstavlja nikakav problem, onda može i kod mene PJ parti0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads