Pearl Jam in Zagreb!

14544554574594601290

Comments

• lestes
    lestes Posts: 959
    snih wrote:
    Inače, baš po cca. 50-ti puta vrtim onog Eddija iz Prl Đema i baš mu nekako fin i milozvučan taj njegov sauntrek! :) Lepo čovek može da radi, nije agresivan, ugodan je uhu... Pravi kantri pevač! :D Ali lajt!!!

ja isto slušala do maloprije! baš paaaašeeee :)

malo velki offtopic :o ranko, ti trčiš.. jesi imal kad kakvih problema? mislim na
    bolove i sl. zadnja 3 put kad sam išla me lijeva noga bolela. i još boli. pojma
    nemam od čega :( a baš sam se nekak navukla...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    lestes wrote:
    ja isto slušala do maloprije! baš paaaašeeee

malo velki offtopic :o ranko, ti trčiš.. jesi imal kad kakvih problema? mislim na
    bolove i sl. zadnja 3 put kad sam išla me lijeva noga bolela. i još boli. pojma
    nemam od čega :( a baš sam se nekak navukla...

mi imamo par stvari samo... cekamo da nam stigne, iz Amazona poslali prije tjedan dana... :)

a trcanje... trik je u postupnosti... ne jurcaj bezveze... trckaraj polako, bez zurbe... i u tenisicama za trcanje, nikako u onima sa ravnim đonom... ak te boli, odmori par dana... iako, ne znam kaj te boli, noga je dugacka :)

e, kad sam tu prije par redaka napisao da je "trik" u postupnosti sjetio sam se one stvari od Garbagea: "...the trick is to keep breathing..." ... zakon pjesmuljak :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • snih wrote:
    Vi se tamo kupate!?! Ajoooj! Blago vama, a neblago nama u kopnenoj unutrašnjosti! Zavidim vam i točka... :D

Inače, baš po cca. 50-ti puta vrtim onog Eddija iz Prl Đema i baš mu nekako fin i milozvučan taj njegov sauntrek! :) Lepo čovek može da radi, nije agresivan, ugodan je uhu... Pravi kantri pevač! Ali lajt!!! :)

Da, sad su najljepša vremena za kupanje, još je lijepo, nema gužve a mogu i pobjeći malo iz radione i tu je gužva manja i onda se svi ukrcamo na mali brod; dijeca, kolica i biramo na koji otok da idemo, šetnja, kupanje i ručak.
    Pravi dnevni izleti ko ps-u :)

Ja sam sad stavio VIC boot :D laki bastardc
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Rijeka wrote:
    Mogu, večeras ću, samo da ga iskopam jer sam ga spržio na neki dvd. Nego, na šta da ti ga mailam? Ili da ti uploadam negdje?

Možeš mailat na ourladypeace47@yahoo.com

Hvala još jednom... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Ne znam da li je tko vidio, ne znam ni da li se smije. Ali evo link
    Death or glory!

• killroy
    killroy Posts: 739
    Rijeka wrote:

Wow!!! Super!
    A i nasa ekipica je bila tu negdje. I to u prvim redovima na barijeri. Sjecam se kao da je jucer bilo kako je jurasice mahala zastavom ispred malih talijana :D:D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Kad će ti dvd / cd doći????

Nemam pojma, nadam se da će doć do 11. mjeseca :D...
    Možeš mailat na ourladypeace47@yahoo.com

Hvala još jednom... :)

Poslano ;)...
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    tejk miiiiiiiiiiii juras :D
    gdje se mogu ubost karte za ovaj otvoreni u petak? mislim cak da mi je frend rekao da ih niti nema vise..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Rijeka wrote:

Ovo je SJAJNO! Fenomenalno... Ne znam jesam li ikada ovako doživio neko gledanje Alive u live verziji. Prvo sam se naježio, a moram priznati da su mi u jednom trenu i oči zasuzile (pussyboy:D ). Fuck... a nisam ni bio u Milanu!;)
    Ne znam stvarno kaj da velim osim da sam ovime oduševljen. Sound je DO JAJA! I super mi je to kad Ed rokne - kaj je totalno dokumentaristički odrađeno! Super, super, super... Publika, atmosfera...
    Ovaj Clinch zaista zna znanje... Ne znam može li se bolje predočit PJ u nekoj snimci od ovoga. Najluđe mi je kaj mi je atmosfera toliko dobra...
    Ako takav bude cijeli DVD, to će biti remek djelo!:)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    wow, alive je... :)
    damn skoro sam prolijala vrelu kavu po sebi i laptopu.
    @siljo - niti ne mogu brzo, još :D imam osjećaj da me cijela lijeva tibia i fibula
    bole, kosti u potkoljenici. obuća mi još nije savršena, al radim na tome :)
    sad sam našla i neki članak o ''trkačkoj potkoljenici''. idem čitat...
    edit: nije to ono kaj mene muči
  • snih
    snih Posts: 1,052
    masni wrote:
    gdje se mogu ubost karte za ovaj otvoreni u petak? mislim cak da mi je frend rekao da ih niti nema vise..

Nema ih već desetak dana!

I ja htio ići, ali već je prošli ponedjeljak bilo sold out!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    masni wrote:

ma ti i pajo ste mi na vrhu liste, pa ako ne nabavim 3 karte dam vama dvoma... mada bih i ja htjela ići... :) ali sve za naše vjerne korisnike, osim kaj si ti na konkurenciji nam, ali o konkurenciji samo najbolje, tako da nema probljema...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:

WOOOW! E, ovo je THE SHIT! Sljedecih x mjeseci ne ide van iz plejera.
    Predobro!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Prvo sam se naježio, a moram priznati da su mi u jednom trenu i oči zasuzile (pussyboy:D ).

Ajde, ajde, svi znamo da nam nije ni prvi, a vrlo vjerojatno ni zadnji put :)
  • Rijeka wrote:

Mrak što drugo reći :D
    Kako se ED slešao preko zvučnika na koncertu mi nije tako strašno izgledalo kao na snimci.

Sid - misli da se vidi ona talijanka (Barbara) u prvom redu (5min)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    uh, onaj Alive je predobar... mi vont mor :)

evo jos malo:
    http://www.youtube.com/watch?v=kU3WAR8tWJM&NR=1

cekirajte scene na 6:55 i 7:01 :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Mrak što drugo reći :D
    Kako se ED slešao preko zvučnika na koncertu mi nije tako strašno izgledalo kao na snimci.

Sid - misli da se vidi ona talijanka (Barbara) u prvom redu (5min)

Da, fakat je. Ona skroz desno.

A ove scene sta je siljo posto, hehehe...ovo na 7:01...ringispil by eddie :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    super izgledaju ovi jutjub filmići.

nekako mislim da će biti jako komplicirano/skupo organizirati taj DVD screening u kinu, pa predlažem da DVD pogledamo sami, napravimo neki privatni screening, s DVD projektora, ako ga tko ima ili zna kako nabaviti. i ako netko zna za neki dobar veliki zid za projiciranje, neka javi :D
  • siljo
    elcielo wrote:
    super izgledaju ovi jutjub filmići.

nekako mislim da će biti jako komplicirano/skupo organizirati taj DVD screening u kinu, pa predlažem da DVD pogledamo sami, napravimo neki privatni screening, s DVD projektora, ako ga tko ima ili zna kako nabaviti. i ako netko zna za neki dobar veliki zid za projiciranje, neka javi :D

da, malo smo tromi glede organizacije neceg u kinu :)

iva i ja smo mozda mislili sloziti nesto kod nas, ali ne bi bilo bas tako ugodno za smjestiti vise od 5-6 ljudi...i neki dan sam skuzio da nam na kucnom kinu ne radi sub-woofer... slusao ramonese i vidim da fali basova... moramo nesto iskemijati...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    htjela sam i ja nešto kod sebe, ali isto tako, nema mjesta za više od 6-7 ljudi pred ekranom, a bome nemam uopće kućno kino.
    a ako vam to pak ne predstavlja nikakav problem, onda može i kod mene PJ parti :D