Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
da vas malo podsjetim na Gospić i onaj pj meet
kaj je s tim? znam par ljudi iz gospića pa ako želite mogao bi se raspitati ako kaj trebate0 -
ides đurđa, nema me dva dana, a ono diskusije o ligi prvaka (super stvarno tekma), bilicu (super stvarno poklon), koncertu (super stvarno show)
silvio mariclol
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Dirty Frankk wrote:Ako imate minutu i po vremena molio bih vas da glasate za Nicola.
Radi se o Armani natječaju za reklamu parfema GET TOGETHER (njegova je poruka "biti zajedno na prirodan način" kao dvije trešnje)
treba samo kliknuti na VOTA, upisati mail i kliknuti na jedan prozorčić.
http://www.emporioarmaniparfums.com/contest/home.html?market=it-it&location=gallery/500931ca-bed1-4927-a1ba-071ead17b4fa
grazie
PJ power
ništa nisam razumjela, ali sam sve poklikala! za našeg CARA i sve njegove prijatelje... ako treba...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
pajina iva, svaka čast!
pajo, srećkoviću!
o showu ne bum ni riječ, srčeko me boli... daleko je kalifornija, šmrc0 -
samo ovako ed može doći i do hrvatskih medija:
http://www.net.hr/zvijezde/page/2008/04/10/0256006.html
LOLOLOL0 -
Slušam Black iz Zagreba i ježim se...0
-
Ja radim i kopam po youtube
PJ naravno
Ima netko od vas AOL session dvd snimku...cijelu???
Slušam "SAD" kako je to dobra stvarCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ja radim i kopam po youtube
PJ naravno
Ima netko od vas AOL session dvd snimku...cijelu???
Slušam "SAD" kako je to dobra stvar
Mi smo imali dok Janko u žaru borbe nije strgao DVD. Meni su na AOL-u Sad i Hard To Imagine - briljantne.:):) I Gone je jako fina, samo Edi na gitarici i pjevuši si. Bolja mi nego oriđiđi.
Iako, na AOL-u je bila neka čudna, sterilna atmosfera (zbog uvjeta u kojima se sve događa) koja je toliko netipična za njihove nastupe. Jer ipak publika diže sve još na neku potenciju. Ali zato je "sound" odličan (koliko se sjećam):D i sve su odlično i precizno odsvirali. Veri najs!0 -
Najavio bih još da sam danas izvršio telefonske konzultacije s predsjednikom, koji je načelno odobrio pripremu nove igre. Zbog već više puta ponovljenih molbi od strane pojedinih drugova forumaša u ovoj će se igri boriti PJ covers. S pravilima i prvim kolom javim se uskoro. Nadam se da ćete, kao i inače rado sudjelovati.
Živijo precjednik!
Kruha i igara!
Ne sme niko da vas bije!
...0 -
jurasica wrote:ništa nisam razumjela, ali sam sve poklikala! za našeg CARA i sve njegove prijatelje... ako treba...
I ja isto, nisam niš skužila, samo sam slijedila upute... Nadam se da nisam prodala bubreg...
Bajdvej, odličan rođendanski poklon!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
potato girl wrote:I ja isto, nisam niš skužila, samo sam slijedila upute... Nadam se da nisam prodala bubreg...
LOL! I ja glasala! Sve za nas kult0 -
to sudac, konacno coveri
malo tricky za napravit to nekako, al snac ces se ti, znam te ja dok si ovoliki bio, eh, to su bila vremena.. sad samo neki filandedroni iz dupadi vireOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Hvala svim glasačima, vaš bubreg neće biti prodana, ništa se ne brinite
:D
To snih, daj malo tih igara nisamo odavno.
Sinoć mi je srca bilo veliko ko kuća.........FIORENTINA u polufinalu
A drama je bila u predgrađu Madrida...bit će strašno ako se Toni i Fiorentina nađu u finalu, uff!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Hvala svim glasačima, vaš bubreg neće biti prodana, ništa se ne brinite
To snih, daj malo tih igara nisamo odavno.
Sinoć mi je srca bilo veliko ko kuća.........FIORENTINA u polufinalu
A drama je bila u predgrađu Madrida...bit će strašno ako se Toni i Fiorentina nađu u finalu, uff!!
Kad sam vidio rezultate baš sam te se sjetio!:):)
Dobiti vani PSV 2:O - svaka čast!:)0 -
bayern prošao dalje?!?!?! 3-3 odigrali!
ja gledao produžetke i nakon 3-1 ja ugasio jer sam očekivao da je nemoguće ovo stići,kad sad ujutro šok!
izgleda da smo mi (arsenal) jedini luzeri ovdje :(0 -
Iva: evo zanimljiv članak u današnjem Jutarnjem (netko je actually skužio da postoji taj film!) http://www.jutarnji.hr/jutarnji2/clanak/art-2008,4,11,,115523.jl
a i jedan dobar stari članak koji sam ja tek sad skužila pa se ispričavam ako ste ga već vidjeli ili ako smo već imali prilike vidjeti taj link na našem uvaženom threadu
http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/10/02/0566006.html0 -
Iva: malo iz Santa barbara Fanviewsa:cutback wrote:look at this pic
notice the balcolny on the upper right of the theater
ed started the show by playing the piano there
THEN
threw a rope over the rail and descended down the rope into the crowd and onto the stage.....
there's more but there are too many memories......:o:)0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads