Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
normalno...ide se na sigurnjaka
Ma svi smo mi pj pussies i pomalo srodne duse kad se PJ umijesa. Inace ne bi ovaj thread tolko dugo trajao i bio stalno na vrhu!0 -
Lijepa rasprava se vodila zadnjih par stranica, uživao sam je čitati.
Nisam neki kritičar, ni teksto pisac ali bi rekao da se i ja slažem sa Killroy-em 100% i nadopunjujem Shelin komentar da je lako bilo u 60' 70' biti revolucionaran i ono drugs, rock'n'roll za razliku od danas, jer danas imamo previše gadget-a.
Ne možeš ti danas glumiti Woodstock i imati iphone, ipod, laptop i slično.
Prije je bilo dovoljno imati cvijet u kosi a sad da staviš filadendron u guzicu ne bi te nitko primjetio.
Danas se sve to pretvorilo u jednu veliku industriju i muzičari su profesionalci kao i sportaši, političari itd, neko radi sa više ljubavi a neko sa više stylista, menađera itd.
I kako se kaže sve je to rock'n'roll
Ja volim sve 70, 80, 90 i ostalo.
Naravno PJ ispred svih.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
lestes wrote:ide ko na dylana?
http://muzika.hr/default.aspx?id=15384
he, ja cu te veceri poslusati sto je ostalo od jednog od najjacih glasova sa pocetka 90-ih...
tips: soundgarden, temple of the dog, billie jean, masniStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk wrote:Danas se sve to pretvorilo u jednu veliku industriju i muzičari su profesionalci kao i sportaši, političari itd, neko radi sa više ljubavi a neko sa više stylista, menađera itd.0
-
sve je to pomno isplanirano, nemojmo se zavaravati.0
-
Dirty Frankk wrote:Prije je bilo dovoljno imati cvijet u kosi a sad da staviš filadendron u guzicu ne bi te nitko primjetio.
E umrla sam od smijeha na ovo0 -
Cool!Sea wrote:Morrison Hotel Gallery Presents
Rare Images of Pearl Jam By Photographer Amy Rachlin
A never-before-seen collection of Pearl Jam photographs dating from 1992 to 1994 were taken by Amy Rachlin during her two years touring with the band. They present an intimate look at band members and their process. These photos highlight live performance and candid backstage moments.
The limited edition/hand-signed prints can be seen exclusively at the Morrison Hotel Gallery's Los Angeles location on Sunset Blvd.
Photographs may also be viewed online: http://www.amyrachlin.com/pearljam/pj.html
All photographs are available for purchase.0 -
Super fotke, mogli bi još koju knjigu napraviti
Bilo bi ih lijepo vidjeti u živo pogotovo ako su veliki formati.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Super fotke, mogli bi još koju knjigu napraviti
Bilo bi ih lijepo vidjeti u živo pogotovo ako su veliki formati.
uh, cijene su prava sitnica...
npr. ova
http://www.morrisonhotelgallery.com/cart/addImage.aspx?type=photograph&itemID=1767
je od 500-1200 $, ovisno o dimenziji... nadam se da su mjere u inchima... onda se isplatiStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
pih, moje su bolje s koncertaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Sretan rođendan hard sun!Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
-
Dobre fotke. Al skupe.
Ja cu se zadovoljit svojima, a ove su samo gledat i past oci
Leo, sretan rodjendan. Facebook mi javio za jos jednu APRIL Baby
Pa nek ti je dobar i sretan, makar ga ti proveo protestirajuci u Kurelcevoj.
Imate pravo, gimnazijalci"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
da fakat, svaka čast za protest i duhovitost pri istome, to fakat nedostaje ovoj zemlji - malo zdravog buntovništva.
čovječe, na antiNATO i antiBUSh prosvjedima ne možemo skupiti 300 ljudi.0 -
Sretan rockas hard sun!0
-
Sretan rođendan Leo i još puno "internet naslovnica" ti želim
http://www.javno.com/hr/hrvatska/clanak.php?id=138354
Živio!Death or glory!0 -
hebes zemlju koja nema slavena bilica za izbornika... lik upravo komentira ligu prvaka u fensi crnom sakou i crnoj Unicef majici ispod... bravo!
i happy b-day hard sunStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
dragi hard sun,
sretan ti rođendan!(primijećujete kako se rimuje?)
želim ti puno zdravlja, a onda iza toga i puuuuno dobrih koncerata a ponajviše pearl jama!
a sada, priznaj koji si ti na ovim slikama?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
sretan rođendan, hard sun!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music