Pearl Jam in Zagreb!

Options
16506516536556561290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    bože, ovi ameri su totalno u banani... cvile godinama za tim koncertima i sad kad ih napokon ima, oni ne kupuju karte... jooooj... nije ni čudo da bend teži europi... :) kao i mi... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    To te ja pitam! Počeli su se i igrat oko novog albuma.

http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003728355
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    To te ja pitam! Počeli su se i igrat oko novog albuma.

http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003728355

Igrale se delije... :D:D:D

Nadam se samo da neće biti ona varijanta od 2 godine đemanja do novog albuma! ;)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    e, sretan i blagoslovljen uskrs svima
    sry na poprilicnom zakasnjenju, al bio sam na skijanju i nisam imao net:D

prvo, zelim srecu ivi i paji u nabavi karata za ny;)
    a kao drugo, zelio bi da igrica oko novog cdea zavrsi do kraja godine:D:D

i bit ce super...
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • pajo
    Već godinama na red mosquito forumu ide igra sa PJ pjesmama slična onoj našoj prvoj, znaci turnir na ispadanje. Zovu ga PJ March Madness po istoimenom završnom mjesecu američke sveučilišne košarke u kojem se igra po istom principu na ispadanje.
    E sad, izgleda da je neki "mad scientist" koji je inače i PJ fan napravio neku ludu analizu svih dosadašnjih turnira i to stavio u dokument od 17 stranica...iliti skraćeno frajer glumi sniha :D:D
    Sve u svemu došao je do revolucionarnog zaključka da je najbolji PJ album...pazi sad...Ten...pa za poludit s tim tenovcima :D

Ovu bolest možete pročitati ovdje:
    http://www.twofeetthick.com/style/pdf/PearlJamMarchMadness_TenToTheAvocado_3.pdf
  • jurasica
    snih wrote:
    Pajotu & Ivi mnogo sreće u nabavci karata, a još više u organizaciji putovanja do New Yorka (nakon što naravno dobiju karte)! :):)

Ivu i Paji puno sreće u budućem životu i sigurno više od dva NYPJ koncerta... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Iva: e, hvala svima na željama i pozdravima, ali hajdmo prvo preskočiti prvu stepenicu pa budemo onda rekli hop! ja sam već sva pod pritiskom da nema šanse da dobijemo karte (pajo još uvijek uspješno glumi da je cool) pa najte nam stavljati još veći pritisak...:)
    sutra navečer će biti jasno budemo li dobacili najdalje do Čekrčića (BiH) ili do novog jorka...;)

(am officially panicking, ko' što možete primijetiti!!!) :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    pajo wrote:
    brutalno :D

Hmm, da se i ja oglasim. Makar htjedoh šutjeti o tome, ali ne ide :D

Sutra predvečer neće samo Pajo&Iva gristi nokte zbog karata za MSG. Naime, ovaj dječarac će do kraja svog akademskog obrazovanja pokušati iskoristiti čim više ponuđenih studentskih beneficija, pa tako planira ovo ljeto provesti na work & travel programu u US&A. A mislim da je jedna večer, ili čak 2 u najpoznatijoj dvorani na svijetu idealan početak američke priče :). Ukoliko ne ubodem za MSG, probati ćemo s Mansfieldom ;)

Još samo nek mi netko potvrdi moje računice da je PDT 8 sati iza našeg vremena! :)

cheers!
    Death or glory!

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    uuu, rijeka! ideš! :)

ok, guys and girls, evo još malo pritiska:
    očekujemo pomno praćenje setliste i događanja na američkim stejdževima, i istodobno dojavljivanje ovdje na forum.
    ISTODOBNO! :D
    (trčim malo pred rudo, ali, baš je zakon sanjariti. :))
  • jurasica
    Rijeka wrote:

nemoj samo da sid čuje, jer će poluditi... :)

i viš ju ol the best lak, i ako ništa drugo, drago mi je da će iva i pajo imati društvo na takvoj pustolovini... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    jurasica wrote:
    nemoj samo da sid čuje, jer će poluditi... :)

i viš ju ol the best lak, i ako ništa drugo, drago mi je da će iva i pajo imati društvo na takvoj pustolovini... :)
    Bez brige, vec znam. I neka ide tko moze, a ja cu ionako patit doma :( :o kako god okrenem, u 6.mj ne mogu u USA :(
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Rijeka wrote:
    brutalno :D

Sutra predvečer neće samo Pajo&Iva gristi nokte zbog karata za MSG. Naime, ovaj dječarac će do kraja svog akademskog obrazovanja pokušati iskoristiti čim više ponuđenih studentskih beneficija, pa tako planira ovo ljeto provesti na work & travel programu u US&A. A mislim da je jedna večer, ili čak 2 u najpoznatijoj dvorani na svijetu idealan početak američke priče :). Ukoliko ne ubodem za MSG, probati ćemo s Mansfieldom ;)

Još samo nek mi netko potvrdi moje računice da je PDT 8 sati iza našeg vremena! :)

cheers!
    Iva: woooohoooooo!jeeeeeee!!!!! još jedan supatnik za sutra! jeeeeheeee!!!!

karte za prvi od 2 MSG-a kreću s prodajom u 17h po našem vremenu, a za drugi dan u 19h po našem vremenu. daklem, tak je kako si rekao, 8 sati više...
    držimo ti fige za MSG, a za Mansfield bi trebalo biti ok jer evo, za ova prva tri još uvijek ima karata! držim fige!!!!
  • pajo
    Iva: evo Camden je otišao za 10 minuta, a za ona 4 koncerta na jugu i dalje ima karata. rekao je neki Amer na nekom threadu na Porchu: 'This is why they don't play the South'!

edit: 19:36h - opet mi se najnormalnije pojavio BUY button na Camdenu...dakle Viktor poruka za sutra - ne odustaj ako neko vrijeme bude temporarily out of stock! :)

svi ostali, sorry što gnjavim s ovim podacima :o
  • masni
    masni Posts: 1,657
    bolesni ste :)

nadam se toplo da ce i CROATIA imat svoje predstavnike (hrvatskih njujorcana naravno) :)

go CRO :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    masni wrote:
    bolesni ste :)
    Iva: hebi ga... :) sorry... :o
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    BOK! :D

Any of you crazy Croatians coming over for these shows?
    I love to turn you on
  • pajo
    BOK! :D

Any of you crazy Croatians coming over for these shows?
    Ask us again tomorrow. :)
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    a dok ljudi tu sjede za kompjuterima i kupuju karte ed se očito odlučio malo zagrijat za svoju turneju pa neki ljudi kažu ovo:

Various unofficial reports have stated this show was played at a small venue in Seattle, with between 100-200 people in attendance. The show was apparently billed as an Into The Wild screening.

Unconfirmed songs played (out of order): Walking The Cow (opened the set), Trouble, Millworker, Around The Bend, I am Mine, Dead Man, No More, I Won't Back Down, Forever Young (closed the set), as well as many Into The Wild songs in between.

Take these details with a grain of salt until we hopefully get more confirmation or clarification from attendees or official sources.
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • pajo
    Iva: WOW! ja sam nekako dobila dojam da je njemu taj njegov mini-tour jako napet tj. da mu je malo bed držat solo koncerte...onak, sramežljiv je dečec i to... :)

tako mi se učinilo i kad sam pročitala ovu Jeffovu izjavu: "He's going to do great," Ament says. "He's been warming up for this his whole life, but especially the last seven or eight years, playing a song or two himself before our shows."
  • pajo
    Evo setlisata:

Monday 3/24:
    walkin' the cow
    around the bend
    i am mine
    dead man
    society
    no ceiling
    far behind
    rise
    millworker
    broken hearted (on guitar)
    you're true
    goodbye
    trouble
    picture in a frame
    i wont back down
    no more
    if you want to sing out (on banjo!!)
    forever young

Tuesday 3/25:
    walkin' the cow
    i am mine
    dead man
    society
    no ceiling
    i used to work in chicago
    far behind
    rise
    millworker
    broken hearted
    you're true
    goodbye
    driftin' (with harmonica)
    hide your love away (with harmonica)
    guarenteed
    picture in a frame
    i wont back down
    no more
    growin' up (dedicated to Matt)
    forever young

...i postera od jucer i prekjucer:
    http://s7.photobucket.com/albums/y281/goodtruant/?action=view&current=Vedder1.jpg
    http://s7.photobucket.com/albums/y281/goodtruant/?action=view&current=vedder2.jpg