Don't know what any of this shit says but 1300 pages is pretty impressive!
From 2006 there is some serious shit going on here
Pajo, please show the ZG sign
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
A koje PJ majice nosimo? Idemo uniformirani ili samo random koja nam padne pod ruku??
Ja izgleda idem na Balaševića, jeee baš sam ga se zaželila! jedna frendica je kupovala karte za više nas u stilu ko mi za PJ drhtanje pred kompom i to sve i sad drami oko pošte i poštanskog sandučića micek
A koje PJ majice nosimo? Idemo uniformirani ili samo random koja nam padne pod ruku??
Ja izgleda idem na Balaševića, jeee baš sam ga se zaželila! jedna frendica je kupovala karte za više nas u stilu ko mi za PJ drhtanje pred kompom i to sve i sad drami oko pošte i poštanskog sandučića micek
Gordan: Ja sam za to da se svi pojavimo u Bajaderama Ta je majica ionako bila hit ljeta
POSTEROLJUPCI! Svratite u Goods i pogledajte ponudu pod "Scratch and Dent". Posteri po 20$, ne placa se shipping, a smjestaju po 3 postera u jednu tubu (znam da to nije najsretnije za postere, ali...). Ja nisam odolio. Sto cu, rekla zena da ju stavim pred gotov cin. Man's gotta do what a woman tells him to do
Evo friške set-liste od fčera. Naravno ot skupine VIS The National:
Runaway
Anyone's Ghost
Mistaken For Strangers
Blood Buzz Ohio
Brainy
Slow Show
Squalor Victoria
Afraid Of Everyone
Available
Conversation 16
Apartment Story
Sorrow
Abel
Daughters Of The Soho Riots
England
Fake Empire
Encore:
All The Wine
Mr. November
Terrible Love
Vanderlyle Crybaby Geeks
Gordan: Nastavite li ovako sa širenjem liste, ne znam hoćemo li pronaći dovoljno velik birc koji će nas sve smjestiti. No, sutra (subota) idem provjeriti kakvo je stanje u Madisonu. Ako tamo nema dovoljno mjesta, pronaći ćemo nešto.
No, nisam mogao ne pohvalit se. Stigli su braco i seka i imamo prvi triptih :
Anici se baš i ne sviđa što su svi na istom zidu, pa ih dokumentiram na ovom mjestu, jer već sutra će jedan ostati usamljen. na nekom drugom zidu.
No, nisam mogao ne pohvalit se. Stigli su braco i seka i imamo prvi triptih :
Anici se baš i ne sviđa što su svi na istom zidu, pa ih dokumentiram na ovom mjestu, jer već sutra će jedan ostati usamljen. na nekom drugom zidu.
Super su, ja bi isto radio nove okvire ali nema gdje s njima :( dok se ne preselimo a onda kreće veselje slaganje postera po zidovima
hey....vidimo se sutra :wave:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Hej svi, znači dogovor je sutra u 19 u Madisonu (birc jel?) u Veslačkoj?
Nisam već dulje bila na Cvjetnom Nisam ziher dal ću stić jer imam i neko obiteljsko druženje ranije, ali potrudit ću se. Ak ne vidimo se unutra na konceratu
Kul, 19h u Madisonu (pravi se kao da zna gdje je to, ali ne smeta mu jer google maps radi svoje ).
Nego, jel se zna kad koncert pocinje ili jos bitnije, kad bi cca moglo biti gotovo? Zadnji bus za Rka mi polazi u 01:15 i rado bi stigao na njega, posto u ponedjeljak ujutro moram biti u Ri.
ja neću doći u madison, nažalost, bebač ide spavati oko 9, i tek tada mogu krenuti od kuće. mislila sam da ćemo se dotada ohrabriti mijenjati rutinu, ali nas je prpa. hehehe
nadam se da se vidimo nakon koncerta, ili negdje skačući u prvim redovima.
Gordan: Sorry sto se nisam ranije javio, jucer mi je bila neka totalna frka s vremenom. Madison jos nije potvrdjen, iako mislim da nece biti problema, pogotovo sad kad vidim da se ekipa osipa. No, ako nam tamo i bude tijesno, u kvartu u krugu od 100 m su jos dva prilicno velika birca, Bubby (nema veze s Dinom Bubicicem) i Ferax (s velikom i otvorenom terasom, za razliku od Madisona koji je pospremio stolove s iste).
Okupljanje je u svakom slucaju kod Madisona, (Stupnicka ulica za one koji ce koristiti GPS). Parkinga ima svuda uokolo, a kako je nedjelja ne placa se.
Vidim ose!
A gledam malo ove nocne tramvaje pa sam zbunjen. Izgleda da cu trcati do kolodvora.
Ima li mozda koja dobra dusica da nakon koncerta prolazi kraj autobusnog kolodvora, pa da me baci do tamo kako bi mirno stigao na bus u 01:15?
A gledam malo ove nocne tramvaje pa sam zbunjen. Izgleda da cu trcati do kolodvora.
Ima li mozda koja dobra dusica da nakon koncerta prolazi kraj autobusnog kolodvora, pa da me baci do tamo kako bi mirno stigao na bus u 01:15?
E a di ti to gledas kaj uopce postoji vozni red ZG tramvaja
Nemoj brijat, mi te vozimo na kolodvor, a ak ne stignemo spavas kod nas i ujutro te vozimo na neki bus...ili uostalom mozes odmah odlucit da ces prespavat pa se ne moras mislit hoces stic il ne nego fino cooliras :geek:
Gordan: Mislim da ce biti vise dobrih dusica, sto je jos vaznije, motoriziranih, tak da ne bus ostal u Zagrebu EDIT: Jedino ak nas nacionalci ne pocaste sa set-listom 40+ pjesama, pa koncert zavrse u pola 2
Madison it is! Sve vas ocekujem tamo u 19.00. Sharp!
Haha, zakon ste ljudi. Ma ostao bih ja rado u Zg-u, ali se nadam stici na taj bus jer ujutro imam Secret Meeting kod zubara i lijecnicki tako da bih u slucaju nekakvog 'The National wannabe Mansfield 2003 with acoustic preset' eksperimenta morao otkazati zubara, a to ne zelim bas. Sve za aquafresh osmijeh!
Inace, molim lijepo, vas domaci gradski prijevoznik ima sasvim posteno i pristojno slozen i objavljen raspored prometovanja, kako dnevnog, tako i nocnog.
Ja isto imam mjesta u stanu i jos ne znam dal cu na isti bus za doma ko i VIktor ili cu prespavat pa ujutro doma..nekako bih radije odmah zapicila, jer sutra se radi itd... Ajde vidimo se uskoro, valjda cemo vas nac
Gordan: Nesto mi poznata ta lista, kao da su je odsvirali i par dana prije, sa sitnim preinakama. Znaci i mi mozemo ocekivati nesto jako, jako slicno. @Niko: Ako nista drugo, opener nece bit' Sometimes Ili bi mozda ipak mijenjao Sometimes za Runaway
Gordan: Nesto mi poznata ta lista, kao da su je odsvirali i par dana prije, sa sitnim preinakama. Znaci i mi mozemo ocekivati nesto jako, jako slicno. @Niko: Ako nista drugo, opener nece bit' Sometimes Ili bi mozda ipak mijenjao Sometimes za Runaway
Comments
you said what i wanted to say for some time now!
Neil deGrasse Tyson
Why not (V) (°,,,,°) (V) ?
reci cemo da je pj predgrupa :?
Oh please let me sleep its Christmas time
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
11. Anica
12. Gordan
13. potato grill
14. lestes
15. siljo
16. vedran
17. sid
From 2006 there is some serious shit going on here
Pajo, please show the ZG sign
Ja izgleda idem na Balaševića, jeee baš sam ga se zaželila! jedna frendica je kupovala karte za više nas u stilu ko mi za PJ
Gordan: Ja sam za to da se svi pojavimo u Bajaderama
POSTEROLJUPCI! Svratite u Goods i pogledajte ponudu pod "Scratch and Dent". Posteri po 20$, ne placa se shipping, a smjestaju po 3 postera u jednu tubu (znam da to nije najsretnije za postere, ali...). Ja nisam odolio. Sto cu, rekla zena da ju stavim pred gotov cin.
1. Ljubica
2. Tomislav
3. elcielo
4. Viktor
5. Iva
6. Iva
7. pajo
8. Niko
9. shela
10. masni
11. Anica
12. Gordan
13. potato grill
14. lestes
15. siljo
16. vedran
17. sid
18. frendica
19. frend
Runaway
Anyone's Ghost
Mistaken For Strangers
Blood Buzz Ohio
Brainy
Slow Show
Squalor Victoria
Afraid Of Everyone
Available
Conversation 16
Apartment Story
Sorrow
Abel
Daughters Of The Soho Riots
England
Fake Empire
Encore:
All The Wine
Mr. November
Terrible Love
Vanderlyle Crybaby Geeks
Ovaj encore toliko imperijalno rula da je to jednostavno prestrašno!
No, nisam mogao ne pohvalit se. Stigli su braco i seka i imamo prvi triptih
Anici se baš i ne sviđa što su svi na istom zidu, pa ih dokumentiram na ovom mjestu, jer već sutra će jedan ostati usamljen.
Super su, ja bi isto radio nove okvire ali nema gdje s njima :( dok se ne preselimo a onda kreće veselje slaganje postera po zidovima
hey....vidimo se sutra :wave:
Nisam već dulje bila na Cvjetnom
Nego, jel se zna kad koncert pocinje ili jos bitnije, kad bi cca moglo biti gotovo? Zadnji bus za Rka mi polazi u 01:15 i rado bi stigao na njega, posto u ponedjeljak ujutro moram biti u Ri.
20:00 ulaz
21:00 Phosphorescent
22:00 The National
I skoro su sve karte prodane - ograničeni broj ulaznica će se sutra moći nabaviti na ulazu!
nadam se da se vidimo nakon koncerta, ili negdje skačući u prvim redovima.
Okupljanje je u svakom slucaju kod Madisona, (Stupnicka ulica za one koji ce koristiti GPS). Parkinga ima svuda uokolo, a kako je nedjelja ne placa se.
Vidim ose!
Nemoj brijat, mi te vozimo na kolodvor, a ak ne stignemo spavas kod nas i ujutro te vozimo na neki bus...ili uostalom mozes odmah odlucit da ces prespavat pa se ne moras mislit hoces stic il ne nego fino cooliras :geek:
Gordan: Mislim da ce biti vise dobrih dusica, sto je jos vaznije, motoriziranih, tak da ne bus ostal u Zagrebu
Madison it is! Sve vas ocekujem tamo u 19.00. Sharp!
Inace, molim lijepo, vas domaci gradski prijevoznik ima sasvim posteno i pristojno slozen i objavljen raspored prometovanja, kako dnevnog, tako i nocnog.
http://www.zet.hr/tramvaj.aspx
Gordan: Nesto mi poznata ta lista, kao da su je odsvirali i par dana prije, sa sitnim preinakama. Znaci i mi mozemo ocekivati nesto jako, jako slicno.
@Niko: Ako nista drugo, opener nece bit' Sometimes
Tenks na potvrdama o lokacijama i vidimo se večeras u svakom slučaju
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!