Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Pozdrav svima iz Amerike!
Nije me bilo nekih tjeda dana na forumu, vise manje...
Nemam pojma sto se zbiva s vama nit sa PJ-om...
Znam samo da cu biti u ZG sigurno i da se svi vidimo pred dvoranom 26.9.
Jedva cekam da dodju u Europu i da svi pocnemo na koncerte ici malo... jeeeee!
Pozdrav svima jos jednom. i nazalost, ne mogu u Pittsburgh na koncert kako sam planirala, al ce zato europe bit luda!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
VEDDER REVEALS ALL ABOUT FAN TERROR :
PEARL JAM rocker EDDIE VEDDER is determined to keep his private details secure after a fanatic made his home life hell in the mid-1990s - even ramming her car onto his grounds. The ALIVE singer was forced to hire 24-hour security and retreat from public life when one crazed fan threatened his life after declaring he had raped her and fathered her two kids. Vedder tells Rolling Stone magazine, "(She) ended up targetting me and thinking that all the songs were written about her and that I was the father of her two children, and that the kids were products of rape, and that I was Jesus and Jesus rapes. "This is not fame. This is physical threats upon your life... This woman drove her car at 50 miles per hour into the wall of my house and almost killed herself." Vedder accepts the unnamed woman, who had "severe mental problems and chemical imbalances", will always be a threat to him and his family - there are no ongoing legal proceedings against her: "It will always be a problem."
20/06/2006 01:53
VEDDER FEARS FOR HIS LASHES :
PEARL JAM star EDDIE VEDDER feared he'd lost his eyelashes for his art when he agreed to shave them off for the group's new video - and they struggled to grow back. The rocker had his lashes plucked for a life cast of his head, which appears in eerie new promo LIFE WASTED, directed by multi-media artist FERNANDO APODACA. But weeks after the video was shot in April (06), Vedder is still growing his lashes. He says, "The medical journals say they'll be back eventually." The video is a long time coming for Pearl Jam fans because the group has refused to shoot promos for the best part of a decade after feeling uncomfortable when the film shot to accompany 1992 hit JEREMY won MTV Video Of The Year honours. Vedder explains, "We were coming from a standpoint like the Native American Indians, who thought if they took your picture, part of your soul got sucked out of you."I RATHER BE WITH PEARL JAM!0 -
-
Ej ljudi, OVO MORATE VIDJETI:
http://www.youtube.com/watch?v=yapJ_t1vmqY&search=pearl%20jam
A I OVO POGOTOVO:
http://www.youtube.com/watch?v=nd9iOpMSOns&search=pearl%20jam%20SHOE (Eddie-a gađaju cipelama, pogledajte, loodo)
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany0 -
Spomenka wrote:mislim da je jako lijepo od njih stho su na neki nachin uspjeli da spoje narode koje je politika odvojila..
SOLAT na transparent
kad bismo mogli to da im stavimo do znanja....And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
[VEDDER FEARS FOR HIS LASHES
:eek:0 -
Spomenka wrote:mislim da je jako lijepo od njih stho su na neki nachin uspjeli da spoje narode koje je politika odvojila..
SOLAT na transparent
ma budale su se odvojilie... tko ih šiša... još dok smo bili u Jugi mene je mama naučila da moraš poštovati čovjeka i njegova djela, a ne porijeklo i kaj ja znam...stvarno, sad imam 28 godina pa možda ova rečenica nije prikladna (malo mentalno zaostala
), ali tak su me naučili...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ma budale su se odvojilie... tko ih šiša... još dok smo bili u Jugi mene je mama naučila da moraš poštovati čovjeka i njegova djela, a ne porijeklo i kaj ja znam...
stvarno, sad imam 28 godina pa možda ova rečenica nije prikladna (malo mentalno zaostala
samo slushaj svoju mamu, i u shkolu idi smao i sve ce biti sjajno
nego, ne mogu nama nishta budale sa nepoznatim frizerima, kad je nama tu Pearl JamPearl Jam pieces...
This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170 -
Bettergirl Sarah wrote:
to se ti pravis vazna sa albumom?
btw, omot albuma kupljenog u ducanu mi je bolji od onog kupljenog preko 10c...
tvoj ima i ovu trcu "stranicu" omota sa mini avocadom dok 10c cover toga nema... i CD iz 10c je "crveni".... ruzno...
zapravo, mislim da su totalno shebali cover ovaj put... mislim samo na unutrasnjost, avocado i plava boja su mi eventuali skroz coolStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
jurasica wrote:ma budale su se odvojilie... tko ih šiša... još dok smo bili u Jugi mene je mama naučila da moraš poštovati čovjeka i njegova djela, a ne porijeklo i kaj ja znam...
stvarno, sad imam 28 godina pa možda ova rečenica nije prikladna (malo mentalno zaostala
ana, hebemu, kad se vidimo?
ova poruka nema skoro nikakve veze s mojom zadnjom... mislim ima... bas dobro...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ana, hebemu, kad se vidimo?
ova poruka nema skoro nikakve veze s mojom zadnjom... mislim ima... bas dobro...
LOLOLOL
evo, mogu reci da od ovog petka slobodna ko pticica sljedecih 10-ak dana. izuzev ponedjeljka zbog nekog rodjendana.
i utorka jerbo se ide na deftones. ah taj pubertet. :cool:0 -
elcielo wrote:LOLOLOL
evo, mogu reci da od ovog petka slobodna ko pticica sljedecih 10-ak dana. izuzev ponedjeljka zbog nekog rodjendana.
i utorka jerbo se ide na deftones. ah taj pubertet. :cool:
a i tebe pere pubertet?
Iva je neki dan bila na Gotan Project, a sad je na Sistersima... srednja škola
hajd cut cemo se onda... iva sad ima dosta vremena, a ja radim kak radim... vidim kad imam malo vise slobodnog pa se javim tebi i tvojoj imenjakinji...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
E, ljudi moji... neshto sam se zapalila (opet) za pjesmu Just a girl koji skidoh sa voljenog nam http://www.theskyiscrape.com davno nedje u sekciji pre-ten demos....
A onda chuh opet neke pjesmice sa ovog novog albuma i napatih se malo... mislite li vi da je Edu malo propao glas?
sad mi je krivo shto ne bijah starija da sam ga mogla chuti uzivo iz 'starih dana'Pearl Jam pieces...
Spomenka wrote:E, ljudi moji... neshto sam se zapalila (opet) za pjesmu Just a girl koji skidoh sa voljenog nam http://www.theskyiscrape.com davno nedje u sekciji pre-ten demos....
A onda chuh opet neke pjesmice sa ovog novog albuma i napatih se malo... mislite li vi da je Edu malo propao glas?
sad mi je krivo shto ne bijah starija da sam ga mogla chuti uzivo iz 'starih dana'
hmmm, glas mu je definitivno drugaciji, ali ne bih rekla da je propao.
meni se svidja ta progresija.
i sam ed je rekao da je glas pokusavao poslije tena prilagoditi svom 'pravom' pjevackom glasu, iz cega ja iscitavam da je ipak malo forsirao svoj nacin pjevanja na pocetku, a iz cega su se izrodile tolike kopije tog istog nacina pjevanja (da spomenem samo creedov vokal).
isto tako, na mnogim ranim live snimkama, edov glas je pomalo promukao (akusticna 'beegirl' na nekom americkom radiju, primjerice), kao da ga je duga turneja dotukla, a kako i ne bi, ipak je onakav nacin kontinuiranog energicnog pjevanja bio nevjerovatan napor za njegove glasnice.0 -
pricam ja danas sa mojom najboljom drugaricom, koju sam btw ja navukla na PJ, nesto o muzici...ne znam ona je bila na nekim koncertima i voli System (koje ja ne podnosim organski) i mi tu komentarisemo sta se slusa, sta je dobro, sta lose, kako sta utice na fanove.. i da ne duzim pricu-brani ona malo System i odjednom rece:,,A Pearl Jam,...Pearl Jam je nesto sto se voli doveka!,,...covece kako me je odusevila!kako sam ja zanemela tog trenutka...
i obecala sam joj, donosim joj autogram od nekog od clanova benda, ne znam kako,ali uradicu to...
eto cisto da vam kazem kako ,,tazi,, PJ fanovi razmisljaju...
pozdrav!!!And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Genijalno! Tako mlada, a vec zna
Nego, shto je ne iscimash da podje sa tobom na koncert, pa da uzivo dozivi tu ljubav?
I nije losh System (nije ljubav, ali nije ni losh)Pearl Jam pieces...
hej ljudi jel itko vidio onaj članak u rolling stone-u??? jebeno!!!
ja bi novi broj!!! naslovnica je fenomenalna!!! aaaah............luda sam
btw........DANAS SAM MATURIRALA!!!!!0 -
kike_gott wrote:hej ljudi jel itko vidio onaj članak u rolling stone-u??? jebeno!!!
ja bi novi broj!!! naslovnica je fenomenalna!!! aaaah............luda sam
btw........DANAS SAM MATURIRALA!!!!!
OOO! Pa nek je sa srecom ta matura!
Slavi li se?
a o kakvom se clanku radi?Pearl Jam pieces...
http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=170
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music