Pearl Jam in Zagreb!

Options
189909294951290

Comments

• tinna
    tinna Posts: 391
    Ljudi, veceras Samci na Pinku u 23 sata!
    meni je kao sto rekoh jednom, disk sam od sebe prso tako da moram pustiti ruzicasti kanal...
    eto..samo to...
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
  • Spomenka
    Spomenka Posts: 145
    tinna wrote:
    meni je kao sto rekoh jednom, disk sam od sebe prso tako da moram pustiti ruzicasti kanal...
    eto..samo to...

jao!
    koliko sam ja jurila da pogledam taj film....
    i odgledah ga, ali se tako razocharah...
    uopshte nije muzika toliko bila zastupljena koliko sam ochekivala iz priche drugih, a pricha filma je totalni shit...
    treba samo odgledat ONA dva dijela filma
    ;)
    Pearl Jam pieces...

This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind

http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
  • miloshk
    miloshk Posts: 73
    tinna wrote:
    eto..samo to...

Taj film je strasan!! Ima mnogo jakih shtoseva koji ne mogu isprva da se ukapiraju. Imam ga ja na kaseti i kad god nemam sta drugo, ja pogledam taj film i uvek me razveseli... Uzivajte!

I'M PASSING OUT!!!!!!!! Ovo uvozno, NIKSICKO PIVO, je COOOOOL
  • tinna
    sto, pa meni se film bas svidja...mislim nije nesto sad posebno da dobije oskara ili sl...ali kad uporedis sa glupim americkim filmovima on je sasvim ok...
    i sto kaze milos ima interesantnih fora...
    a naravno, anjbolji su delovi gde mozemo videti grunge bendove
  • MilicaNBG
    MilicaNBG Posts: 22
    E SINGLSI NA PINKU SU MI BILI IZNENADJENJE GODINE, BAS SAM SE SMORILA VRTECI KANALE KAD CUJEM POZNATU MELODIJU....ALL MY LIFE I...OSTATKA SE NE SECAM ZNAM DA JE TO BLO NAJBOLJIH DVA SATA U MOM ZIVOTU (AKO IZBACIM REKLAME)...

kada gledate film prvi put ocekujete mnogo muzike ali...ja sam juce odgledala film po treci ili cetvrti put a u stvari PRVI PUT KAKO TREBA.

Met Dilon je tako dobro odglumio taj rokerski fazon da nemam reci, a fore su...VRH!!!
    Recimo da je ovo film nesto kao prvi deo Andjela

pozz svima
    I don't question our existance,I just question our modern needs...
  • MilicaNBG
    A da se vratimo malo na temu
    Imam ideju za one majce....

DA NAPISEMO- CAN'T FIND A BETTER JAM!!!!
  • kike_gott
    kike_gott Posts: 63
    MilicaNBG wrote:

not bad...not bad at all
  • PJ17MKD
    PJ17MKD Posts: 136
    juce sam onako samo buljao u zidu i doshlo mi je ovo u mislima, ne znam zasto i ne znam kako ali bez da posebno razmishljam izgovorio sam to i pojurio sam da uzmem papir i moliv i da to zapisem :-)...

mislim da je ideja dobra za jedan veliki znak za da oni sigurno vide to...

"DONT MAKE US WAIT FOR 6 YEARS TO SEE U AGAIN,
    'CAUSE U MEAN TO US MORE THAN U THINK"

napravio sam i "remix" verziju...

"PLEASE DONT WAIT FOR 6 YEARS TO COME AGAIN,
    CAUSE YOU MEAN A LOT TO US."

ili mozda nesto slicno na ovo, neki zbor plus ili minus pa da bude ok ... ili na primer moze i samo prva recenica .... siguran sam da ce Edi progovoriti nesto oko ovome kad to zabeljezi kako na primer "OK OK people we'll try to come more often. We'll be here even next year." *audience cheering*... malo je dugacko ali mislim da je ok za na platnu ili za na veliki papir(kako to zovete, hamer?)...

sta kazete? ajmo malo da sredimo recenicu, jel moze...

pozdrav iz Skopju

Sasho
  • masni
    masni Posts: 1,657
    meni se jako svidja ono "can't find a better jam" ...
    like it, like it, like it a lot...
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • tinna
    MilicaNBG wrote:

mmmm...svidja mi se!!!!
  • kike_gott
    kike_gott Posts: 63
    mogli bi još dodati "come back"...što mogu shvatiti dvosmisleno - da odsviraju pjesmu i da se vrate jednog lijepog sunčanog dana... :)

p.s. nešto što nema veze s ovim, ali me jako muči...PRIJEMNI MI JE U SRIJEDU!!!!! i neću upast... :(
  • Lajba
    Lajba Posts: 7
    malo za raspoloženje he he
    18vg2.jpg

e da i ako nekom treba video sa vh1 storytellersa eo link(torrent)
    http://www.mininova.org/tor/358947

pozdrav svima
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    p.s. nešto što nema veze s ovim, ali me jako muči...PRIJEMNI MI JE U SRIJEDU!!!!! i neću upast... :([/quote]

kaj briješ? na ovom threadu nema negative, ok? :) proći ćeš tak da neopterećena možeš u 9. mjesecu na koncerat...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    masni wrote:
    meni se jako svidja ono "can't find a better jam" ...
    like it, like it, like it a lot...

i meni isto... tko printa majice? nisam!!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • marijeta
    marijeta Posts: 1
    tzumi wrote:
    Pearl jam,27 septembar Beograd!! toliko

ovakve recenice se ne smeju izgovarati ako nisu sigurno tacne!
    e ljudi, sta biste voleli da sviraju u zagrebu? sta mislite da ce svirati?
    I WANT PEARL JAM IN BELGRADE!
  • MilicaNBG
    Vidim da vam se svidja ideja...i ja nesto kreativno da uradim u zivotu...al samo da znate autorska prava naplacujem 10 evro po majci( naravno dobijete i majcu) ali bice unikatne tako da...

za narudzbine vece od 10 komada dajem rabat...a ko naruci i plati do 15.avgusta dobije i kasa s konto...

Ipak sam ja sa ekonomskog faksa tako da...nemojte mi zameriti...
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    eh sorry, ne zelim bit party breaker ALI
    ideja s majicama je ok ako zelimo biti samo prosjecni... jer tesko da ce oni uspjet vidjet sta pise i jos se vrtit da vide sta je na ledima i ovo ono...

ako zelimo nesto posebno onda to treba bit TRANSPARENT da svi vide!
    transparent od jedno 2 metra sirine i 6-7 duzine pa napisat na njemu nesto!

moze onaj tekst
    --> Please don't make us wait 6 more years <--
    --> Biggest PJ Fans <-- potpis

meni se posebno svida iz
    MFC - There's no leaving here
    Corduroy - The waiting drowe us mad

uglavnom, it's herd behavior kak bi rekli, pa onda sta vecina odluci to bu bilo (maje vs veci natpis)

AL dajte zivnite malo, jer 9. mj bu tu tak brzo i onda bu frka, a kad zajebemo i ne napravimo kak spada normalno da nece doc jos 6 godina... trebaju nas zapamtit!!

pozdraf
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Cutki wrote:
    ako zelimo nesto posebno onda to treba bit TRANSPARENT da svi vide!
    transparent od jedno 2 metra sirine i 6-7 duzine pa napisat na njemu nesto!
    ...
    meni se posebno svida iz
    MFC - There's no leaving here
    Corduroy - The waiting drowe us mad

Potpuno se slazem s transparentom. Jedno ne iskljucuje drugo, tako da su majice isto ok.

Ful mi je dobar ovaj slogan iz MFC. "Come back" je isto ok, al cak mi je "There's no leaving here" bolje. Na straznju stranu se svi mogu potpisati (i jos tisucu varijacija, slike, crtezi, sto god...), pa im to sve skupa tako predamo nakon koncerta (ako je moguce).

Jedini problem s transparentom - kako ga razvuci? Ako je visok 2 metra, trebaju neki stapovi, a to se ne moze unesti u dvoranu. Moze se staviti na tribine, al onda nemas to zadovoljstvo da ga drzis 2 metra ispred pozornice.
  • jurasica
    killroy wrote:
    Potpuno se slazem s transparentom. Jedno ne iskljucuje drugo, tako da su majice isto ok.

Ful mi je dobar ovaj slogan iz MFC. "Come back" je isto ok, al cak mi je "There's no leaving here" bolje. Na straznju stranu se svi mogu potpisati (i jos tisucu varijacija, slike, crtezi, sto god...), pa im to sve skupa tako predamo nakon koncerta (ako je moguce).

Jedini problem s transparentom - kako ga razvuci? Ako je visok 2 metra, trebaju neki stapovi, a to se ne moze unesti u dvoranu. Moze se staviti na tribine, al onda nemas to zadovoljstvo da ga drzis 2 metra ispred pozornice.

meni je isto ogroman transparent pao na pamet i čak znam di bi ga mogli staviti ali bi to zahtijevalo neke predradnje... a nemremo se ni ovako na forumu skupiti, a kamoli da se nešto malo ozbiljnije dogovaramo... stvarno, ajmo malo ozbiljnosti... :) inače, moj mail je (tak i tak ćemo se svi upoznati, nadam se, pa me ova privatnost više i ne zabrinjava) anajuras@yahoo.com ili još bolje ana.juras@t-mobile.hr pa s obzirom da nemamo baš puno vremena, mogli bi se tako dogovarati... napraviti neku internu mailing listu i šibati ideje, prijedloge i želje...

inače, da se pohvalim, mada će te me najvjerojatnije svi poslati kvragu, ali kao jedan od "najupečatljivijih" zaposlenika moje vrle firme 03.08. idem u Munchen na koncert od Robbie Williamsa i to mi sve plaća firma kao i put do tamo i natrag, smještaj i neki parti prije i poslije koncerta i tak... nije loše... :) ja sam uzbuđena... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    inače, da se pohvalim, mada će te me najvjerojatnije svi poslati kvragu, ali kao jedan od "najupečatljivijih" zaposlenika moje vrle firme 03.08. idem u Munchen na koncert od Robbie Williamsa i to mi sve plaća firma kao i put do tamo i natrag, smještaj i neki parti prije i poslije koncerta i tak... nije loše... :) ja sam uzbuđena... :)

LOL

kaj znači najupečatljivija? nešto kao:
    -tko bi na robbiea?
    -ma šalji onu anu, ona jede drogu za dorucak, ima zatvorske tetovaze i moze puno popit!!!

:) sala-mala, nemojte sad dobiti krivu sliku o našoj ani :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...