Pearl Jam in Zagreb!

Options
188899193941290

Comments

• kike_gott
    kike_gott Posts: 63
    hvala na čestitkama za maturu i moram i ja: tinna, hepi brzdej!!! :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Tina, cestitke za rodjendan i maturu!
    Puno pozdrava svima iz Amerike!
    Vidimo se za tri mjeseca!!! jeeeeeeeee :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • PJ17MKD
    PJ17MKD Posts: 136
    happy birthday Tina...
    zelim ti sve najlepse u novom "svetu odraslih" :-)... sada si punoletna i niko ti ne moze nista, ha.... ;-)

pozdrav i do Sidonije... uzivaj tamo gde si... *waves to you*

ja sam bio otsutan i bicu jos malo zbog sesije ... navratio sam samo malo da vas pozdravim i da kazem da imace dosta makedonaca na koncertu, sreo sam dosta zainteresovani ljudi ovde u Skopju samo treba se sve to organizira pa bice ludo i nezaboravno... ma bice prava "ludnica", znam... ;-)

pozdrav svima iz sve krajeve exYU...

Sasho
  • tinna
    tinna Posts: 391
    ljudi, da ne bih pojedinacno svakom, ja cu ovako u jednom postu:
    LJUDI HVALA NA LEPIM ZELJAMA!!!!!!!!!!!!!!!!
    nadam se da cemo se videti u zg-u!
    And sometimes is seen a strange spot in the sky
    A human being that was given to fly...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    hej, hej...

nedavno smo pricali o majicama koje bi si mozda dali napraviti... jel se netko mozda poigrao sa idejama, stavio nesto na papir/comp?
    mozda bi bilo ok na leđa staviti i nick sa foruma...

anyway, kako bi isla distribucija majica? malo je komplicirano da jedan to sve odradi pa da se kasnije podijeli... mogli bi sloziti koncept i sherati file pa da si svatko napravi svoju majicu... ne bi bile identicne, ali bar otprilike :)

ajmo umjetnici... sarah?
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:
    hej, hej...

nedavno smo pricali o majicama koje bi si mozda dali napraviti... jel se netko mozda poigrao sa idejama, stavio nesto na papir/comp?

anyway, kako bi isla distribucija majica? malo je komplicirano da jedan to sve odradi pa da se kasnije podijeli... mogli bi sloziti koncept i sherati file pa da si svatko napravi svoju majicu... ne bi bile identicne, ali bar otprilike :)

ajmo umjetnici... sarah?

Hello svima!!!
    Siljo, ideja ti je sjajna! Potpuno se slazem za majce, uskoro cu vam poslati svoj predlog! E, i da! Super je fora sa nickom odshtampanim na ledjima!
    Sho se tiche transparenta... i za to imam neke ideje...i to uskoro... I'm realy out of time!!! Radim na nekoliko projekata i uskoro putujem u Artists Residency u Transilvaniju....nego, nema frke, mislim na vas i jedva chekam taj koncert!!!!
    GRLIM VAS SVE, MOJI PJ DRUGARI!!!
    Sarah

p.s. Ne bih da se lozim puno (niti vas takodje), ali, nachuh da je Beograd u opciji za 27.???!!! Any information???

@Sidonija
    Blago tebi shto si u Americi! Nauzivaj se, pa se vidimo...usput, javi mi se na PM, moram da znam da li imam tu 10c kartu, il' ne???....
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • ixidor
    ixidor Posts: 12
    meni vrti ideja da si na maicu damo istiskat ovo:
    rats.jpg

pa su tu razne kombinacije, koje ce boje biti maica...
    Sep 26th - Zagreb - Croatia
  • miloshk
    miloshk Posts: 73
    ja vec imam majicu koju su mi pacovi IZGRIZLI tako da bas ne moram da na nju stavim i sliku pacova da bi se video njihov uticaj.... hehehehehe :)

PS: Ljudi, bas sam se napio! Polozio sam 4 ispita juna meseca i stekao uslov da upisem drugu godinu studija :)
    Bravo za mene!!!!
    1.jpg

0757dd42.jpg

frontt-shirt.jpg
  • tinna
    siljo wrote:
    hej, hej...

ajmo umjetnici... sarah?
    ta ideja sa nickom je odlicna!!!
    i da, dajte predloge (ja nesto u poslednje vreme nisam kreativna) i da se, sto kazes, dogovorimo na koji nacin i kakve majice...i...tako to...
  • tinna
    miloshk wrote:
    ja vec imam majicu koju su mi pacovi IZGRIZLI tako da bas ne moram da na nju stavim i sliku pacova da bi se video njihov uticaj.... hehehehehe :)

PS: Ljudi, bas sam se napio! Polozio sam 4 ispita juna meseca i stekao uslov da upisem drugu godinu studija :)
    Bravo za mene!!!!
    1.jpg

0757dd42.jpg

frontt-shirt.jpg
    hehe..cestitke!!
  • MilicaNBG
    MilicaNBG Posts: 22
    Ideja za maje je FANTASTICNA!!! Mogao bi svako da napravi neki zvoj znak,crtez,nesto sto njega vezuje za PJ... ali to sa nikom DEFINITIVNO!!!

I na radiju studio B su komentarisali kako se Pj album super prodaje u Srbiji i da ce biti koncert u septembru, ali ja ne bih da se lazno nadam.Pratite situaciju...
    I don't question our existance,I just question our modern needs...
  • Kaya_yo
    Kaya_yo Posts: 5
    PJ17MKD wrote:
    happy birthday Tina...
    zelim ti sve najlepse u novom "svetu odraslih" :-)... sada si punoletna i niko ti ne moze nista, ha.... ;-)

pozdrav i do Sidonije... uzivaj tamo gde si... *waves to you*

ja sam bio otsutan i bicu jos malo zbog sesije ... navratio sam samo malo da vas pozdravim i da kazem da imace dosta makedonaca na koncertu, sreo sam dosta zainteresovani ljudi ovde u Skopju samo treba se sve to organizira pa bice ludo i nezaboravno... ma bice prava "ludnica", znam... ;-)

pozdrav svima iz sve krajeve exYU...

Sasho
    :D heh, evo i mene iz Ohrida! Krenem sa juga pa pokupim ljude iz Skoplja, pa Leskovca (jer sam sad tamo), pa kroz Beograd.... i naravno svi u Zagreb...
    Ja vec sad imam tremu, ne mogu da dochekam!!!
    "Who ever said we wash away with the rain?"
  • masni
    masni Posts: 1,657
    pozdrav svima... a i sire
    ok, sad kad svi zeljno iscekujemo nas pj, i osluskujemo setliste po americi, iako ce u europi biti, vjerujem, malo drugacije, buduci da tu nisu bili 6 godina, imam pitanjce za vas..

ste culi za grupu LJETO a.k.a. LETO, THE SUMMER, DIE SOMMER etc. (razlicito se zovu u svakoj drzavi)... idu na turneju bas sad negdje, oko 10.7.-20.8., plus minus tjedan dana u lijevom i desnom rubu.. svake godine su sve bolji...
    pa vas pitam, dok nam ne dodje pj, u koje cete gradove ove sezone na njihove koncerte?

p.s. neka se nitko ne naljuti sto sam skrenuo malo s teme...
    p.s.2 majke mi, nisam napusen dok sam ovo pisao.. ;)
    peace :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • ripkid
    ripkid Posts: 67
    Pearl jam,27 septembar Beograd!! toliko
    live to win
  • Spomenka
    Spomenka Posts: 145
    tzumi wrote:

zar imaaa?!
    onda uz to dodajem Zagreb 26.
    :D

Juhu! Jedva chekaaaam!

:D
    Pearl Jam pieces...

This is how I saw it one day: Insignificance at the Porch of Mankind

http://www.blogovanje.com/Storms_Of_Small_Ocean/komentari.php?id=17
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    tzumi wrote:

hm, ti to odgovaras na gornje pitanje na nacin "u nadi je spas" ili imas neku informaciju? ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    uuu.. nije lose, nije lose, samo... znas onu.. dok nije sluzbeno, ne peci prase :D

ali ako je tako.. ne znam sta bi radje iso, u bg ili u bec.. hmmm
  • tinna
    siljo wrote:
    hm, ti to odgovaras na gornje pitanje na nacin "u nadi je spas" ili imas neku informaciju? ;)
    da, i ja bih to isto pitala..
    mislim ja jesam optimista, ali dok zvanicne informacije ne dobijem...
  • masni
    ajmo ljudi.. di cete na more, kad vec nitko ne reagira na moj prvi post gore.. hha
  • kike_gott
    kike_gott Posts: 63
    masni, shvati hint - nitko nije čuo za njih :)
    a poslije prijemnog idem bilo gdje ... stopirat ću pa kud me odvedu..........
    nadam se negdje lijepo i toplo.....................