Pearl Jam in Zagreb!

17887897917937941290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: taj s boksačem i je jedan od tri nagrađena. ovaj prvi nije. ne znam što reći sad kad sam ga napokon vidjela kako treba. ne znam, ja volim postere koji mi imaju neku logiku ili neku poruku, ovaj mi nema...mora da je neki grafički catch koji ja ne kužim...

btw, skužili smo da smo dosta zaglibili s tim posterima jer da trenutno čekamo da nam stigne 5 postera od čega su 4 naša i 1 Nikin. zabrinjavajuće... :) valjda ćemo sad prestat... :o
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    kaj se tiče izbora i obame-aj baš mi je drago zbog toga... sad će valjda bit bolje bez ovog šaljivdžije...

naišao na ovo :D
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/f4/ComboBarack.jpg

i won't fuck us over,i'm mr. november
    i'm mr. november,i won't fuck us over...

:)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    alo lojte!

Meni je od pobjednichkih postera (znaci ona dva koja sam uspjela vidjet ;) isto onaj zeleni skroz kul, a the pobjednik 'nako, ok, al kaj sad??

gn.

bolji su mi bili autichi od nike ;)

idem na asian dub foundation u ponedjeljak malo djuskat!! :D wheee
  • masni
    masni Posts: 1,657
    shela wrote:
    alo lojte!

Meni je od pobjednichkih postera (znaci ona dva koja sam uspjela vidjet isto onaj zeleni skroz kul, a the pobjednik 'nako, ok, al kaj sad??

gn.

bolji su mi bili autichi od nike

idem na asian dub foundation u ponedjeljak malo djuskat!!wheee

aaa. asian dub foundation.. je***oooooooo :) totalno imam osjecaj kad si u takvoj D metropoli da je drugaciji osjecaj s muzikom.. nitko ne zaobilazi Berlin :) koji izbor.. super
    Gunner_V wrote:
    kaj se tiče izbora i obame-aj baš mi je drago zbog toga... sad će valjda bit bolje bez ovog šaljivdžije...

naišao na ovo
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/f4/ComboBarack.jpg

i won't fuck us over,i'm mr. november
    i'm mr. november,i won't fuck us over...

:)

odlicna fora :) keep on posting :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Gunner_V wrote:
    evo mene padobranca...

jel to bio onaj natječaj u kojem si morao napraviti pj poster...?
    znači i to je završilo...
    ovaj zeleni s boksačem mi se čini ok,a ovaj prvi mi nije baš nekaj posebnoga... :s

mogu ja vidjet taj famozni nikin poster? :D
    nsiam baš upoznat sa situacijomsry... :)

evo kako je to izgledalo ;)

Daytona poster
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/Daytona2008.jpg

Pula poster
    http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/PULAArena2.jpg
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    Po ne znam koji put sam "opet" blown away :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    ma nabijem žiri!!!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    jurasica wrote:
    mah mah i vama u Sarajevu, a da nam dodješ na koji meet up u zg, već bi vidio i famoznu kuhinji i njene još famoznije produkte... :)

Hehe.. Hvala na pozivu a dolazim vrlo rado! :)

Ma čekaću sljedeće ljeto ili bar proljeće.. Dolazi nam ono vrijeme kada se čovjeku uopšte ne putuje..

ps OBAMAAAAA!!!
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • lestes
    lestes Posts: 959
    jeste vidli ovo? https://secure.pearljam.com/store/product.spring?categoryId=7&sku=2093
    kaj još ne budu izmislili...
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230

hahaha,kak mi je ovaj fora sa autićima! :D

ovaj pula mi je isto jeben-super mi je font,a i zvijezde na nebu :D

jedva čekam kad pj dođe opet na ove prostore,pa da imate pravu inspiraciju... ;):D
  • pajo
    lestes wrote:
    jeste vidli ovo? https://secure.pearljam.com/store/product.spring?categoryId=7&sku=2093
    kaj još ne budu izmislili...
    da vidli...kupili...komada 3...:D
  • jurasica
    pajo wrote:
    da vidli...kupili...komada 3...:D

ja to nisam skužila, ali bome ću i ja naručiti par komada. pa to mi je zakon... :)

edit: samo ne kužim kak oni iz sijetla to nisu izmislili ranije...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • masni
    Taman za kisne festivale kabanjara :) stvarno im je dugo trebalo..
  • Niste vidjeli kabanice jos na turneji 2006? U Veroni ih je bilo more, al ja nisam vidjela za kupit nego na ljudima...
    Ovo je staro od 2006, samo su napisali da je kao 2008. mos mislit. I ja cu kupit kad dobijem placu ;) Trenutno nemam ni za kabanicu :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    ti bokca, jos malo pa ce i pomidore prodavati u ovoj goods sekciji :D
    Death or glory!

• shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    ajme kabanice lol nisam ih prije skuzila :) ajmo si svi to copit pa
    da mozemo van na druzenja ko sekta i kad pada kisha ;)
    ubost cu si jednu ziher!

da ma, sad kad sam ih jos jednom vidjela nakon pauze, posteri by niko su stvarno zakon! trebas opet sudjelovat kad bude natjechaj!
  • pajo
    Rijeka wrote:
    ti bokca, jos malo pa ce i pomidore prodavati u ovoj goods sekciji
    Iva: lako što će oni njih prodavat, meni je problem što ćemo ih mi kupit!!! :o:)
    shela wrote:
    ajme kabanice lol nisam ih prije skuzila
    ajmo si svi to copit pa da mozemo van na druzenja ko sekta i kad pada kisha ;)
    ubost cu si jednu ziher!
    e, ovo smo si i mi pomislili. sad s tim kabanicama stvarno neće biti nikakve razlike između nas i neke sekte. onak, imaš harekrišniće kak pjevaju na jednom ćošku i nas frikove na drugom...čista sekta! scarry... :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    pajo wrote:
    Iva: lako što će oni njih prodavat, meni je problem što ćemo ih mi kupit!!!

True, vec vidim set pomidora za 25 USD + shipping kako u kosarici putuju preko Malmo, Sweden. Naravno svaki pomidor je unique pa imamo iste s otisnutim yield, no code, itw i surfboard logom. A u sredini Royal Washington Tomato iliti dvokilas nepravilnog oblika s ocrtanim stickmanom. Naravno signed by BK&EV..

Pa ti radi salatu!!!
    Death or glory!

• jurasica
    pajo wrote:
    Iva: lako što će oni njih prodavat, meni je problem što ćemo ih mi kupit!!! :o:)

so true.. kako si pogodila bit!!! :) genijalka, kaj da velim?!?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Kabanica također narućena (sječam se žutila iz Verone dok je kiša rasturala 3 sata...uuff ali opet bi ja i kišu trpio ;) )
    A ženica je narućila 3 PJ torbe za spenzu kad idemo u Konzum subotom...koja fešta jedva čekam :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.