težak izbor... ali ne znam što bih od tebe u tajicama kad te ne bih mogla uloviti... masnoga barem mogu zaskočiti ako će biti u tvornici (ograđenom, limitiranom prostoru)... ok, budemo se čuli...
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Ako se ne javi nitko novi, Niko odlučuje u 9. krugu. Care, sudbina Getaway je u tvojim rukama. :twisted:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
<Duboki glas>
Dobro vecer zelim. Ja sam... ovaj... khm... novi clan ovdje. Santos mi je rekao da ne mogu da saljem poruke u PM, samo ovako naglas... i... khm... dao mi je grudicin login da ga koristim dok ne uplatim jel, digitalno ili analogno. :shock:
Ja bi rado da se igram i glasam... khm... dao bi svoj glas za Sirene.
</Duboki glas>
Iva: ma mozemo mirno izbacit Getaway. Niko ce ziher nju izbacit, jel' da?
Btw, jesam spomenula da mi ovdje iz naopacke zemlje ne ludimo ni za Pendulumom. Najbolji nam je Infallible, a nikako Pendulum. :nono: Krajnji jug je poludio!
<Duboki glas>
Dobro vecer zelim. Ja sam... ovaj... khm... novi clan ovdje. Santos mi je rekao da ne mogu da saljem poruke u PM, samo ovako naglas... i... khm... dao mi je grudicin login da ga koristim dok ne uplatim jel, digitalno ili analogno. :shock:
</Duboki glas>
Hm, nekako mi je sumnjiv taj tvoj alter ego. Kako si mu dopustio da ide protiv tvog glasa? Ipak, potajno, želiš da Getaway ostane u igri?
Ima već par dana da smo doma bez interneta tako da šizim, a već dva tjedna bez mobitela a da ne govorim koliko duge bez motora, čudim se što nisam na psihijatriji :fp:
Što sam još htio reći: a, bakara...prvi post pa udri po Getaway-u :nono:
Welcome :wave:
To down under mora da album stvarno zvući drugačije kad se Infallible uopće uspoređuje sa Pendulum :?
Mislim super je to pjesmica don't get me wrong ali ne možeš dirat Sikstinsku Kapelu
Ovo sa avatarom mi uopće nije jasno... :crazy: wtf
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ostaje nam borba za medalje. Otvaram ju svojim glasom za:
Getaway
To down under mora da album stvarno zvući drugačije kad se Infallible uopće uspoređuje sa Pendulum :?
Mislim super je to pjesmica don't get me wrong ali ne možeš dirat Sikstinsku Kapelu
Iva: to ti je moj Niko ona stara razlika izmedju nas - ja pjesme mjerim prvenstveno po tome koliko su mi rijeci dobre i tu mi Getaway nema sto raditi. A za taj Pendulum sam se bas puno mislila i dala mu puno sansi, ali jednostavno mi je bezveze. Neces vjerovati, ali imam teoriju zasto je tako - i u pravu si, i ja mislim da je kriva Australija! Naime Pendulum ima tu neku mracnu atmosferu s kojom mislim da bih se u Hrvatskoj mogla poistovjetiti. A u ovoj zemlji bez brige i pameti, di ti sunce tuce drito u mozak, nema mogucnosti da se covjek osjeti tako ozbiljno i mracno. Dakle za Pendulum je kriva Australija. Infallible mi je daleko najbolja pjesma, to mi je vintage Edovo pametno pisanje rijeci.
A Getaway, da, opet glasamo oboje za njega, of kors.
Večeras u 21 sat, emisija Sedam na SPTV (da, na onoj TV na kojoj se kradu milijuni :twisted: U prilogu o Marinu Čiliću možda prepoznate glazbenu podlogu.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: to ti je moj Niko ona stara razlika izmedju nas - ja pjesme mjerim prvenstveno po tome koliko su mi rijeci dobre
Meni su riječi totalno sporedne...može pjevati bla, bla, bla ako ima dobar ritam bit će mi super pjesma a s druge strane može biti naj poezija na planeti ako ne štima song ništa od toga :fp:
Comments
i ti sa nadrapao!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
fair enough...
edit: i moj muz takodjer
Evo, red je da se i ja javno oglasim:-)
Iako mi je jako draga pjesma, dajem glas za Gateway
Glasam po 87. put za Getaway.
Niko, onaj novi bike-sic ti je avatar. Vjerovatno ti je u cache-u ostala stara slika pa se pokazuje. I meni je tako bilo kad sam mijenjao.
Ja, i to... nadam se da je istina da dolaze na INmusic! Velika je sansa da vas posjetimo u tom slucaju!
http://imageshack.com/a/img607/4148/fykw.png
Pa ne moze tako. On slusa onu 16-bitnu verziju.
<Duboki glas>
</Duboki glas>
Btw, jesam spomenula da mi ovdje iz naopacke zemlje ne ludimo ni za Pendulumom. Najbolji nam je Infallible, a nikako Pendulum. :nono: Krajnji jug je poludio!
Ja glasao u pm :corn:
Ima već par dana da smo doma bez interneta tako da šizim, a već dva tjedna bez mobitela a da ne govorim koliko duge bez motora, čudim se što nisam na psihijatriji :fp:
Što sam još htio reći: a, bakara...prvi post pa udri po Getaway-u :nono:
Welcome :wave:
Ovo sa avatarom mi uopće nije jasno... :crazy: wtf
Sirens su mi mrvicu draža pjesma pa moram igrat ovak
Ako Gateway ostane, sljedeć krug neću glasat za nju
SIRENS
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam borba za medalje. Otvaram ju svojim glasom za:
Getaway
A Getaway, da, opet glasamo oboje za njega, of kors.
Večeras u 21 sat, emisija Sedam na SPTV (da, na onoj TV na kojoj se kradu milijuni :twisted: U prilogu o Marinu Čiliću možda prepoznate glazbenu podlogu.
Zapravo fakat ne mogu odlučiti između nje i Getaway, ali izgleda da volim izazivati, živjeti na rubu i čitati prijetnje jurassice.
infallible
Oh please let me sleep its Christmas time
nije mi čak ni smiješno...
dobro, ajde, malo je...
getaway!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
joooj, sve ću vas natamburati... :roll:
ali kako to možete? zar to nije jedna od onih antemskih, uplifting, pearl jam core pjesama?!?
zar moram pitati "wanna third second chance?"
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Infallible ipak
sorry juras forgive me
Meni su riječi totalno sporedne...može pjevati bla, bla, bla ako ima dobar ritam bit će mi super pjesma a s druge strane može biti naj poezija na planeti ako ne štima song ništa od toga :fp:
Niko, ti me se nikada ne moraš bojati! unconditional love...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!