Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Sretan rođendan uvaženom i nadasve cijenjenom gospodinu Rijeci žele drugovi i drugarice snih, Janko & asfo!
:)
0 -
sretan rodendan Viktore i sve najbolje!...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Ho, ho, ho..Hvala svima
Jill nije htjela sa mnom slaviti ove godine jer se suska da je jope u blazenom stanju, tako da cemo do 'vege PGZ PJ bday' tuluma pricekati barem jos jednu godinu. Ako opet ne budu radili na malim jammerimaDeath or glory!0 -
pajo wrote:Iva: ha dobro onda, može i to. ali za Jill neću radit burek! samo za Viktora!
eventualno ak baš Jill dovede Eda (s gitarom, nek' radi malo čovjek za taj burek):D
meni meni isto, jel tak!?!
a Viktore legendo, tebi sve najbolje i da ti ova slijedeća godina bude još plodnija znaš već s čime!!!kako tebi, tako i nama...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
cropdustress wrote:Mislim da Jill to ne jede
Ona ce one vege raznjice. Ed ce ih sigurno
ona može samo sanjati taj burek...i on skupa s njom...
Sretan rodjendan Viktore
Pa sta nije Ed dobio burek na koogli proslogodisnjoj?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Sretan rockas jos jednom viktore!
jos puno nam putovo i isho na josh puno dobrih koncerata!!
joooj, burek... fali mi naseg slanog lisnatog... ne smijem opche razmisljat o tome previshesigh.
0 -
Iva: ovak, da presudimo - ako ona ne bi jela burek ne treba ni dolazit. edvard se, on the other hand, očito već navikao na burek (kako je mudro i perceptivno uočio kolega masni) pa onda nek' dođe samo on. a čak i da ne ponese gitaru, valjda bi mu masni (ili bar Janko
) posudili svoju...
može tako?
p.s. - a ti šelerova zakaj smo ti davali recept - uhvati malo vremena od tih tvojih corporate finance i složi si burek!(i btw, skype ovaj vikend?yeees?
)
0 -
sad ste i mene već zaintrigirali s tim posterima...
sad si baš nekaj razmišljam... jel ima poster iz zagreba?
il bi ga neko htio napraviti?
dok preslušavam boot iz zagreba,fali mi nekakav album,artwork,album art da buljim u to dok slušam0 -
Imas poster iz Zg, Berlina, Beca i Praga mislim zajedno. Ja sam ga pred ljeto kupio na Artiljeri dizajnu...Sad vidim da je pod sold out/
A izgleda `vako
http://www.artillerydesign.com/images/product_images/40_main.jpgDeath or glory!0 -
Rijeka wrote:Imas poster iz Zg, Berlina, Beca i Praga mislim zajedno. Ja sam ga pred ljeto kupio na Artiljeri dizajnu...Sad vidim da je pod sold out/
A izgleda `vako
http://www.artillerydesign.com/images/product_images/40_main.jpg
Ima ga i ja, cak je prezivio koncert u Berlinu meni u rukama, i put preko Beca do ZG-aSad je jedan od nekoliko koji tek cekaju uokviravanje...
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jel se to može nabavit negdje kod nas na balkanu?
nisam još ništa kupovao prek neta-primitivac hehe0 -
Gunner_V wrote:jel se to može nabavit negdje kod nas na balkanu?
nisam još ništa kupovao prek neta-primitivac hehe
uz ovak sofisticiranu škvadru, bolje da ne postavljaš takva pitanja...mogli bi te izbaciti iz društva...
ono, internet is endless a balkan je u banani...
jaj,al ga serem,a zaboravim čestitat rođendan
sretan rođendan viktore! sve najbolje!0 -
a jesam se raspisao... tako je to dok se pjom liječe rane...
http://www.youtube.com/watch?v=ljsLZ5rGUKg >>>gorge 06-its ok
ima ko ovo u audio obliku? il nekakvu sličnu verziju?0 -
Sutra cu ti uploadat samo tu stvar ako zelis, sad se spremam u krpe i ne da mi se kopat, pa ripat i uploadat.
Meni osobno najdraza verzija it`s ok je iz Lisabona 2006I to je uvjerljivo najbolji tag na daughter
Death or glory!0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads