ja ću promijeniti, pa reći my father's son... lomim se...
čini mi se da sam ja tu u ekipi najveći obožavatelj novog albuma...
Jao, jao... Ne bih vam bio u koži. Čuvajte se bijesa v.d. prve dame
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
naravno da će biti kukanje za stadion, pa to je 80k sjedećih mjesta + travnjak.. ajde ako oduzmemo jednu tribinu iza pozornice i dodamo travnjak, recimo da dođemo na 80k ljudi.. 80k ljudi! previše za dobra ugođaj :?
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Iva: mi ziher ne dolazimo na nista u 6. mjesecu...San Siro ili ne. :( Najranije stizemo krajem 7-og, dakle nista od Europe i PJ-a za nas iduce godine...
Edit: srusio mi suprug teoriju s jednom recenicom. A ta recenica je bila: "A ako budu u Zagrebu svirali?" Da, onda smo vec u ZNA SE sferi, nema opcija.
Nadajmo se...neću se žaliti na stadione ako je Italija u pitanju baš me briga gdje su, može i kiša padati samo da se vrate na staru čizmu
Pogotovo Milano :P
please, please, please
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
In My Tree
Faithfull Thumbing My Way (od kada ovo nisu svirali)
Sleight Of Hand
Footsteps
Mother
Sad
Breath
State Of Love And Trust
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
In My Tree
Faithfull Thumbing My Way (od kada ovo nisu svirali)
Sleight Of Hand
Footsteps
Mother
Sad
Breath
State Of Love And Trust
Plus: Grievance, Glorified G, The End, Big Wave i Little Wing
Niko, apsolutno si u pravu. Rijetko vidjena setlista.
Baš me zanima hoće li se i sad pojavit neki od ser... koji će napisat da su im setliste postale predvidljive. :roll:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Bliži se kraj i četvrtog kruga. Ovo do sad je sve bila "dečja igra". Sad situacija postaje ozbiljnija pa ćemo, poradi regularnosti i još veće zanimljivosti, pooštriti pravila. Od petog do posljednjeg kruga svi glasovi idu meni u PM. Mislim, u "private message", a ne u ono drugo što mi volimo nazvati PM. Ja ih objavljujem u tablici tek po završetku kruga. Svi za? Nisam ni sumnjao...
P.S. Pravilo o prijenosu glasa iz prethodnog kruga, ako je pjesma u igri, a niste se izjasnili, ostaje na snazi.
Bliži se kraj i četvrtog kruga. Ovo do sad je sve bila "dečja igra". Sad situacija postaje ozbiljnija pa ćemo, poradi regularnosti i još veće zanimljivosti, pooštriti pravila. Od petog do posljednjeg kruga svi glasovi idu meni u PM. Mislim, u "private message", a ne u ono drugo što mi volimo nazvati PM. Ja ih objavljujem u tablici tek po završetku kruga. Svi za? Nisam ni sumnjao...
P.S. Pravilo o prijenosu glasa iz prethodnog kruga, ako je pjesma u igri, a niste se izjasnili, ostaje na snazi.
Baš me zanima hoće li se i sad pojavit neki od ser... koji će napisat da su im setliste postale predvidljive. :roll:
generalno nisu predvidljive, ali na ovoj turneji mozda ima malo vise uzoraka koji se ponavljaju nego inace... nisam obracao paznju toliko na prethodnim turnejama, pa mozda grijesim... do sada u 11 koncerata:
10 puta je Pendulum bio opener... kao drugu pjesmu u pravilu vrte njih nekoliko.. promoviraju novi album pa je ovo kao prihvatljivo... ovo ono...
Lightning Bolt u pravilu ide u MYM, tu i tamo se umiješa Corduroy
Rearviewmirroe i Porch u pravilu završavaju prvi dio i prvi encore... mijenjaju se koja zavrsava koji dio svaku noc... tu i tamo se umijesa Betterman...
Alive je u svakom Encore 2... hitic, mora se odraditi za casual fanove... mozda da ga stave malo ranije...
NE sviraju Getaway :nono:
NE sviraju Force Of Nature :nono:
nemam vremena više checkirati :oops:
e sad, ako je ovo predvidljivo (u setlisti od 30+ pjesama), ja sam papa štrumf...
a kad će proglašenje loosera 4. kruga?!
a čekaj, koje su do sada ispale?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
šta bi fanovi ostalih bendova koji promijene 2-3 pjesme (ako i toliko) na cijeloj turneji dali za ovo :?
a kaj oni znaju?! ne bi im drugi bendovi bili najdraži da znaju!
tako je
mamicu im
Što se tiće Pendulum-a sad mi je ok da se non stop vrti. Da sam na turneji sigurno ne bih htio to propustiti ali nadam se da će uskoro i to promjeniti. Možda samo da je zavrte kao opener za encore isto prva liga bi bilo.
Možeš ti glasove sa imenima izbaciti nakon ispadanja da ne tražimo tablicu i da vidimo tko je što radio
Od petog do posljednjeg kruga svi glasovi idu meni u PM...
Valja! Imas glas u PM-u! :shock:
Al posto ja volim da naglas kazem i zasto glasam, a po pravilniku jos nije zabranjeno , ja cu reci da za ovu glasam zato sto mi ritmika teksta (mozel se to tako reci?) nikako ne pase uz muziku. Mogli su to bolje odraditi. Isto ko da im se zurilo kuci i nije im se vracalo na treci seshn sa mister O Apostrofom.
Ako neko misli da sam negativan - ma sta vam je. Nisam uopste, svaka pjesma po meni ima mjesto na albumu i mnogo su bolje nego puno toga sto se slusa danas, ali reko kad vec izbacujemo...
Jesi, ali nije važno. Glas se računa. Ostavljam ipak još sat vremena za izjašnjavanje i zaključenje četvrtog kruga.
Možeš ti glasove sa imenima izbaciti nakon ispadanja da ne tražimo tablicu i da vidimo tko je što radio
Nećete morati tražiti tablicu. Kako će koji krug završavati tako ću ja objaviti koja je pjesma ispala i stavit link na tablicu koja će biti up to date.
Comments
are you talking to me? :shh:
http://www.rockol.it/news-547820/concer ... l-jam-2014
neprovjereno, navodno je San Siro u igri za 12. ili 18.06.2014.
jebiga, sad ce krenuti kukanje da zasto stadioni
anyway, vrijeme je za ponoviti talijanski... http://www.youtube.com/watch?v=4aXIFFaWNjM
naravno da će biti kukanje za stadion, pa to je 80k sjedećih mjesta + travnjak.. ajde ako oduzmemo jednu tribinu iza pozornice i dodamo travnjak, recimo da dođemo na 80k ljudi.. 80k ljudi! previše za dobra ugođaj :?
Edit: srusio mi suprug teoriju s jednom recenicom. A ta recenica je bila: "A ako budu u Zagrebu svirali?"
Aaaaj biliiv, aj biiiiliiiiiiv
offtopic: a mislim, ima opcija, ali izgleda da ni to nije neka sreca
AAAAAAAAAA!!!! HRVAAAATSKAAAAA!!! samo to znam vikati ali i to je ok!!! jao, kako sam sretna...
aaaaaajjjjj biiiiliiiiiivvvvv.....
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Nadajmo se...neću se žaliti na stadione ako je Italija u pitanju baš me briga gdje su, može i kiša padati samo da se vrate na staru čizmu
Pogotovo Milano :P
please, please, please
to bi volio čuti;
In My Tree
Faithfull
Thumbing My Way (od kada ovo nisu svirali)
Sleight Of Hand
Footsteps
Mother
Sad
Breath
State Of Love And Trust
Plus: Grievance, Glorified G, The End, Big Wave i Little Wing
Niko, apsolutno si u pravu. Rijetko vidjena setlista.
neces razbojnice! a transparentnost? ha?
generalno nisu predvidljive, ali na ovoj turneji mozda ima malo vise uzoraka koji se ponavljaju nego inace... nisam obracao paznju toliko na prethodnim turnejama, pa mozda grijesim... do sada u 11 koncerata:
10 puta je Pendulum bio opener... kao drugu pjesmu u pravilu vrte njih nekoliko.. promoviraju novi album pa je ovo kao prihvatljivo... ovo ono...
Lightning Bolt u pravilu ide u MYM, tu i tamo se umiješa Corduroy
Rearviewmirroe i Porch u pravilu završavaju prvi dio i prvi encore... mijenjaju se koja zavrsava koji dio svaku noc... tu i tamo se umijesa Betterman...
Alive je u svakom Encore 2... hitic, mora se odraditi za casual fanove... mozda da ga stave malo ranije...
nemam vremena više checkirati :oops:
e sad, ako je ovo predvidljivo (u setlisti od 30+ pjesama), ja sam papa štrumf...
a kaj oni znaju?!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
a kad će proglašenje loosera 4. kruga?!
a čekaj, koje su do sada ispale?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... ring#gid=0
tako je
mamicu im
Što se tiće Pendulum-a sad mi je ok da se non stop vrti. Da sam na turneji sigurno ne bih htio to propustiti ali nadam se da će uskoro i to promjeniti. Možda samo da je zavrte kao opener za encore isto prva liga bi bilo.
sve pjesme u PM
Al posto ja volim da naglas kazem i zasto glasam, a po pravilniku jos nije zabranjeno
Ako neko misli da sam negativan - ma sta vam je. Nisam uopste, svaka pjesma po meni ima mjesto na albumu i mnogo su bolje nego puno toga sto se slusa danas, ali reko kad vec izbacujemo...
Edit: Jesam ja to uranio? :corn: