CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Valja, naravno da smijete predlagati, kakva su to pitanja?! Palmice i sirenice su vezane za pjesme sa albuma i zato su tu. Probacu nesto skontati. Do tada, nastavak:
Tek sam sad shvatio da je ovaj tvoj uradak ne samo hommage PJ-u, nego i Mati Miši:
"Dalmacija u mom oku" :twisted:
Ok moram priznat da mi je to bila iduca asocijacija nakon olujnog moraaa eto kako smo isprogramirani samo je jedan mmk
E sad već stvarno postaje... teško.
Osmi krug otvaram glasom za:
Sirens
(sorry Mike, nije do tebe)
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
Iva: samo tako Getaway - u obje verzije, i ovoj australskoj i jamerickoj!
A tko mi nastavi glasat za sirene cu vam pocet glasat za Pendulum! (jer cudo jedno koliku razliku moj glas cini )
I mislim da bi to bilo to. Jedan mali i jedan kontinentalni detalj:
Može li se, molim vas, ovaj što drži onaj natpis, pomaknut malo ulijevo ili udesno. Zaklanja mi pogled na Mikea.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
A tko mi nastavi glasat za sirene cu vam pocet glasat za Pendulum! (jer cudo jedno koliku razliku moj glas cini )
Prijetnja praznim pištoljem! Njihalo goes all the way!
Imamo novog člana/novu članicu pod nickom "Bakara" koji/koja se oglasio/oglasila u PM-u sa željom uključivanja u igru. Ja nemam ništa protiv, a vjerujem niti bilo tko drugi.
Na jedan detalj sam zaboravio. Ima ljudi koji su na forumu, ali mogu pisati samo PM-ove. U takvom je statusu bio nkdz, možda je i Bakara kojem/kojoj želim dobrodošlicu.
Imamo novog člana/novu članicu pod nickom "Bakara" koji/koja se oglasio/oglasila u PM-u sa željom uključivanja u igru. Ja nemam ništa protiv, a vjerujem niti bilo tko drugi.
mislim da ovo pitanje zasluzuje u najmanju ruku referendum :twisted:
hoćeš da se ja zaletim na masnoga? ne bi mi bio problem... dijelim slične osjećaje...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Malo sam gledao tablicu i promašio sam glas samo u 2 kruga
A bit će da je to ona prijelazna... najgora moguća, a ne želi se zalizati kao omiljeni mi lik iz omiljene mi serije... a ni ta zalizana mi baš nije... jebiga, komplicirani ste vi muškarci...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Trebao bi se zaliti vodom kao nogometaši kad ulaze u teren
Nije mu neka frizura a i ta bradica više je nema nego što je ima
I mislim da bi to bilo to. Jedan mali i jedan kontinentalni detalj:
Sad nam fali samo turneja, cazzo !!!
:corn: :corn: :corn:
Pearl Jam 23.-26.06.2014, INmusic Festival, Zagreb
Da li se može ovo proveriti?
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin 2017 EV Firenze, Taormina 1&2 2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin 2019 EV Firenze
Hrvoje Horvat je u onom clanku o Overflow koncertu hipotetski spomenuo da mogu svirati prije Pearl Jama iduce godine... sve vise mislim da to nije slucajno rekao...
The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022
Jao, vidio sam ovu vijest za mogući nastup u Zagrebu i odmah sam se pogubio, ne znam gdje mi je glava, a gdje rep. I svjestan sam da to još nije konačno i sigurno, ali eto, svejedno sam se pogubio.
Inače, ulaznice za ranoranioce su već u prodaji (do iduće srijede) po cijeni od 210 kn.
Nekak si mislim da bih mogao ići kupiti ulaznice "na rizik" pa ih (u slučaju faila i lošeg lineupa) valjda budem uspio prodati po toj istoj cijeni do početka festivala.
Glava mi je već u sedmom nebu.
Comments
Ok moram priznat da mi je to bila iduca asocijacija nakon olujnog moraaa
Svedski aussi getaway - lol
Grudice bend i ruke su zakon! :-)
MIND YOUR MANNERS
A evo i tablice da se ne bi okomili na mene ko ŽJ na ZM (podaci poznati redakciji):
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
E sad već stvarno postaje... teško.
Osmi krug otvaram glasom za:
Sirens
(sorry Mike, nije do tebe)
A tko mi nastavi glasat za sirene cu vam pocet glasat za Pendulum! (jer cudo jedno koliku razliku moj glas cini
Po treći put dajem glas za LB.
Edit: I da ne zaboravim, ponavljam opet Getaway. Ic oookeeeeej.
Može li se, molim vas, ovaj što drži onaj natpis, pomaknut malo ulijevo ili udesno. Zaklanja mi pogled na Mikea.
Na jedan detalj sam zaboravio. Ima ljudi koji su na forumu, ali mogu pisati samo PM-ove. U takvom je statusu bio nkdz, možda je i Bakara kojem/kojoj želim dobrodošlicu.
ali, zaboravila sam ono, zašto neki mogu pisati samo PM-ove?
jel' to ima veze s članstvom u tenclubu? ne kužim.
mislim da ovo pitanje zasluzuje u najmanju ruku referendum :twisted:
sala mala
hoćeš da se ja zaletim na masnoga? ne bi mi bio problem...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Infallible
Sirens
Getaway
Pendulum
:corn:
nije loše IMO
Malo sam gledao tablicu i promašio sam glas samo u 2 kruga
https://lh6.googleusercontent.com/-if4tPXBWWKE/UnGelD9oyDI/AAAAAAAAVzk/-X4Lwd0yAtY/w938-h623-no/3842_16158_17522.png
A bit će da je to ona prijelazna... najgora moguća, a ne želi se zalizati kao omiljeni mi lik iz omiljene mi serije...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Trebao bi se zaliti vodom kao nogometaši kad ulaze u teren
Nije mu neka frizura a i ta bradica više je nema nego što je ima
Sad nam fali samo turneja, cazzo !!!
:corn: :corn: :corn:
Da li ste videli ovo?
http://pearljam.forumcommunity.net/?t=55452525
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze
Hrvoje Horvat je u onom clanku o Overflow koncertu hipotetski spomenuo da mogu svirati prije Pearl Jama iduce godine... sve vise mislim da to nije slucajno rekao...
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022
Inače, ulaznice za ranoranioce su već u prodaji (do iduće srijede) po cijeni od 210 kn.
Nekak si mislim da bih mogao ići kupiti ulaznice "na rizik" pa ih (u slučaju faila i lošeg lineupa) valjda budem uspio prodati po toj istoj cijeni do početka festivala.
Glava mi je već u sedmom nebu.
Jup, dok ne uplatiš godišnju članarinu - nema pisanja postova. :fp: