Pearl Jam in Zagreb!

16666676696716721290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ja počnem čitati te review od koncerata prvih 10 sekundi mi je super onda me počne hvatati takva tuga i depra da ne mogu nastaviti :(

Još sam danas dobio mail od Tyler-a ( nosio je majicu na koncertu :) ) njegove doživljaje...kako su svi oduševljeni, srce mi se raspada.

...je li se i vi tako osječate??

PS
    OK, sve set liste su super i nosio bi filadendron u guzici da mogu biti na jednome ali mi sve set liste izgledaju isto, par stvari sa jednog koncerta na treći koncert i tako u krug...uff što sam razmažen ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Gunner_V wrote:
    bayern prošao dalje?!?!?! 3-3 odigrali!
    ja gledao produžetke i nakon 3-1 ja ugasio jer sam očekivao da je nemoguće ovo stići,kad sad ujutro šok!

izgleda da smo mi (arsenal) jedini luzeri ovdje :(

Ja sam istu stvar napravio i kasnije dobio sms da je Toni sve riješio...koji šok mora da je bio za Španjolce.

A Fiore me baš ugodno iznenadila, kao što Snih kaže dobiti ih u gostima 0:2 je velika stvar....sad idemo do kraja :D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    Ja počnem čitati te review od koncerata prvih 10 sekundi mi je super onda me počne hvatati takva tuga i depra da ne mogu nastaviti :(

...je li se i vi tako osječate??

skroz.
    možda zato i ne čitam fanviews, samo ono što vi citirate ovdje.
  • asfo
    asfo Posts: 315
    ... znam da malo kasnim, ali bih željela reći: Iva, ja ti se istinski divim.

I baš sam se sjetila sada jednog čovjeka kojeg sam upoznala ljetos na moru - true fan. Putuje već nekoliko desetljeća po koncertima Joan Baez i to mu je baš super i baš gušt. Pa smo mu snih i ja pričali o vama ekipi koja isto tako putuje za svojim najdražim bendom. Fora je kada s tako malo starijim čovjekom možeš podijeliti takva promišljanja o glazbi.
    :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ni ja ne citam to.. bar dok nemam bootove, onda ne citam rivjue. bolje mi je ovak..
    a sto se set liste tice, podsjeca me na koncerte bendova koji imaju jedan album (sto u biti edvardu ITW u stvari i je, iako ne u pravom smislu rijeci); stvari s albuma, malo covera... meni su setliste (ili setlista, svejedno :)) savrsene i filadendron u dupadi bih nosio da mogu cuti bootove :)

(al samo po doma) :D

@nogomet: ja fiorentinu dosta volim, jos od onih dana kad su poljud tresli, eh.. a za bayern mi je krivo da mi "krivije" ne moze biti, nisu zasluzili..

pozdrav
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    isplivali su neki linkovi na bugs pa ak neko hoće nek me piema.. :)
  • lestes
    lestes Posts: 959
    sretan rođendan, predsjedniče! :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Sretan rođendan el presidente :)

I skinulo se onaj Berkeley koji je procurio, noćas sam ga slušao do dugo u noć. Jednostavno predivno. Eddie je Bog, glavom i bradom!

(također imam spremne linkove ako nekome zatreba ;))
    Death or glory!

• potato girl
    potato girl Posts: 474
    Sretan rođendan pajo! :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    sretan rođendan pajo! :D

btw-dečki su oduševljeni potpisanim dresom :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Ohohoooo!!!
    E pa sretan ti rodjendan, sefe!!!
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Mario, sretan rodjendan ti zelim! Vec sam postala na facebook, al nije na odmet i tu zazeljeti sve najbolje! :) Uzivaj!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Dirty Frankk
    Hey Pajo, sretan rođendan, moja Iva isto šalje čestitke!!

Nisam znao da se već skidaju koncerti, to Viktore ti si majstor. A što ću, opet te moram peglat za prženje. Neka ih skupi još koji pa se dogovorimo ;)

To kad je Fiorentina igrala sa Hajdukom dobro se sječam navijao sam naravno za ljubičaste :D uzvratna utakmica igrala se u Bariju, Edmundo je riješio stvar sa 2 gola i onda pošao plesati sambu na Copacabani...kako je taj lik bio lud.

Hey ja sam kod vas u ZG od 22 do 26, meet up - dogovor????
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Dragi svi, puuunoo hvala na lijepim željama!

Upravo smo, u društvu familije, rješili nekoliko kila hobotnice koju je moja draga predobro pripremila...nakon što se s beštijom cijelo jutro hrvala u kuhinji :D:D

Iva: bilo je gusto, ali, na svu sreću, izašla sam iz bitke kao pobjednica! :D
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Edmundo je riješio stvar sa 2 gola i onda pošao plesati sambu na Copacabani...kako je taj lik bio lud.

Uuuu, sjecam se ludjaka...El Animal :D
  • masni
    sretan rodjendan, predjsednice :)

duško (slika se prebacuje na ćurlića)
  • masni
    buhaha, get it? predsjednice ;)
  • hard_sun
    hard_sun Posts: 381
    dragi pajo,
    sretan rodendan, puno srece, zdravlja, ljubavi, pj koncerata i svega sta si sam zelis:D;)

btw, ima ko cde mandrilla? ili barem link?
    hvala:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Pajo, sretan rođendan i od nas: Ljubice, Tomislava i Janka.
    Ne znam točno kad ti je pa smo možda i zakasnili, ali valjda nećeš zamjerit! :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Hej pj ljudi!

Ja bila jucer na Majkama nam u tvornici (anpljugd session) i bilo je bas jako jako dobro! :) Bare je car! Imao je cak neke nove plesne pokrete ;)