Pearl Jam in Zagreb!

Options
16516526546566571290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    aaaa

predobre setliste, predobar poster :) to je to

jel to obama na bedžu? :D me like
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    masni wrote:
    aaaa

predobre setliste, predobar poster :) to je to

jel to obama na bedžu? :D me like

Je, Obama je...znači i Ed se odlučio...cool!
  • pajo
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!! :D

Hvala svima na potpori i nadamo se da ćemo biti dostojni predstavnici...Vegeta majice i zastava se podrazumijevaju...:D

E, a i još netko bi se mogao pohvalit...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!!

Hvala svima na potpori i nadamo se da ćemo biti dostojni predstavnici...Vegeta majice i zastava se podrazumijevaju...:D

hajde bas mi je drago da su vam upale u kosaricu :)

i meni su bile u kosarici (night one), ali... broj 13 ce me pricekati... odluka u jednoj sekundi nakon pomno isplaniranih detalja i superjeftine aviokarte... :(

nadam se da je i Viktor zabio gol.. :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Steve Dunne
    Steve Dunne Posts: 4,965
    pajo wrote:
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!! :D

did i read that correctly? my croatian is a bit rusty, but are you going to msg both nights???
    I love to turn you on
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Bravo bravo! I u mom taboru uspjeh, al ne idem ja, nego je Steph tu, Kanadjanka koja je bila na busu za Katowice tko se sjeca...i u Londonu. i Hinny je tu.
    Ona je karte uspjela ubost za oba msg-a i jos dc i camden prije nego su nestali jucer. eto. pa i tu veselje...
    I mi bili na kavi s Nikom danas i sve nesto zujili okolo, kupovali karte i tako to. turisticki. eh, kad bih bar turisticki ja u usa...uf uf
    HRVATSKA HRVATSKA!!! :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    did i read that correctly? my croatian is a bit rusty, but are you going to msg both nights???
    There is nothing wrong with your Croatian! YES!!!! We are so going to MSG both nights!!! CU there?
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    zakon!!!
    ponavljam: želim simultani report s lica mjesta! :D
  • pajo
    elcielo wrote:
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    zakon!!!
    ponavljam: želim simultani report s lica mjesta! :D
    Iva: nema frke. ovime otvaramo natječaj za relayera. :) nek se netko javi kad ćete znati da možete biti doma i odmah sve relayat ostalima na pit i mi ćemo vam svakih par stvari slati sms-ove.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    Iva: nema frke. ovime otvaramo natječaj za relayera. :) nek se netko javi kad ćete znati da možete biti doma i odmah sve relayat ostalima na pit i mi ćemo vam svakih par stvari slati sms-ove.
    Pa valjda se zna tko ce SIGURNO bit online ;):D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    Pa valjda se zna tko ce SIGURNO bit online ;):D
    Iva: na to smo i računali kao SIGURNO! :D;)
  • elcielo
    e, kakva su vam mjesta?
    sve je sjedeće ili?
  • pajo
    elcielo wrote:
    e, kakva su vam mjesta?
    sve je sjedeće ili?
    Je, sve je seated i to naravno seniority based tako da sa nasim 10C brojem vjerojatno dobivamo mjesta negdje vani na "parkingu" :D:D
    Ali, ima i tu caka, jer su od ove turneje uveli da se za redove 1-2 i 9-10 dijele mjesta random tako da imamo sanse na toj lutriji dobit i fakat super mjesta...u svakom slucaju, to necemo znat dok ne otvorimo karte na licu mjesta...
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:

well, well, well, congratulations are in order, I guess... :) dragi moji prijatelji, tako mi je drago zbog vas... doduše, da nisam tako ljubomorna, bilo bi mi još draže, ali, di bi onda stigli... nego, ako netko od vas dva slomi nogu ili nešto drugo što bi ga moglo spriječiti (a da nije jako strašno), JA IDEM! :)

pusa svima...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    well, well, well, congratulations are in order, I guess... :) dragi moji prijatelji, tako mi je drago zbog vas... doduše, da nisam tako ljubomorna, bilo bi mi još draže, ali, di bi onda stigli... nego, ako netko od vas dva slomi nogu ili nešto drugo što bi ga moglo spriječiti (a da nije jako strašno), JA IDEM! :)

pusa svima...
    Iva: najdraža moja lešinarko to što bi moglo spriječiti mene bi moglo i tebe spriječiti! :D;) ali hajdmo se nadati 1000% učinku, da nas obje 'strefi', a da nas ni u čemu ne spriječi...
  • elcielo
    pajo wrote:
    Ali, ima i tu caka, jer su od ove turneje uveli da se za redove 1-2 i 9-10 dijele mjesta random tako da imamo sanse na toj lutriji dobit i fakat super mjesta...

očito je bendu dosadilo gledat uvijek iste face u prvom redu :D
  • pajo
    elcielo wrote:
    ako Sandra ide brijemo da će one way or the other biti u prvom redu...pa ko živ ko mrtav! :)
  • jurasica
    pajo wrote:
    Iva: najdraža moja lešinarko to što bi moglo spriječiti mene bi moglo i tebe spriječiti! ali hajdmo se nadati 1000% učinku, da nas obje 'strefi', a da nas ni u čemu ne spriječi...

da, moram lešinariti kad mi gora polovica nije k'o tvoja... ali, imamo još vremena za letenje ako smo još uvijek na ground zero... :)

ma bila sam danas opet na jednom sprovodu (od kolegice tata imao infarkt i doviđenja) i opet si ja mislim NE TREBA ODGAĐATI KONCERTE ZA SUTRA... nikad ne znaš što sutra nosi... meni moj supružić kaže da sam sebična i da mislim samo na sebe (zato vi parovi koji volite PJ imate dodatnu sreću da dijelite istu strast)... ali nije to baš tako... :) da on zna koja je to sreća, ne bi to govorio, ali tako mi je kako mi je... sama sam ga odabrala... mislim, ima on puno drugih kvaliteta... :) enjoy life as much as you can for as long as you can... moj moto... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    elcielo wrote:

brijem da si totalno u pravu... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:

BIG RESPECT!!!!
    WOWOWOWOW!!! Ne mogu vjerovat....i totalno sam ljubomoran...al svaka cast! :)

Da, ako dobijete lutriju...hmmmmm...mozemo vam uvalit par majica? Za Stonea i ekipu. Cuo sam da su one od prosle turneje vedc iznosili :D