Pearl Jam in Zagreb!

1433434436438439860

Comments

• cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    jurasica wrote:
    nemoj samo da sid čuje, jer će poluditi... :)

i viš ju ol the best lak, i ako ništa drugo, drago mi je da će iva i pajo imati društvo na takvoj pustolovini... :)
    Bez brige, vec znam. I neka ide tko moze, a ja cu ionako patit doma :( :o kako god okrenem, u 6.mj ne mogu u USA :(
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajopajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:
    brutalno :D

Hmm, da se i ja oglasim. Makar htjedoh šutjeti o tome, ali ne ide :D

Sutra predvečer neće samo Pajo&Iva gristi nokte zbog karata za MSG. Naime, ovaj dječarac će do kraja svog akademskog obrazovanja pokušati iskoristiti čim više ponuđenih studentskih beneficija, pa tako planira ovo ljeto provesti na work & travel programu u US&A. A mislim da je jedna večer, ili čak 2 u najpoznatijoj dvorani na svijetu idealan početak američke priče :). Ukoliko ne ubodem za MSG, probati ćemo s Mansfieldom ;)

Još samo nek mi netko potvrdi moje računice da je PDT 8 sati iza našeg vremena! :)

cheers!
    Iva: woooohoooooo!jeeeeeee!!!!! još jedan supatnik za sutra! jeeeeheeee!!!!

karte za prvi od 2 MSG-a kreću s prodajom u 17h po našem vremenu, a za drugi dan u 19h po našem vremenu. daklem, tak je kako si rekao, 8 sati više...
    držimo ti fige za MSG, a za Mansfield bi trebalo biti ok jer evo, za ova prva tri još uvijek ima karata! držim fige!!!!
    Iva: evo Camden je otišao za 10 minuta, a za ona 4 koncerta na jugu i dalje ima karata. rekao je neki Amer na nekom threadu na Porchu: 'This is why they don't play the South'!

edit: 19:36h - opet mi se najnormalnije pojavio BUY button na Camdenu...dakle Viktor poruka za sutra - ne odustaj ako neko vrijeme bude temporarily out of stock! :)

svi ostali, sorry što gnjavim s ovim podacima :o
  • masnimasni Posts: 1,657
    bolesni ste :)

nadam se toplo da ce i CROATIA imat svoje predstavnike (hrvatskih njujorcana naravno) :)

go CRO :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    bolesni ste :)
    Iva: hebi ga... :) sorry... :o
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    BOK! :D

Any of you crazy Croatians coming over for these shows?
    I love to turn you on
    BOK! :D

Any of you crazy Croatians coming over for these shows?
    Ask us again tomorrow. :)
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    a dok ljudi tu sjede za kompjuterima i kupuju karte ed se očito odlučio malo zagrijat za svoju turneju pa neki ljudi kažu ovo:

Various unofficial reports have stated this show was played at a small venue in Seattle, with between 100-200 people in attendance. The show was apparently billed as an Into The Wild screening.

Unconfirmed songs played (out of order): Walking The Cow (opened the set), Trouble, Millworker, Around The Bend, I am Mine, Dead Man, No More, I Won't Back Down, Forever Young (closed the set), as well as many Into The Wild songs in between.

Take these details with a grain of salt until we hopefully get more confirmation or clarification from attendees or official sources.
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    Iva: WOW! ja sam nekako dobila dojam da je njemu taj njegov mini-tour jako napet tj. da mu je malo bed držat solo koncerte...onak, sramežljiv je dečec i to... :)

tako mi se učinilo i kad sam pročitala ovu Jeffovu izjavu: "He's going to do great," Ament says. "He's been warming up for this his whole life, but especially the last seven or eight years, playing a song or two himself before our shows."
    Evo setlisata:

Monday 3/24:
    walkin' the cow
    around the bend
    i am mine
    dead man
    society
    no ceiling
    far behind
    rise
    millworker
    broken hearted (on guitar)
    you're true
    goodbye
    trouble
    picture in a frame
    i wont back down
    no more
    if you want to sing out (on banjo!!)
    forever young

Tuesday 3/25:
    walkin' the cow
    i am mine
    dead man
    society
    no ceiling
    i used to work in chicago
    far behind
    rise
    millworker
    broken hearted
    you're true
    goodbye
    driftin' (with harmonica)
    hide your love away (with harmonica)
    guarenteed
    picture in a frame
    i wont back down
    no more
    growin' up (dedicated to Matt)
    forever young

...i postera od jucer i prekjucer:
    http://s7.photobucket.com/albums/y281/goodtruant/?action=view&current=Vedder1.jpg
    http://s7.photobucket.com/albums/y281/goodtruant/?action=view&current=vedder2.jpg
  • masnimasni Posts: 1,657
    aaaa

predobre setliste, predobar poster :) to je to

jel to obama na bedžu? :D me like
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    masni wrote:
    aaaa

predobre setliste, predobar poster :) to je to

jel to obama na bedžu? :D me like

Je, Obama je...znači i Ed se odlučio...cool!
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!! :D

Hvala svima na potpori i nadamo se da ćemo biti dostojni predstavnici...Vegeta majice i zastava se podrazumijevaju...:D

E, a i još netko bi se mogao pohvalit...
  • siljosiljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!!

Hvala svima na potpori i nadamo se da ćemo biti dostojni predstavnici...Vegeta majice i zastava se podrazumijevaju...:D

hajde bas mi je drago da su vam upale u kosaricu :)

i meni su bile u kosarici (night one), ali... broj 13 ce me pricekati... odluka u jednoj sekundi nakon pomno isplaniranih detalja i superjeftine aviokarte... :(

nadam se da je i Viktor zabio gol.. :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Steve DunneSteve Dunne Posts: 4,965
    pajo wrote:
    Nakon još jedne u nizu classic kupnji karata by 10C koja za sobom ostavlja dugotrajne želučane tegobe :) možemo objaviti da smo ponosni vlasnici karata za MSG...i to both nights!!! :D

did i read that correctly? my croatian is a bit rusty, but are you going to msg both nights???
    I love to turn you on
    Bravo bravo! I u mom taboru uspjeh, al ne idem ja, nego je Steph tu, Kanadjanka koja je bila na busu za Katowice tko se sjeca...i u Londonu. i Hinny je tu.
    Ona je karte uspjela ubost za oba msg-a i jos dc i camden prije nego su nestali jucer. eto. pa i tu veselje...
    I mi bili na kavi s Nikom danas i sve nesto zujili okolo, kupovali karte i tako to. turisticki. eh, kad bih bar turisticki ja u usa...uf uf
    HRVATSKA HRVATSKA!!! :D
    did i read that correctly? my croatian is a bit rusty, but are you going to msg both nights???
    There is nothing wrong with your Croatian! YES!!!! We are so going to MSG both nights!!! CU there?
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    zakon!!!
    ponavljam: želim simultani report s lica mjesta! :D
    elcielo wrote:
    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    zakon!!!
    ponavljam: želim simultani report s lica mjesta! :D
    Iva: nema frke. ovime otvaramo natječaj za relayera. :) nek se netko javi kad ćete znati da možete biti doma i odmah sve relayat ostalima na pit i mi ćemo vam svakih par stvari slati sms-ove.
    pajo wrote:
    Iva: nema frke. ovime otvaramo natječaj za relayera. :) nek se netko javi kad ćete znati da možete biti doma i odmah sve relayat ostalima na pit i mi ćemo vam svakih par stvari slati sms-ove.
    Pa valjda se zna tko ce SIGURNO bit online ;):D
    Pa valjda se zna tko ce SIGURNO bit online ;):D
    Iva: na to smo i računali kao SIGURNO! :D;)
    e, kakva su vam mjesta?
    sve je sjedeće ili?
    elcielo wrote:
    e, kakva su vam mjesta?
    sve je sjedeće ili?
    Je, sve je seated i to naravno seniority based tako da sa nasim 10C brojem vjerojatno dobivamo mjesta negdje vani na "parkingu" :D:D
    Ali, ima i tu caka, jer su od ove turneje uveli da se za redove 1-2 i 9-10 dijele mjesta random tako da imamo sanse na toj lutriji dobit i fakat super mjesta...u svakom slucaju, to necemo znat dok ne otvorimo karte na licu mjesta...
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    pajo wrote:

well, well, well, congratulations are in order, I guess... :) dragi moji prijatelji, tako mi je drago zbog vas... doduše, da nisam tako ljubomorna, bilo bi mi još draže, ali, di bi onda stigli... nego, ako netko od vas dva slomi nogu ili nešto drugo što bi ga moglo spriječiti (a da nije jako strašno), JA IDEM! :)

pusa svima...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    well, well, well, congratulations are in order, I guess... :) dragi moji prijatelji, tako mi je drago zbog vas... doduše, da nisam tako ljubomorna, bilo bi mi još draže, ali, di bi onda stigli... nego, ako netko od vas dva slomi nogu ili nešto drugo što bi ga moglo spriječiti (a da nije jako strašno), JA IDEM! :)

pusa svima...
    Iva: najdraža moja lešinarko to što bi moglo spriječiti mene bi moglo i tebe spriječiti! :D;) ali hajdmo se nadati 1000% učinku, da nas obje 'strefi', a da nas ni u čemu ne spriječi...
    pajo wrote:
    Ali, ima i tu caka, jer su od ove turneje uveli da se za redove 1-2 i 9-10 dijele mjesta random tako da imamo sanse na toj lutriji dobit i fakat super mjesta...

očito je bendu dosadilo gledat uvijek iste face u prvom redu :D
    elcielo wrote:
    ako Sandra ide brijemo da će one way or the other biti u prvom redu...pa ko živ ko mrtav! :)
    pajo wrote:
    Iva: najdraža moja lešinarko to što bi moglo spriječiti mene bi moglo i tebe spriječiti! ali hajdmo se nadati 1000% učinku, da nas obje 'strefi', a da nas ni u čemu ne spriječi...

da, moram lešinariti kad mi gora polovica nije k'o tvoja... ali, imamo još vremena za letenje ako smo još uvijek na ground zero... :)

ma bila sam danas opet na jednom sprovodu (od kolegice tata imao infarkt i doviđenja) i opet si ja mislim NE TREBA ODGAĐATI KONCERTE ZA SUTRA... nikad ne znaš što sutra nosi... meni moj supružić kaže da sam sebična i da mislim samo na sebe (zato vi parovi koji volite PJ imate dodatnu sreću da dijelite istu strast)... ali nije to baš tako... :) da on zna koja je to sreća, ne bi to govorio, ali tako mi je kako mi je... sama sam ga odabrala... mislim, ima on puno drugih kvaliteta... :) enjoy life as much as you can for as long as you can... moj moto... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    elcielo wrote:

brijem da si totalno u pravu... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • killroykillroy Posts: 739
    pajo wrote:

BIG RESPECT!!!!
    WOWOWOWOW!!! Ne mogu vjerovat....i totalno sam ljubomoran...al svaka cast! :)

Da, ako dobijete lutriju...hmmmmm...mozemo vam uvalit par majica? Za Stonea i ekipu. Cuo sam da su one od prosle turneje vedc iznosili :D
Sign In or Register to comment.