Pearl Jam in Zagreb!

13103113133153161290

Comments

• siljo
    siljo Posts: 2,203
    http://www.pearljam.com/news/index.php?what=News#178

mislim da preskacemo... morali bi prodati auto i pola stana kad bi htjeli sve te ekskluzivne rilise... :)

ali najs... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    siljo wrote:
    http://www.pearljam.com/news/index.php?what=News#178

mislim da preskacemo... morali bi prodati auto i pola stana kad bi htjeli sve te ekskluzivne rilise... :)

ali najs... :)

Veeerrriii najs!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Koji ludi dan...lijeva kiša, katastrofa vrijeme a meni sunce sija :) meni je i Božić i Feragosto zajedno:):):):)
    Dođem u radionu i čekame 5 postera i to meni najdraži Perth, Newcastle :D:D i zatim se spojim na goods kad ono Gorgre box set :D:D i da dan bude još lijepši rano u jutro sam napunio kasu u radioni :D:D

Kako je jučer Milan rasturio Man. U. :):D (moram podržavat moju drugu patriju:) )
    a Liverpola ćemo zgaziti samo tako:)
    Sorry na off topic!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    http://www.burningairlines.com/

Ima nekih ludih majica, ali sumljam da su originalne, pa u stvari i ne moraju biti sve originalne :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Kako je jučer Milan rasturio Man. U. :):D (moram podržavat moju drugu patriju:) )
    a Liverpola ćemo zgaziti samo tako:)
    Sorry na off topic!
    Istina, satrali su ih, jos da imaju postenog napadaca...
    Ali Liverpool necete bas tako lako slomit...sjeti se 2004. :D
    Walk on, walk on...
  • Dirty Frankk
    pajo wrote:
    Istina, satrali su ih, jos da imaju postenog napadaca...
    Ali Liverpool necete bas tako lako slomit...sjeti se 2004. :D
    Walk on, walk on...

...ma baš zato ih moraju pobjediti :D onakav come back sa 3:0 se događa jednom u životu ovaj put ih ne može Gerrard spasiti, Gatuso pitbull će ga pojesti:):)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Bas sam naletio na neku listu "20 most embarrassing pop-star moments ever captured on video"
    Zamisli tko je na 16. mjestu http://www.blender.com/guide/articles.aspx?ID=2630

Iako ne bi reko da je embarrassing....nego totalno cool :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    killroy wrote:
    Bas sam naletio na neku listu "20 most embarrassing pop-star moments ever captured on video"
    Zamisli tko je na 16. mjestu http://www.blender.com/guide/articles.aspx?ID=2630

Iako ne bi reko da je embarrassing....nego totalno cool :D
    ma sta? Ovo nije clip iz 98 kad je bio pijan :mad:
    Tko to siri dezinformacije?
    Ja imam taj klip gjde je vidno pijan, al ovaj put sigurno nije bio, jos je i Olivia bila s njim. Ovo je od prosle godine, a info pise kao da je od 98.
    Sve u svemu, oba klipa su cool i zakon kad pjeva onako kako pjeva :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Samo da dodam da sam danas dobio vizu za dojčland. Srećom sve je prošlo Ok, iako često znaju odbiti ljude bez nekog posebnog razloga.

Kupit cu i autobusku kartu ovih dana i samo čekati 11 juni!

Volio bih da se na dan koncerta svi nadjemo i krenemo zajedno u dvoranu (Wombats je odmah pokraj mog hostela, ista ulica) a da kasnije pokupimo silju, paju i Ive.
    Ko zna kada cemo ponovo na turneju zajedno, a posto je ovo meni jedini koncert ove godine bilo bi fino da napravimo neko okupljanje i to sve zalijemo.
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Dirty Frankk
    Izdržao sam skoro 3 dana a da ne poslušam ništa od PJ :D, s obzirom da u radioni uvijek svira neka mjuza to je strašno:) Mislim da mi je to rekord ne slušanja PJ od kako sam na ovom forumu. Prije je bilo i večih pauza. A vi ste svi sigurno krivi za ovo povečanje fanatizma izvan svih granica :):D kad nas je više onda to nekako izgleda normalno, što sigurno nije za nekog drugog:):D

I nakon 3 dana vračam se Aussie boot-ovima :D:D:) happy!!
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Izdržao sam skoro 3 dana a da ne poslušam ništa od PJ :D, s obzirom da u radioni uvijek svira neka mjuza to je strašno:) Mislim da mi je to rekord ne slušanja PJ od kako sam na ovom forumu. Prije je bilo i večih pauza. A vi ste svi sigurno krivi za ovo povečanje fanatizma izvan svih granica :):D kad nas je više onda to nekako izgleda normalno, što sigurno nije za nekog drugog:):D

I nakon 3 dana vračam se Aussie boot-ovima :D:D:) happy!!

3 dana bez PJ-a.. Auuu... Mora da se sada ne osjecas dobro? :D:D

btw, onaj klip gdje Ed pjeva je super i ondje nema nista cudno. Cak je covjek fino rekao peanuts a kod onog crack pustio publici da pjeva. A meni je cudnije sto nije pjan, nego da jeste :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • pajo
    Izdržao sam skoro 3 dana a da ne poslušam ništa od PJ :D, s obzirom da u radioni uvijek svira neka mjuza to je strašno:)
    Je, to zna biti strasno.
    Vjerojatno znate da su se RATM opet okupili nakon 7 godina. Svirali su na Coachella festivalu prije par dana. Evo jednog clipa, zvuce jednako mocno:
    http://www.youtube.com/watch?v=VGUd7-BzjCM
    ...a i spika je ista. Evo sta Zack kaze:
    "Our current administration needs to be tried, hung and shot"
    "We need to treat them like the war criminals they are."
  • pajo
    Doctor wrote:
    Volio bih da se na dan koncerta svi nadjemo i krenemo zajedno u dvoranu (Wombats je odmah pokraj mog hostela, ista ulica) a da kasnije pokupimo silju, paju i Ive.
    Ko zna kada cemo ponovo na turneju zajedno, a posto je ovo meni jedini koncert ove godine bilo bi fino da napravimo neko okupljanje i to sve zalijemo.
    Naravski, sve ćemo se dogovoriti! :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    bas gledam onaj clip i cekam da bude nesto "sramotno".. i cekam i cekam.. i ono bude kraj..

i jos cekam :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • siljo
    Doctor wrote:

hm, cini mi se da nas vecina dolazi dan ranije... zasto se ne bi okupili i u ponedjeljak navecer i pokazali nijemcima da oni ne mogu proizvesti tolko pive kolko mi mozemo popit ;)
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Doctor wrote:
    Samo da dodam da sam danas dobio vizu za dojčland. Srećom sve je prošlo Ok, iako često znaju odbiti ljude bez nekog posebnog razloga.

Kupit cu i autobusku kartu ovih dana i samo čekati 11 juni!

Aj majstore, super :)
    Bit ce nas hrpetina. Ne znam kad ces stici, al to sto siljo kaze, bit ce nas dosta tamo vec 11. navecer, pa mozemo i tad nesto zalit. A na dan koncerta, obavezno....al umjereno :D
    Nema sanse da bljujem negdje usred gomile ljudi. Nisu ljudi problem, nego da ne propustim nastup...:D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    siljo wrote:
    hm, cini mi se da nas vecina dolazi dan ranije... zasto se ne bi okupili i u ponedjeljak navecer i pokazali nijemcima da oni ne mogu proizvesti tolko pive kolko mi mozemo popit ;)

JEEEEEEEE!!!! HRVATSKA!!!! HRVATSKA!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Evo da zaokružim na 300 post-ova:D i masni je na 299:D:D

Da naravno okupljanje u Minchenu dan ranije, jedva čekam:D
    Ja ću doduše imati nekog posla taj dan blizu par sati vlakom od Minchena moram naći neko selo, neka tvornica strojeva itd...ali ću vam se pridružit kad se vratim:):)

Imali kakvih novosti za printanje majica???
  • siljo
    jurasica je poslala mail nekoj agenciji sa upitom za kombi do minhena...
    ja sam svratio tu na aerodrom i pitao... cijena za kombi zg-min sa ostavljanjem u minhenu bi bila 740EUR + benzin...

mislim da nam se ne isplati... busevi voze u neko cudno vrijeme: 16, 19 i 20h... jel netko našao neku drugu varijantu s busom?

ima vlak u 07:50... cijena je 84EUR u jednom smjeru... tako bar kazu na netu, trebalo bi jos provjeriti...

Edit: avion je 1500kn... otpada :)