nego, kad smo već kod skupnog gledanja dvd-a, da li se netko sjeća da smo i onaj dvd iz 2000. Touring band bla bla isto skupno prvi puta pogledali kod ane u sesvetama... he, histori ripits... doduše, u malo izmijenjenom odn povećanom sastavu, ali povod je bio isti... smiješno...
čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?
hehe može da, doma sam. imala sam nekog posla u vž. i još imam. krivi
vikend :( kaj je najgore, sve dvd-e sam ostavila u zg p ne mogu ništ drugo
gledati... tsss
nema veze, imam hp
p.s. Željo-Sarajevo danas 0:0, a vidim Dinamo ponovo dobio.. Ehh, šta bi ja dao da u Želji vidim onog Mamića koji radi striptiz na aerodromu i koga sveupućena hrvatska javnost tako "voli"..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
i naravno hvala ivi i paji na prijevozu...
sve u svemu nećete me se sad lako više riješit...:)
a i puno pusica janku...:)
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
ok..vratih se s projekcije..hihi
hvala ani prvo kaj nas je ugostila...bilo je fakat super i drago mi je da sam vas sve upoznala...nadam se da vas kao newbie nisam iživcirala..hihi
je imal ko fotić? da vidim kak vam je super bilo...
p.s. Željo-Sarajevo danas 0:0, a vidim Dinamo ponovo dobio.. Ehh, šta bi ja dao da u Želji vidim onog Mamića koji radi striptiz na aerodromu i koga sveupućena hrvatska javnost tako "voli"..
Meni je Mamić zakon :D to može samo on!
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
da, bas je bilo fino druzenje sinoc :-) fala Ani...
freaks
Jeste li se što fotkali, ima li slika??
Jeli bio bis??? i koliko ste encore break-a napravili???
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Jeli bio bis??? i koliko ste encore break-a napravili???
snih je opalio par slika. Zeljno iscekujemo.
Bilo stvarno super. Hrpetina ljudi. Ne vidim bolji nacin za odgledat ovaj dvd. Ogromna kvalitetna slika s projektora, odlican zvuk ko u kinu, odlicne pizze, savrsena tiramisu torta (mmmmmm....). Prije gledanja dvda imali smo one-man band predgrupu, malog janka, koji je svojim nastupom pomalo zasjenio glavnu tocku veceri
Inace, hrvatska zastava se vidi u vise navrata i to posebno dobro na jednom dijelu (necu rec di). Sid se isto u jednoj sceni odlicno vidi.
Nekoliko nas ostalo jos poslije gledat nikad izdani film sa PJ turneje u Japanu. E to je bilo stvarno bolesno. Kakva zemlja, takav i film. Kladim se da su PJovci bili napuseni cijelo vrijeme. Film je bas kao neki trash japanski horor.
Eto, pozdrav ekipi. Do sljedeceg gledanja/slusanja.
ljudi, hvala vam svima što ste došli, bilo je super!
uspjeli smo se svi zgurati, zauzeti dobre gledačke pozicije, pao je pljesak nakon svake stvari, a bome i pokoji singalong. ovacije nakon ukazanja hrvatske zastave neću ni spominjati.
kvaliteta slike s projektora je stvarno bila vrhunska.
PJ ili danny clinch su ipak mogli staviti 'porch' iz zagreba u special features, ako ništa drugo.
ili bar neka odluče posvetiti sljedeći DVD balkanskoj turneji. jer, k'o fol je talijanska publika nevjerojatna i blabla, i super im je tamo svirati i sve to, a ono u svakom drugom kadru DVD-a naši kolege fanovi iz bosne, ili pak hrvatski grb
na kraju, moram naglasiti da je PJ, koji su trebali biti glavne zvijezde večeri, potpuno zasjenio opening act janko.
ma ludilo je bilo.. al onaj "japanski horor" na kraju necu zaboravit nikad ja mislim.. a i ani smo nasli jedan neotovreni xmas singl (nema veze sto se na kraju ispostavilo da je dupli)
ekipa za 5+, iscekuju se slike, a i dobili smo kostu kao novog forumasa (ceka autorizaciju da moze pocet postat)
mah svima
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
ma na tim snimkama iz japana eddie i irons ako se ne varam glume trash scenu japanskog horora... eddie kao mič bjukenon spasava ironsa od nekog stvora slicnog godzili (s ljudskim tijelom naravno) u plicaku tihog okeana
prekomicno..
slozili smo se da cemo za koji tjedan se okupit i imat filmsku vecer. "reign over me" i "into the wild" ... ceka se da izadje ovaj drugi na torrentima.. trebao bi kroz par tjedana najkasnije.
eto, mozda ne budemo tako dugo cekali.. ne isplati se
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ja sam našla neke torrente kao za into the wild...ali ispalo je da su fake...čini se da ćemo morat još mrvu pričekat....
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
ma na tim snimkama iz japana eddie i irons ako se ne varam glume trash scenu japanskog horora... eddie kao mič bjukenon spasava ironsa od nekog stvora slicnog godzili (s ljudskim tijelom naravno) u plicaku tihog okeana
prekomicno..
slozili smo se da cemo za koji tjedan se okupit i imat filmsku vecer. "reign over me" i "into the wild" ... ceka se da izadje ovaj drugi na torrentima.. trebao bi kroz par tjedana najkasnije.
ajde super! sad sam happy. inače skinula sam reign over me, al nikak da
odgledam. nekak se više držim knjiga... čudno
ma ludilo je bilo.. al onaj "japanski horor" na kraju necu zaboravit nikad ja mislim.. a i ani smo nasli jedan neotovreni xmas singl (nema veze sto se na kraju ispostavilo da je dupli)
ekipa za 5+, iscekuju se slike, a i dobili smo kostu kao novog forumasa (ceka autorizaciju da moze pocet postat)
Iva: Ehej freaks! Mi danas malo na rezervi tj. ja se borim da se ne razbolim. Ana je aktivno pridonijela borbi protiv moje bolesti nekim cure-all lijekom koji sam popila bez pogovora, a ni super fina pizza nije odmogla...
Anyway, idući put se možemo vidjeti i kod nas ako filmovi mogu trpiti projiciranje na zelenkasti zid tj. ako vi to možete trpiti.
Ane hvala kaj si nas ugostila, fakat je bilo dobro, onako, pravi način za odgledati takav dvd!
I poseban pozdrav novim snagama - Heleni i Kosti, a da ne spominjemo apsolutnu zvijezdu večeri -našeg 'rock star to be' Janka!
jeste čuli, ja mislim da sam pročitala od bugsa, da će 3 pjesme sa ITW biti prijavljene za nominacije za oscara? koji zakon da nam edo bude academy award winner....
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Ahhh.. Nesto su mi sfakali ovi sa amazon.de i stornirali narudžbu, baš kad je trebalo stići.. valjda je problem to sto narucioc i vlasnik kred kartice nije isti..
ugl, otvorio sam acount na mamino ime i narucio ponovo sa uk amazona..
valja sad ponovo cekat dvije sedmice.. :( faking švabe..
jedina dobra stvar je sto ce ovo biti dvd za evropsku regiju..
p.s. hvala na pohvalama za slike lastes
26.09.2006 Zagreb, Croatia
Nismo se baš stigli javiti, jer smo jučer cijeli dan bili na terenu
Možemo samo ponoviti sve već navedeno - u nedjelju je bilo odlično, Ana se stvarno potrudila i bila odlična domaćica, Iva daj mi pliz pošalji recept
Haj fajv ekipi iza šanka
Snih obrađuje fotke... pa još malo strpljenja molimo
jeste čuli, ja mislim da sam pročitala od bugsa, da će 3 pjesme sa ITW biti prijavljene za nominacije za oscara? koji zakon da nam edo bude academy award winner....
je, procitao sam i ja negdje... kaj si ti na bugsima?
Comments
čovječe, skroz sam zaboravila na to! to kad su bili radoslawa i radim tu, jelda?
a zakaj onda ed s finn brotersima pjeva 'history never repeats'?
zato kaj ne zna!!!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
hehe može
vikend :( kaj je najgore, sve dvd-e sam ostavila u zg p ne mogu ništ drugo
gledati... tsss
nema veze, imam hp
Ime mi nije doctor vec Arman Bejtula
- Marlene Dietrich
našla sam te
je imal ko fotić? da vidim kak vam je super bilo...
uh, da... to je bilo negdje pocetkom 2001.? dosli sintija, jurasica i ja... iva je tada vec bila u njemackoj kao gasterbajterica...e da...
freaks
Meni je Mamić zakon
Jeste li se što fotkali, ima li slika??
Jeli bio bis???
snih je opalio par slika. Zeljno iscekujemo.
Bilo stvarno super. Hrpetina ljudi. Ne vidim bolji nacin za odgledat ovaj dvd. Ogromna kvalitetna slika s projektora, odlican zvuk ko u kinu, odlicne pizze, savrsena tiramisu torta (mmmmmm....). Prije gledanja dvda imali smo one-man band predgrupu, malog janka, koji je svojim nastupom pomalo zasjenio glavnu tocku veceri
Inace, hrvatska zastava se vidi u vise navrata i to posebno dobro na jednom dijelu (necu rec di). Sid se isto u jednoj sceni odlicno vidi.
Nekoliko nas ostalo jos poslije gledat nikad izdani film sa PJ turneje u Japanu. E to je bilo stvarno bolesno. Kakva zemlja, takav i film. Kladim se da su PJovci bili napuseni cijelo vrijeme. Film je bas kao neki trash japanski horor.
Eto, pozdrav ekipi. Do sljedeceg gledanja/slusanja.
uspjeli smo se svi zgurati, zauzeti dobre gledačke pozicije, pao je pljesak nakon svake stvari, a bome i pokoji singalong. ovacije nakon ukazanja hrvatske zastave neću ni spominjati.
kvaliteta slike s projektora je stvarno bila vrhunska.
PJ ili danny clinch su ipak mogli staviti 'porch' iz zagreba u special features, ako ništa drugo.
ili bar neka odluče posvetiti sljedeći DVD balkanskoj turneji. jer, k'o fol je talijanska publika nevjerojatna i blabla, i super im je tamo svirati i sve to, a ono u svakom drugom kadru DVD-a naši kolege fanovi iz bosne, ili pak hrvatski grb
na kraju, moram naglasiti da je PJ, koji su trebali biti glavne zvijezde večeri, potpuno zasjenio opening act janko.
mah svima
negooo... nadam se na ne budemo morali čekati neki dvd/kajveć za
ponovno okupljanje
prekomicno..
- Marlene Dietrich
ah to! vidla sam to već negdi lol
ajde super! sad sam happy. inače skinula sam reign over me, al nikak da
odgledam. nekak se više držim knjiga... čudno
Super sto vam je bilo tako dobro... jednom cu u Zg doci samo zbog tog PJ druzenja.. jos ako nesto bude oko nove godine, eto najbolje prilike za to..
Meni jos nije dosao PITF :( Zeljno iscekujem neki zuti papiric svaki dan ispred vrata al slabo..
ode i kosta u frikove... jos jedan je pao
Anyway, idući put se možemo vidjeti i kod nas ako filmovi mogu trpiti projiciranje na zelenkasti zid tj. ako vi to možete trpiti.
Ane hvala kaj si nas ugostila, fakat je bilo dobro, onako, pravi način za odgledati takav dvd!
I poseban pozdrav novim snagama - Heleni i Kosti, a da ne spominjemo apsolutnu zvijezdu večeri -našeg 'rock star to be' Janka!
@ siljo: jel ti to pjesma od garbage u signatureu?
došla kome pošiljka od 10c? nadam se da nekaj bar stiže ovaj tjedan
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
je... prastara
ugl, otvorio sam acount na mamino ime i narucio ponovo sa uk amazona..
valja sad ponovo cekat dvije sedmice.. :( faking švabe..
jedina dobra stvar je sto ce ovo biti dvd za evropsku regiju..
p.s. hvala na pohvalama za slike lastes
Možemo samo ponoviti sve već navedeno - u nedjelju je bilo odlično, Ana se stvarno potrudila i bila odlična domaćica, Iva daj mi pliz pošalji recept
Haj fajv ekipi iza šanka
Snih obrađuje fotke... pa još malo strpljenja molimo
nek nas malo zrihta... meni moze maknut one sijede sa strane, nabacit mi širok osmijeh i zlatan zub da se vidi kak je bilo dobro
ajmo, nestrpljivi smo
je, procitao sam i ja negdje... kaj si ti na bugsima?