Pearl Jam in Zagreb!

12722732752772781290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Andunel wrote:
    Well, pošto su sredstva, kao i uvijek, ograničena, a i školska godina traje za vrijeme većine nastupa (osim par festivala, ali ja želim full service :D), pretpostavljam samo na jedan.

A taj bi bio ili Katowice ili Minhen. Ima kakva preporuka? Pretpostavljam da bi u Katowicama bila bolja svirka jer rijeđe dolaze, ali u Minhenu bi mogao biti veći spektakl.

Desicions, desicions. ;)
    Uh, sorry, stvarno se ne bi upuštali u preporuke. Naime u Poljskoj bi trebala biti ludnica jer ih Poljaci stvarno vole. a nisu prošle godine bili tamo. ALI, u Poljskoj treba prvo preživjeti cijeli set Linkin Parka (fuj, fuj) prije PJ-a. U Minkenu je doživljaj bez Linkin Parka... Ali u biti svi njihovi koncerti uvijek budu premrak i kamo god da odeš nećeš zažaliti! :)
  • siljo wrote:
    mi ćemo 19.02. na Eagles of Death Metal...

anyone?

Ide ja. :)

Idem vjerojatno i u petak (16. 2.) do Križevaca na Six Pack. Ide tko? :D :nema_šanse_znam: 50 kn vlak + 30 kn karta, stvarno nije skupo.

Zbilja, cijene letova idu gore, ludi PJ fanovi rezerviraju hostele
    i hotele svuda po Europi...ako cekamo 4.-5. mjesec, bit ce kasno...

Mogu se samo nadati da si u krivu. :(
    Doduše, ako ću ić samo na 1 koncert i provest sam jednu večer, ni ne treba smještaj. :D Al mislim da hostela mora biti, jer ih u svakom gradu ima mnogo..
    Jedino ove Katowice bogzna.

@Potato girl, ja sam reko da znam tekstove LP-a, ne siljo. :D
    Doduše, više se ipak ne sjećam dosta tog.. Sjećam se Runaway (to i sad mogu mirne duše reć da je ok tekst za ono kad vam svi idu na živce :D), In the End i dijelova ostalih pjesama.. :D
    Al mislim da neću ić u Katowice, jer ima bližih koncerata, u većim gradovima pa..
    Zamislite da tak stojite i gledate LP, jedva čekate da završe, a onda jedan među vama počne pjevat (i to loše). :D A nemate kud pobjeć od gužve. :D

Gripa me uglavnom prolazi. Jest da sam sinoć uglavnom stajao sa strane dok su ostali plesali u Purgeraju, al eto, nisam ponovo počeo gadno kašljati il nešto slično..
    Heart and soul, one will burn.
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Ponovo pitanje za vas koji idete u Minhen i u Katowice.. Jel iko planira da noci u Minhenu 12. juna, tj kada je i koncert pa da u Poljsku krenete ujutro ili kako? Ne bi bilo lose organizovati neko skupljanje poslije koncerta (nas sa foruma) kad god vi krenuli..

Ja cu vjerovatno biti u euro-youth hostelu.. Cjena je prihvatljiva i izgleda OK. Planirao sam ostati dvije noci, a dolazim na dan kada je koncert Hostel - http://www.euro-youth-hotel.de/english/hostel-munich-hostels-munich.htm

Sta je sa vama ostalima koji idete samo u Mihneh, jeste nasli vec smjestaje? Onaj hostel za koji nam je Sid dala link se cini super, ali su u ponudi ostale samo šestokrevetne i desetokrevetne (ovo zvuči smješno :) ) sobe, a ja bi nesto dvokrevetno da mogu spavati ko covjek..

Izgleda da cu u ovih par dana kupiti i karte.. Moram jos provjeriti sa likovima na threadu a ako ne nadjem nista za parter onda kupujem one bolje karte za tribine.
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • pajo
    Evo neke fotke plakata za koncert u Chorzowu na kojem ne pise nista o Linkin Parku, valjda su ih tiskali prije. Much, much better od onih plakata na kojima su PJ i LP napisani skoro istim slovima.

http://www.flickr.com/photos/bugsfotos/385885614
  • pajo
    Iva: Moram se nadovezat da mi je mrak kako je očito Poljska preljepljena plakatima na kojima je Mike u vestici na tufne! :D Višestruki LOL! Go Mike!!!!
  • Doctor wrote:
    Ponovo pitanje za vas koji idete u Minhen i u Katowice.. Jel iko planira da noci u Minhenu 12. juna, tj kada je i koncert pa da u Poljsku krenete ujutro ili kako? Ne bi bilo lose organizovati neko skupljanje poslije koncerta (nas sa foruma) kad god vi krenuli..

Ja cu vjerovatno biti u euro-youth hostelu.. Cjena je prihvatljiva i izgleda OK. Planirao sam ostati dvije noci, a dolazim na dan kada je koncert Hostel - http://www.euro-youth-hotel.de/english/hostel-munich-hostels-munich.htm

Sta je sa vama ostalima koji idete samo u Mihneh, jeste nasli vec smjestaje? Onaj hostel za koji nam je Sid dala link se cini super, ali su u ponudi ostale samo šestokrevetne i desetokrevetne (ovo zvuči smješno :) ) sobe, a ja bi nesto dvokrevetno da mogu spavati ko covjek..

Izgleda da cu u ovih par dana kupiti i karte.. Moram jos provjeriti sa likovima na threadu a ako ne nadjem nista za parter onda kupujem one bolje karte za tribine.

Ocito nikad nisi prespavao u hostelu: tamo je normalno da su sobe *dorm rooms* sto znaci da imaju vise kreveta na kat, zato i jesu jeftinije. ako ti zelis private ili double, vidi, milsim da ima double pa si to rezerviraj, malo je skuplje, al ako ti tako preferiras, OK. Meni je cisto svejedno gdje cu prespavati tu noc (od 11.a 12. jer 12. nakon showa nadam se da krecem u Poljsku da dodjem odmah ujutro tamo :D), pa ako i sa 9 ljudi koje ne poznam, to je u redu.
    al to sam ja ;) u tih 10 dana na putu sigurno necu spavat normalno, neke noci mozda uopce i na to sam spremna :)

Pa ti vidi sto tko kaze...ja se jos oporavljam od vikenda na maskarama :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo wrote:
    Iva: Moram se nadovezat da mi je mrak kako je očito Poljska preljepljena plakatima na kojima je Mike u vestici na tufne! :D Višestruki LOL! Go Mike!!!!
    Vestica, to znam sta je. al tufne? :o hahahaha.
    Ok, valjda sam skuzila kad sam vidjela sliku. fura se na Stonea tu,
    totalni geek :p
  • pajo
    Vestica, to znam sta je. al tufne? :o hahahaha.
    Ok, valjda sam skuzila kad sam vidjela sliku. fura se na Stonea tu,
    totalni geek :p
    Iva: ma inače kažem točke, ali ovo na njegovoj vestici su fakat tufne! :D ono, ko' da mu je mama tu vesticu izvadila i pripremila ujutro da si ju obuče kad se bude išao slikati s ostalim momcima, da bude lijep. :D:D:D MRAK! super mi je ta njihova neopterećenost!
  • pajo wrote:
    Iva: ma inače kažem točke, ali ovo na njegovoj vestici su fakat tufne! :D ono, ko' da mu je mama tu vesticu izvadila i pripremila ujutro da si ju obuče kad se bude išao slikati s ostalim momcima, da bude lijep. :D:D:D MRAK! super mi je ta njihova neopterećenost!
    Ma da, smijem se jer je to *vasa* rijec, mi to nemamo, al sam skuzila sto
    mislis...valjda :o:D

Bas su mi kul, da, jesu, svi. Jucer sam gledala koliko
    slika od Eda imam na kompu :o A joj :D
  • masni
    masni Posts: 1,657
    mogla bi biti premijera love reign over me u tom minhenu.. :) duet, onako
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    uh ljudi, evo samo sam vas doshao pozdraviti, nisam dugo citao o cemu pishete, sad sam u strci... zivim u nadi da cu se uspjeti zaletiti na turneju s vama

eto tolko od mene, do pisanja

usput, glasajte za pj na http://www.radio101.hr/?section=9&page=1&item=64, danas sam cuo dva puta na faksu na 101-ici love, reign over me...

i ne zaboravite glasati na zlatnoj koogli za pj ;)
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • lestes
    lestes Posts: 959
    snih wrote:
    Ja ne mogu ni zamisliti kakvo je to mučenje biti na tribini za vrijeme koncerta. To mi je zaista prestrašno!

ja sam u zg bila na tribinama i bilo mi je super!! bila sam skroz uz ogradu, super pogled.. naravno, nije isto dal si na tribini ili dolje u prvom redu (aaaaa ja bi to :D) al ono, bilo je ok. i kad vidiš svu onu masu ljudi dolje, svi pjevaju, plješću... ruke u zraku.. prolaze te trnci...
    jedva čekam 6.mjesec :):)
  • lestes
    Doctor wrote:

ja najvjerojatnije dolazim rano ujutro na dan koncerta, a poslije koncerta bi trebala bit kod frenda tak da si nisam ni tražila neki smještaj.

sretno tebi s kartama! :) ima ih i tu još, al nema više partera :( http://www.muenchenticket.de/
  • lestes
    Andunel wrote:
    Well, pošto su sredstva, kao i uvijek, ograničena, a i školska godina traje za vrijeme većine nastupa (osim par festivala, ali ja želim full service :D), pretpostavljam samo na jedan.

A taj bi bio ili Katowice ili Minhen. Ima kakva preporuka? Pretpostavljam da bi u Katowicama bila bolja svirka jer rijeđe dolaze, ali u Minhenu bi mogao biti veći spektakl.

Desicions, desicions. ;)

paaa.... u munchenu nije LP predgrupa :D (bar se nadam da nebude :o). a i mislim da je manja zahebancija doći do munchena nego katowica. al koji god odabereš super bude! :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    e, što se tog linkin parka u katowicama tiče, kaže mi frendica iz poljske da oni nisu predgrupa, već ravnopravan bend. promotor se pobojao da pearl jam ne bi mogao sam ispuniti stadion (to i ja sumnjam), pa je zvao bend koji će privući tinejdžere.
    kaže frendica da je situacija na poljskim glazbenim forumima usijana do boli, jer se PJ I LP fanovi ne podnose :D

kako 10c confirmation mail za katowice još nije stigao, moram priznati da se bojim da uopće neće biti ranijeg ulaska za PJ fanove (ulazak je od 15!!! što je ionako prerano), pa će u prvim redovima PJ fanovi (ozbiljni ljudi u godinama :D) pokleknuti pred LP fanovima (mladi nadobudni nu-metalci željni šutke).
    we'll see...
  • pajo
    elcielo wrote:
    e, što se tog linkin parka u katowicama tiče, kaže mi frendica iz poljske da oni nisu predgrupa, već ravnopravan bend. promotor se pobojao da pearl jam ne bi mogao sam ispuniti stadion (to i ja sumnjam), pa je zvao bend koji će privući tinejdžere.
    kaže frendica da je situacija na poljskim glazbenim forumima usijana do boli, jer se PJ I LP fanovi ne podnose :D

kako 10c confirmation mail za katowice još nije stigao, moram priznati da se bojim da uopće neće biti ranijeg ulaska za PJ fanove (ulazak je od 15!!! što je ionako prerano), pa će u prvim redovima PJ fanovi (ozbiljni ljudi u godinama :D) pokleknuti pred LP fanovima (mladi nadobudni nu-metalci željni šutke).
    we'll see...
    Iva: baš mi je žao poljskih fanova, fakat to nisu zaslužili :(
    a i nas mi je malo žao... ali dobro, proći će i taj Linkin Park valjda...
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:
    Iva: baš mi je žao poljskih fanova, fakat to nisu zaslužili :(
    a i nas mi je malo žao... ali dobro, proći će i taj Linkin Park valjda...

haha, pogledajte kako se o nadolazećem LP/PJ koncertu u katowicama razgovara na LP fan forumima:
    :D:D:D

A girl, 15 years old, wrote something like:
    "I'm considering staying at Pearl Jam. It's a little shame that such
    grandparents will play with our boys. But I heard they are quite
    handsome, especially their vocalist Eddi"
    and the other one:
    "I will stay for PJ for sure. Those guys are about 50 years old - my
    father is from their generation"
    :D
    This gonna be fun :)
    Tomek

(preuzeto s bugs mailing liste)
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Ocito nikad nisi prespavao u hostelu: tamo je normalno da su sobe *dorm rooms* sto znaci da imaju vise kreveta na kat, zato i jesu jeftinije. ako ti zelis private ili double, vidi, milsim da ima double pa si to rezerviraj, malo je skuplje, al ako ti tako preferiras, OK. Meni je cisto svejedno gdje cu prespavati tu noc (od 11.a 12. jer 12. nakon showa nadam se da krecem u Poljsku da dodjem odmah ujutro tamo :D), pa ako i sa 9 ljudi koje ne poznam, to je u redu.
    al to sam ja ;) u tih 10 dana na putu sigurno necu spavat normalno, neke noci mozda uopce i na to sam spremna :)

Hehe.. Spavao sam ja svugdje.. Npr 9 noci u skolskoj ucionici, gdje je za tih 9 dana jedno 60 muskaraca koristilo jedan (veliki) WC :) Ma sviram u KUD-u pa dobro znam sta znaci spavati po domovima, hostelima itd.. Fazon je sto mi je draze dati 10 eura vise i uzeti dvokrevetnu sobu.. Mada, da dolazim sam ili sa jos nekom muskom pratnjom vjerovatno bih radije u sobu gdje je puno ljudi.. A i ostacu dvije noci pa... I moj hostel je u istoj ulici kao tvoj i Killroy-ev :) Bice nam veselo tog 12., valjda se nadjemo i zajedno krenemo prema dvorani..

Uglavnom danas sam rezervisao sobu, pokusao kupiti karte i nesto se zasralo.. Uglavnom karte su rezervisane al izgleda da imaju nekih "tehnickih problema" sa primanjem kreditnih pa moram zvati sutra da skontam na koji nacin im mogu platiti..

I bas je sranje sto i LP ima jednak tretman kao PJ u poljskoj.. Bar ja na to tako gledam.. Nafurana djeca sa masnim kosama, probusenim nosevima, mrvackim glavama na majcama, nafiskani nekom lakom drogom.. I jos sto je najgore oni ce govoriti za PJ kako je bezveze i stajati u mjestu dok npr. ide Corduroy..
    Treba ih sve isamarati i poslati kuci nakon LP..
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Ma koji su ti ti? :confused:
    To ti je ona gerijatrija, ma znaš... :D
    Ne slusas vise PEARL JAM? :D
    Pearl Jam? Kaj je to? :D

Nadam se nekoj njihovoj suradnji u Minhenu... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • pajo wrote:
    Sorry, zauzeti smo, imamo nekog neodgodivog posla u Chorzowu! :D
    Da, neš se priča da je komcerat Linkin Parka u Chorzowu 13.06. :D
    pajo wrote:
    Držimo fige da nađeš nekog tko će ići s tobom! Enjoy!
    Fala ekipa... :) E da, jel mislite da će za PJ bit karata na fejs of d plejs?

Idem spat prije nego što opet počnem krivo citirat ljude... :D

Pozz
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...